#asmida

526 posts

TOP POSTS

Adik yg sempoi....syg korang ketat2...hehe..#asmida..#wan_lela...

Happy birthday my sahabat dr tadika smpai skrg insyaAllah smpai bile2 ... Semoga pnjg umr dan dimurahkn rezeki selalu, semoga brjyaa dlm hidup dan mnjdi ank yg solehah kpd ma ngn abh mu 😘 kije kuat2 deh.. Sipe duit wt nikoh.. Hehhhee.. I love yoouuuuu so muchhh @syuehaini_ ... Semoga persahabatn kita kekal smpai bile2 ... N also utk kikm.. Love u alll... @kikm_official @cik_faras @zfitriah19 @ idayu @izzatliyana #zanina #asmida #snow

Sanding #Asmida & Hazlan #Keda

Terkenal dgn jalan jem.. Aiyoo.. Naik bas ajaaa.. #loneranger #oldisgold #transindochina #asmida

Saya banyak mix πŸ™ˆπŸ™ˆ 😘😘😘 kakak asmida #asmida#bykmix#sungaipetani#kedah#balikkampung#kotakualamuda#pantaimerdeka#2017

Apa yang best sangat tentang DIAMONDDOLL FOUNDATION
===================== πŸ‘©πŸ» Menutup cela-cela dikulit wajah seperti pigmentasi, tompok putih, warna kulit tidak sekata, parut, lingkaran hitam sekeliling mata tanpa menyumbatkan pori atau merosakkan kulit wajah. πŸ‘©πŸ» Bertindak merawat kesan jerawat, memudarkan jeragat, mengatasi kulit kusam. πŸ‘©πŸ» Mengekalkan KEREMAJAAN kulit muka dan seterusnya melambatkan masalah penuaan. πŸ‘©πŸ» Bertindak sebagai pelindung UV bagi menghasilkan kulit yang sihat (SPF 50+++). πŸ‘©πŸ» Mencerahkan kulit, Menjadikan kulit lebih berseri dalam masa 2- 5 minit hanya dengan sedikit sapuan. πŸ‘©πŸ» Tidak nampak seperti bedak tebal di muka, natural look & nampak kulit fresh pinkish-pinkish. πŸ‘©πŸ» Sebagai bedak asas dan concealer serta boleh dijadikan sebagai solekan asas untuk wajah dengan begitu mudah dan pantas. πŸ‘©πŸ» Berasaskan mineral & menggunakan minyak yang berkualiti seperti grapeseed dan almond oil serta bahan tumbuhan yang menyihatkan & menyegarkan kulit. πŸ‘©πŸ» Mudah dicuci dan ditanggalkan serta MESRA SOLATπŸ’―suci dan HALAL! β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
HANYA 1 KOD WARNA ASAS SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
Warna dicipta khas untuk semua orang dan bahan tekstur ringan dikulit wajah.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
WHATSAPP 'DD' ke +60142680788
.
#widwidyouthserum #widwidskincare #widwidbeautycareoriginal #widwidindonesia #asmidawahab #asmida #rahsiaasmida #hilangkanjerawat #flekhitam #mukabopeng #beruntusan #scar #serumorganik #nochemicalserum #daebaek #parut #mencerahkankulit #organicproduct #terapiinstagram #widwidbyasmida #widwidcod #azanis #parutjerawat #whitehead #breakouts #obatjerawat #skinsolution #skinserum

'E grazie per ogni singolo momento nostro'
#denisa#asmida#sorelline#tiamo#cuoremio#sempreinsieme

MOST RECENT

FLAWLESS & GLOWING
DENGAN SELAMAT DAN BERKESAN 😍
πŸ”˜100 % FREE MERCURY
πŸ”˜BEBAS KIMIA BAHAYA
.
Dapatkan sekarang
What's App "widwid" ke +60142680788
.

Assalammualaikum Cik adik,Hakak2,Abang2 semua
.
Jom wasap kak silvi
http://www.wasap.my/60142680788/widwid
.
Dapatkan consultation percuma ye sayang2..
.
Saya Silvi pengguna Setia dan Top Stokis WIDWID YOUTH SERUM
WIDWID serum yang SELAMAT untuj Digunakan dan Bebas dari Kimia Bahaya

Nah..dah Ready ke Nak KULIT LICIN BERSIH BERSERI??😱😱😱
βœ”LULUS KKM
βœ”HALAL
βœ”TANPA KIMIA BAHAYA

JOM PM/WHAT'S APP SILVI
http://www.wasap.my/60142680788/widwid
.
COD AREA: KEPONG,SELAYANG,GOMBAK,KL,PJ,KJ & BANGSAR

DAN SELURUH INDONESIA
Terimakasih Pencinta Kulit Berseri..πŸ’‹πŸ˜˜ #widwidyouthserum #widwidskincare #widwidbeautycareoriginal #widwidindonesia #asmidawahab #asmida #rahsiaasmida #hilangkanjerawat #flekhitam #mukabopeng #beruntusan #scar #serumorganik #nochemicalserum #daebaek #parut #mencerahkankulit #organicproduct #terapiinstagram #azanis #widwidbyasmida #takgamakdah

