#arpenaz20

1055 posts

TOP POSTS

HappySundayGuys!
"KuningBuatAbgPening"
#begpack20L
#arpenaz20
#bagquechua
#quechuabagmurah

Restock Arpenaz 20 liter.. all colour available except number 6.. #arpenaz #arpenaz20 #arpenazmalaysia #arpenaz20l #quechua

Hello people! We have limited stock for Arpenaz 20 today!
We open 10 pieces for every customer! Only for today!! Price?
RM29 only!!! #decathlonlovers #decathlon #arpenaz20 #quechua #backpack #innovation #decathlon #malaysia #decathlonMY

¿Sabes qué hay detrás de un precio bajo Decathlon? Un diseño pensado en el ahorro manteniendo toda su calidad. ¡Es así como #SeguimosBajandoLosPrecios en cientos de productos! 👌

Yaara Da Tshn... #suzukik10 #bbz10 #arpenaz20

-Quechua arpenaz 20-

Designed for hiking for a half-day to a full day.
20L: A simple and lightweight backpack - very useful for short all-day hikes. Allows you to take the essentials with you:picnic, jacket or windbreaker, one or a couple of water bottles.

#highpeakpangkalanjatipondoklabu #highpeakdurian #quechua #arpenaz20

Thanks support #lfcquechuabag

Cukup la untuk hari ni esok sambung part 2 pulak. Eh kau ni kucing xhbis2 nk interframe dari aritu lagi kau kan. Kang silap2 kau aku pos skali. Bdway terima kasih atas kesudian oder beg ni.

www.whatsapp.my/60172548326

#arpenaz10
#arpenaz20
#quechua
#lfc

MOST RECENT

🔥SUPREME MELETOP KEBABOOM🔥
.
Bukan kira korang semua pakai boleh meletop! Tu nampak sangat gebang kan 😆. Bila pakai beg SUPREME ni mesti orang fikir " Bro mana beli beg ni? Nampak ori lah!". Tu korang pandai-pandai lah nak gebang cakap ori ke tak ori ke copy ori ke yang penting abg dah nyatakan ni made in China High Quality. Sauk satu jom! .
.
. ☂️ SUPREME CLIMBING BACKPACK☂️
▫️Grade: 5AAAA
▫️Made: Made In China 🇨🇳 ▫️Saiz: 40 liter ▫️Ukuran: 35cm x 58cm
▫️Berat beg: 0.8kg
▫️Max Berat muatan: 7kg
.
Fungsi & kelebihan:
.
✔1-6 days pack
✔Free raincover
✔Hipsupport
✔Aircontact system
X Adjustable system
✔Water blader slot
✔Lepas handcarry flight .
👉Harga RM135.00 sahaja
👉Harga RM135.00 sahaja
👉Harga RM135.00 sahaja
.
Kalau ada yang berminat boleh PM or Whatsapp
.
❗️Whatsapp +60173304370 (Anas)❗️
.
#Supreme #SupremeMalaysia #supremebackpack #backpackersmalaysia #teamQAM #beghiking
#quechuaoriginal #bazaarpaknil #begtravelmurah
#begtravel #begtravelmalaysia
#arpenaz10 #begmurahmalaysia
#kakihiking #quechua #kakitravel
#kakihikingmalaysia #hikinggear #begmurahmurah #sayajualbeg #jualbegmurah #naturelovers #uitmshahalam #uitm #ultracompact10l #arpenaz20 #sale

Arpenaz 10 berjaya di hantar ke pantai timur 4 kotak.. 140 biji.. kos pos pun serendah RM50.00 dan harga RM15.00 sahaja.. kami sedia membekalkan secara bulk order.. .
#arpenaz #arpenaz10 #arpenaz20 #quechua
#quechua10l #quechuamurah #quechuaarpenaz #begquechua #beg #ixorastudio #

Arpenaz 10L : RM15.00! RM15.00! RM15.00! RM15.00!
Available(rujuk gambar)
.
https://www.facebook.com/ixora.studio.official/
.
Hanya yang Original, bkn copy fake atau imitation
.
whatapps 018-2479940

#arpenaz #quechua #quechua10l #quechuamurah #arpenaz10 #quechuaarpenaz #arpenaz10l #decathlon #arpenaz20 #begquechua #bagmurah #backpack #arpenazbeg

Tahniah @ss_shazwan, balik bercuti daripada sekolah asrama dan dapat bacpack #quechua #arpenaz20 dan taster #aiskrimmalaysia #myfizro #chocomarble #bandungdelight #melonfreezy #mangoparadise sempena syawal #giveaway. Semoga maju jaya dlm pelajaran, InsyaAllah amin.

Tahniah kepada pemenang bertuah #giveaways #syawalgiveaway #myfizro Puan @emi_mel11. Dapat beg #quechua #arpenaz20 dan dapat #aiskrimmalaysia #myfizro .

Congratulation to @ss_shazwan and @emi_mel11 for winning Quechua #arpenaz20 Backpack in our Syawal #giveaway . Please DM us your details (Name, contact & address) and the backpack will be on their way. Thank you from #myfizropuchong. #myfizro #aiskrimmalaysia #aiskrimmalaysiaerabaru #arpenaz20

Quechua Arpenaz 20L kembali lagi!!!
Kali ini dengan warna kuning yang sangat menyerlah dan elegant.
❤️tahan lasak
❤️kalis air
❤️multipurpose ❤️ringan
❤️senang untuk dicuci
❤️unisex
Harga : rm45 sahaja (tidak termasuk poslaju)
❤️whatsapp saya 0132945001 untuk tempahan.
Thank you As Salam.
#quechua #quechuaarpenaz20 #arpenaz20 #outdoor #ifeelgood #nikkhairulanuar #forsale

Most Popular Instagram Hashtags