#assofa

1335 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah, Hanya Allah Swt sahaja yang dapat membalas jasa pihak kolej dan para asatizah. Terima kasih atas kenangan yang indah dan ilmu yang bermanfaat. Telah termaktub kenangan miftah ini di dalam buku kehidupan kita. Semoga berjaya rakan seperjuanganku diluar sana.
#assofa #miftahalilmi2017

Ada budak2 tu muka banyak happy dapat balik tiap2 minggu 😁 @marissa_dania_hakim @aqilahiman #cousin #DarulQuranWalHadith #AsSofa #N9

Kita adalah hamba yg tidak pernah putus dari mengharap. Mengharapkan diberikan kebaikan dan dijauhkan dari segala keburukan dan kecelekaan.
#assofasentiasadihati #assofa #ustazamirul #umaiy

Seorang lelaki.. hebat macam mana ko pun.. tetap akan rindukan pelukan seorang ummi. #ustazah #katakatahikmah #assofasentiasadihati #assofa

Im so blessed to be part of this big family 💕🙌🏻 #assofa

Orang jauh tak dapat datang hari nie kerana mencari sesuap nasi di atas laut. Thanks brother.
#Jabal9 #Assofa. #Kasi #Ngaksatukali

#rahatlığın #soyadı #assofa
Birisi rahatlık mı dedi ?

"Jadi guru itu tidak usah punya niat bikin pintar orang. Nanti kamu hanya marah-marah ketika melihat muridmu tidak pintar. Ikhlasnya jadi hilang. Yang Penting niat menyampaikan ilmu dan mendidik yang baik. Masalah muridmu kelak jadi pintar atau tidak, serahkan kepada Allah. Didoakan saja terus menerus agar muridnya mendapat hidayah." - Kiyai Haji Maimoen Zubair
#hizibsyahar #weekend

Semoga ukhuwah yang terbina atas dasar mahabbah berkekalan hingga ke akhirat dan di syurga allah kelak #assofa

MOST RECENT

19 Aug 2017 | Majlis Anugerah Islam Antarabangsa Al Imam Al Idris
.
Akhirnya bertemu juga kita 👭👭
.
#aic #assofa #assofasentiasadi❤️ #santapanrohani #instaphoto #instalove #💚

TERCARI-CARI TUDUNG LABUH UNTUK DIPAKAI #UMRAH ATAU #HAJI ?? #ASSOFA LAH JAWAPANNYA😊😊
.
.
TUDUNG LABUH DENIM ASSOFA
==========================
.
.
Assofa tudung labuh direka menggunakan material denim yang Ironless, didesign khas dengan soft awning berdagu utk ready to solat yg sesuai untuk Umrah dan Haji. pastinya sedap dipakai dan mudah dibentuk. Dua kali sarung terus siap anggun dan selesa.
.
.
MATERIAL:
Denim high quality yang Mudah Bentuk, Tidak Berbulu, Sejuk, Flowly, Ironless dan Tak perlu pakai inner sebab Tak jarang
.
.
KELEBIHAN:
🌸Dijahit terus dengan Soft Awning Berdagu yang READY TO SOLAT. .
🌸Design tudung instant yang labuh Sarung sekali terus siap dengan anggun dan selesa.
.
🌸Material tidak melekat dan patuh syariat. .
🌸Nak travelling pun senang sebab tak perlu iron, gulung2 je masuk beg utk travel, sarung semula terus pakai tak perlu iron dah 👍🏻
.
🌸Didatangkan dgn 10 pilihan warna yang cantik dan sesuai di matchkan dgn mana2 baju kurung atau jubah. Boleh dipakai Harian ,untuk menunaikan solat atau mengerjakan Umrah haji.
.
UKURAN:
🌵XL (Labuh 26 inci) RM 59
🌵2XL (Labuh 28 inci) RM 66
🌵 3XL (Labuh 30inci) RM 73
.
.
Berminat wasap 👇👇
.
📲0175654749
📲0175654749
📲0175654749
.
.
#tudunglabuhassofa #quenzarateam #athihascarf #athiha #trustedseller #rezekiAllah #ssmregistered

TERCARI-CARI TUDUNG LABUH UNTUK DIPAKAI #UMRAH ATAU #HAJI ?? #ASSOFA LAH JAWAPANNYA😊😊
.
.
TUDUNG LABUH DENIM ASSOFA
==========================
.
.
Assofa tudung labuh direka menggunakan material denim yang Ironless, didesign khas dengan soft awning berdagu utk ready to solat yg sesuai untuk Umrah dan Haji. pastinya sedap dipakai dan mudah dibentuk. Dua kali sarung terus siap anggun dan selesa.
.
.
MATERIAL:
Denim high quality yang Mudah Bentuk, Tidak Berbulu, Sejuk, Flowly, Ironless dan Tak perlu pakai inner sebab Tak jarang
.
.
KELEBIHAN:
🌸Dijahit terus dengan Soft Awning Berdagu yang READY TO SOLAT. .
🌸Design tudung instant yang labuh Sarung sekali terus siap dengan anggun dan selesa.
.
🌸Material tidak melekat dan patuh syariat. .
🌸Nak travelling pun senang sebab tak perlu iron, gulung2 je masuk beg utk travel, sarung semula terus pakai tak perlu iron dah 👍🏻
.
🌸Didatangkan dgn 10 pilihan warna yang cantik dan sesuai di matchkan dgn mana2 baju kurung atau jubah. Boleh dipakai Harian ,untuk menunaikan solat atau mengerjakan Umrah haji.
.
UKURAN:
🌵XL (Labuh 26 inci) RM 59
🌵2XL (Labuh 28 inci) RM 66
🌵 3XL (Labuh 30inci) RM 73
.
.
Berminat wasap 👇👇
.
📲0175654749
📲0175654749
📲0175654749

Kita adalah hamba yg tidak pernah putus dari mengharap. Mengharapkan diberikan kebaikan dan dijauhkan dari segala keburukan dan kecelekaan.
#assofasentiasadihati #assofa #ustazamirul #umaiy

Where the sultans, the dignitaries and the people hang out.
-------
#international
#seminar
#discussion
#malaysia
#kl
#mandarinoriental
#ampang
#assofa
#eventmanagement
#amzinspirasi

During the discussion today, saw this painting: which I definitely don't know what it means. Anybody knows?
-------
#international
#seminar
#discussion
#malaysia
#kl
#mandarinoriental
#ampang
#assofa
#eventmanagement
#amzinspirasi

Today's activity. Meeting and discussion in preparation for the grand event this weekend @ Mandarin Oriental KL.
-------
#international
#seminar
#discussion
#malaysia
#kl
#mandarinoriental
#ampang
#assofa
#eventmanagement
#amzinspirasi

#ritorno a #piacenza da #caderzone #valrendena #trentino #vacanza #assofa un #ricordo #cucitoamano #anziana #ricamatrice #mestieriantichi
Cosa porto nel #cuore da questi giorni? Cosa vedo guardandomi indietro?
Tanti #piccoli #straordinari #momenti di #quotidianità, tante #relazioni in #condivisione
Le #piccolecose che rendono #straordinario il #quotidiano
GODI DELLE PICCOLE COSE PERCHÉ UN GIORNO TI GUARDERAI INDIETRO E TI ACCORGERAI CHE ERANO GRANDI

Most Popular Instagram Hashtags