#arganiawonderoil

5233 posts

TOP POSTS

#arganiawonderoil
Stock da sampai, akak² & abang² yg da masuk order tu boleh dtg kedai hari ni.
Nak muka peloles mesti guna product ni.
Jom whatsapp akak skrg.
📱017-7171930
#sayajual #arganoil #arganiaoil #theclosets

Let's slide and read all the benefits of each products in Argania Natural Addict Skin set ❤
.
This set consists of Argania Aquaceutical Mist, Argania Light, Argania Multipurpose Cream Cleanser and Ardelia Eu De Perfume. .
Dan setiap set akan dapat:❤ 5 sampul duit raya Argania
❤ Makeup Bag
❤ 1 voucher
.
.
Sekarang tengah PROMOTION satu set hanya RM199 sahaja! Harga asal ialah RM 246.
Bestnyaaa @arganiahq ! Visit our website at www.shazreeyanashukri.com or whatsapp kami di http://www.wasap.my/60104071656 ❤
.
#wwwshazreeyanashukricom #arganiahq #arganiaoil #arganiawonderoil #argania

⭕️FAKTA TENTANG ARGANIA⭕️⠀
.⠀
🎗100% minyak argan tulen dan asli⠀
🔆 Tiada campuran dengan produk lain⠀
🎗Selamat dipakai oleh ibu mengandung dan bayi⠀
🔆 100% halal dan selamat⠀
🎗 Tiada kandungan bahan terlarang⠀
🔆 Lebih cepat meresap kedalam kulit berbanding minyak biasa.⠀
🎗 Tidak melekit atau terlalu berminyak⠀
🔆 Tidak bertindak terlalu pantas seperti pakai sehari terus nampak perubahan. Bahan natural tak memberi kesan cepat tapi kesan yg tahan lama.⠀
.✅SELAMAT MENCUBA.⠀
.⠀
To order: 📝⠀
✅✅Whatsapp/sms +6011-2366 1909⠀
.⠀
‼️Nak COD 🚗🚲 : Shah Alam, USJ, Subang, Amcorp Mall, P.J⠀

💸💸Harga 👇🏼👇🏼⠀
#arganiawonderoil 🎀1 botol: RM 50 sahaja.⠀
📮SM RM8/SS RM11⠀

.⠀
FREE CONSULTATION ⚜ ⠀

#arganiawonderoil #sayajual #sayajualminyak #sayajualmurah #sayajualarganoil

Fuhhh, baru balik lunch...feeling2 glow...bukan oily ya ☺️ Sejak guna argania light ni, akak mcm perasan kulit makin sihat dan biji2 jerawat kecil dah xde...no no no, bukan syok sendiri 😁 kasi chance la...tp serius mmg best tau

Nak tanya atau order meh whatsapp akak di 016-2210040

#arganiawonderoil #arganialight

Alhamdulillah..terima kasih sayang-sayang semua..sorry to say,yang sekarang kami hanya ada stock untuk argan oil shj..argania light,facial mist,facial wash dan perfume coming soon akan dpt..tapi kemain excited customer sis 2 org ni barang belum dapat tapi dah siap2 booking sekali dgn payment..seorang booking facial mist dan facial wash,seorang lagi tanpa ragu terus booking 3 botol facial wash..kami akan usaha dan buat yg terbaik untuk customer kesayangan sis semua..siapa yg belum dapatkan lagi blh order dgn kami,product kami semua dari natural sources dan tiada bahan kima..blh ws 0199407427,kita blh sembang2 pasal product yg terlajak laris sekarang ni.. 😘😘😘💋💄😍😘☺️👍 #arganiakl #stokisarganiakl #arganiawonderoil #codarganoilkl

@kasihcicie makeup artis yg makeup super cantikk tau.
Tak caya uolls boleh try argania..
Muke akan sentiasa lembab n makeup always cantikk.
.

