#araisafetyhelmet

53 posts

TOP POSTS

Repos lagi tawaran sampai 22/07/2017 lepas dari tu harga macm biasa
RM1,750 sahaja RM1,750 sahaja
Rasa mahal lagi ke boss 1,750? Try offer harga anda mana tahu ngam jalan terus
SHOEI j-force2 original putih solid
Stiker dan helmt full original
Condition 2nd 9/10 masih ok dan Cantik
Cenkerang SaizM "Dapat cekerag sahaja"
Nak complit siap vsor kotak bag pon takda hal Boleh ejz punya (harga lain)

COD Marang Terengganu
Pos Boleh uruskan jika perlu
WhatsApp 014 531 5303
Call only 014 686 1776

Tawaran sampai 22/07/2017 sahaja lepas dari tu harga macam biasa RM1,999

#shoei #arainishikigoi #araihelmets #araisafetyhelmet #arairam3nankai #jforce2 #jforce #shoeiarai #helmetarai #jforce3 #jstream #jstreamyamaha #jackbiru #jacksilver #jforcen #shoeijapan #nankaikuning #araireptide #ram3 #ram2 #ram4 #szm #shoeiopenface #araiopenface #originalmadeinjapan #reptidmerah #araispeedking #jforcejack #jforcehonda

ALHAMDULILAH
vsor fireoren 2nd tiptopMalatop sold out
Terimakasih beli barag saya πŸ™πŸ»πŸ‘
Harga muroh muroh SOKMOR
Anda mencari sperpart dan accessories helmt shoei jforce yang terpakai?
Dengan saya redy stock
1)cekerag jf2 saizM putih RM1,750
2)peding FD custom MCM RM888
3)peding FD biasa RM777
4)bag SHOEI hitam RM199
5)bag Yamaha helmet RM199
6)vsor purple light rembo RM888
7)set complit kotak Jstream red RM99
RASA MAHAL BOLEH MINTAK KURANG!
semua barang 2nd dan original
Bermint Boleh beli terus
WhatsApp 014 531 5303
Call only 014 686 1776
COD Marang Terengganu
Jauh pos Boleh uruskan

#shoei #arainishikigoi #araihelmets #araisafetyhelmet #arairam3nankai #jforce2 #jforce #shoeiarai #helmetarai #jforce3 #jstream #jstreamyamaha #jackbiru #jacksilver #jforcen #shoeijapan #nankaikuning #araireptide #ram3 #ram2 #ram4 #szm #shoeiopenface #araiopenface #originalmadeinjapan #reptidmerah #araispeedking #jforcejack #jforcehonda

2bijik helmet Untuk jualan
Arai ram3 Original nankai kuning
saizS 2nd
Tanduk pecah sebelah
Elit patah sebelah
Warna ada touchUp sebelah
Conditions 8/10
RM850.00 sahaja (harga mati)
Dapat helmet, peding, vsor rembo ada calar dan bag (nak kotak tambah RM50)
COD Marang Terengganu
WhatsApp 014 531 5303
SHOEI BL-J original merah
SaizXS 2nd
RM800 sahaja (Boleh kurang)
Conditions 9.5/10
Dapat helmet dan cap (nak bag shoei dan kotak tambah RM100)
COD Marang Terengganu
WhatsApp 014 531 5303

2bijik pelakon extra biru dan kelabu Bukan untuk julan. Terimakasih
Pos tambah RM50 semenanjong
Sabah serawak RM70
#arai #safetyhelmet #ram3 #araisafetyhelmet #arainankai #arainankaikuning #nankai #arairam3 #araihelmet #nankaikuning #nankaiyellow #araikuning #araiyellow #arairam3nankaikuning #ram3nankaikuning #shoeivintage #vintagehelmets #shoei #madeinjapan #shoeiblj #gauloises #yamahagauloises #araisafetyhelmet #araigauloises #ram3gauloises #arairam3gauloises #originalmadeinjapan

