[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#arzmgiftreview

156 posts

TOP POSTS

#TRraya2016 by @azza.rzm
Wearing bawal shawl by @tudungruffle .. Jatuh cinta banyak kali lah mcm ni sebab boleh sorok pipi tu ๐Ÿ˜ณ #arzmraya #arzmgiftreview #chicnones #TRraya2016 #ChicnonesRM2000

Eh xkan nak tidur dah ..?? My lovely tudung from @ruby_scarves and baju kurung from @arianirtw ๐Ÿ’‹โค๏ธ #arzmgiftreview

Jangan main2 dengan tudung @butikpapilio tauu sebab tudung ni campak mcm mana punn tak kedut tauu .. Helok lahh kalau kekakak yang suka travel tu ๐Ÿ˜˜
.
Mathching kan pulakk dgn shade @krbm.online fuhh letopp .. Jalan2 pakai shade ni semua org thailand tengok pasaipa lawa naa spek ni ๐Ÿ’‹
.
#arzmgiftreview #vendimiajourney #ootdreviewbangkok #vendimiajourney #ayatakebangkok #thankyou

Ramai tanya dan DM kita .. Macam mana kita edit gambar terang terang sampai boleh suluh muka org sebelah eh ๐Ÿ˜‚
-
Ok meh kita nak share mcm mana kita edit gambar utk dapat tone pink2/pastel putih2 mcm ni ..
-
First lately ni gambar terang tang tangg sebab kita guna kamera dari @casioexilimmalaysia CASIO EXILIM EX-FR100L plus boleh guna promo kod @syuhailarzm ni haa 'SYUHAILA100' di LAZADA utk dapatkan harga RM1799 okeng -
plus this camera mmg akan bagi effect lawa letup punya lah jd tak perlu nak bubuh filter sanghaatt
-
ok seterusnya .. gambar2 selalunya akan di-edit di vsco(biasalah) hihi ... what i do is play with
1. exposure
2. contrast
3. tint ( pink effect )
4. VSCO HB1
-
haa itu sahaja .. semudah 123 .. dah boleh cuba and let me know yaa hihi
-
tdung of coz dari @byabsolute .. thank you darling #arzmgiftreview

Thank you @mikrajvalet for this bawal .. Im so inlove with this .. Senang sangat pakai sebab tak perlu nak cucuk pin pun dah terletak helok .. Mana nak dapat tudung cantik kalau bukan dekat @mikrajvalet ni hihi ..
-
Yuk follow @mikrajvalet @mikrajvalet @mikrajvalet #arzmgiftreview

Wah wahh dengar cerita kurung @zhannaboutique yang ini belum sempat nak photoshoot dah sold out ๐Ÿ˜ฑ .. Raya kelima beraya dengan @zhannaboutique ๐Ÿ˜˜
-
Wearing my #adayarayapetaledition @adaya.co in FOGGY #arzmgiftreview #teamrayakl

Sambil pegang keropok pun boleh ootd tau .. Thank You @teerarara for this LV bag .. Sekarang ada promo untuk handbag2 cantik tau .. Do check them now !!
.
#arzmgiftreview

Walaupun cuaca panaih ding ding .. Tapi sis tetap cool je sebab pakai new collection dari @rh.terengganu ni tauu .. Match machy pula dengan sling bang @hunybee_mangobag terus nampak elegant ๐Ÿ•Š
.
Shoes by @theflickstore #arzmselfmakeup #arzmgiftreview

Yeaay kita nak share satu rahsiaa kalau nak muka sentiasa nampak peloles ..
.
Kita Pakai foundation dari @cocoblancmalaysia ni ๐Ÿ˜ .. Senang je sebab kecil amd ringgan .. Boleh masuk dlm handbag
.
Thank youu @cocoblancmalaysia ๐Ÿ˜ .. Love love lovee โค๏ธโค๏ธโค๏ธ #arzmgiftreview #makeuptutorial #makeup๐Ÿ’„