TODAY LAST PROMO RM45
TODAY LAST PROMO RM45
TODAY LAST PROMO RM45
.
For order whatsapp 0178730674.
.#arganiawonderoil #argania #arganoil #arganoil

COD untuk hari ini..thank you so much my dear customer order argan oil dgn @arganiakl dan sudi COD dgn kami..siapa yg belum dapatkan argan oil boleh dapatkan dengan kami..kami COD sekitar KL..boleh ws 0199407427.. #codarganoilkl #arganiawonderoil #stokisarganiakl #arganiakl 😘❤️💄😘☺️
. 🎯 KEGUNAAN ARGANIA WONDER OIL SEBAGAI MAKE UP🎯
.
🚺 Sebagai make up base
🚺 Dicampurkan dengan foundation
🚺 pelembap bibir sebelum memakai lipstick (❌ini penting utk elakkan bibir hitam & kusam!❌)
🚺boleh dicampur dengan eye shadow 🚺 boleh dicampur dengan lipstick
🚺digunakan untuk meratakan bulu kening 🚺digunakan melembutkan bulu mata
🚺 digunakan sebagai make up remover
.

To order: 📝
✅✅Whatsapp/sms 0199407427
. .
💸💸Harga 👇🏼👇🏼
#arganiawonderoil 🎀1 botol: RM 50 sahaja
.
❌❌TAK TERMASUK POSTAGE YA! .
FREE CONSULTATION ⚜ .

Ni la bff kite... suke duke cerita kite, die sentiasa ade utk dgr... walopun die hanya mampu miaw aje, atleast kite tau die takkan khianati kite 😘😘😘😘
Spe ade pet bff, raise up yr hand 🙋🏼😝 **chop chop! Sebelum kuar kite sapu argan oil dlu kt muke kita.. igt nk sapu kt keisha.. tpi tk pyh la.. bulu keisha pn dh bersinar2... heheh..gurau je! meh order argania wonder oil ngn kite meh.. ** #keishathecat #arganiawonderoil #arganoil #kitajualkitapakai #kitapakaikitajual

MOST RECENT

Set combo ni masih available tau!! Argania Light dan Facial Wash hanya RM110 sahaja tidak termasuk postage. .
.
Nak order terus whatsapp 011-36205852 okay. Atau klik sahaja link di bio kami.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#argania #arganiahq #arganiajohor #arganiajb #stokisargania #codarganiajb #arganiawonderoil #arganoiljb #sayajual #sayajualarganoil #sayajualmurah #minyakargan #muajb #produkorganik #muamalaysia #muajohor #lofattah #fattzura #aliffaziz #afifahnasir #viralmalaysia #joho #bazaarpaknil #moodrepublik #jualanmurah #lawakhambar #l4l #ftf #dropshipneeded

COD untuk cutomer kesayangan sis hari ni..jgn malu2 untuk tanya pasal product kami..kami akan jawab segala pertanyaan anda..kami akan COD dan postage setiap hari..jom cepat2 dapatkan argan oil..
. 🏵KELEBIHAN ARGANIA WONDER OIL UNTUK MUKA🏵
🔷 Melembapkan kulit muka
🔷 Menghilangkan parut
🔷 Menghilang kesan jerawat
🔷 Menghilangkan "rashes"
🔷 Sekatakan tona kulit muka
🔷 Menjadikan muka glowing
🔷 Menghilang kulit kusam
🔷 Melebatkan bulu mata
🔷 Melebatkan bulu kening
🔷 Menghilangkan bibir kering
🔷 Menjana semua sel-sel kulit muka yg mati akibat penggunaan produk yg mempunyai mercury ❌❌
.
✅to order:
1. Whatsapp or sms 0199407427
2. Beritahu quantiti
3. Buat pembayaran
.
⚜HARGA: 1=RM50, 3=RM140 . .
☑FREE CONSULTATION
.
#arganiawonderoil #sayajual #sayajualminyak #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualarganoil #sayajualmurah

