[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#arganiawonderoil

6125 posts

TOP POSTS

Hai semua!
.
Koranggg😱😱😱.
Dah stop belum pakai bahan merkuri?
Sila stop kalau korang tak nak kulit korang berjerawat and mengelupas.
Dah check belum skincare korang bebas merkuri ke tak??
.
Try pure argan oil ni.
Yang penting bebas merkuri korang. Kenapa korang kena beli walaupun 1 argania ni. Cekitout:
.
1-kulit kering yg mengelupas akan lembab.
2-jeragat akan pudar korang.
3-jerawat akan hilang.
4-boleh jadi base makeup.
5-boleh pakai dekat seluruh badan termasuk rambut.
6-baby pun sesuai ok.
.
So korang tak payah spend banyak sangat duit.
Beli satu merangkumi semua tau:)
.
Nak tau apa lg kelebihan argania? Nk order argania korang? Boleh whatsap 0137037748.😊
#arganiaoilterengganu #arganoil #arganiaoriginal #arganiawonderoil #arganoilmalaysia

Harini sis tak ke mana2, just lepak berdekatan je...lepas ni nak ke Denai Alam dan Bukit Jelutong. Sis harini nak kasi mcm2 freegift...set promo harini :-
.
RM90 shj (dari RM100)
. facial wash . facial mist .
free maniature argania wonder oil + free Adelia perfume maniature dan voucher RM5 for next purchase...
.
come on orang Denai Alam dan Bukit Jelutong, meh whatsapp sis sekarang...rugi tak grab tau
.
0162210040
.
#denaialam #arganiawonderoil
#bukitjelutong

Argania hot selling :
1) Set natural skin addict, harga promo sekarang RM199, normal price RM246
2) Argania light kotak pink RM63
3) Argania wonder kotak hitam oil RM50
4) Ardelia perfume RM65
5) Facial mist RM50
6) Facial wash RM50
.
Diskaun RM10 jika anda beli 3 product seperti tentera..boleh campur-campur..
.
📮POSTAGE: RM8 (postage setiap hari!) 🎉🎉
COD : Sekitar KL
.
To order☑☑
1. Whatsapp atau sms ke 0199407427
2. Beritahu kuantiti
3. Bayaran
#arganiakl #stokisarganiakl #arganiawonderoil #codarganoilkl 💄❤💋😍😘👍☺

@kasihcicie makeup artis yg makeup super cantikk tau.
Tak caya uolls boleh try argania..
Muke akan sentiasa lembab n makeup always cantikk.
.

TODAY LAST PROMO RM45
TODAY LAST PROMO RM45
TODAY LAST PROMO RM45
.
For order whatsapp 0178730674.
.#arganiawonderoil #argania #arganoil #arganoil

Ni la bff kite... suke duke cerita kite, die sentiasa ade utk dgr... walopun die hanya mampu miaw aje, atleast kite tau die takkan khianati kite 😘😘😘😘
Spe ade pet bff, raise up yr hand 🙋🏼😝 **chop chop! Sebelum kuar kite sapu argan oil dlu kt muke kita.. igt nk sapu kt keisha.. tpi tk pyh la.. bulu keisha pn dh bersinar2... heheh..gurau je! meh order argania wonder oil ngn kite meh.. ** #keishathecat #arganiawonderoil #arganoil #kitajualkitapakai #kitapakaikitajual

Tq dear... & tq juga utk semua customers argania yg sentiasa menyokong kami 😘😘.
.
.
#arganiahq #arganiawonderoil #arganiakl #arganoilmalaysia #minyakarganmalaysia

ARGANIA WONDER OIL ✔RICH IN VITAMIN E
✔RICH IN ESSENTIAL FATTY ACIDS
✔HELPS WITH HIGHER ABILITY ABSORPTION INTO SKIN
✔ GIVES YOU A RADIATING GLOW
✔LOOKS YOUTHFUL
✔HAS AMAZING HEALING BENEFITS
✔KEEPS SKIN HYDRATED AND NOURISHED
✔CAN BE USE ON DRY HAIR
✔KNOWN TO HELP WITH SKIN CONDITION INCLUDING ECZEMA AND ACNE
✔SUITABLE AND SAFE FOR MOTHERS AND BABIES

INSTOCK . DM ME TO ORDER OR WHATSAPP FOR FAST RESPONSE.

