#arosa

80135 posts

TOP POSTS

Winter isn't over everywhere. Enjoy this 🏠view by @urpfi1, via @arosakulmhotel
#visitswitzerland

Between blue skies & white powder 💘

Kaiserwetter ⛷🏔☀️
#traveling #arosa #view #skifoan

Live is good enjoy the ride🤙🏽🤗 #dudewereismysithütte #arosa

1st time on #ski #arosa #snow

How did I get here? 😅 Found some more little powder lines from a few weeks ago! Hope you like it! Ride on! 🤘🏼⛷⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#ski #gopro #powder #shred #freeski #planksclothing #freestyle #freestyleski #twintip #shredday #swag #snow #arosalenzerheide #sun #amazing #liveyouradventure #killingit #grepfam #arosa #awesome #tflers #friends #fun #bluesky #slope #studentnomad #dropcliffsnotbombs #headwhatsyourlimit @gopro @goprode @grepgloves @planksclothing @head_ski @arosalenzerheide

MOST RECENT

#feedback
Premium rice milk soap by Arosa
RM18

Berminat?? Meh cepat wassap Nuran 📲📲
🌼 0197102325

#agenbandartenggarakulaijohor
#sygunasyjual
#arosa
#irissential
#teamkakton

Assalamualaikum..happy monday day youallsss
. " GEMPAR!! ABAM SADO MULAI DI GILAI RAMAI SETELAH KENA REJECT 10KALI "
.
Tahukah abam-abam sekalian bahawasanya kaum wanita kurang gemar bau-bau wangian maskulin yang terlampau keras baunya😓
.
Tapi kini dengan Body Mist for Him, bau masih maskulin, masih jantan, masih sado. Tapi dengan aroma yang lembut dan pastinya menambat hati wanita kesayangan anda😍😍😍
.
Kalau dulu tido malam sorang satu bantal, lepas spray Body Mist for Him ni, mesti jimat satu bantal. Ehhh🙈😅
.
Ready stock. RM 25 SAHAJA. Wangian penambat hati namanya❤ .
#bodymistforhim
#inspiredfragrance
#bvlgarimen
#woodysmell
#longlasting
#bolehdibawasolat
#arosa

Luxe Coffee Scrub

Scrub yang dihasilkan daripada serbuk kopi premium , minyak almond dan minyak kelapa yang berkualiti tinggi.
Kelebihan : ❤️ Memudarkan parut ❤️ Merawat wajah berjerawat ❤️ Merawat sunburn
❤️ Mencerahkan kulit ❤️ Menghilangkan jeragat
❤️ Menghilangkan selulit di badan

Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit serta sesuai untuk ibu mengandung (rujuk kepada alahan masing-masing)
Cara pakai : ❤️ Basahkan badan/wajah
❤️ Gosok coffee scrub ke serata wajah/badan
❤️ Biarkan selama 15minit
❤️ Bilas Bersih
Harga : RM27
Berat :900g

whatsapp-0179854086(dayah)

#arosa
#bahanorganik
#coffeescrub

BYE BYE BIBIR MENGGELUPAS & KERING MEREKAH & BERDARAH !! Masalah besar kalau bibir cenggini kan?
Stress makkk bila pakai lipmatte tak cantik !

Nampak berbelah2 berbonjol2 dah macam jalan tak siap 😭

Tunggu apa lagi..
Jom scrub bibir tu !
Buang kulit2 kering menggelupas tu baru la pemakaian lipmatte nampak smooth cun habis 😍

Nak teraiii dak?
Wasap cik azza jom ➡ +6017 521 7116

#tipsarosa
#arosalover
#arosa

Dalam hidup nihh jgn cepat putus asa 💪
.
Alahaiiii sapa kata paruttt ngan jerawat tuhh x boleyh hilangg... In sha allah kalau konsisten, guna plak bahan organikk bebas dari bahan kimia berbahaya kulit mukaa yg teruk pon boleh beransur baik tau 😍😍😍 .
.
Jadii x pyahh editt2 gamboo dahh kan pasnihh... .
Kenaa cubaaa baru tauu produk nih berkesan atau x 😍😍
.
Jom cantik semulajadi 🍃🌷
.
Berminat?? Jom Wassap Nuran Nahdi 📲📲
🌼 0197102325
.
#agenbandartenggarakulaijohor
#sygunasyjual
#arosa
#irissential
#teamkakton

NAK TAHU KENAPA LUXE COFFEE SCRUB MENJADI PUJAAN RAMAI?🤔
.
Sebab kepelbagaian cara penggunaannya🤗 Boleh digunakan sebagai skrub muka & badan. Dan paling best boleh dijadikan masker setiap hari😍
.
Hasil masker setiap hari tu kulit wajah rasa smooth je. Lembut & lembap. Nak pakai serum ke, krim ke, foundation ke, elok je meresap masuk😙 Barulah kesannya meletops kan!😍
.
Hanya pada harga RM27 SAHAJA untuk mendapatkan skrub & masker yang super best ni. Tiap-tiap malam bermasker pun boleh tahan sampai 2 bulan tau Coffee Scrub ni.
.
Untung kan?😉
.
📲012-6459085
.
#luxecoffeescrubarosa
#coffeescrubarosa
#coffeescrub
#skrubmuka
#skrubbadan
#facescrub
#bodyscrub
#organicscrub
#homemadeproducts
#naturalproducts
#arosa

Kaiserwetter ⛷🏔☀️
#traveling #arosa #view #skifoan

Most Popular Instagram Hashtags