MOST RECENT

#Repost @azza.rzm (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Wangi nyaaa perfume ohperfumenista ni .. Ini minyak wangi yang ada curlass laahh .. Pakai sikit je bau dah semerbak harum ..
Wearing #adayabasic @adaya.co #arzmselfmakeup #arzmgiftreview

#Repost @azza.rzm (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Kalau seharian tak berwangi2 dengan ohperfumenista memang tak sah tau .. Jangan lupa beli ok sebab bau dia memang wangi ๐Ÿ˜ #arzmgiftreview #arzmselfmakeup

Sambil pegang keropok pun boleh ootd tau .. Thank You @teerarara for this LV bag .. Sekarang ada promo untuk handbag2 cantik tau .. Do check them now !!
.
#arzmgiftreview

Nak kulit flawless glowing mcm pretty azza? Jom amalkan 1biji sehari dgn @leenbeautysecret beauty candy supplement! ๐Ÿ’‹
.
#Repost @azza.rzm
ใƒปใƒปใƒป
Whitening booster paling sedap kita pernah ambil! Serius memang sedap tau .. Rasa strawberry milkshake .. Jom putih2 gebu dengan @leenbeautysecret .
-------------------------------
HARGA PASARAN LEEN BEAUTY SECRET (LBS)
โ€ขRM60 (SM)
โ€ขRM65 (SS)
------------------------- Dapatkan LBS dari Agent Sah Kami :
โ€ข @m4iya (S. ALAM/ 010-7602153)
#leenbeautysecret #perfectskin #flawlessskin #healthyskin #beautyskin #bebeauty #behealthy #naturalsupplement
.
#arzmselfmakeup #arzmgiftreview

Thank you @danielwellington for this gift ..
.
Use my code #DWAzza and get 15% discount while shopping at danielwellington.com ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
#arzmgiftreview #danielwellington #thankyou #prayer #subuh #followme #like #instagood #instagram #photobooth #lovequotes #loveu #girlsgeneration #girlsquad #mรฉxico

Evening everyone .. Lets try this @hansaegeenature Hansaegee Nature
-
Because they have a promotion for Aqua Whitening Cream this month, buy 1 get 1 FREE.
-
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Means that buy 1 Aqua Whitening Cream get 1 Free Lipstick Tint.
-
I got mine !! ๐Ÿ˜˜ thanks @hansaegeenature #arzmgiftreview

Back to work yeayy .. For any enquries abaout photoshoot&review boleh ke link di bio azza ya ๐Ÿ˜
-
Nak cerita sikit hari ni azza pakai bawal dari @rosminicloset .. Bawal ni walaupun chiffon tapi senang bentuk .. Design pun cantik ayu je ๐Ÿ˜ .. Thank you @rosminicloset semoga dinurahkan lagi rezeki ya ๐Ÿ˜Œ
-
#arzmgiftreview #arzmselfmakeup

Nak spam sikit je lagi boleh kan ๐Ÿ˜‹ hari ni baju raya awak warna apa..??
-
Tap for details #arzmgiftreview

My childhood place .. Tempat kami membesar sebelum Sara dilahirkan .. Cuba teka yang mana satu rumah kami ๐Ÿ˜
-
Walaupun dah raya ke-5 tetap selesa bila pakai kurung @zhannaboutiqueatch matchy with @adaya.co #adayarayapetaledition in FOGGY colour
-
#arzmgiftreview

Wah wahh dengar cerita kurung @zhannaboutique yang ini belum sempat nak photoshoot dah sold out ๐Ÿ˜ฑ .. Raya kelima beraya dengan @zhannaboutique ๐Ÿ˜˜
-
Wearing my #adayarayapetaledition @adaya.co in FOGGY #arzmgiftreview #teamrayakl

