[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#araaf2016

2403 posts

TOP POSTS

Siapa yang marah sangat sebab tak ajak 1st event hari tu... ha ni Makjah nak ajak.. Jangan kata tak ajak eh!! Haha
.
Next week!! Jom!! Whatsapp no kat bawah & sabtu kita jumpaaaaa... 😘#Repost @arasquadfansofficial with @repostapp
・・・
πŸ¦‹ An Intimate Session with Ara Johari πŸ¦‹

Date : 13th May 2017
Time : 11am - 4pm
Venue : TBA (Shah Alam or KL)
Theme : White shirt/tshirt with denim
Fee : RM60 Per Pax (automatically registered as Arasquad) // FOC for those that already registered FC πŸ˜‰ πŸ¦‹ Nak tgk Ara menyanyi? Nak bergambar dgn Ara? Nak beramah mesra dgn Ara? Ini masanya 😊
.
.
.
πŸ¦‹ Whatsapp Admin 013-371 0253 sekarang .
.
πŸ’ We are welcoming for those that would like to be apart of the event. 🎢Your Squad, Your Soul, Your Heartbeat 🎢
#arajohari #warkahuntukku #araaf2016 #akademifantasia

Jom kita ambik feel sikit layan persembahan dari #AraAF2016 dengan lagu "Samar Bayangan" di konsert separuh akhir #AF2016 malam ini. Korang ada yang samar-samar lagi ke tu?
Taip AFUNDI 3/5/10/20 jarak ARA dan hantarkan ke 32777.
Undi secara online di laman web #AF2016 - www.af.com.my

Hi Arasquad! Uolls ok tak hari ini?
Nah setelah berhari2 admin simpan video ni, hari ini admin belanja uools lagu berhantu Warkah Untukku.
Dengar puas2&keep undi dkt carta Prebiu Era. Jgn lupa request jgk ok? Dkt iTunes pun dh ada lg sweetheart kita @arajohari 😘😘😘 Uolls nk lagu ape kalau princess kita boleh buat cover video? Ara baca tau komen2 u all πŸ˜‰

Ok Squad, take care&keep supporting Ara okeh? Love πŸ’ž
#arasquad #arasquadofficial #warkahuntukku #araaf2016

The improvisation parts of #warkahuntukku made by @arajohari for Konsert Tirai #AME2017
p/s: sorry for the lack of audio quality

#arajohari #araaf2016 #warkahuntukku

Baqu ja dgaq lagu ni. Nynyi2 mau melencong kot lain soqa cek. Hahaha. Duet with @_ikmalanarchy_
#warkahuntukku #araaf2016 #smulemalay #smulemalaysia #smulemalaysian

fav song... yiehaaaa 😍 kelaut pun kelaut laa asal dapat nyanyi lagu ni ahahahaa.. mohon tadah telingaa πŸ˜…
#warkahuntukku
#arajohari
#araaf2016

Warkah untuk ku .. Just terai lagu niii .. Huhuhu ... Sbb best punya pasal knn ... Dan untuk my friend yg mintak danish nyanyi kann lagu nii. .. Semoga terhibur nk tgk selebihnya blh tgk kt youtube taip ja ( danishtiger2 )
@arajohari
#warkahuntukku
#ara #araaf2016 Be like okeyy πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

πŸ‘§πŸŽ€πŸŽΆ #ayralovesmusic
#warkahuntukku
#araaf2016

The making of warkah untukkuπŸ˜ͺπŸ˜‚ ft. @luqmandaud_ @luqmanazuddin
#luqmans #warkahuntukku #araaf2016

MOST RECENT

Dapatkan akhbar Harian Metro hari ini. Ada cerita tentang kesayangan kita di ruangan RAP😍😍😍
.
.
@arajohari #arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #secondsingle #comingsoon #harianmetro #RAP #malaysiansinger #malaysiancelebrity #singer #arasquadofficial #arasquad #arajoharicollection

Morningg πŸ’žπŸ’ž terus fall in love dengan lagu ni walaupun first time dengar pagi ni πŸ’ž setiaku menjadi #TeamAra @arajohari #arajohari #arajoharicollection #aracollection #araaf2016 #warkahuntukku #setiakupasti

Its okay @arajohari . U have did your best. Kami enjoy dengan your perfomances. Mungkin takde rezeki di #afmegastar . Teruskan dengan misikeajl #warkahuntukku πŸ’ž tak sabar tunggu single kedua ara πŸ’žπŸ’žπŸ’ž huaaa. Tolonglah cepat2 keluar. Hiks . Arasquad sentiasa menjadi team ara #TeamAra #arasquad #arajohari #araaf2016

Awak tak kalah @arajohari cuma nasib tak berpihak pd awak. Usah kecewa kerana rezeki ada di mana mana. Yg penting awak teruskan usaha di luar sana utk menjadi anak seni yg berjaya. In shaa Allah. @arajohari u kenduit. Dongibab! Kipidab. Just be humble always k πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ @Regrann from @arasquadofficial - U've done ur part.. And we r proud to have u as our shining star.! Rezeki untuk #afmegastar mungkin tidak berpihak kepada awak, in sha Allah rezeki diluar terbentang luas untuk dituai.. Teruskan melangkah, teruskan belajar, teruskan berkarya, dan teruskan menjadi Ara Johari yang kami sayangi dan sentiasa kasihi.. we love u, and will always love u in sha Allah😘😘😘
.
.
@arajohari #arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #afmegastar #akademifantasia #realitinyadisini #teamara #arasquadofficial #arasquad #yoursquad #yoursoul #yourheartbeat - #regrann

