[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#aramsa

343 posts

TOP POSTS

Last Saturday I was enjoying walking around a garden spa in a yukata
#slowliving #aramsa #gardenspa

Had a great time on Sunday giving workshops with @yesahhyesahh and @whatamashup πŸ’– thanks for having us #aramsa #aramsaspa #whatamashup #diy

【Free | Weird | Crazy together】#girlfriend #love #aramsa #work #nature

Spa time! I love this yukata!! #yukata #spa #aramsa #aramsaspa

Oggi è #aramsa (giovedì). Ci vediamo al #Novecento a Bn.
#incontriAMOci

Rayyan's first trip to KL with ibu, nenek & tok abah, survived ke tak kita tungguuuu. Setakat ni behave lagi sbb dia mengantuk, dodoi2, tido. Japgi dia bangun moga2 dia tak meragam la dlm kete ni, nak rocker, mmg takde rocker2 la dlm kete πŸ˜† Jauh lg perjalanan ni huhu.

#2monthsold #babymilestones #babypicsapp #pics #instadaily #instagood #instababy #cutebaby #pregnancy #babyboy #newbaby #AhmadRayyanAttar #SyahmiNadiaJunior #ARAMSA #newborn #adorable #cute #cuddly #lovely #love #beautiful #life #sleeping #children #happy #igbabies #childrenphoto #toddler #infant #photooftheday

MOST RECENT

Today's activity, develop motorskill. Ibu observe je dari jauh, dia terbalik ke dia nangis ke, biar dia belajar tenangkan diri sendiri. Dia nak apa, dia usaha ambik sendiri. Kuat nau budok ni, gigih. Hari ni tak dengar suara dia nangis πŸ˜‚

New development, Rayyan boleh explore satu rumah sorang diri, tanpa bunyi suara, ada la tu projek dia tu. Dgn cara berpusing pusing pusing pusingggg. Tau2 ehhh dah sampai situ πŸ˜… Ibu lagi selesa letak dia atas rocker pakaikan seatbelt. Tp kadang2 biar dia kat bawah mcm hari ni full day dia kat bawah, sonokk plk dia πŸ˜†

#5monthsold #babymilestones #pics #instadaily #instagood #instababy #cutebaby #pregnancy #babyboy #picoftheday #AhmadRayyanAttar #SyahmiNadiaJunior #ARAMSA #newborn #adorable #cute #cuddly #lovely #love #sleeping #children #happy #igbabies #childrenphoto #toddler #infant #photooftheday #babymalaysia

Rayyan say good morning ! Ni ha good morning speech dia. πŸ˜‚ tak relevan langsung klu letak dia tido dlm baby cot. Eh relevan jgk kalau ibu atau daddy masuk dlm cot tu sekali πŸ˜‚ Makanya ibu tak intro baby cot ok, rasa mcm bonding tu lebih bila dia tido sekali dgn kita 😘😊 Bangun pagi dia kejut tarik rambut ibu dulu πŸ˜„

#5monthsold #babymilestones #pics #instadaily #instagood #instababy #cutebaby #pregnancy #babyboy #picoftheday #AhmadRayyanAttar #SyahmiNadiaJunior #ARAMSA #newborn #adorable #cute #cuddly #lovely #love #sleeping #children #happy #igbabies #childrenphoto #toddler #infant #photooftheday #babymalaysia

Soothing teether tu legend. Hadiah kahwin ibu daddy dapat drpd Cik Ain @mizzainul75 bagi. Nakal sungguh cik ain ni, dia bagi hadiah mainan2 baby. 😣 Rupa-rupanya sy nak datang awal, ibu daddy kahwin 14/5. Doctor cakap sy muncul 2/6 πŸ€—πŸ˜‡πŸ™ˆ Makbul semua doa tetamu2 yg doakan ibu daddy, hai! Sy disini! Hehe

Mujur jugak dpt hadiah tu. Hehe.. Teether fav sy sebab dalam tu ada air, ibu selalu letak dlm freezer bekukan air dlm tu. Sy suka la gigit sbb sejukk. TQ Cik Ain cikebom bom.

#5monthsold #babymilestones #pics #instadaily #instagood #instababy #cutebaby #pregnancy #babyboy #picoftheday #AhmadRayyanAttar #SyahmiNadiaJunior #ARAMSA #newborn #adorable #cute #cuddly #lovely #love #sleeping #children #happy #igbabies #childrenphoto #toddler #infant #photooftheday #babymalaysia

Sejenis baby yg pandai self-calmness. Kalau ngantuk dia boleh tido dgn sendirinya atas rocker tu, tak payah ada org dodoi, tak nangis. Hisap susu kenyang2, pandai2 la dia layan mata pastu πŸ˜† kena ajar gitu dah, senang ibu nok buat kerja. Kalau tetiba menangis, dia sumbat puting sendiri, sejenis self-remedy.

Tp tu la jgn terpedaya dgn gambar2 dia behave. Behind the scene, haaaaa. Ulat beluncas uolls. πŸ˜‚

#5monthsold #babymilestones #pics #instadaily #instagood #instababy #cutebaby #pregnancy #babyboy #picoftheday #AhmadRayyanAttar #SyahmiNadiaJunior #ARAMSA #newborn #adorable #cute #cuddly #lovely #love #sleeping #children #happy #igbabies #childrenphoto #toddler #infant #photooftheday #babymalaysia

Most Popular Instagram Hashtags