Jualan pecah kepala harga muroh gilababai (tak urgent)

RM1,750 sahaja RM1,750 sahaja
Rasa mahal lagi ke boss 1,750? Try offer harga anda mana tahu ngam jalan terus
SHOEI j-force2 original putih solid
Stiker dan helmt full original
Condition 2nd 9/10 masih ok dan Cantik
Cenkerang SaizM "Dapat cekerag sahaja"
Nak complit siap vsor kotak bag pon takda hal Boleh ejz punya (harga lain)

COD Marang Terengganu
Pos Boleh uruskan jika perlu
WhatsApp 014 531 5303
Call only 014 686 1776

Tawaran sampai 22/07/2017 sahaja lepas dari tu harga macam biasa RM1,999

#shoei #arainishikigoi #araihelmets #araisafetyhelmet #arairam3nankai #jforce2 #jforce #shoeiarai #helmetarai #jforce3 #jstream #jstreamyamaha #jackbiru #jacksilver #jforcen #shoeijapan #nankaikuning #araireptide #ram3 #ram2 #ram4 #szm #shoeiopenface #araiopenface #originalmadeinjapan #reptidmerah #araispeedking #jforcejack #jforcehonda

Ada jugak la rasa rindu speedking kelabu πŸ˜…
Sayang helmet cantik tapi tak jaga,
Awak pon cantik juga tapi sayang dah ada yang jaga
Semoga berbahagia dengan tuan baru 😌
Antara safety helmets terbaik yang pernah aku memiliki satu ketika dahulu Arai ram3 Speed King kelabu original 2015
#kenangan_manis
#gambarthrowback #throwback #speedking #araispeedking #araisafetyhelmet #arai #safetyhelmet #madeinjapan #original #kenanganmanis #rindu #calar

Untuk jualan
Arai Ram3 kuning saizS original
Untuk ditil WhatsApp
Shoei bl-j vintage merah saizXS original
Untuk ditil WhatsApp
Harga ke dua dua helmt tak sampai seribu sebijik RMxxx.xx

2bijik pelakon extra biru dan kelabu Bukan untuk julan. Terimakasih
WhatsApp 014 531 5303
COD Marang Terengganu
Pos tambah RM50 semenanjong
Sabah serawak RM70
#arai #safetyhelmet #ram3 #araisafetyhelmet #arainankai #arainankaikuning #nankai #arairam3 #araihelmet #nankaikuning #nankaiyellow #araikuning #araiyellow #arairam3nankaikuning #ram3nankaikuning #shoeivintage #vintagehelmets #shoei #madeinjapan #shoeiblj #gauloises #yamahagauloises #araisafetyhelmet #araigauloises #ram3gauloises #arairam3gauloises #originalmadeinjapan

MOST RECENT

ALHAMDULILAH
vsor fireoren 2nd tiptopMalatop sold out
Terimakasih beli barag saya πŸ™πŸ»πŸ‘
Harga muroh muroh SOKMOR
Anda mencari sperpart dan accessories helmt shoei jforce yang terpakai?
Dengan saya redy stock
1)cekerag jf2 saizM putih RM1,750
2)peding FD custom MCM RM888
3)peding FD biasa RM777
4)bag SHOEI hitam RM199
5)bag Yamaha helmet RM199
6)vsor purple light rembo RM888
7)set complit kotak Jstream red RM99
RASA MAHAL BOLEH MINTAK KURANG!
semua barang 2nd dan original
Bermint Boleh beli terus
WhatsApp 014 531 5303
Call only 014 686 1776
COD Marang Terengganu
Jauh pos Boleh uruskan

#shoei #arainishikigoi #araihelmets #araisafetyhelmet #arairam3nankai #jforce2 #jforce #shoeiarai #helmetarai #jforce3 #jstream #jstreamyamaha #jackbiru #jacksilver #jforcen #shoeijapan #nankaikuning #araireptide #ram3 #ram2 #ram4 #szm #shoeiopenface #araiopenface #originalmadeinjapan #reptidmerah #araispeedking #jforcejack #jforcehonda