U've done ur part.. And we r proud to have u as our shining star.! Rezeki untuk #afmegastar mungkin tidak berpihak kepada awak, in sha Allah rezeki diluar terbentang luas untuk dituai.. Teruskan melangkah, teruskan belajar, teruskan berkarya, dan teruskan menjadi Ara Johari yang kami sayangi dan sentiasa kasihi.. we love u, and will always love u in sha Allah😘😘😘
.
.
@arajohari #arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #afmegastar #akademifantasia #realitinyadisini #teamara #arasquadofficial #arasquad #yoursquad #yoursoul #yourheartbeat

Jangan lupa saksikan jam 9 malam ini di Astro Ria & Ria HD! Adakah @arajohari akan menjadi salah seorang peserta yang akan terpilih ke minggu seterusnya? Sama sama kita nantikan keputusannya malam ini..! Let's pray for our beloved!πŸ˜‰πŸ˜˜
.
.
#arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #afmegastar #akademifantasia #realitinyadisini #afundiara #teamara #araafmegastar #astroria #astroriahd #astro #arasquadofficial #arasquad #yoursquad #yoursoul #yourheartbeat

Takpe raa, meen doakan yang terbaik je utk malam ni. Lgpun persembahan dh lepas, mlm ni ara cuma ada utk keputusan.
Takpe inshaAllah kalau ada rezeki ada la peluang untuk bersaing di konsert mingguan pula.

Apa pun keputusan kita kena terima dengan hati terbuka. Kalau tak berjaya, teruskan sahaja usaha di luar. Rezeki semakin luas kat luar tu, cuma jangan buang masa itu je. Keluarkan single, keluarkan MV. Jaga hubungan dengan orang sekeliling, inshaAllah bukan je rezeki luas, fans pun akan bertambah.
Walaupun meen pun berdebar sangat tunggu malam ni, tapi inshaAllah kami terima apa je keputusan. Yang penting ara dah cuba sehabis baik. Kalau terkucil pun last week, meen percaya tu semua sebab nervous sangat kan. Ye la ara muda lagi, baru 20 dah bersaing ngan senior2 yang hebat. Kalau meen kat atas pentas tu pun meen gugup gila. But ara dah buat yang terbaik, yang penting peminat suka.
So goodluck untuk keputusan malam ni. Kalau dapat, untuk minggu depan kita plan yang terbaik dari pihak ara dan pihak fans. Bawak light stick banyak2...macam2 warna, macam2 bentuk. Banner, poster dan macam2 lagi boleh bawak. LED guna fon pun boleh. Type je nama ARA. InshaAllah, kita mampu merancang, Allah yang tentukan.
#teamara #afmegastar #akademifantasia #kuasafantasikembali #arajohari #araaf2016

#AFCloseup with @arajohari .
.
"Fans yang support kita daripada bawah sampai atas. Kalau takde fans, Ara rasa Ara takde kat sini," πŸ’πŸ˜˜
.
"Orang boleh benci kita, sekejap je.. Tapi orang nak suka kita, sangat sangat lama. Kita buat jahat, sekejap je orang nampak. Bila kita buat baik, 10 kali kita buat baik pun orang belum tentu nampak kita punya kebaikan," - ARA JOHARI ❀
.
.
Untuk full video, boleh check out di Facebook @akademifantasia atau @astrogempak πŸ˜‰πŸ˜˜
.
.
#arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #afmegastar #akademifantasia #realitinyadisini #afundiara #teamara #araafmegastar #astroria #astroriahd #astro #arasquadofficial #arasquad #yoursquad #yoursoul #yourheartbeat

Special thanks to @jimmycouture for your lovely touch!😘😘😘 cant wait to see more😍😍😍in sha Allah on next concert ya!😘 Sama sama kita doakan semoga kesayangan kita berjaya ke minggu seterusnyaπŸ˜‰πŸ˜˜
.
.
#arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #afmegastar #akademifantasia #realitinyadisini #afundiara #teamara #araafmegastar #astroria #astroriahd #astro #arasquadofficial #arasquad #yoursquad #yoursoul #yourheartbeat .
.
#Repost @arajohari (@get_repost)
・・・
antara orang penting yang bertanggungjawab i atas penampilan ara dari atas sampai bawah , kalau di beri peluang ke peringkat seterusnya . In Shaa Allah akan ada kelainan lg daripada kami 😊
#Repost @jimmycouture (@get_repost)
・・・
@arajohari wearing red dress n make up by @jimmycouture | Hair-do by @queenxenddra_ tq so much kakakku .. love u ,, congrats adik @arajohari ,,

Persembahan @arajohari dan peserta peserta #afmegastar semasa konsert #afmegastarhomecoming yang lalu kini boleh didengarkan di aplikasi @rakudotmy 😍Muat turun dan dengarkan kesayangan kita disana ya.!πŸ˜‰πŸ˜˜
.
.
#arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #afmegastar #akademifantasia #realitinyadisini #afundiara #teamara #araafmegastar #astroria #astroriahd #rakumy #astro #arasquadofficial #arasquad #yoursquad #yoursoul #yourheartbeat

Siapa nak tonton semula konsert afmegstar persembahan dari @arajohari dan rakan rakan lain boleh buka instastory @akademifantasia dan boleh dapatkan link untuk tengok persembahan mereka yang hebat2 #afmegastar #afhomecoming #teamara #arajohari #araaf2016 #araafmegastar #astrogempak #vivomalaysia

Karokroad : πŸŽ€πŸŽΌπŸš™ Duet terbaik cuti sekolah #gphnista #karaoke #araaf2016 #dua #kru

Most Popular Instagram Hashtags