Raya kedua ni pakai kurung dari @zhannaboutique .. Selasa betul sampai ke malam kita pakai tau ๐Ÿ˜ .. Thank you @zhannaboutique @zhannaboutique @zhannaboutique .. Siapa #teampurple hari ni ๐Ÿ™‹๐Ÿป
-
Wearing my #adayarayapetaledition @adaya.co in CRANBERYY #arzmgiftreview

Berbuka hari ni dengan baju cantik dari @alialrtw.my .. #arzmgiftreview

Agak2 siapa tema maroon tahun ni ..??
-
Sempat lagi ni kalau nak shooping baju raya .. Jom beli di @alialrtw.my ๐Ÿ˜
-
Shawl by @nenggeulis.co #arzmgiftreview

Saya dah beraya dengan collection @nile.com.my .. Elegent betul jubah ni .. Selesa pula tu ๐Ÿ˜ .. Tq @nile.com.my
-
Bawal by @tudungkekaboo #arzmgiftreview

Yesterday shoot for @butik_syazara at @vendimiastudio #arzmselfmakeup ..
-
Im donning my new collection @adaya.co will be release after raya insyaAllah ๐Ÿ™ˆ
-
Lens by @candy.barbie.eye #arzmgiftreview

Laora ada sales 3 for RM139 .
Grab yours now at shawlshouse.com
Or visit our @she_catalog for more colour
And whatsapp us at
017777068 | 0167740658

#instantshe #instantshawlmestilahshe #rayarayashe #shelovers #sheshawl #bangisentral #balakong #shahalam
#Repost @azza.rzm (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Girls dengar dengar Laora Semi Instant @sheshawlshouse ni ada SALE hujung bulan ni, ha apa korang tunggu tu, pergi sambar cepat ๐Ÿ˜
.
My makeup cantik by tangan magic @blushbysyafiqah .. Lepas ni tunggu kak ika lepas bersalin kita makeup2 lagi eaa hehe .. โค๏ธโค๏ธ #arzmgiftreview

Kita dah raya dulu dengan baju kurung @jjangoks .. Material yang tak panas mmg sesuai untuk dibawa beraya .. #arzmgiftreview -
Matching pula dengan @adaya.co #adayarayapetaledition in BLACK .. Jangan lupa pakai @adaya.co dipagi raya dan selfie cantik2 .. Boleh berpeluang untuk menang CASH RM50 tau ๐Ÿ˜

@teerarara ni tahu2 je kita memang suka jenih beg kecik2 mcm ni .. Bukan apa .. Mmg suka kecil2 ni sebab cute hehe .. Eh korang semua dah boleh tau beli beg raya dekat @teerarara ni .. And selalu2 lah jenguk ig story diorang sbb diorang suka buat sale dekat ig story .. ๐Ÿ˜
-
My tudung by @top_hijab .. Selesa sangat walaupun pakai tengah cuaca panas macam ni tau .. Senang terbentuk ๐Ÿ˜˜ ( itu part azza paling suka ๐Ÿ™ˆ) #arzmgiftreview

Masih tercari2 tudung Raya warna plain?? Jangan pening2 kepala yer ๐Ÿ’†๐Ÿผ๐Ÿ’†๐Ÿผ, jom usha IG @adara.my coz kat sini banyak choice yang cantik2 uolls..
.
Macam yang @azza.rzm pakai ni, simple yet elegant..๐Ÿ˜
.
#Repost @azza.rzm (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Sebelum tidur tu meh tengok2 dulu shawl dari @adara.my ni .. Kalau yang macam azza pkai ni nama shawl dia HARIKA tau .. Shawl ni design pertama yang ada di Malaysia diaman ada synthetic leather dekat tepi tu .. Rasa special sungguh ๐Ÿ˜
-
Jom follow @adara.my dan owner dia yang cantik @nana_adara ๐Ÿ˜˜ #arzmselfmakeup #arzmgiftreview