#arganiawonderoil

Thank you @arganiahq for adorable gift and thanks to choose me as a winner of the contest.. Alhamdulillah..
love it ardelia scent..
Very fragrance..❤❤❤ #arganialovers
#arganialight
#arganiawonderoil
#ardeliaperfumeargania

MOST RECENT

ARGANIA WONDER OIL ✔RICH IN VITAMIN E
✔RICH IN ESSENTIAL FATTY ACIDS
✔HELPS WITH HIGHER ABILITY ABSORPTION INTO SKIN
✔ GIVES YOU A RADIATING GLOW
✔LOOKS YOUTHFUL
✔HAS AMAZING HEALING BENEFITS
✔KEEPS SKIN HYDRATED AND NOURISHED
✔CAN BE USE ON DRY HAIR
✔KNOWN TO HELP WITH SKIN CONDITION INCLUDING ECZEMA AND ACNE
✔SUITABLE AND SAFE FOR MOTHERS AND BABIES

INSTOCK . DM ME TO ORDER OR WHATSAPP FOR FAST RESPONSE.

#arganiawonderoil

Good afternoon all!
Sempena public holiday ni, sis nk share penggunaan set argania ni...
Rajin2 kan scroll ea😘
.
Kalau malas , boleh whatsap 0137037748... kita sembang2 pasal argania😘. Nak order terus pun, boleh😊
#arganiaoilterengganu #arganoil #arganiamurah #arganiawonderoil #arganoilmalaysia

Selamat pagi guys 💕💕💕
Jum kita usha tentang fakta argania wonder oil
.
⭕FAKTA TENTANG ARGANIA⭕
.
🎗100% minyak argan tulen dan asli
🔆 Tiada campuran dengan produk lain
🎗Selamat dipakai oleh ibu mengandung dan bayi
🔆 100% halal dan selamat
🎗 Tiada kandungan bahan terlarang
🔆 Lebih cepat meresap kedalam kulit berbanding minyak biasa.
🎗 Tidak melekit atau terlalu berminyak
🔆 Tidak bertindak terlalu pantas seperti pakai sehari terus nampak perubahan. Bahan natural tak memberi kesan cepat tapi kesan yg tahan lama.
.
✅SELAMAT MENCUBA.
.
To order: 📝
✅✅Whatsapp/sms +0199407427
.
.
💸💸Harga 👇🏼👇🏼
#arganiawonderoil 🎀1 botol: RM 50 sahaja
🎀3 botol RM 140

📌AQUACEUTICAL FACE MIST📌
.
Harga RM50
.
🔱KENAPA AQUACEUTICAL FACE MIST SPECIAL?
💕mengandungi argan oil, damask rose water dan bergamot oil
💕Damask rose water dapat menyeimbangkan PH kulit muka
💕 bergamot oil bertindak bagi mempercepat pemulihan kulit
💕memberi kelembapan instant kepada kulit muka
💕boleh digunakan sebagai toner selepas menggunakan MULTIACTION CREAM CLEANSER
💕memelihara sel sel kulit muka dan memastikan kulit sentiasa lembut
💕boleh digunakan sebelum makeup untuk menyediakan wajah sebelum makeup
💕mempunyai antioxidant yg memelihara kulit dari radikal bebas yg boleh merosakkan kulit
.
Cod area 🚙Shah Alam, Subang Perdana dan Kota Damansara dan kawasan berdekatan. Postage seluruh Malaysia. Whatsapp 016-2210040
.
.
.
#arganiawonderoil #arganiahq #arganiaoilshahalam #arganiaoilklang #arganiaoilsubang #arganiaoilpj #arganiaoildamansara #kedaiminisaya #organicproduct #naturalbeauty #jomcantik #bazarpaknil #barangbaekk #sungaibuloh #arganiasunwaygiza #arganiadamansaradamai
#arganiabandarsridamansara
#arganiakotadamansara
#arganiamutiaradamansara
#arganiasungaibuloh
#arganiashahalam
#arganiabukitjelutong
#arganiashahalam #arganialight #arganialightsgbuloh #arganialightkotadamansara #arganialightsubangbestari #arganialightaradamansara
#rambutgugur #bibirkering #jerawat

