#araaf2016

MOST RECENT

"This hurt that Iโ€™ve been through
Iโ€™m missing you, missing you like crazy"
#arajohari #ismailizzani #samsmith #laymedown #laymedowncover #araaf2016 #arasquadofficial #arasquad #rocketfuelent #izzanies #izzaniinstacover

RINDU la FANTASTIK4 ni... jom throwback balik every week performence Juara kita ni... Ada improvement kan?

Harap dia kekal improvekan lagi suara dan vokal dia... dan harap dia terus kental dalam dunia seni ni.
#8HariLagi

#arajohari #araaf2016 #arasquad #arasquadoffficial #AraTheRealFighter #ATRF #rocketfuelentertainment #warkahuntukku #ajl32 #BUNGAbyarajohari #roadtoajl33 #countingdays @arajohari
credit video: @arasquadofficial & @hotfm976

"Cause every night I'm talking to the moon
Still tryna get to you
In hopes you're on the other side talking to me too"
#arajohari #brunomars #bruno #talkingtothemoon #araaf2016 #arasquadofficial #arasquad

Segalanya akan aku tempuhi
Biarpun sejuta duri
Menikam disaat itu
Menusuk pilu kalbu ku
Akan aku teguh berdiri lagi
#arajohari #samarbayangan #nickyastria #araaf2016 #akademifantasia #akademifantasia2016 #arasquadofficial #arasquad

Biar rasa ini tersimpan hanya untuk aku, kamu saja tahu.

Biar rasa ini hanya sekadar engkau tahu, aku ada bila perlu #RN ๐Ÿ˜ .

#FastRepost from @arajohari by @fastrepost_app
โ€ขโ€ขโ€ข
Selalu salah salah salah aku , memilih cinta โค๏ธ Nahhh saya belanja sikit .
Nak tengok full cover boleh tengok youtube channel saya ๐Ÿ‘‰๐Ÿป Ara Johari

#arajohari #arasquadofficial #arasquad #araaf2016 #haram #haelhusaini #dayangnurfaizah

๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š
Kalau negatif dari atas ku lambai
Setiap hari sayang yang luar biasa
Percaya kepada mu kebodohan ku
#arajohari #bunga #ismailizzani #luarbiasa #mimifly #superfly #araaf2016 #arasquadofficial #arasquad #izzanies

๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน
Kan ku haramkan hati
Selain diri ini
Hanya kita berdua
#arajohari #haramhhdn #haelhusaini #dayangnurfaizah #araaf2016 #arasquadofficial #arasquad #haelers

Pebret all time... โคโคsuperb vocal, talented @arajohari ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @arasquadofficial
Credit:ig @arasquadofficial
Regrann from @arasquadofficial - Evening uolls ! Buat apa tu ? Jum kita layan samar bayangan dri our kesayaangan kita @arajohari . Enjoy gais !! ๐Ÿ’• .
.
#animtimatesessionwitharajohari #arajohari #araaf2016 #arasquad #aracollectionMingdaksowtt#iamArasquad

YUNA EXC KURUNG

HARGA
RM130sm/RM135ss ๐Ÿ“Œ Material cotton strechable with lace
๐Ÿ“ŒZip dibelakang dan tangan
๐Ÿ“Œ Pinggang bergetah mermaid cut

UKURAN

LABEL M
BAHU 14.5"-15.5"
DADA 38"-40"
PANJANG LENGAN 22"
LABUH 27"

SKIRT
PINGGANG 24"-38"
PINGGUL 40"
LABUH 41" ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ LABEL XL
BAHU 15.5"-16.5"
DADA 42"-44"
PANJANG LENGAN 23.5"
LABUH 28"

SKIRT
PINGGANG 26"-42"
PINGGUL 44"
LABUH 42"

#wanitahariini
#wanikayrie
#wanimusic
#sissyimann
#erniezakri
#arajohari
#arakitchen
#arasquad
#araaf2016
#ggv2018
#ggv2017
#goldcoast2018
#gegarvaganza
#gegarvaganza2016
#gegarvaganza2017
#bajuraya
#bazaaronline
#bazaarramdhan
#bazaarpaknil
#kaklinapompom
#jannanick
#sayangpadatketatsendat
#sayangketatsendatpadat
#melodi
#MELETOP
wasap me 0179916654

Jom kita sama-sama semaikan cinta di bulan yang penuh kecintaan ini. Selamat menunaikan ibadah puasa๐Ÿ˜‰
.
@arajohari @rocketfuelent #arajohari #araaf2016 #ramadhan2018 #ramadhankareem #arasquadofficial #arasquad

Thanks @arajohari wish my birthday.. yaa saya sentiasa support u okay? ๐Ÿ˜‹.. inshallah free roger.. thankss you...!!!! ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
#parabturn24
#araaf2016
#artismalaysia

Pasni kite buat video lagu raya pulak ehh๐Ÿคฃ
#bunga ๐ŸŒน #araaf2016

Koranggggggg.! Jangan lupa vote Bunga di Carta Muzik-muzik 33 tauuuu! Link ada di bio kami, click jak, terus boleh vote๐Ÿ˜‰
.
Jangan lupa vote di semua carta-carta radio juga na.. terima kasih.!๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŽฅ@muzikmuzik_33 ๐ŸŒน
.
@arajohari @rocketfuelent #arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #BUNGA #bungabyarajohari #virusbunga #roadtoajl33 #muzikmuzik33 #mm33 #tv3malaysia #rocketfuelent #kissmyastronaut #arasquadofficial #arasquad

#FastRepost from @arasquadofficial by @fastrepost_app
โ€ขโ€ขโ€ข
Jangan lupa saksikan @poptvexpressntv7 jam 9 malam ini guys.! Ada kesayangan kita๐Ÿ˜
.
๐ŸŽฅ@poptvexpressntv7 โค
.
@arajohari #arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #BUNGA #bungabyarajohari #virusbunga #poptvntv7 #poptv #ntv7 #arasquadofficial #arasquad

Most Popular Instagram Hashtags