[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#artiskomedipopular

321 posts

TOP POSTS

Menangggg...!!!!! Hahahah.. Alhamdulillah rezeki Allah..!!!! #abpbh2017 #artiskomedipopular

Semalam pye citer.. hahaha.. congrats abg @zizanrazak869 for #artiskomedipopular best je jadi running girl smlm, dh serupa msuk running man hehehe.. @ztf_official #ztf #abpbh30

PART2] 😒😊 #ABPBH30| Artis Komedi POPULAR ABPBH 30|Zizan Razak @zizanrazak869 ABPBH2017
#zizanrazak #artiskomedipopular #abpbh2017

Geng kita menang!! Tahniah #zizanrazak . #ztf love you tooo πŸ˜©πŸ’•β€πŸ’―πŸŒˆπŸ™ˆπŸ˜Ό #kamisayangzizanrazak #artiskomedipopular #abpbh2017

Asslm slmt pgi semua..sblom kita buat ape ape meh kita undi abg toq kesayangan kita ni..untuk anugerah #apbh ni..abg tercalon dua ketogori
#pelakonfilemlelakipopular
#artiskomedipopular...so kita undi lh ye... admin curi pic awak @tjambuigers bleh kan hihihi jgn marah..ape ape pun ttp sepot abg ye..sahabat sekalian..
#respek

Ketemu mas Tarzan , senior artis komedi and Cici Tegal , sehat dan terus berkarya #artisindonesia #artiskomedipopular πŸ™β€οΈπŸ˜

TAHNIAH @zizanrazak869 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Alhamdulillah mujur ada PAMOGA
#datovida
#zizanrazak
#ABPH30
#artiskomedipopular
#tv3malaysia

Tahniah @zizanrazak869 ...Menangggg...!!!!! Hahahah.. Alhamdulillah rezeki Allah..!!!! #abpbh2017 #artiskomedipopular....next year aq pulak dpt...haha...

MOST RECENT

Ketemu mas Tarzan , senior artis komedi and Cici Tegal , sehat dan terus berkarya #artisindonesia #artiskomedipopular πŸ™β€οΈπŸ˜

Recommend banget deh sama odol satu ini! Gimana gak, setiap orang yang coba pasti puas dengan hasil nya. .
Memperkenalkan AP24 pasta gigi dari Nu Skin dengan rasa vanilla beraroma mint yang segar yang mempunyai banyak fungsi dan manfaat bagi kesehatan mulut dan gigi anda.
Manfaat-manfaat AP24 Nu Skin :
1. Mencerahkan dan memutihkan gigi
2. Membantu menghilangkan noda
3. Membantu menghilangkan dan mencegah penumpukan plak
4. Membantu pencegahan gigi berlubang
5. Memberikan rasa lembut, bersih, dan segar yang tahan lama
6. Menyegarkan, dengan aroma vanila mint
7. Aman, tidak ada peroksida yang berbahaya
.
Tunggu apalagi ayo ganti odol mu dengan AP24 sekarang juga. Beli nya jangan lupa di @paras_qu ya.. karena disini barang nya dijamin ASLI, proses nya CEPAT, dan dicarikan ongkir terMURAH. Hubungi nomor kita dibawah ini πŸ‘‡.
.
πŸ“²WA 085974783777
.
.
#cosmogirlid #seleb #artisindonesia
#tienshiodol #tienshi #jafra
#remaja #remajajamannow #anakmilenialhits
#selebhitz #selebinstaindo #selebinstagramindo
#cowogantengindonesia #gadget #gadis
#wanita #mantan # #komedo #komedianindonesia #artiskomedipopular
#tianglistrik #gameofthrones