Salam Jumaat semua. Semoga anda semua di murahkan rezeki dan diberkati oleh-NYA .
-
So here my details area yg boleh COD pada harini. Siapa nak join COD 🚗🚗🚗 cepat WhatsApp sbb admin akan bawak yg nak cod je ya tk bawak lebih sbb harini tknk cod sampai pkul 11pm hehe mood tak ada nak OT 😜 .
-
📱WhatsApp 0167867705
📱WhatsApp 0167867705
📱WhatsApp 0167867705 .
- .
.
#argania #arganiajb #codarganiajb #organicskincare #organic #arganiawonderoil #skincareroutine #facemistmalaysia #facialtreatmentessence #whiteningspray #settingspray #makeupsettingspray #makeupartistmalaysia #muamalaysia #muajb #muasingapore #makeupartistjohor #loffatah #joho #kilangbateri #bazaarpaknil #sayajualkosmetik #igmalaysia #sale

ARGANIA WONDER OIL
RM50 .
.
KENAPA ANDA PERLU MEMILIH ARGAN OIL DARI ARGANIA?
.
.
🌸 Minyak argan terbaik
🌸 Menjadi pilihan dan kegilaan MUA hebat untuk dijadikan base makeup
🌸 Pakaikan untuk baby pon bolehh (untuk hilangkan ruam / eczema)
🌸 100% pure argan tanpa campuran (organik)
🌸 Boleh digunakan untuk muka, bibir, badan dan rambut 🌸 Blendkan dengan foundation buatkan makeup lagi tahan lama, glowing dan tak bercapuk
.
.
❤All in one dan sangattt effective!❤
.
.
Apa tunggu lagi? .
.
Jom dapatkan sekarang ❗❗ .
.

#arganiawonderoil #arganiawonderoilmurah #arganiawonderoilmalaysia #arganiawonderoilpenang #arganiawonderoilseberangjaya #arganiapenang #arganiaseberangjaya #arganiakepalabatas #arganiasungaidua #arganiaperda

ARGANIA WONDER OIL
RM50 .
.
KENAPA ANDA PERLU MEMILIH ARGAN OIL DARI ARGANIA?
.
.
🌸 Minyak argan terbaik
🌸 Menjadi pilihan dan kegilaan MUA hebat untuk dijadikan base makeup
🌸 Pakaikan untuk baby pon bolehh (untuk hilangkan ruam / eczema)
🌸 100% pure argan tanpa campuran (organik)
🌸 Boleh digunakan untuk muka, bibir, badan dan rambut 🌸 Blendkan dengan foundation buatkan makeup lagi tahan lama, glowing dan tak bercapuk
.
.
❤All in one dan sangattt effective!❤
.
.
Apa tunggu lagi? .
.
Jom dapatkan sekarang ❗❗ .
.

#arganiawonderoil #arganiawonderoilmurah #arganiawonderoilmalaysia #arganiawonderoilpenang #arganiawonderoilseberangjaya #arganiapenang #arganiaseberangjaya #arganiakepalabatas #arganiasungaidua #arganiaperda

ARGANIA WONDER OIL
RM50 .
.
KENAPA ANDA PERLU MEMILIH ARGAN OIL DARI ARGANIA?
.
.
🌸 Minyak argan terbaik
🌸 Menjadi pilihan dan kegilaan MUA hebat untuk dijadikan base makeup
🌸 Pakaikan untuk baby pon bolehh (untuk hilangkan ruam / eczema)
🌸 100% pure argan tanpa campuran (organik)
🌸 Boleh digunakan untuk muka, bibir, badan dan rambut 🌸 Blendkan dengan foundation buatkan makeup lagi tahan lama, glowing dan tak bercapuk
.
.
❤All in one dan sangattt effective!❤
.
.
Apa tunggu lagi? .
.
Jom dapatkan sekarang ❗❗ .
.

