[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#argancream

709 posts

TOP POSTS

Argan yağı kremi cildin ihtiyacı olan nem dengesini korur, yaşlanma, kırışıklık, kuruluk, esneklik kaybınve sarkmaların azalmasında yardımcı olur. #Antioxidant #moisturizing #antiaging #Argancream #RosmarinNaturelShop da ve kapıda ödeme fırsatları ile.

Dua benda ini tidak bisa saya tinggalkan dalam keseharian saya.
#
Ternyata dalam beberapa bulan terakhir, peminat kedua nya menunjukkan jumlah yg cukup besar.
#
Tidak dipungkiri, khasiat keduanya memberikan hasil yg sangat memuaskan bagi kesehatan kulit customers.
#
Dengan penggunaan Minyak Argan grade A, kami mengerjakan produk ini dengan kehati2 an untuk memberikan hasil yang memuaskan.
#
#
💓💓💓BE BEAUTY WITH MY ARGAN OIL 💓💓💓
#arganoil #bodybutter #argancream #arganoiljkt #arganserum

Bestnya tentang #argancream CC Cream Expert Corrector ni.
.
✅ Tekstur yg sangat ringan
✅ Mudah je calit2, sapu
✅ Mudah dicuci so wudhu' friendly ✅ Hilangkan jerawat, jeragat dan parut
✅ Kulit semakin cerah sekata
✅ Paling penting ada SPF 50+
.
Bukan sekadar melindung kulit ya, juga berfungsi merawat kulit. Sebab dlm #argancream ni ada argan oil, ekstrak rose & vitamin C yg memang elok utk kulit kita.
.
Apa lg meh order dgn Fatiha +60148008032.

My top two hair care products 🙆

Grow hair growww!!! 👰🙇

Пора познакомиться поближе 😍

Увлажняющий паровой крем HUG ME понравится нормальному и сухому типу кожи.

Несмотря на свою густую текстуру, он не ощущается жирным или тяжелым. Наоборот, он тает под теплом пальцев и распределяется тонким слоем, быстро впитывается.

Кожа моментально выравнивается, крем будто разглаживает ее рельеф поэтому он отлично подойдет в качестве базы под макияж👍

Крем можно использовать как утром, так и вечером. Благодаря его регенерирующим свойствам ранки за ночь заживают быстрее. А о шелушениях и сухости кожи можно забыть.

Крем имеет потрясающий нежный цветочный аромат🌸
▫▫▫
Официальный поставщик Secret Key в России @keauty_ru
▫▫▫
#secretkey #secretkeyrussia #secretkeyhugme #steamcream #argan #корейскаякосметика #сикреткей #секреткей #argancream #кремдлялица #kbeauty #keauty

Stephanie Nicholas all natural Argan range for that glow and youth. It moisturises and protects the skin from harsh weather effects. Its also good for managing acne prone skin and male after shave bumps. To order send a DM or WhatsApp 08091117506
#skintips #skin #argan #skincare #arganoil #argansoap #argancream #instablog #instagood #Stephanienicholas

Behind the scenes: How Argan Oil Is Made?
First, the women harvest the olive-sized nuts from the argan trees, which grow only in southwestern Morocco.
Next, the women let the nuts dry. When they pick them, they look like green olives, but when they dry, they look brown and shriveled. To make a liter of oil, you need 88 pounds of fruit!
Once the nuts are dry, the women use two stones to break apart the dried flesh of the nut, and then to break away the hull. It's TOUGH.
Finally, they squeeze the paste by hand to extract the oil.
Cool, right? What's your favorite argan product? click the link in the bio.

MOST RECENT

Argan yağı kremi cildin ihtiyacı olan nem dengesini korur, yaşlanma, kırışıklık, kuruluk, esneklik kaybınve sarkmaların azalmasında yardımcı olur. #Antioxidant #moisturizing #antiaging #Argancream #RosmarinNaturelShop da ve kapıda ödeme fırsatları ile.

🍀Your New Winter Beauty Secret 🍀

4 Reasons Argan & Aloe Vera Cream Is The Way To Go This Winter: 🍀Moisturize your skin
🍀Nourish Your Feet
🍀Heals cracked lips
🍀Moisturize and soften your nails.

Το νέο μυστικό ομορφιάς σας για το χειμώνα είναι εδώ.
Η 4 εποχές Αργκάν & Αλόε Βέρα κρέμα είναι έτοιμη για παραλαβή.
🍀Ενυδατώνει το δέρμα, 🍀Τρέφει τα πόδια,
🍀Θεραπεύει σπασμένα χείλη, 🍀Ενυδατώνει και μαλακώνει τα νύχια σας.
#greece #greeceblogger #aloevera #naturalcosmetics #nature #cosmeticsforwinter #business #argan #arganoil #argancream #aloeveracream

Organic Argan Face & Body Cream

#thebodyshop #arganoil #argancream #arganbodybutter #skin @thebodyshop . Smells great and applies so smoothly onto skirt leaving skin moisturised. 👌🏼

کرم مرطوب کننده و نرم کننده ی آرگان fonex

روغن آرگان سرشار از ویتامین E است که به عنوان طلای مایع شناخته میشود
این کرم به واسطه ی آنتی اکسیدان هایی که در ویتامین E روغن آرگان وجود داره پوست شمارو تغذیه میکنه و همواره تر و تازه نگه میداره
پوست شمارو در برابر نفوذ باکتری ها محافظت میکنه و د تمام طول روز مرطوب نگه میداره
قابل استفاده برای تمام بدن
مناسب برای انواع پوست