Beautiful @azza.rzm wearing our Ava Blouse in mauve. PM us for ramadhan promo! ๐Ÿ˜˜
#awanmy #avablouse #sayajualblouse
Repost from @azza.rzm This super nice blouse must be from @awan.my .. It suit me well .. Love it so much tq my dear โค๏ธ #arzmgiftreview

This super nice blouse must be from @awan.my .. It suit me well .. Love it so much tq my dear โค๏ธ #arzmgiftreview

Cantik nya beg @handbags.heaven ni .. Simple yet elegant lah ๐Ÿ˜ #arzmgiftreview

Cantik sungguh @azza.rzm bila pakai HARIKA shawl warna Brownies ni...โค๏ธ
.
Jom cepat2 color ni sebelum kehabisan!!! .
.
To order whatapps 0172499022
.
#adaraยฎ #harikaadara
#Repost @azza.rzm (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Sebelum tidur tu meh tengok2 dulu shawl dari @adara.my ni .. Kalau yang macam azza pkai ni nama shawl dia HARIKA tau .. Shawl ni design pertama yang ada di Malaysia diaman ada synthetic leather dekat tepi tu .. Rasa special sungguh ๐Ÿ˜
-
Jom follow @adara.my dan owner dia yang cantik @nana_adara ๐Ÿ˜˜ #arzmselfmakeup #arzmgiftreview

Sebelum tidur tu meh tengok2 dulu shawl dari @adara.my ni .. Kalau yang macam azza pkai ni nama shawl dia HARIKA tau .. Shawl ni design pertama yang ada di Malaysia diaman ada synthetic leather dekat tepi tu .. Rasa special sungguh ๐Ÿ˜
-
Jom follow @adara.my dan owner dia yang cantik @nana_adara ๐Ÿ˜˜ #arzmselfmakeup #arzmgiftreview

Hari2 pakai bawal pun tak ada masalah kalau pakai bawal selesa dari @top_hijab tau .. Dengar kata sekarang ni ada promo .. Haa cuba pergi tengok diorang buat promo apa tu ๐Ÿ‘€
-
Handbag cantik girly2 kita ni dari @handbags.heaven .. Banyak lagi collection handbag dia yang cantik2 tauu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
-
Semoga dimurahkan lagi rezeki amin ๐Ÿ˜˜ #arzmselfmakeup #arzmgiftreview

Wangi nyaaa perfume @ohperfumenista ni .. Ini minyak wangi yang ada curlass laahh .. Pakai sikit je bau dah semerbak harum .. Jom order dengan @ohperfumenista
-
Wearing #adayabasic @adaya.co #arzmselfmakeup #arzmgiftreview

Stay beautiful in @realmodesty shawl .. Dengar kata design shawl raya @realmodesty tahun ni letop2 semuanyaa ๐Ÿ˜
-
#arzmgiftreview #arzmselfmakeup
-
Lens by @candy.barbie.eye

Lately ni sangat susah nak upload gambar .. Kenapa ye ..?? ๐Ÿค” .. Im on holiday mood this few days hiks ..
.
Wearing my YSL @teerarara in brown .. My white palazo @hijabistahub #arzmgiftreview

Haa kalini tudung bawal @tudungkekaboo sy buat shawl .. Yang ini design paling latest taauu .. ๐Ÿ˜ #arzmselfmakeup #arzmgiftreview @RepostIt_app

Sapa nak kareena yang cantik mcm azza pakai jom order cepat

#kekaboolovers #prkekaboo

Panas2 ni meh laa protect mata kita dengan shade @krbm.online .. Gerenti mata dilindungi tau sebab ada UV protectorrrr.. Haa jom usha ig @krbm.online
.
Wearing PLUM #adayabawal @adaya.co #arzmgiftreview

Great post from @azza.rzm

Jalan pun boleh tidur .. Hiks .. Today for @sunsilkmy #sunslik
.
Wearing super comfy palazo @hijabista.hub #arzmgiftreview #arzmselfmakeup