Recomend banget sama the best seller nya NU SKIN yang satu ini. Karena viral dimana-mana akhir nya saya coba dan langsung jatuh hati 😍.
Wajib deh pake AP24 Nu Skin setiap hari!! .
AP24 pasta gigi dari Nu Skin adalah pasta gigi dengan rasa vanilla beraroma mint yang segar yang mempunyai banyak fungsi dan manfaat bagi kesehatan mulut dan gigi anda.
Manfaat-manfaat AP24 Nu Skin :
1. Mencerahkan dan memutihkan gigi
2. Membantu menghilangkan noda
3. Membantu menghilangkan dan mencegah penumpukan plak
4. Membantu pencegahan gigi berlubang
5. Memberikan rasa lembut, bersih, dan segar yang tahan lama
6. Menyegarkan, dengan aroma vanila mint
7. Aman, tidak ada peroksida yang berbahaya
.
Cara Pakai: Digosok tanpa air, gigi jangan dibasahi dahulu. Setelah selesai, tunggu beberapa menit baru kemudian kumur-kumur yg kuat. Pakai sehari 2x, sekitar 1-2minggu akan terlihat hasilnya πŸ˜‰
.
more info PM
.
πŸ“²WA 085974783777
.
.
#cosmogirlid #seleb #artisindonesia
#tienshiodol #tienshi #jafra
#remaja #remajajamannow #anakmilenialhits #ap24nuskin
#selebhitz #selebinstaindo #selebinstagramindo
#cowogantengindonesia #gadget #gadis
#wanita #mantan # #komedo #komedianindonesia #artiskomedipopular

Recomend banget sama the best seller nya NU SKIN yang satu ini. Karena viral dimana-mana akhir nya saya coba dan langsung jatuh hati 😍.
Wajib deh pake AP24 Nu Skin setiap hari!! .
AP24 pasta gigi dari Nu Skin adalah pasta gigi dengan rasa vanilla beraroma mint yang segar yang mempunyai banyak fungsi dan manfaat bagi kesehatan mulut dan gigi anda.
Manfaat-manfaat AP24 Nu Skin :
1. Mencerahkan dan memutihkan gigi
2. Membantu menghilangkan noda
3. Membantu menghilangkan dan mencegah penumpukan plak
4. Membantu pencegahan gigi berlubang
5. Memberikan rasa lembut, bersih, dan segar yang tahan lama
6. Menyegarkan, dengan aroma vanila mint
7. Aman, tidak ada peroksida yang berbahaya
.
Cara Pakai: Digosok tanpa air, gigi jangan dibasahi dahulu. Setelah selesai, tunggu beberapa menit baru kemudian kumur-kumur yg kuat. Pakai sehari 2x, sekitar 1-2minggu akan terlihat hasilnya πŸ˜‰
.
more info PM
.
πŸ“²WA 085974783777
.
.
#cosmogirlid #seleb #artisindonesia
#tienshiodol #tienshi #jafra
#remaja #remajajamannow #anakmilenialhits #ap24nuskin
#selebhitz #selebinstaindo #selebinstagramindo
#cowogantengindonesia #gadget #gadis
#wanita #mantan # #komedo #komedianindonesia #artiskomedipopular

Recomend banget sama the best seller nya NU SKIN yang satu ini. Karena viral dimana-mana akhir nya saya coba dan langsung jatuh hati 😍.
Wajib deh pake AP24 Nu Skin setiap hari!! .
AP24 pasta gigi dari Nu Skin adalah pasta gigi dengan rasa vanilla beraroma mint yang segar yang mempunyai banyak fungsi dan manfaat bagi kesehatan mulut dan gigi anda.
Manfaat-manfaat AP24 Nu Skin :
1. Mencerahkan dan memutihkan gigi
2. Membantu menghilangkan noda
3. Membantu menghilangkan dan mencegah penumpukan plak
4. Membantu pencegahan gigi berlubang
5. Memberikan rasa lembut, bersih, dan segar yang tahan lama
6. Menyegarkan, dengan aroma vanila mint
7. Aman, tidak ada peroksida yang berbahaya
.
Cara Pakai: Digosok tanpa air, gigi jangan dibasahi dahulu. Setelah selesai, tunggu beberapa menit baru kemudian kumur-kumur yg kuat. Pakai sehari 2x, sekitar 1-2minggu akan terlihat hasilnya πŸ˜‰
.
more info PM
.
πŸ“²WA 085974783777
.
.
#cosmogirlid #seleb #artisindonesia
#tienshiodol #tienshi #jafra
#remaja #remajajamannow #anakmilenialhits #ap24nuskin
#selebhitz #selebinstaindo #selebinstagramindo
#cowogantengindonesia #gadget #gadis
#wanita #mantan # #komedo #komedianindonesia #artiskomedipopular