Repos lagi tawaran sampai 22/07/2017 lepas dari tu harga macm biasa
RM1,750 sahaja RM1,750 sahaja
Rasa mahal lagi ke boss 1,750? Try offer harga anda mana tahu ngam jalan terus
SHOEI j-force2 original putih solid
Stiker dan helmt full original
Condition 2nd 9/10 masih ok dan Cantik
Cenkerang SaizM "Dapat cekerag sahaja"
Nak complit siap vsor kotak bag pon takda hal Boleh ejz punya (harga lain)

COD Marang Terengganu
Pos Boleh uruskan jika perlu
WhatsApp 014 531 5303
Call only 014 686 1776

Tawaran sampai 22/07/2017 sahaja lepas dari tu harga macam biasa RM1,999

#shoei #arainishikigoi #araihelmets #araisafetyhelmet #arairam3nankai #jforce2 #jforce #shoeiarai #helmetarai #jforce3 #jstream #jstreamyamaha #jackbiru #jacksilver #jforcen #shoeijapan #nankaikuning #araireptide #ram3 #ram2 #ram4 #szm #shoeiopenface #araiopenface #originalmadeinjapan #reptidmerah #araispeedking #jforcejack #jforcehonda

Macam macam hal Semoga tabah menjalani kehidupan harian anda πŸ˜’πŸ™πŸ»
#luahan_hati_dari_customer

Anda mencari sperpart dan accessories helmt shoei jforce?
Dengan saya redy stock
1)cekerag jf2 saizM putih RM1,750
2)peding FD custom MCM RM888
3)peding FD biasa RM777
4)bag SHOEI hitam RM199
5)bag Yamaha helmet RM199
6)vsor purple light rembo RM888

Bermint Boleh beli terus
WhatsApp 014 531 5303
Call only 014 686 1776
COD Marang Terengganu
Jauh pos Boleh uruskan

#shoei #arainishikigoi #araihelmets #araisafetyhelmet #arairam3nankai #jforce2 #jforce #shoeiarai #helmetarai #jforce3 #jstream #jstreamyamaha #jackbiru #jacksilver #jforcen #shoeijapan #nankaikuning #araireptide #ram3 #ram2 #ram4 #szm #shoeiopenface #araiopenface #originalmadeinjapan #reptidmerah #araispeedking #jforcejack #jforcehonda

Updated pos
Vsor fireoren booked
3hari bermula besok
Jika tak jadi, open sale akan memanti
Anda semua
Jadi sip sip la belaka semua yang bermint Boleh sambar terus
Harga murah barag tiptopMalatop
Terimakasih bantu saya niaga
Anda mencari sperpart dan accessories helmt shoei jforce?
Dengan saya redy stock
1)cekerag jf2 saizM putih RM1,750
2)peding FD custom MCM RM888
3)peding FD biasa RM777
4)bag SHOEI hitam RM199
5)bag Yamaha helmet RM199
6)vsor purple light rembo RM888

Bermint Boleh beli terus
WhatsApp 014 531 5303
Call only 014 686 1776
COD Marang Terengganu
Jauh pos Boleh uruskan

#shoei #arainishikigoi #araihelmets #araisafetyhelmet #arairam3nankai #jforce2 #jforce #shoeiarai #helmetarai #jforce3 #jstream #jstreamyamaha #jackbiru #jacksilver #jforcen #shoeijapan #nankaikuning #araireptide #ram3 #ram2 #ram4 #szm #shoeiopenface #araiopenface #originalmadeinjapan #reptidmerah #araispeedking #jforcejack #jforcehonda