Jalan pun boleh tidur .. Hiks .. Today for @sunsilkmy #sunslik
.
Wearing super comfy palazo @hijabista.hub #arzmgiftreview #arzmselfmakeup

Kalau seharian tak berwangi2 dengan @ohperfumenista memang tak sah tau .. Jangan lupa beli ok sebab bau dia memang wangi ๐Ÿ˜ #arzmgiftreview #arzmselfmakeup

Hari sabtu ahad misti ada kenduri .. Bila kenduri2 ni kena laa lawoo dr orang lain yedak hiks ๐Ÿ™ˆ .. Nak jd lain dr yang kain dah boleh dah beli baju kurung @yayafashionstyle ni tau .. Collection dia semuanya fresh2 sedap mata memandang ๐Ÿ˜ #arzmgiftreview

#Repost @azza.rzm
ใƒปใƒปใƒป
Selesa betul blouse @ananan_hq ni .. Sy jarang pakai merah masa keluar tapi kali ni lebih yakin nak pakai merah sbb blouse @ananan_hq ni nampak elegant betul lah .. Thank you @ananan_hq #arzmgiftreview

Sebelum berangkat ke HK hari ni meh nak review instant shawl @renadhannan ni hehe .. Comelkan tudung ni ada rama2 ๐Ÿ˜ .. Sementara ada promosi ni lekaih grab hehehe #arzmgiftreview

#Rensta #Repost: @azza.rzm via @renstapp ยทยทยท
โ€œ Sekarang waktu kerja dah pack tapi nasib baik ada @jamutunteja_adila dapat recover balik energy2 yang hilang disamping menjaga luaran dan dalaman kita ๐Ÿ˜Œ ..
.
Dan azza mmg consume @jamutunteja_adila ni Alhamdulillah kulit makin elok and dah tak kusam lagi ๐Ÿ™ˆ .. Thank you @jamutunteja_adila ๐Ÿ˜š #arzmgiftreview #arzmselfmakeup โ€

Walaupun cuaca panaih ding ding .. Tapi sis tetap cool je sebab pakai new collection dari @rh.terengganu ni tauu .. Match machy pula dengan sling bang @hunybee_mangobag terus nampak elegant ๐Ÿ•Š
.
Shoes by @theflickstore #arzmselfmakeup #arzmgiftreview

Muka bila dah kenyang ๐Ÿ˜
.
Lawa kann instant shawl @radiusite #tandacintakami ni .. Jom beli .. Satu kotak dapat 3 tudung lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #arzmgiftreview

Assalamualaikum hai .. Tengok tu tudung @the_ciks ni .. Bukan main cantik kan.. Pakai simple2 je dah naik seri hikss .. Thank you @the_ciks ๐Ÿ˜˜ #arzmselfmakeup #arzmgiftreview

Kalau nak cantik .. Hari2 kena guna serum @signoras_secret tau .. Barulah feloles cenggitu ๐Ÿ˜˜ #arzmgiftreview #arzmselfmakeup

Cans ke idok bulus mata @slashesofficial ni .. Tak rugi beli tauu sebab sekali beli boleh pakai banyak kali ..
.
Shawl @galeriariani #arzmgiftreview #arzmselfmakeup

By @azza.rzm ใƒปใƒปใƒป
Sekarang waktu kerja dah pack tapi nasib baik ada @jamutunteja_adila dapat recover balik energy2 yang hilang disamping menjaga luaran dan dalaman kita ๐Ÿ˜Œ ..
.
Dan azza mmg consume @jamutunteja_adila ni Alhamdulillah kulit makin elok and dah tak kusam lagi ๐Ÿ™ˆ .. Thank you @jamutunteja_adila ๐Ÿ˜š #arzmgiftreview #arzmselfmakeup