Mau merasakan juga sensasi odol pemutih yang sedang viral belakangan ini? Ayo beli disini @paras_qu.
.
Manfaat-manfaat AP24 Nu Skin :
1. Mencerahkan dan memutihkan gigi
2. Membantu menghilangkan noda
3. Membantu menghilangkan dan mencegah penumpukan plak
4. Membantu pencegahan gigi berlubang
5. Memberikan rasa lembut, bersih, dan segar yang tahan lama
6. Menyegarkan, dengan aroma vanila mint
7. Aman, tidak ada peroksida yang berbahaya
.
Cara Pakai: Digosok tanpa air, gigi jangan dibasahi dahulu. Setelah selesai, tunggu beberapa menit baru kemudian kumur-kumur yg kuat. Pakai sehari 2x, sekitar 1-2minggu akan terlihat hasilnya πŸ˜‰
.
Order? Chat disini πŸ‘‡
.
πŸ“² 085974783777
.
.
#cosmogirlid #seleb #artisindonesia
#tienshiodol #tienshi #jafra
#remaja #remajajamannow #anakmilenialhits
#selebhitz #selebinstaindo #selebinstagramindo
#cowogantengindonesia #gadget #gadis
#wanita #mantan # #komedo #komedianindonesia #artiskomedipopular
#sarwendah

Senyum membuat kita menarik
Senyum mengubah mood kita
Senyum itu menular
Senyum mengurangi tingkat stres
Senyum dapat meningkatkan imun tubuh
Senyum dapat menurunkan tekanan darah
Senyum itu melepas hormon endorphins
Senyum membuat kita awet muda
.
Banyak sekali ya manfaat dari tersenyum 😁. Sayang nya masih banyak orang yang jarang tersenyum karena merasa gigi nya kurang menarik. Padahal senyum yang menarik merupakan aset penting untuk kita loh.
.
Untuk mendapatkan senyum menarik, kita perbaiki dulu warna gigi kita dengan AP24 yang memutihkan gigi tanpa mengikis lapisan email gigi. Aman sekali digunakan sehari-hari.
.
Butuh respon cepat? Chat disini πŸ‘‡
WA 085974783777
.
.
#cosmogirlid #seleb #artisindonesia
#tienshiodol #tienshi #jafra
#remaja #remajajamannow #anakmilenialhits
#selebhitz #selebinstaindo #selebinstagramindo
#cowogantengindonesia #gadget #gadis
#wanita #mantan # #komedo #komedianindonesia #artiskomedipopular

Recomend banget sama the best seller nya NU SKIN yang satu ini. Karena viral dimana-mana akhir nya saya coba dan langsung jatuh hati 😍. Wajib deh pake AP24 Nu Skin setiap hari!! .
AP24 pasta gigi dari Nu Skin adalah pasta gigi dengan rasa vanilla beraroma mint yang segar yang mempunyai banyak fungsi dan manfaat bagi kesehatan mulut dan gigi anda.
Manfaat-manfaat AP24 Nu Skin :
1. Mencerahkan dan memutihkan gigi
2. Membantu menghilangkan noda
3. Membantu menghilangkan dan mencegah penumpukan plak
4. Membantu pencegahan gigi berlubang
5. Memberikan rasa lembut, bersih, dan segar yang tahan lama
6. Menyegarkan, dengan aroma vanila mint
7. Aman, tidak ada peroksida yang berbahaya
.
Cara Pakai: Digosok tanpa air, gigi jangan dibasahi dahulu. Setelah selesai, tunggu beberapa menit baru kemudian kumur-kumur yg kuat. Pakai sehari 2x, sekitar 1-2minggu akan terlihat hasilnya πŸ˜‰
.
Jangan lupa beli nya di @paras_qu karena disini barang terjamin keaslian nya, proses cepat, dan dicarikan ongkir termurah. Baik banget deh! Langsung aja PM nomor dibawah ini atau klik link diatas.
.
WA 085974783777
.
.
#cosmogirlid #seleb #artisindonesia
#tienshiodol #tienshi #jafra
#remaja #remajajamannow #anakmilenialhits
#selebhitz #selebinstaindo #selebinstagramindo
#cowogantengindonesia #gadget #gadis
#wanita #mantan #nastushaoliviaalinskie #komedo #komedianindonesia #artiskomedipopular