Alhamdulilah sold out 3barag mlm ni, pagi besok macam biasa lepas pos terus dapat nombor track
Terimakasih bantu saya niaga πŸ™πŸ»πŸ‘ Anda mencari sperpart dan accessories helmt shoei jforce?
Dengan saya redy stock
1)cekerag jf2 saizM putih RM1,750
2)peding FD custom MCM RM888
3)peding FD biasa RM777
4)bag SHOEI hitam RM199
5)bag Yamaha helmet RM199
6)vsor purple light rembo RM888

Bermint Boleh beli terus
WhatsApp 014 531 5303
Call only 014 686 1776
COD Marang Terengganu
Jauh pos Boleh uruskan

#shoei #arainishikigoi #araihelmets #araisafetyhelmet #arairam3nankai #jforce2 #jforce #shoeiarai #helmetarai #jforce3 #jstream #jstreamyamaha #jackbiru #jacksilver #jforcen #shoeijapan #nankaikuning #araireptide #ram3 #ram2 #ram4 #szm #shoeiopenface #araiopenface #originalmadeinjapan #reptidmerah #araispeedking #jforcejack #jforcehonda

Jualan pecah kepala harga muroh gilababai (tak urgent)

RM1,750 sahaja RM1,750 sahaja
Rasa mahal lagi ke boss 1,750? Try offer harga anda mana tahu ngam jalan terus
SHOEI j-force2 original putih solid
Stiker dan helmt full original
Condition 2nd 9/10 masih ok dan Cantik
Cenkerang SaizM "Dapat cekerag sahaja"
Nak complit siap vsor kotak bag pon takda hal Boleh ejz punya (harga lain)

COD Marang Terengganu
Pos Boleh uruskan jika perlu
WhatsApp 014 531 5303
Call only 014 686 1776

Tawaran sampai 22/07/2017 sahaja lepas dari tu harga macam biasa RM1,999

#shoei #arainishikigoi #araihelmets #araisafetyhelmet #arairam3nankai #jforce2 #jforce #shoeiarai #helmetarai #jforce3 #jstream #jstreamyamaha #jackbiru #jacksilver #jforcen #shoeijapan #nankaikuning #araireptide #ram3 #ram2 #ram4 #szm #shoeiopenface #araiopenface #originalmadeinjapan #reptidmerah #araispeedking #jforcejack #jforcehonda

Updated pos
PerupPerap PerupPerap
sold out Vsor light smoke asal jf2
Fast deal Thanks boss mari COD 2.25AM πŸ˜… πŸ’€πŸ’€πŸ’€πŸ’€ MARI MARI BANYAK LAGI NI SPERPART YANG TIGGAL BAGI TAHU RAKAN RAKAN YANG BERMINT PAKAT PAKAT BANTU SIKIT SORANG YA
#shoei #arainishikigoi #araihelmets #araisafetyhelmet #arairam3nankai #jforce2 #jforce #shoeiarai #helmetarai #jforce3 #jstream #jstreamyamaha #jackbiru #jacksilver #jforcen #shoeijapan #nankaikuning #araireptide #ram3 #ram2 #ram4 #szm #shoeiopenface #araiopenface #originalmadeinjapan #reptidmerah #araispeedking #jforcejack #jforcehonda

