#arpeggios

MOST RECENT

New warm-up to spice things up cuz I get bored easily 😝

Little arpeggio sequence I’m working on. #guitar #ibanez #sweeps #shred #arpeggios

Day 79/365. Idk what happened with the pulse in this😂😂, and I'm pretty sure half of my air was leaking out the side of my mouth, but oh well. Here's the beginning of Rose Study No. 4 ig haha #clarinet #tmea #music #band #woodwind #treble #auditions #preparation #dedication #technique #air #phrasing #fingertechnique #handposition #scales #arpeggios #region #area #allstate

Day 1: #12keychallenge
Starting with C major, will chromatically go up the 12 tones to reach B major by day 12! I will play a scale followed by an arpeggio sequence.
#cello #strings #scales #arpeggios #practice #challenge #herewegoagain

Remembering Prince....🖤

TOTAL FINGER TWISTER

Some endurance demanding string skipping arpeggios..... #gusg #solo #firewind #stringskipping #arpeggios #headingforthedawn #shredding #shred

Had this one ready to for a while for the moment when I write the last word of my dissertation. So here it is. The sun symbolises new beginnings or something. The view of the garden symbolises my need to clean my windows. #ambient #arpeggios #korg #minilogue #sun #garden #windowcleaner

Singing Class with Sabrina 🎶 #cantar #arpeggios #glissando #dynamics #music #stageschool

#LiveBlock .
.
Udah malam minggu aja nih, yang jomblo ga usah bad mood,buka HP nya download Noise app aja terus bikin musik dah 😁. Berhubungan dengan Noise App, kali ini mau ngulas dikit soal LiveBlock. Bentuk sih sama dengan loopblock tapi secara fungsi beda banget tapi tujuan nya tetep untuk mempermudah para creator waktu bikin musik ga perlu tunyuk" layar Hp dan biar dinamika musik nya tambah mantap. Liveblock terdiri dari tombol Arpeggiator,Chord,Scale mode, +/- ( untuk mengontrol pola arpeggio / Chord / scale )
cek video untuk gambaran nya. .
.
#roliindonesia #roliblocks #groove #music #midicontroller #musicproduction #loops #beats #arpeggios #scales #popproduction #hiphopproduction #electronic #electronica #LED #digitalmusic #liveblock #instamusic #instagram #music #video

Most Popular Instagram Hashtags