📌AQUACEUTICAL FACE MIST📌
.
Harga RM50
.
🔱KENAPA AQUACEUTICAL FACE MIST SPECIAL?
💕mengandungi argan oil, damask rose water dan bergamot oil
💕Damask rose water dapat menyeimbangkan PH kulit muka
💕 bergamot oil bertindak bagi mempercepat pemulihan kulit
💕memberi kelembapan instant kepada kulit muka
💕boleh digunakan sebagai toner selepas menggunakan MULTIACTION CREAM CLEANSER
💕memelihara sel sel kulit muka dan memastikan kulit sentiasa lembut
💕boleh digunakan sebelum makeup untuk menyediakan wajah sebelum makeup
💕mempunyai antioxidant yg memelihara kulit dari radikal bebas yg boleh merosakkan kulit
.
Cod area 🚙Shah Alam, Subang Perdana dan Kota Damansara dan kawasan berdekatan. Postage seluruh Malaysia. Whatsapp 016-2210040
.
.
.
#arganiawonderoil #arganiahq #arganiaoilshahalam #arganiaoilklang #arganiaoilsubang #arganiaoilpj #arganiaoildamansara #kedaiminisaya #organicproduct #naturalbeauty #jomcantik #bazarpaknil #barangbaekk #sungaibuloh #arganiasunwaygiza #arganiadamansaradamai
#arganiabandarsridamansara
#arganiakotadamansara
#arganiamutiaradamansara
#arganiasungaibuloh
#arganiashahalam
#arganiabukitjelutong
#arganiashahalam #arganialight #arganialightsgbuloh #arganialightkotadamansara #arganialightsubangbestari #arganialightaradamansara
#rambutgugur #bibirkering #jerawat

HAPPY SALE📢📢📢📢 So today admin nak bg tahu kita ada buat PROMOTION THIS WEEK ONLY ‼️‼️‼️🎊🛍🎉 .
-
Siapa antara anda semua yg nak set BUDGET utk skincare dari ARGANIA⁉️ mesti ramai customer yg nk repeat sbb kita ada buat setiap pembelian FACIAL WASH & FACIAL MIST akan dapat FREE MINI ARGANIA WONDER OIL 😱😱😱😍😍😍 .
-
Hanya RM 95 korang boleh dpt 3 item weh! Berbaloi tak promo ni? Nak kulit sihat tanpa merkuri!? Hanya 2 product ni boleh bantu selesaikqn masalah skin yg breakout at the same time boleh guna 2 function 😍 .
-
✍️LIMITED STOCK 💨 hanya 15 orang terawal sahaja NO BOOKING OK! First come first serve 💋 .
.
.
.
.
#merdekasales #argania #arganiajb #arganiawonderoil #codarganiajb #organicskincare #organic #skincareroutine #facemistmalaysia #facialtreatmentessence #whiteningspray #settingspray #makeupsettingspray #makeupartistmalaysia #muamalaysia #muajb #muasingapore #makeupartistjohor #loffatah #joho #kilangbateri #bazaarpaknil #sayajualkosmetik #igmalaysia #sale #lokalah #utmskudai

Hai semua!
.
Koranggg😱😱😱.
Dah stop belum pakai bahan merkuri?
Sila stop kalau korang tak nak kulit korang berjerawat and mengelupas.
Dah check belum skincare korang bebas merkuri ke tak??
.
Try pure argan oil ni.
Yang penting bebas merkuri korang. Kenapa korang kena beli walaupun 1 argania ni. Cekitout:
.
1-kulit kering yg mengelupas akan lembab.
2-jeragat akan pudar korang.
3-jerawat akan hilang.
4-boleh jadi base makeup.
5-boleh pakai dekat seluruh badan termasuk rambut.
6-baby pun sesuai ok.
.
So korang tak payah spend banyak sangat duit.
Beli satu merangkumi semua tau:)
.
Nak tau apa lg kelebihan argania? Nk order argania korang? Boleh whatsap 0137037748.😊
#arganiaoilterengganu #arganoil #arganiaoriginal #arganiawonderoil #arganoilmalaysia

