[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#arzmgiftreview

189 posts

TOP POSTS

#TRraya2016 by @azza.rzm
Wearing bawal shawl by @tudungruffle .. Jatuh cinta banyak kali lah mcm ni sebab boleh sorok pipi tu 😳 #arzmraya #arzmgiftreview #chicnones #TRraya2016 #ChicnonesRM2000

Wearing #radiusite #tandacintakamird instant .. So in love with this collection sebab tak payah pakai pin tudung pun πŸ€— sap sup sap siaapp!! .. Rase nak pakai hari2 😘
.
Thank you @radiusite team 😚 #arzmgiftreview #arzmselfmakeup

My childhood place .. Tempat kami membesar sebelum Sara dilahirkan .. Cuba teka yang mana satu rumah kami 😝
-
Walaupun dah raya ke-5 tetap selesa bila pakai kurung @zhannaboutiqueatch matchy with @adaya.co #adayarayapetaledition in FOGGY colour
-
#arzmgiftreview

Ini bukan suri mr pilot .. Tapi ini suri hari @by_sarah_ahmad 😝.. Seharian pakai Suri collection pun tak panas sebab material die travel friendly.. Cuba zoom betul2 mana ade kedut2 πŸ’‹
.
Love loveee 😘😘 #thankyou #ayatakebangkok #vendimiajourney #ootdreviewbangkok #arzmgiftreview

I love this kebaya+kurung or known as kebarung by @zhannaboutique .. Its ironless kebarung yet so comfy πŸ˜πŸ™ˆ
-
Thank you @zhannaboutique #arzmgiftreview

Thank you @mikrajvalet for this bawal .. Im so inlove with this .. Senang sangat pakai sebab tak perlu nak cucuk pin pun dah terletak helok .. Mana nak dapat tudung cantik kalau bukan dekat @mikrajvalet ni hihi ..
-
Yuk follow @mikrajvalet @mikrajvalet @mikrajvalet #arzmgiftreview

Walaupun cuaca panaih ding ding .. Tapi sis tetap cool je sebab pakai new collection dari @rh.terengganu ni tauu .. Match machy pula dengan sling bang @hunybee_mangobag terus nampak elegant πŸ•Š
.
Shoes by @theflickstore #arzmselfmakeup #arzmgiftreview

Ramai tanya dan DM kita .. Macam mana kita edit gambar terang terang sampai boleh suluh muka org sebelah eh πŸ˜‚
-
Ok meh kita nak share mcm mana kita edit gambar utk dapat tone pink2/pastel putih2 mcm ni ..
-
First lately ni gambar terang tang tangg sebab kita guna kamera dari @casioexilimmalaysia CASIO EXILIM EX-FR100L plus boleh guna promo kod @syuhailarzm ni haa 'SYUHAILA100' di LAZADA utk dapatkan harga RM1799 okeng -
plus this camera mmg akan bagi effect lawa letup punya lah jd tak perlu nak bubuh filter sanghaatt
-
ok seterusnya .. gambar2 selalunya akan di-edit di vsco(biasalah) hihi ... what i do is play with
1. exposure
2. contrast
3. tint ( pink effect )
4. VSCO HB1
-
haa itu sahaja .. semudah 123 .. dah boleh cuba and let me know yaa hihi
-
tdung of coz dari @byabsolute .. thank you darling #arzmgiftreview

Yeaayy hari ni @tudungkekaboo nak release Perfume baru tau .. Haa jangan main2 bau die mmg ngam ok .. Kita dah ada satu .. Cepat stanby dengan @tudungkekaboo sbb dgr cerita stock mmg cepat habis licien πŸ˜‚
.
Wearing my bawal simpul pul pul @adaya.co .. Hari ni kita release bawal simpul dekat Uitm S3 ok πŸ˜‰ #arzmselfmakeup #arzmgiftreview

MOST RECENT

Sambil pegang keropok pun boleh ootd tau .. Thank You @teerarara for this LV bag .. Sekarang ada promo untuk handbag2 cantik tau .. Do check them now !!
.
#arzmgiftreview

Nak kulit flawless glowing mcm pretty azza? Jom amalkan 1biji sehari dgn @leenbeautysecret beauty candy supplement! πŸ’‹
.
#Repost @azza.rzm
・・・
Whitening booster paling sedap kita pernah ambil! Serius memang sedap tau .. Rasa strawberry milkshake .. Jom putih2 gebu dengan @leenbeautysecret .
-------------------------------
HARGA PASARAN LEEN BEAUTY SECRET (LBS)
β€’RM60 (SM)
β€’RM65 (SS)
------------------------- Dapatkan LBS dari Agent Sah Kami :
β€’ @m4iya (S. ALAM/ 010-7602153)
#leenbeautysecret #perfectskin #flawlessskin #healthyskin #beautyskin #bebeauty #behealthy #naturalsupplement
.
#arzmselfmakeup #arzmgiftreview

Dreaming of Elsa eye so im putting this #queenblue by @ttd_eye @ttdeyeofficial on my eye .. Use my code "azza" on their website and enjoy 10% discount given ..
.
Sparkle up your eyes by @ttdeyeofficial @ttd_eye 😘 #arzmgiftreview #giftreview