1st Life-Style Jamu in Malaysia! @azza.rzm ใƒปใƒปใƒป
Sekarang waktu kerja dah pack tapi nasib baik ada @jamutunteja_adila dapat recover balik energy2 yang hilang disamping menjaga luaran dan dalaman kita ๐Ÿ˜Œ ..
.
Dan azza mmg consume @jamutunteja_adila ni Alhamdulillah kulit makin elok and dah tak kusam lagi ๐Ÿ™ˆ .. Thank you @jamutunteja_adila ๐Ÿ˜š #arzmgiftreview #arzmselfmakeup

Siapa suka pink kita geng ๐Ÿ™†๐Ÿป
.
Wearing bawal shawl by @fitiyascarvess and match mathyy with @qiszar.my doll saree ๐Ÿ˜˜
.
Im so in love with this both #arzmgiftreview #arzmselfmakeup

1st Life-Style Jamu in Malaysia!@jamutunteja_adila @azza.rzm
.
waktu kerja dah pack tapi nasib baik ada @jamutunteja_adila dapat recover balik energy2 yang hilang disamping menjaga luaran dan dalaman kita ๐Ÿ˜Œ ..
.
Dan azza mmg consume @jamutunteja_adila ni Alhamdulillah kulit makin elok and dah tak kusam lagi ๐Ÿ™ˆ .. Thank you @jamutunteja_adila ๐Ÿ˜š #arzmgiftreview #arzmselfmakeup

1st Life-Style Jamu in Malaysia! @azza.rzm ใƒปใƒปใƒป
Jamu Tun Teja sesuai untuk gadis2 yang nak cantik luar dan dalam .. Azza baru je amalkan @jamutunteja_hq ni dah nampak kesan 3 hari tauu .. Feedback pun ramai yang puas hati .. Thank you @jamutunteja_hq .. Tak sabar nak jadi cantik lagi dan lagi ๐Ÿ‘… #arzmgiftreview
.
Wearing @adaya.co .. To be release soon

Repost from @azza.rzm @TopRankRepost #TopRankRepost Sekarang waktu kerja dah pack tapi nasib baik ada @jamutunteja_adila dapat recover balik energy2 yang hilang disamping menjaga luaran dan dalaman kita ๐Ÿ˜Œ ..
.
Dan azza mmg consume @jamutunteja_adila ni Alhamdulillah kulit makin elok and dah tak kusam lagi ๐Ÿ™ˆ .. Thank you @jamutunteja_adila ๐Ÿ˜š #arzmgiftreview #arzmselfmakeup

Kenala cantik sangat Camellia Square Satin PTD150 @galeriariani ni..?? Senang bentuk pula tu .. ๐Ÿ•Š btw jangan lupa sekarang ni @galeriariani tengah buat #jualangegarariani2017 sehingga 5/3 saja tauu .. Cepat grab @galeriariani pilihan hati awak sekarang ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ #arzmgiftreview #arzmselfmakeup

Wearing #radiusite #tandacintakamird instant .. So in love with this collection sebab tak payah pakai pin tudung pun ๐Ÿค— sap sup sap siaapp!! .. Rase nak pakai hari2 ๐Ÿ˜˜
.
Thank you @radiusite team ๐Ÿ˜š #arzmgiftreview #arzmselfmakeup

๐Ÿ•Š keep surrounding yourself with positive people ๐Ÿ•Š
.
Im in Cosima Raglan top and Grayson Wide Legged pants .. Get it now from @poplook #poplookootd #poplook
.
@adaya.co in LIGHT GRAY .. Sling bag @betterthanone_ #arzmgiftreview #thankyou

Hai uolss .. Nak tanya dah pakai ke belum set skincare @aj_skinsolution ni ..?? Best sangat sbb satu set ni lengkap semua benda tau .. Dont forget to get yours ya ๐Ÿ˜‰ #arzmgiftreview #arzmselfmakeup
.
Soon bawal to be release @adaya.co

Most Popular Instagram Hashtags