Recomend banget sama the best seller nya NU SKIN yang satu ini. Karena viral dimana-mana akhir nya saya coba dan langsung jatuh hati. Wajib deh pake AP24 setiap hari!!
.
AP24 pasta gigi dari Nu Skin adalah pasta gigi dengan rasa vanilla beraroma mint yang segar yang mempunyai banyak fungsi dan manfaat bagi kesehatan mulut dan gigi anda.
manfaat-manfaat AP24 Nu Skin :
1. Mencerahkan dan memutihkan gigi
2. Membantu menghilangkan noda
3. Membantu menghilangkan dan mencegah penumpukan plak
4. Membantu pencegahan gigi berlubang
5. Memberikan rasa lembut, bersih, dan segar yang tahan lama
6. Menyegarkan, dengan aroma vanila mint
7. Aman, tidak ada peroksida yang berbahaya
.
Cara Pakai: Digosok tanpa air, gigi jangan dibasahi dahulu. Setelah selesai, tunggu beberapa menit baru kemudian kumur-kumur yg kuat. Pakai sehari 2x, sekitar 1-2minggu akan terlihat hasilnya πŸ˜‰
.
more info PM
.
WA 085974783777
.
.
#cosmogirlid #seleb #artisindonesia
#tienshiodol #tienshi #jafra
#remaja #remajajamannow #anakmilenialhits
#selebhitz #selebinstaindo #selebinstagramindo
#cowogantengindonesia #gadget #gadis
#wanita #mantan #raffinagita1717 #komedo #komedianindonesia #artiskomedipopular

Bahagia Ku Dengar Detak Jantungmu

Dan hal apa lagi yang lebih membahagiakan,

kecuali saat kudengar detak jantungmu.

Kunantikan kehadiranmu

membawa cahaya bahagia

ke dunia ini.

Kupenuhi hati ini

dengan cinta serta kasih

agar kelak saat kau datang

kau rasakan kehangatan
cinta kasih seorang Ibu. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–
✷BBM DE0256A0 ✷WA 081217463530 ✷Line ID: konsultasihamil15

Congrats! Tahniah kpd Zizan Razak as winner of Malaysia popular comedian 2017! #Repost @ztf_australia ・・・
#Repost @itszr_ with @repostapp
・・・
[Part2] #ABPBH30| Artis Komedi POPULAR ABPBH 30| #ZizanRazak.His speech tiba2 ada satu part tu rasa mcm tersentuh pulak 😒 hehe 😊😘 #Tahniah @zizanrazak869 #ArtisKomediPopular #2017

#repost @ztf_official via @GPRepostApp Admin bukan sahaja menerima ucapan tahniah untuk abang @zizanrazak869 melalui ig, malah daripada twitter official kita. Terima kasih pada yg sudi twit twit dengan admin malam tu πŸ˜‰
β–ͺ
#ZizanRazak #abpbh2017 #artiskomedipopular #kamisayangzizanrazak.
#YatRepost #YatKhamis #YatThursday

Zizan Razak spotted wearing #snrd NOX light grey #Repost @itszr_ (@get_repost)
・・・
Morning 😎 alamak big boss nih, tgh mkn pon handsome ke.. 😍 @zizanrazak869 #zizanrazak #TahniahMenang #Abpbh30 #Abpbh2017 #ArtisKomediPopular . Credit πŸ“Έ : @mohdmuadz

#snrdeyewear
#snrdmalaysia
@snrdeyewear
@snrdmalaysia

Cerita #abpbh30 belum habis k. Terima kasih diucapkan pada ZTF yang sudi luangkan masa dan menyumbangkan suara jerit kuat kuat untuk boss @zizanrazak869 secara live di PICC haritu. Hehe.

Sampai keluar tv dengar suaranya haha. #throwbackabpbh30 #kamisayangzizanrazak #ztf #zizanrazak #artiskomedipopular

#Repost @ztf_official with @repostapp
・・・
Admin bukan sahaja menerima ucapan tahniah untuk abang @zizanrazak869 melalui ig, malah daripada twitter official kita. Terima kasih pada yg sudi twit twit dengan admin malam tu πŸ˜‰
β–ͺ
#ZizanRazak #abpbh2017 #artiskomedipopular #kamisayangzizanrazak

Admin bukan sahaja menerima ucapan tahniah untuk abang @zizanrazak869 melalui ig, malah daripada twitter official kita. Terima kasih pada yg sudi twit twit dengan admin malam tu πŸ˜‰
β–ͺ
#ZizanRazak #abpbh2017 #artiskomedipopular #kamisayangzizanrazak