مناسب برای ماساژ .
.
🔔🔔قیمت محصول 25 هزار تومن🔔🔔 تا آخر شهریور با خرید از ما 20 درصد تخفیف بگیرید😍😍😍😍😍 #papillon #mahabad #cosmetics #argan #arganoil #argancream
#پاپیون #مهاباد #آرایشی #بهداشتی #آرگان #روغن_آرگان #کرم #کرم_مرطوب_کننده #کرم_آرگان #ماساژ #نرم_کننده #تخفیف_ویژه #تخفیف #خرید #خرید_عمده #قیمت_مناسب #قیمت_عالی

MAKIN BERSERI-SERI😍❤️
.
Best sangat SET SKINCARE NURRAYSA ni. Dahla dapat mencerahkan wajah, kulit pun jadi lembab je :)
.
Dapat merawat kulit wajah yang berminyak juga. .
Memang best tau! Pendek kata ia dapat selesaikan masalah kulit korang :) :)
.
Jom whatsapp Rose ke 017 980 4374 untuk order.
.
Silakan REPOST
.
#nurraysa
#teamnurraysa #limitedstock #newface #supplimentkecantikan #vitc #kesihatan #nurraysa #nurraysabeauty #comingsoon #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysalover #setmakeup #setskincare #argancream #jamu #jerawat #jeragat #poribesar #parutjerawat #skincare #pahang #kelantan #terengganu #kedah #johor #perlis #perak #selangor #melaka #negerisembilan #kualalumpur

UV CREAM NURRAYSA BEAUTY SPF50
(baby doll
.
Apa yang BEST dgn krim ni ? .
🍃Dapat menutup cela secara Lembut & Semulajadi.
🌷Hanya sedikit sahaja bagi sekatakan tona kulit secara semulajadi agar kulit yg Lesu /Gelap akn menjadi lebih Bermaya & Segar
🍃Membantu melembabkan kulit
🌷Dapat menutup jerawat pori , parut , garisan halus & warna kulit yang tidak sekata.
🍃Membantu mengecilkan liang pori & memperbaiki kulit
🌷Dapat mengawal lebihan minyak & pada yang sama dapat memberikan kelembapan yang cukup kepada kulit
🍃Bertindak sebagai pelindung kepada sinar UV, Pencemaran udara atau Radikal Bebas
🌷Sesuai untuk semua jenis kulit
.
Boleh dipakai bersama:-|
🍃UV cream +loose powder nurraysa
ATAU .
🍃UV Cream +dd moist cake powder .
Terdapat juga dalam set skincare percubaan.
.
Ada yang nak cuba😉
.
Berminat #whatsaap 0179804374
.

#limitedstock #newface #supplimentkecantikan #vitc #kesihatan #nurraysa #nurraysabeauty #comingsoon #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysalover #setmakeup #setskincare #argancream #jamu #jerawat #jeragat #poribesar #parutjerawat #skincare #pahang #kelantan #terengganu #kedah #johor #perlis #perak #selangor #melaka #negerisembilan #kualalumpur

Паровой крем для лица Elizavecca c аргановым маслом🔥

Milky Piggy aqua rising organ gelato steam cream изготовлен по уникальной паровой технолоии из арганового масла наивысшего качества.
Особенностью Steam крема является использование при производстве паровой технологии .За счет этого крем быстро впитывается и глубоко проникает в кожу, эффективно увлажняя и успокаивая.
Продукт эффективно удерживает молекулы влаги в эпидермисе, а коллаген поддерживает тонус и упругость.
Пшеничный протеин активно питает кожу и стимулирует обновление клеток.
Облепиховое масло устраняет раздражения и дает дополнительную антиоксидантую защиту .

Подходит для любого типа кожи.

Обьем 100 мл

Цена 💰360 грн.

По всем вопросам и для заказов просьба обращаться в Direct или по номеру 📲 093-797-58-70 WhatsApp, Viber .

#whitelily_odessa #ukraine #steamcream #argancream #elizavecca #elizaveccacream #паровойкрем #кремдлялица #купитькремдлялица #кремукраина #украина

💥TIPS ELAK JERAWAT/JERAGAT MEMBIAK💥
.
MOHON JANGAN LAKUKAN EMPAT (4) PERKARA INI 👇! .
1. JANGAN pilih pencuci muka yang menghasilkan banyak buih. Ia boleh merosakkan kulit.
.
2. JANGAN pilih bahan solek, losyen dan krim UV yang berminyak. Ia menyebabkan liang tersumbat dan menggalakkan pertumbuhan jerawat.
.
3. JANGAN biarkan kulit terdedah kepada cahaya matahari daripada jam 11 pagi hingga 3 petang. Jika tak dapat dielakkan, gunakan krim UV yang mengandungi SPF 30 ke atas untuk melindungi muka.
.
4. JANGAN gunakan produk kosmetik yang mengandungi bahan perosak kulit. Kulit memang cepat putih tapi ia disebabkan oleh merkuri yang tinggi dalam kandungan produk.
.
Apa yang akan terjadi? Lama-kelamaan bintik hitam akan mula muncul dan susah hilang walaupun dengan rawatan laser sekalipun!
.
Semoga bermanfaat 😊
.
#TipsKecantikan
. .
#limitedstock #supplimentkecantikan #vitc #kesihatan #nurraysa #nurraysabeauty #comingsoon #nurraysa #nurraysabeauty #nurraysalover #setmakeup #setskincare #argancream #jamu #jerawat #jeragat #poribesar #parutjerawat #skincare #pahang #kelantan #terengganu #kedah #johor #perlis #perak #selangor #melaka #negerisembilan #kualalumpur #teamkakchantik

Most Popular Instagram Hashtags