#asianbeautyhaul

MOST RECENT

Matte Lipcreme yang Terbaik!!
.
✅Tidak mengeringkan bibir ✅7 Warna yang sesuai untuk setiap function/activity. pegi pasar malam pun sesuai ✅Mengandungi collagen dan vitamin E ✅Tahan selama 8 jam .
Semua tu hanya RM39 sahaja.
Kalah beli 3 RM100 boleh jimat RM7 😱 .
WhatsApp untuk order +0168797496

Jgn sekali berpaling tadah dgn lipcream Hermosa n bila dah pakai sekali mmg setia selamanya. lipmatte international semua jadi hiasan je.. lagi2 code SPICE tu sampai berebut sbb tak sanggup kehabisan. kenapa lipcream Hermosa hebat? sbb semua warna cantik dipakai walau tak makeup! n full coverage!
.
Kami ada 7 code LIPCREAM bezanya?
.
❤️ NUDE THRILL - warm pink semanis madu n sesuai dgn semua skin tone.
.
❤️ BELLE - brown tone yg sesuai dgn semua warna baju bg yg takde masa nak cari warna lipcream yg sesuai
.
❤️ GINGER - warna yg pekat memikat sesuai utk kulit sawo matang.
.
❤️ POSH - pink semanis fazura, sesuai utk yg berkulit cerah n medium.
.
❤️ SPICE - warna brown nude sesuai dgn semua skin tone. sgt sesuai utk wanita korporat.
.
❤️ LOLITA - warm purple yg edgy tapi releven. sesuai utk semua skin tone lagi2 medium skin tone.
.
❤️ PEACHES - pink orange yg rare tapi manis melekit. sesuai dgn kulit cerah dan medium.

Wow hebat nyaaa!!! 😱😱😱 .
Nak dapat kan Sunscreen mist ni for free.. join our giveaway contest.. 😘😘 Look at our previous post on how to win!! .
#hermosasunscreenmist #asianbeautyhaulgiveaway #asianbeautyhaul #hermosabybelindakuching #hermosabybelindasarawak #hermosabybelinda #sunscreenmist #teamwanamerimeroket🚀

The beloved Hermosa Sunscreen Face Mist 💕💕
.
Nak menang sunscreen mist ni?? Why not join our free giveaway contest esok on the 4th September at 9pm 💕💕
.
#asianbeautyhaul #asianbeautyhaulgiveaway #freegiveawaymalaysia #hermosabybelindasarawak #kuching #unimas #samarahan #borneo #miri #hermosasunscreenmist #hermosalipcreme

GIVEAWAY coming soon!!!! 😱
Bukan satu hadiah tapi 3 sis nak bagi okay..
Bukan selalu sis nak buat giveaway
.
Kalau nak menang giveaway tu, make sure sentiasa update dengan post sis okay.. Soon sis akan bagitau macam mana nak join and bila start okay 😘😘
.
#asianbeautyhaulgiveaway #asianbeautyhaul #teamwanameri #hermosabybelindasarawak #makeupkuching #makeupsarawak #makeupmiri #sunscreenhermosa #sunmisthermosa #hermosabybelindatestimonial #hermosabybelindalipcreme #hermosabybelindafoundation

jgn sekali berpaling tadah dgn lipcream Hermosa n bila dah pakai sekali mmg setia selamanya. lipmatte international semua jadi hiasan je.. lagi2 code SPICE tu sampai berebut sbb tak sanggup kehabisan. kenapa lipcream Hermosa hebat? sbb semua warna cantik dipakai walau tak makeup! n full coverage!

Kami ada 7 code LIPCREAM bezanya? ❤️ NUDE THRILL - warm pink semanis madu n sesuai dgn semua skin tone. ❤️ BELLE - brown tone yg sesuai dgn semua warna baju bg yg takde masa nak cari warna lipcream yg sesuai ❤️ GINGER - warna yg pekat memikat sesuai utk kulit sawo matang. ❤️ POSH - pink semanis fazura, sesuai utk yg berkulit cerah n medium. ❤️ SPICE - warna brown nude sesuai dgn semua skin tone. sgt sesuai utk wanita korporat. ❤️ LOLITA - warm purple yg edgy tapi releven. sesuai utk semua skin tone lagi2 medium skin tone. ❤️ PEACHES - pink orange yg rare tapi manis melekit. sesuai dgn kulit cerah dan medium.
.
WhatsApp 0168797496 to order

WANITA NAK NAMPAK CANTIK, WAJIB CUBA!

Kan best kann adik manis semua, kalau bibir seksi bak delima . Pandang cermin pun rasa bibir macam angelina .

Keluar jalan2 rasa kompiden sebab lips maintain je dekat bibir.Tak perlu setiap 5 minit nak touch up. Jimat masa, bibir makin hari makin sihat di tambah dengan adunan vitamin E.

Jangan tunggu lama2 nak meminang. Kalau nak boleh order dengan whatasapp 0168797496
.
Psttt nak ke tak kalau ni termasuk dlm giveaway. Kasi like kalau nak 😋

Perlu ke pakai sunscreen?

Malaysia ialah negara yang bermusim panas, protection bagi menghadap sinaran matahari terik adalah amat penting.
Ramai diantara kita selalu tidak ambil berat terhadap kepentingan sunscreen. Antara sebab ramai orang tidak menggunakan sunscreen adalah kerana kurang faham tentang betapa bahayanya kulit yang selalu terdedah kepada sinaran terik matahari.