All fo sale original and 2nd
1) SHOEI J-force2 putih
SaizM
Condition 2nd 9/10
Dapat cekerag sahaja
Stiker dan helmet full original
RM1,999.99 harga Boleh kurang sikit saja
2)peding FD MCM custom
Condition 2nd cun 9.8/10
RM888.88 rasa mahal mintak kurang
3)peding FD biasa
Condition 2nd biasa biasa saja 9.5/10
RM777.77 rasa mahal mintak kurang
4)Vsor rembo taitan purple light Smoke (RARE)
Condition 2nd takTipTOP 9/10
RM888.88 rasa mahal mintak kurang
5)vsor fireoren
2nd hampir tiptopMalatop 9.8/10
RM255.55 harga Boleh kurang sikit saja
6)vsor light smoke asal jf2
2nd like new tiptopMalatop 9.9/10
RM99.99 harga Boleh kurang sikit saja
7)bag Yamaha helmet
Condition 2nd cun hampir tiptopMalatop 9.8/10
RM199.99 rasa mahal mintak kurang
8)bag shoei jf2 hitam
Condition 2nd 9.5/10 masih cantik
RM199.99 rasa mahal mintak kurang
9)bag shoei Jstream
Condition ala ala like new 9.9/10
RM77.77 harga Boleh kurang sikit saja
10)kotak jf2 honda sekali pencuci vsor dan pelastik vsor
Condition masih ok 9/10
RM77.77 harga Boleh kurang sikit saja
11)kotak Jstream sekali pencuci Vsor dan pelastik vsor
Condition masih ok 9/10
RM77.77 Harga Boleh kurang sikit saja
12)Stiker vaor shoei
Condition new 1set
RM22.22 harga Boleh kurang sikit saja
Call/WhatsApp 014 531 5303
Call only 014 686 1776
COD Marang Terengganu
Pos saya Boleh uruskan jika perlu

#shoei #arainishikigoi #araihelmets #araisafetyhelmet #arairam3nankai #jforce2 #jforce #shoeiarai #helmetarai #jforce3 #jstream #jstreamyamaha #jackbiru #jacksilver #jforcen #shoeijapan #nankaikuning #araireptide #ram3 #ram2 #ram4 #szm #shoeiopenface #araiopenface #originalmadeinjapan #reptidmerah #araispeedking #jforcejack #jforcehonda

Thanks awek cun dari Kuantan peding SHOEI FD da sampai ni.
Siap bagi Free give rambut selai dan bau makeup sekali πŸ˜…
Da tahu urgent sale tapi Malu nk rendam pewangi dulu sebelom jual 😎

#shoei #arainishikigoi #araihelmets #araisafetyhelmet #arairam3nankai #jforce2 #jforce #shoeiarai #helmetarai #jforce3 #jstream #jstreamyamaha #jackbiru #jacksilver #jforcen #shoeijapan #nankaikuning #araireptide #ram3 #ram2 #ram4 #szm #shoeiopenface #araiopenface #originalmadeinjapan #reptidmerah #araispeedking #jforcejack #jforcehonda

πŸŒˆπŸ˜…
Jualan main main saja
Kalau tak laku saya simpan balik
Yang berminat Boleh beli
Yang pasti jualan TAK URGENT
Vsor SHOEI cj-1 light taitan purple
RARE Item (model lama) original
Condition 2nd 9/10 takTipTOP
RM888 "KERAS" 😎
COD Marang Terengganu
WhatsApp 014 531 5303
Pos saya belanja

#shoei #arainishikigoi #araihelmets #araisafetyhelmet #arairam3nankai #jforce2 #jforce #shoeiarai #helmetarai #jforce3 #jstream #jstreamyamaha #jackbiru #jacksilver #jforcen #shoeijapan #nankaikuning #araireptide #ram3 #ram2 #ram4 #arairam3reptide #szm #shoeiopenface #araiopenface #originalmadeinjapan #reptidmerah #araispeedking #jforcejack #jforcehonda

Jualan main main saja
Kalau tak laku saya simpan balik
Yang berminat Boleh beli
Yang pasti jualan TAK URGENT
Vsor SHOEI cj-1 light taitan purple
RARE Item (model lama) original
Condition 2nd 9/10 takTipTOP
RM888 "KERAS" 😎
COD Marang Terengganu
WhatsApp 014 531 5303
Pos saya belanja

#shoei #arainishikigoi #araihelmets #araisafetyhelmet #arairam3nankai #jforce2 #jforce #shoeiarai #helmetarai #jforce3 #jstream #jstreamyamaha #jackbiru #jacksilver #jforcen #shoeijapan #nankaikuning #araireptide #ram3 #ram2 #ram4 #arairam3reptide #szm #shoeiopenface #araiopenface #originalmadeinjapan #reptidmerah #araispeedking #jforcejack #jforcehonda