Thank you @danielwellington for this gift ..
.
Use my code #DWAzza and get 15% discount while shopping at danielwellington.com πŸ’‹πŸ’‹
.
#arzmgiftreview #danielwellington #thankyou #prayer #subuh #followme #like #instagood #instagram #photobooth #lovequotes #loveu #girlsgeneration #girlsquad #mΓ©xico

Thank you @mikrajvalet for this bawal .. Im so inlove with this .. Senang sangat pakai sebab tak perlu nak cucuk pin pun dah terletak helok .. Mana nak dapat tudung cantik kalau bukan dekat @mikrajvalet ni hihi ..
-
Yuk follow @mikrajvalet @mikrajvalet @mikrajvalet #arzmgiftreview

Im back for video !!! Yeayy ..
-
Tak semua orang suka makeup tebal2 kan .. Ramai yang suka konsep makeup nipis tapi nak cantik .. Kan senang kalau ada compact @nuuracosmetics ni .. Dap dap je dah helok !!
-
Kita share sikit makeup daily look yang semua orang boleh cuba .. Senang sangat ok ..
-
Yuk follow @nuuracosmetics @nuuracosmetics @nuuracosmetics #arzmgiftreview
-
#nofakelashes #tutorialhijab #heavychiffonshawl #chiffonbubbleshawl #looseinstantshawl #instantshawlloose #instantshawlflare #instantshawltwoface #instantshawl2muka #instantshawlduamuka #chiffonshawl #instantscarf #shawlraya2017 #shawlduamuka #instantshawl #hijabtutorial #shawltutorial #instanthijab #instantshawlmurah #tudungtutorial #shawlinstant #scarftutorial #tutorialtudung #pinlessshawl

I love this kebaya+kurung or known as kebarung by @zhannaboutique .. Its ironless kebarung yet so comfy πŸ˜πŸ™ˆ
-
Thank you @zhannaboutique #arzmgiftreview

Ramai tanya dan DM kita .. Macam mana kita edit gambar terang terang sampai boleh suluh muka org sebelah eh πŸ˜‚
-
Ok meh kita nak share mcm mana kita edit gambar utk dapat tone pink2/pastel putih2 mcm ni ..
-
First lately ni gambar terang tang tangg sebab kita guna kamera dari @casioexilimmalaysia CASIO EXILIM EX-FR100L plus boleh guna promo kod @syuhailarzm ni haa 'SYUHAILA100' di LAZADA utk dapatkan harga RM1799 okeng -
plus this camera mmg akan bagi effect lawa letup punya lah jd tak perlu nak bubuh filter sanghaatt
-
ok seterusnya .. gambar2 selalunya akan di-edit di vsco(biasalah) hihi ... what i do is play with
1. exposure
2. contrast
3. tint ( pink effect )
4. VSCO HB1
-
haa itu sahaja .. semudah 123 .. dah boleh cuba and let me know yaa hihi
-
tdung of coz dari @byabsolute .. thank you darling #arzmgiftreview

Back to work yeayy .. For any enquries abaout photoshoot&review boleh ke link di bio azza ya 😍
-
Nak cerita sikit hari ni azza pakai bawal dari @rosminicloset .. Bawal ni walaupun chiffon tapi senang bentuk .. Design pun cantik ayu je 😍 .. Thank you @rosminicloset semoga dinurahkan lagi rezeki ya 😌
-
#arzmgiftreview #arzmselfmakeup

Walaupun sudah raya ke-8 sy masih lagi berbaju kurung .. Awak macam mana..??
-
Kali ni songket cantik letiup dari @nenggeulis.co .. Hitam kan menawan 😍 .. Thank you @nenggeulis.co ..
-
Shawl terbang2 semestinya dari @adaya.co #adayarayapetaledition in CRANBERYY #arzmgiftreview

My childhood place .. Tempat kami membesar sebelum Sara dilahirkan .. Cuba teka yang mana satu rumah kami 😝
-
Walaupun dah raya ke-5 tetap selesa bila pakai kurung @zhannaboutiqueatch matchy with @adaya.co #adayarayapetaledition in FOGGY colour
-
#arzmgiftreview

Wah wahh dengar cerita kurung @zhannaboutique yang ini belum sempat nak photoshoot dah sold out 😱 .. Raya kelima beraya dengan @zhannaboutique 😘
-
Wearing my #adayarayapetaledition @adaya.co in FOGGY #arzmgiftreview #teamrayakl

Raya kedua ni pakai kurung dari @zhannaboutique .. Selasa betul sampai ke malam kita pakai tau 😍 .. Thank you @zhannaboutique @zhannaboutique @zhannaboutique .. Siapa #teampurple hari ni πŸ™‹πŸ»
-
Wearing my #adayarayapetaledition @adaya.co in CRANBERYY #arzmgiftreview

Berbuka hari ni dengan baju cantik dari @alialrtw.my .. #arzmgiftreview

Most Popular Instagram Hashtags