Apa khasiat dalam Facial wash cream cleanser ARGANIA NI💧⁉️
-
🌸 Diperkaya dgn khasiat argan oil dan hylouronic acid (HA)
🌸 kelebihan HA dapat menyimpan kelembapan 1000x lebih dari air
🌸 Bebas dari bahan kimia yang boleh menghakis kulit muka dan mengakibatkan kanser kulit
🌸 Tidak mengandungi PARABEN dan SLS
🌸 Membersih muka secara berkesan dan menyeluruh .
💧Boleh digunakan sebagai makeup remover
🌸 Tidak membuat kulit berasa ketat atau kering selepas basuh .
🌸 Hanya menggunakan bahan natural yg boleh menjana sel kulit muka secara efektif
-
😱 60 ml dan boleh tahan selama 1-2 bulan (mengikut cara pemakaian)
-
📱Whatsapp 0133004892
.
.
.
.
.
.
.
#merdekasales #argania #arganiajb #arganiawonderoil #codarganiajb #organicskincare #organic #skincareroutine #facemistmalaysia #facialtreatmentessence #whiteningspray #settingspray #makeupsettingspray #makeupartistmalaysia #muamalaysia #muajb #muasingapore #makeupartistjohor #loffatah #joho #kilangbateri #bazaarpaknil #sayajualkosmetik #igmalaysia #sale #lokalah #utmskudai

Koranggg😱😱😱.
Dah stop belum pakai bahan merkuri?
Sila stop kalau korang tak nak kulit korang berjerawat and mengelupas.
Dah cek belum skincare korang bebas merkuri ke tak??
.
Try pure argan oil ni. Yang penting bebas merkuri korang. Kenapa korang kena beli walaupun 1 argania ni. Cekitout:
.
1-kulit kering yg mengelupas akan lembab.
2-jeragat akan pudar korang.
3-jerawat akan hilang.
4-boleh jadi base makeup.
5-boleh pakai dekat seluruh badan termasuk rambut.
6-baby pun sesuai ok.
.
So korang tak payah spend banyak sangat duit.
Beli satu merangkumi semua tau:)
.
Nak jadi dropship argania,nak beli argania whatsapp sis
.
0162210040
.
#arganiawonderoil #arganiahq #arganiaoilshahalam #arganiaoilklang #arganiaoilsubang #arganiaoilpj #arganiaoildamansara #kedaiminisaya #organicproduct #naturalbeauty #jomcantik #bazarpaknil #barangbaekk #sungaibuloh #arganiasunwaygiza #arganiadamansaradamai
#arganiabandarsridamansara
#arganiakotadamansara
#arganiamutiaradamansara
#arganiasungaibuloh
#arganiashahalam
#arganiabukitjelutong
#arganiashahalam #arganialight #arganialightsgbuloh #arganialightkotadamansara #arganialightsubangbestari #arganialightaradamansara
#rambutgugur #bibirkering #jerawat

Tq dear coz sudi nak repeat order... & akan repeat lg.. alhamdullilah... Benda baik & berkesan of coz la nk repeat order kan.. 😍😍
.
.
Jom wassap sis skrg 0168056121, sis share benda yg baik ni 👍👍
.
.
Cod sekitar KL-Ampang .
.
#arganiahq #arganiakl #arganiawonderoil #arganoilmalaysia #minyakarganmalaysia #ampang #klcc #setiawangsa #wangsamaju

Done postage untuk hari ni. Semoga barang selamat sampai ke tangan empunya. Harapnya customer berpuas hati dengan servis layanan pihak kami @arganiakl 😘😘
.
Postage everyday and COD area KL
.
Jom whatsapp ke 0199407427 untuk tambah order 📌📌
.
#arganoil #arganiakl #arganiawonderoil #stokisarganiakl #codarganoilkl

Restocked !!
Argania oil & argania light
Boleh terus datang @the_closets atau whatsapp kita sekarang ⤵️
http://www.wasap.my/+60177171930
.
#sayajual #arganiawonderoil #arganialight #arganiawonderoilparitraja #arganiawonderoilbatupahat #uthm #kktm #readystock #arganiaoilbatupahat #arganiaoilparitraja #arganiaoiljohorbahru

Most Popular Instagram Hashtags