"Dah menang banyak kali pun menggigil jgk dia ehh", kata Sharifah ShahiraπŸ˜‚
Zizan kan mmg penyedih orgnya, senang sngt terharu & menitiskan air mata😌☺️ Suka bila cameraman pan ke muka @jozlynnhanania. Senyum jer Johan, bangga untuk sahabat dia walaupun dia tak menang. Itu lah persahabatan murni #Jozan 😍😍 Tapi tak best lahh cameraman tak pan ke muka @mfmirafilzah sekaliπŸ˜‰πŸ˜‚ Nak tgk jgk muka terharu MiraπŸ™ŠπŸ™ˆ hehehe tapi satu lagi, knp Zizan mcm down sikit ehh? 😒 Zizan dah nak nangis ke tu sbb tak sangka dia menang, ataupun gugup sbb bakal ibu & bapa mertua, dua2 ader duduk kat depan tuuuπŸ˜πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚ Aper2 pun, tahniah @zizanrazak869 !! πŸ˜šβ€οΈπŸ’œ #mirazizan #ZizanRazak #doakanterbaik
#Repost @itszr_ (@get_repost)
・・・
[Part2] #ABPBH30| Artis Komedi POPULAR ABPBH 30| #ZizanRazak.His speech tiba2 ada satu part tu rasa mcm tersentuh pulak 😒 hehe 😊😘 #Tahniah @zizanrazak869 #ArtisKomediPopular #2017

Alhamdulillah😌😌 #Repost @itszr_ (@get_repost)
・・・
[Part1] #ABPBH30| Artis Komedi POPULAR ABPBH 30| #ZizanRazak. @zizanrazak869 #ArtisKomediPopular #2017

#Repost @itszr_ (@get_repost)
・・・
[Part2] #ABPBH30| Artis Komedi POPULAR ABPBH 30| #ZizanRazak.His speech tiba2 ada satu part tu rasa mcm tersentuh pulak 😒 hehe 😊😘 #Tahniah @zizanrazak869 #ArtisKomediPopular #2017

#Repost @itszr_ (@get_repost)
・・・
[Part1] #ABPBH30| Artis Komedi POPULAR ABPBH 30| #ZizanRazak. @zizanrazak869 #ArtisKomediPopular #2017

#Repost @itszr_ with @repostapp
・・・
[Part2] #ABPBH30| Artis Komedi POPULAR ABPBH 30| #ZizanRazak.His speech tiba2 ada satu part tu rasa mcm tersentuh pulak 😒 hehe 😊😘 #Tahniah @zizanrazak869 #ArtisKomediPopular #2017

[Part2] #ABPBH30| Artis Komedi POPULAR ABPBH 30| #ZizanRazak.His speech tiba2 ada satu part tu rasa mcm tersentuh pulak 😒 hehe 😊😘 #Tahniah @zizanrazak869 #ArtisKomediPopular #2017

PART2] 😒😊 #ABPBH30| Artis Komedi POPULAR ABPBH 30|Zizan Razak @zizanrazak869 ABPBH2017
#zizanrazak #artiskomedipopular #abpbh2017

PART1] #ABPBH30| Artis Komedi POPULAR ABPBH 30|Zizan Razak @zizanrazak869 ABPBH2017
#zizanrazak #artiskomedipopular #abpbh2017

[Part1] #ABPBH30| Artis Komedi POPULAR ABPBH 30| #ZizanRazak. @zizanrazak869 #ArtisKomediPopular #2017

Semalam pye citer.. hahaha.. congrats abg @zizanrazak869 for #artiskomedipopular best je jadi running girl smlm, dh serupa msuk running man hehehe.. @ztf_official #ztf #abpbh30

Congratulations Brother 🌹
Your Sincere Effort Deserve This Success....❀️
#justwrite #abpbh30 #ArtisKomediPopular #hensemboh

Geng kita menang!! Tahniah #zizanrazak . #ztf love you tooo πŸ˜©πŸ’•β€πŸ’―πŸŒˆπŸ™ˆπŸ˜Ό #kamisayangzizanrazak #artiskomedipopular #abpbh2017

#Repost @itszr_ with @repostapp
・・・
Morning 😎 alamak big boss nih, tgh mkn pon handsome ke.. 😍 @zizanrazak869 #zizanrazak #TahniahMenang #Abpbh30 #Abpbh2017 #ArtisKomediPopular . Credit πŸ“Έ : @mohdmuadz