Untuk jualan
Barang: Dical/Stiker sirim Japan (original)
Harga: RM50.00 sahaja
Condition: 2nd 9.7/10 (gam masih cantik)
Lokasi: Marang Terengganu (pos Boleh di uruskan)
WhatsApp: 014 531 5303

#shoei #arainishikigoi #araihelmets #araisafetyhelmet #arairam3nankai #jforce2 #jforce #shoeiarai #helmetarai #jforce3 #jstream #jstreamyamaha #jackbiru #jacksilver #jforcen #shoeijapan #nankaikuning #araireptide #ram3 #ram2 #ram4 #arairam3reptide #szm #shoeiopenface #araiopenface #originalmadeinjapan #reptidmerah #araispeedking #jforcejack #jforcehonda

Masa mula mula dulu umi marah marah juga beli helmet mahal mahal banyak banyak tapi sekarang tak marah marah lagi da pasal helmet ayah pon ok jer tak banyak soal sangat pasal harga ribu ribu
Dulu Minat helmet last last helmet jadi punca pendapatan lebih

Terimakasih Alhamdulilah dah banyak helmet terpakai telah pon dijual
#araikoi #nankaiyellow #arainishikigoi #arainishikikoi #araihelmets #araisafetyhelmet #arairam3nankai #arairam3koi #koiputih #ikankoiputih #nishikigoijapan #helmetarai #kobaku #kohaku #tancho #nishikigoi #nishikigoifish #nishikigoilover #nishikigois #ιŒ¦ι―‰ #nankaikuning #araisafetyhelmet #araireptide #ram3reptide #arairam3reptide #originalmadeinjapan #reptidered #reptidmerah #reptide #speedking #araispeedking

Alhamdulilah
sold out juga arai ram3 riptideRed
Terimakasih bantu saya niaga πŸ™πŸ»πŸ‘
-----------sold out--------------
Try jual main main tak laku saya simpan untuk cucu buat tengak2
Arai ram3 riptide merah original
saizS complit set
2nd conditions 9.5/10 dlm luar
COD Marang Terengganu
Lepas raya COD Kota Tiggi Johor
WhatsApp 014 531 5303 Muiz
RM3,333.33 Boleh kurang
Pos saya Boleh uruskan
#arai #safetyhelmet #ram3 #araisafetyhelmet #arainankai #nankai #arairam3 #araihelmet #madeinjapan #araisafetyhelmet #araireptide #ram3reptide #arairam3reptide #originalmadeinjapan #reptidered #reptidmerah #reptide #riptide #riptidered #arairiptide #ram3riptide #arairiptidemerah #riptidemerah #soldout #RM50 #duitkertas

------SOLD OUT-------
Model helmet saya kerja tampa gaji πŸ˜…πŸπŸ’¨
Hazepp dan choinori
Try jual main main tak laku saya simpan untuk cucu buat tengak2
Arai ram3 riptide merah original
saizS complit set
2nd conditions 9.5/10 dlm luar
COD Marang Terengganu
Lepas raya COD Kota Tiggi Johor
WhatsApp 014 531 5303 Muiz
RM3,333.33 Boleh kurang
Pos saya Boleh uruskan
#arai #safetyhelmet #ram3 #araisafetyhelmet #arainankai #nankai #arairam3 #araihelmet #madeinjapan #araisafetyhelmet #araireptide #ram3reptide #arairam3reptide #originalmadeinjapan #reptidered #reptidmerah #reptide #riptide #riptidered #arairiptide #ram3riptide #arairiptidemerah #riptidemerah #Suzuki #suzukichoinori #choinori #modelhelmet #boomerangvideo #boomerang #awesomeboomerang

Most Popular Instagram Hashtags