#arganiawonderoil #arganiawonderoilmurah #arganiawonderoilmalaysia #arganiawonderoilpenang #arganiawonderoilseberangjaya #arganiapenang #arganiaseberangjaya #arganiakepalabatas #arganiasungaidua #arganiaperda

Yeahh finally @baubathe FACE MASK now available at @rananaurah.signature 💃🏻💃🏻
.
BRAND NEW @baubathe FACE MASK (RM55 per bottle): -"Me Time" Matcha Green Tea Face Mask (Pore Treatment)
-"Bite Me" Cocoa Face Mask (Anti-aging)
-"Friday Night" Coconut Milk Face Mask (Soothing)
-"Peek-a-boo" Sandalwood Face Mask (Anti-acne)
.
To purchase kindly whatsapp us at +6013-2505201 or just click link on my bio 😘
.
#sayajual #sayajualskincare #sayajualmekap #skincare #organicskincare #igersmalaysia #pinkboxcereal #shoppinkboxcereal #hermosabybelinda #hermosamalaysia #hermosalovers #argania #arganiawonderoil #celebrityserumbywowwalah #breenabeauty #baubathe #temyracle #nadrè #nadré #nadrebeauty #nadrélovers #nadrébatucaves #supertoner #scrubdistrict #PBCAGENT

Assalammualaikum @rananaurah.signature darlings 💕
.
Siapa nak JOIN COD malam ni! 🙋🏻 Jom PM sis sekarang untuk place your order. Order akan ditutup pada pkul 7PM! COD akan start dlm pkul 8.30 - 9 PM nanti! .
See u tonight 😘 Jom PM sis kawasan anda pula! 💕
.
Whatsapp +6013-2505201 or just click link on my bio 😘
.
#sayajual #sayajualskincare #sayajualmekap #skincare #organicskincare #igersmalaysia #pinkboxceereal #shoppinkboxcereal #hermosabybelinda #hermosamalaysia #hermosalovers #argania #arganiawonderoil #celebrityserumbywowwalah #breenabeauty #baubathe #temyracle #nadrè #nadré #nadrebeauty #nadrélovers #nadrébatucaves #supertoner #scrubdistrict #PBCAGENT

PROMO MERDEKA 2017 🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
FREE Postage & COD tertakluk pada Terma dan Syarat
.
Untuk dapatkan PROMO FREE POSTAGE & COD - MINIMUM PURCHASE haruslah RM50.00 dan keatas
.
Promo last until 30th August 2017
.
COD area KL & Selangor (Selected Area Only - Malam sahaja) .
Whatsapp sis for more details +6013-2505201 or just click link on my bio 😘
.
#sayajual #sayajualskincare #sayajualmekap #skincare #organicskincare #igersmalaysia #pinkboxceereal #shoppinkboxcereal #hermosabybelinda #hermosamalaysia #hermosalovers #argania #arganiawonderoil #celebrityserumbywowwalah #breenabeauty #baubathe #temyracle #nadrè #nadré #nadrebeauty #nadrélovers #nadrébatucaves #supertoner #scrubdistrict #PBCAGENT

Ramai yang dok tanya apa tu argania oil??apa kebaikan argania wonder oil??
Ok ni sis nak share kelebihan dan kebaikan argania oil..😍 🏵KELEBIHAN ARGANIA WONDER OIL UNTUK MUKA🏵
🔷 Melembapkan kulit muka
🔷 Menghilangkan parut
🔷 Menghilang kesan jerawat
🔷 Menghilangkan "rashes"
🔷 Sekatakan tona kulit muka
🔷 Menjadikan muka glowing
🔷 Menghilang kulit kusam
🔷 Melebatkan bulu mata
🔷 Melebatkan bulu kening
🔷 Menghilangkan bibir kering
🔷 Menjana semua sel-sel kulit muka yg mati akibat penggunaan produk yg mempunyai mercury ❌❌
.
Whatsapp Sy 🐞0143703765

#beautyAmirahCollection #arganiaoil #arganiajb #arganiawonderoil #agentpasirgudang #cantikberseri #kulitsihat #glowglowing