Morning 😎 alamak big boss nih, tgh mkn pon handsome ke.. 😍 @zizanrazak869 #zizanrazak #TahniahMenang #Abpbh30 #Abpbh2017 #ArtisKomediPopular . Credit πŸ“Έ : @mohdmuadz

#Repost @mirazizanlegacy with @repostapp
・・・
Ucapan @zizanrazak869 kali nie panjang skit sbb abg kat ats pentas smlm speechless πŸ˜‚ dia pun tak sangka menang. Abg masih relevant lagi ye di hati rakyat2 Malaysia. πŸ‘ #alegendnevergiveup #zizanrazak #artiskomedipopular #abpbh30 #daribiliksebelah

Good morning! 😊senyum jer semalam sampai ke pagi ini 🍭🐜... Kenangan tahun lepas terus kembali seperti sekarang harap tahun depan terus manis seperti sekarang,. Kegembiraan & Rezeki harus dikongsi bersama πŸ‘ Alhamdulillah
#mirafilzah #mirazizan
#Regrann from @zizanrazak869 - Terima kasih buat semua pengundi yang mengundi zizan untuk ARTIS KOMEDI POPULAR... rezeki ini sama sama kita kongsi bersama.. rezeki Allah buat kita.. Alhamdulillah.. terima kasih kepada pihak ABPBH3.0... #artiskomedipopular #abpbh2017 #staypositive #zizanrazak - #regrann

#Repost @zizanrazak869 with @repostapp
・・・
Terima kasih buat semua pengundi yang mengundi zizan untuk ARTIS KOMEDI POPULAR... rezeki ini sama sama kita kongsi bersama.. rezeki Allah buat kita.. Alhamdulillah.. terima kasih kepada pihak ABPBH3.0... #artiskomedipopular #abpbh2017 #staypositive #zizanrazak

#Repost @itszr_ with @repostapp
・・・
Sekali lagi tahniah 😊 regran from @zizanrazak869 Menangggg...!!!!! Hahahah.. Alhamdulillah rezeki Allah..!!!! #abpbh2017 #artiskomedipopular

Congrats abg😘😘 #artiskomedipopular

Tahniah Zizan atas kemenangan Artis Komedi Popular ABPBH2017!!! πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ Alhamdulillah syukur ❀️❀️
.
.
.
.
.
#artiskomedipopular #abpbh2017 #zizanrazak #zizanrazak869 #zizanrazakig #syukurselalu

@Regrann from @zizanrazak869 - Terima kasih buat semua pengundi yang mengundi zizan untuk ARTIS KOMEDI POPULAR... rezeki ini sama sama kita kongsi bersama.. rezeki Allah buat kita.. Alhamdulillah.. terima kasih kepada pihak ABPBH3.0... #artiskomedipopular #abpbh2017 #staypositive #zizanrazak - #regrann

Kang gua dah cakap dia ni @zizanrazak869 memang Pelawak Paling Popular dan terbaik pernah gua kerjasama dan jumpa,
Tahniah Inspector SaniπŸ†
#abpbh2017 #zizanrazak #artiskomedipopular #staypositive

Terima kasih buat semua pengundi yang mengundi zizan untuk ARTIS KOMEDI POPULAR... rezeki ini sama sama kita kongsi bersama.. rezeki Allah buat kita.. Alhamdulillah.. terima kasih kepada pihak ABPBH3.0... #artiskomedipopular #abpbh2017 #staypositive #zizanrazak

Tahniah @zizanrazak869 ...Menangggg...!!!!! Hahahah.. Alhamdulillah rezeki Allah..!!!! #abpbh2017 #artiskomedipopular....next year aq pulak dpt...haha...

Kenot move on! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Congrats again bos. Love u. Gws too...have a good rest k ❀❀🌹🌹🌹
#Repost @zizanrazak869
・・・
Menangggg...!!!!! Hahahah.. Alhamdulillah rezeki Allah..!!!! #abpbh2017 #artiskomedipopular

Sekali lagi tahniah 😊 regran from @zizanrazak869 Menangggg...!!!!! Hahahah.. Alhamdulillah rezeki Allah..!!!! #abpbh2017 #artiskomedipopular

You deserve it abe boss πŸ’™ Repost from @zizanrazak869 "Menangggg...!!!!! Hahahah.. Alhamdulillah rezeki Allah..!!!! #abpbh2017 #artiskomedipopular "

Most Popular Instagram Hashtags