Walau dimana saja kita berada, jangan pernah lupa membawa sunscreen. Sama ada sedang bersenam di luar, pergi bercuti di pantai, menyertai pertandingan marathon atau keluar bersama rakan-rakan dan keluarga di sekitar bandar pun wajib guna sunscreen setiap hari okay.

Antara kepentingan memakai sunscreen
ialah dapat melindungi kulit dari sinaran matahari seperti UVA dan UVB serta ia juga melindungi protein di bawah permukaan kulit dan dapat mengelakkan dari diserang penyakit lain seperti kerosakan kulit.

Yang penting kita kena jaga kulit dari sinaran UV taw. *SunsreenHermosaSPF30* sangat elok digunakan bagi mengekalkan kulit Kita dari sunburn.
Kecik bukan sebarang kecik taw. Bukan tu je. Bila pakai tu sejuk je, rasa fresh sangat sebab ade *peppermintExtract* wow sangat 😱

BC FOUNDATION HERMOSA di datangkan khas dengan 2 pilihan menawan:
✅ Khas utk Kulit Kering dgn argan oil ✅ Khas utk Kulit Berminyak dgn orange extract
Menepati citarasa dan keperluan si pemakai dgn kelebihan2nya: ✅ Tekstur Lembut & Ringan
✅ Sesuai Utk Kulit Sensitif
✅ Mudah dioles dan Rata Seluruh Muka
✅ Pilihan Tepat Kuning Langsat & Sawo Matang
✅ Berupaya Menutup Cela Sambil Merawat
✅ Kandungan Vitamin C & E Merawat Kulit Kusam dan Parut Jerawat
✅ Collagen Utk Anti Aging .
Harga RM55 exclude postage
.
whatsapp 0168797496 to order 💕💕

Get your luxurious looking BC Foundation for only RM55
.
dah ramai simpan liquid fd kat rumah diam2 n dah xcurang dgn bc fd hermosa.. lagi2 yg code natural tuuuu!! ya ampun sis tak rela berpisah.. muka fresh & natural ala2 muka bangun tido yg siap tau! xde la pucat melepek.. perfect selfie takyah edit dah berseri.. siapa nak bc foundation kami ada 2 jenis BC FOUNDATION.. bezanya?

1- GLOW BC FD: untuk mereka yg nak shing EXTRA n tiada masalah PORES atau jerawat silakan pakai yg jenis ni! kompem glow mcm JLO. Sesuai utk mereka yg berkulit kering, kusam dan dah BERUSIA.

2- MATTE BC FD: sesuai bg mereka yg mengalami masalah kulit kusam, jerawat pasir, jerawat timbul, pores kembang! sekali korg sapu semua menyorok tau... terus nampak flawless dlm gambar. Serious!

Glow BC FD ada satu warna code NATURAL.
❤️ NATURAL - sesuai utk semua jenis kulit

Matte BC FD ada ada dua warna NATURAL n HONEY. ❤️ NATURAL - sesuai utk semua jenis kulit
❤️ HONEY - bg mereka yg berkulit sawo matang
.
Get yours now quick by whatsapp at 0168797496 atau blh dapatkan di boutique vendor @prettyblossoms_boutique 💕💕

Kenapa harus memilih antara satu jika anda boleh pilih 3 dengan harga yang lebih jimat 😱😱😱
.
Buy 1 for RM39
.
Buy 3 for RM110
.
WhatsApp now to order 😘

Reasons why @hermosabybelinda Matte Lipcreme becoming everyone's favourite and worth every penny
.
Try it to believe it
.
1 for RM39
3 for RM110
.
whatsapp to order or for any enquires 💕💕

Going somewhere after work??
.
Juat apply Hermosa Matte Lipcreme on your lips and you are ready to go
.
Pstt.. Hermosa Matte Lipcreme can be used as eye shadow and blusher too because of it's cremy texture during application 😉
.
Choose from 7 colours
.
1 for RM39
3 for RM110
.
whatsapp or Dm untuk order atau soalan 💕💕

Jangan lupa apply your Hermosa Lipcreme sebelum kluar 😘
.
Get yours today for only RM39 each
.
Buy 3 for RM110
.
Whatsapp 0168797496 to order

Hermosa BC Foundation with SPF is all you need
.
Contain Propolis, Collagen, Vitamin E and Vitamin C
.
Gives you medium to full coverage and can also act as concealer
.
Try it to believe it
.
Interested to know more, whatsapp jak 0168797496
.
Price RM55 each exclude postage.

😘😘

Another reasons why Hermosa BC Foundation becomes the favorite 😍
.
Try it to believe it
.
whatsapp 0168797496 to order
.
cod kuching and samarahan available

Going somewhere today?? .
Dont forget to put on your lipcreme.
.
You dont have our lipcreme? Get yours now from us by clicking the link in bio. 😘

Crazy over lipcreme?
.
Try Hermosa Matte Lipcreme with only RM39 each
.
to order click link in bio 😘😘
.
Cod available at Kuching area.

BC Matte Foundation with SPF 20
.
Infused with orange extract to provide you with Vitamin C
.
Giving you medium to full coverage
.
Can be use as concealer too
.
Long lasting .
WhatsApp now to order. Whatsapp link in bio 💕💕

Most Popular Instagram Hashtags