HAI PECINTA WIDWID INDONESIA..
KABAR GEMBIRAπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
STOCK READY DI PEKANBARU
.
Pengiriman tidak Lagi dari Kuala Lumpur Malaysia Tapi Sudah dari PEKANBARU
.
JADI GAK PERLU TUNGGU 2 MINGGU UNTUK Pengiriman nya lagi...cuma dalam HITUNGAN HARI saja widwid nya Udah Sampai ke KamuπŸ˜‰
.
Yuk cepat di ORDER SEBELU M KEHABISAN..
.
WHAT'S APP +60142680788 SILVI
.
#widwid #widwidserum #serumorganik #widwidyouthserum #serummuka #acne #beruntusan #bekasjerawat #menghilangkanjerawat #asmidawahab #asmida #asmidawahabwidwid #widwidskincare #widwidskincare #ceritakita #darkcircle #whitehead #blackheads #terapiinstagram #widwidcod #7harimencintaiku #putihkankulit #scarserum #organiclovers #viral2017 #duckscavers #rahsiaasmida
#andainyatakdir #skinelle #widwidindonesia

Happy birthday my sahabat dr tadika smpai skrg insyaAllah smpai bile2 ... Semoga pnjg umr dan dimurahkn rezeki selalu, semoga brjyaa dlm hidup dan mnjdi ank yg solehah kpd ma ngn abh mu 😘 kije kuat2 deh.. Sipe duit wt nikoh.. Hehhhee.. I love yoouuuuu so muchhh @syuehaini_ ... Semoga persahabatn kita kekal smpai bile2 ... N also utk kikm.. Love u alll... @kikm_official @cik_faras @zfitriah19 @ idayu @izzatliyana #zanina #asmida #snow

#throwback Time grading nk naik tali pinggng hijau. Masa form 3 klu xsilap. Tgh hot dgn silat.. Zaman kegemilangan silat SMKPS.. Kalau persembahan mesti silat terlibat.. Dulu paling suka, teknik kunci mati, comeback, langkah harimau dan...... lupa dah.. (walaupun malas nak hafal tp aku lukis step dia, rajin xπŸ˜†). Best nya time ni.. Rindu.. 5 tahun bersama geng silat skolah.. .
.
.
Rindu γ€’_γ€’ .
Dulu jumpa senior sekolah. Dia kata kenal aku & kembar. Siap ingat nama lagi. Katanya, kembar yg femes dlm silat dan pandai....huuuu (kembang telinga kembang hidung πŸ˜‚)... Walau biasa2 aja.. #Pssgwsm Persatuan seni silat gayung warisan serantau melaysia
#KelabSilatSMKPS
#PencakSilatUMK
#asmida #aini #nisah #cgMi #keri #k.faridah #husaini #aryanti #k.balqis #muiz #syafiq #muzakir #hanif #aiman dll

#alFatihah utk arwah cg Rohani S Ahmad

di geguyu Sieke
#Asmida

πŸ’•πŸ’•Happy mother DayπŸ’•πŸ’•
1familyπŸ‘ͺπŸ‘ͺ
#Anita Junaidah
#Asmida Juhana
#Noor Fariha
#Muhammad Farhan

Assalammualaikum Gorjesss!!πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
Selamat Pagi.
Dah breakfast ke u olls? Nak ke mana cuti2 ni?? Pagi ni dah sapu widwid ke blom?? Jgn lupa tepuk2 widwid tau.. Tu breakfast terbaik utk kulit muka kita...😍😍😍
.
Stay Fresh and Healthy whole day with Widwid youth Serum...🌹🌹🌹
: :
Kalau ada yg nak order boleh directly whatsapp Kak Nunu
πŸ“²πŸ“²012-2000613
πŸ“²πŸ“²012-2000613
πŸ“²πŸ“²012-2000613
:
: πŸš—πŸš—πŸš—COD arini di TTDI & Sg Penchala ...ade yg nak selit2 meh la wassup2 Kak Nunu...
:
Selamat beristirehat bersama family...❀️❀️❀️
:
:
#naqbynaq
#stokistwidwid #widwid #widwidserum #serumorganik #serummuka #acne #scar #parut #menghilangkanjerawat #asmidawahab #asmida #asmidawahabwidwid #widwidyouthserum #tv3 #ceritakita #darkcircle #whitehead #blackheads #terapiinstagram #igsokongan #7harimencintaiku #putihkankulit #scarserum #organiclovers #viral2017 #terlajaklaris #widwidserum #menantifebruari

Cincin Lintah
Size dan berat di tag
Harga Rm600 ke bawah
Berminat wassap 01131305240

#TRUSTEDSELLER
#EMAS916
#asmida emas 916 online

Most Popular Instagram Hashtags