ARGANIA WONDER OIL
.
.
Mane nak dpt cold pressed argan oil dan pure 100% tiada campuran camni? ? ?
.
.
Argania wonder oil boleh dipakai diseluruh muka, badan dan rambut. Sbb tu la nama dia wonder oil. Boleh rawat almost semua penyakit kulit.
.
.
Korang kene try! Whatsapp je sy 0143703764/ www.wasap.my/60143703765

#agentpasirgudangjb
#arganiawonderoil
#cantikdenganargania #arganiajb #arganoil #cantik #kulitsehat

Alhamdulillah..settle jgk COD untuk hari ni..tq so much kepada my regular customer yg mana repeat order hari ni..minggu lepas order sebotol argan oil,hari ni terus grab lagi 2 botol..feedback one of my customer selepas menggunakan argan oil "sngt2 best,akak pakai stiap mlm kat muka jerawat mmg kering trs,pastu kulit badan pun mmg lembab masalah kaki de pecah skit kat tumit pun da ok sangat da"..
.
Alhamdulillah,kegunaan argan oil mmg boleh merawat kulit..x kisah dimana2 shj,masalah kulit kaki pecah pon blh sapukan argan oil..dgn syarat pakai dgn konsisten,xada product pakai hari ni terus ok yea..anda semua harus konsisten..
.
Nak tahu byk lagi info tentang argan oil blh ws sy 0199407427..free consultant 😍😍😘😘 #arganiakl #stokisarganiakl #arganiawonderoil #codarganoilkl 💄💃💋😘👍☺️

💕 NOW AVAILABLE IN LOOSE PURCHASE 💕
ARGANIA NATURAL SKIN ADDICT SET (RM199/promo price full set):
- Argania Multi Action Cream Cleanser (Loose RM50)
- Argania Aquaceutical Facial Mist (Loose RM50)
- Argania Light (Loose RM63)
- Argania Ardelia Eu De Parfum (Loose RM65)
.
#sayajual #sayajualmurah #arganiahq #arganiawonderoil #arganiarayase #natural #organic #skincaremalaysia #skincareorganik #klcc #ampang #setiawangsa #wangsamaju #ukayperdana

🌸ARGANIA LIGHT🌸
.
🍁 Mengandungi minyak argan, bergamot dan zaitun yg diimport dan berkualiti tinggi
🍁 Tekstur yg amat ringan untuk penggunaan harian
🍁 Boleh digunakan pada seluruh muka, badan dan rambut
🍁 Bauan lavender yg boleh menjadi aromatherapy dan menenangkan minda
🍁 Memulihkan kulit kering
🍁 40% penyerapan lebih cepat dari minyak lain
🍁 Merawat kulit bermasalah seperti jerawat dan jeragat
🍁 Menyekatakan tona kulit
🍁 Menghilangkan parut
🍁 Menghilangkan masalah kulit berminyak
🍁 Menjadi muka lebih glowy
🍁 Mengecilkan pori-pori
🍁 Bertindak sebagai anti aging dan menghilangkan kedutan pada wajah
🍁 Boleh digunakan sebagai makeup remover
🍁 Boleh digunakan dalam makeup routine utk blend dgn foundation utk fd tidak merekah
🍁 Boleh melebatkan bulu mata dan kening 💵 Price ⤵
RM63 30ml
.
📫Postage ⤵
RM6 sm RM11 ss
.
🎁 Free gift !!
.
To order ▶ Fast response pls DM / Click link whatsapp at bio
.
#argania #arganiajbjohor #arganiawonderoil #arganiahq #arganiaoilmalaysia #organicskincare #skincare #skincareroutine #skincareproducts #skincaremalaysia #skincareartis #skincaremurah #makeupartistmalaysia #makeupartistjb #muasingapore #muajb #muamalaysia #freegift #arganiafreegift

Most Popular Instagram Hashtags