[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#araaf2016

2753 posts

TOP POSTS

Guyss ni je smule ara yang admin jumps . Layan babe !
Ara- warkah untukku
#arawarkahuntukku #araaf2016 #arafans

Bunga - ara johari (cover)
#bunga
#arajohari
#arabunga
#araaf2016

Warkah untukku part 2...kepada yang suka dan request lagu ni..enjoy k.. #warkahuntukku #araaf2016 #alyssadezek @arajohari

Sungguh kau yang ku mahu,
Berdoa semoga kau akan berubah,
Mendampingi ku selalu.
#araaf2016 #arawarkahuntukku #warkahuntukku #thrgegar

Tengah berdebar ke tu?! Jom kita rileks layan sikit perjalanan Finalis #AF2016 #AraAF2016 dari awal menjejakkan kaki ke pentas #AF2016 ini. Koran rasa adakah #AraAF2016 bakal juara #AF2016 ? Jangan lupa malam ini jam 9 Malam di Astro Ria dan Ria HD kita layan Konsert Akhir #AF2016 !

Ngaaaaaa.. 😂😂😂 - kbyeee.. -
#MiraFilzah✨
#AraJohari
#AraAF2016

Beyond happy and proud of you lil sister @arajohari 😘

Bergema NU Sentral sbb awak. Penangan Ara Johari&Warkah Untukku pukul habis artis lain. Tq for your time. Rest well. Esok ada special appreance lagi 😁

#mylilsisisbetterthanyours
#arajohari
#araaf2016
#warkahuntukku

MOST RECENT

Bunga - ara johari (cover)
#bunga
#arajohari
#arabunga
#araaf2016

#Repost @arasquadofficial (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah... #BUNGA dah masuk carta @recordingindustrymy 😍😍😍😍
.
So guys, teruskan play lagu kesayangan kita di semua platform digital yang sah yaa, dan jangan lupa teruskan request di semua radio radio pilihan tauuu😉😉
.
📸@recordingindustrymy 🤗
.
.
@arajohari #arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #bunga #bungabyarajohari #ajbungacover #bungacover #virusbunga #rocketfuelent #kissmyastronaut #joox #spotify #itunes #erafm #thrgegar #sinarfm #hotfm #koolfm #suriafm #bestfm #1m4ufm #nasionalfm #arasquadofficial #arasquad

#Repost @arasquadofficial (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah lagi berita baik.! #BUNGA dah masuk #cartaera40 dan terus menduduki no 24.!😍😍😍
.
Terima kasih semua yang keep requesting dan keep voting untuk lagu kesayangan kita ni. Teruskan yee😘
.
.
@arajohari #arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #bunga #bungabyarajohari #virusbunga #erafm #cartaera40 #rocketfuelent #kissmyastronaut #arasquadofficial #arasquad

#Repost @arasquadofficial (@get_repost)
・・・
Assalamualaikum guys.! Buat apa malam malam minggu ni? Admin pisang duduk rumah😂
.
Nak share berita baik ni. Lagu #BUNGA dah masuk carta #top40hot 😍😍so awak awak semua jangan lupa vote lagu kesayangan kita ni di laman web @hotfm976 yaaa😉 Next week kita naikkan lagi kedudukan lagu ni tauu😘
.
.
@arajohari #arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #BUNGA #bungabyarajohari #virusbunga #cartahot #tophot2017 #hotfm #hotfm976 #rocketfuelent #kissmyastronaut #arasquadofficial #arasquad

Alhamdulillah lagi berita baik.! #BUNGA dah masuk #cartaera40 dan terus menduduki no 24.!😍😍😍
.
Terima kasih semua yang keep requesting dan keep voting untuk lagu kesayangan kita ni. Teruskan yee😘
.
.
@arajohari #arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #bunga #bungabyarajohari #virusbunga #erafm #cartaera40 #rocketfuelent #kissmyastronaut #arasquadofficial #arasquad

Alhamdulillah... #BUNGA dah masuk carta @recordingindustrymy 😍😍😍😍
.
So guys, teruskan play lagu kesayangan kita di semua platform digital yang sah yaa, dan jangan lupa teruskan request di semua radio radio pilihan tauuu😉😉
.
📸@recordingindustrymy 🤗
.
.
@arajohari #arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #bunga #bungabyarajohari #ajbungacover #bungacover #virusbunga #rocketfuelent #kissmyastronaut #joox #spotify #itunes #erafm #thrgegar #sinarfm #hotfm #koolfm #suriafm #bestfm #1m4ufm #nasionalfm #arasquadofficial #arasquad

Walaupun sis takde 😔😔 #Repost @arasquadofficial (@get_repost)
・・・
Assalamualaikum & Selamat pagi guys..!!! Busy buat kerja ke tu? Ke tengah minum pagi?🤔
.
Ok harini admin nak share video ahli #arasquadofficial bersama @arajohari selepas beliau perform #sfmm32 haritu😁
.
Btw tahniah buat kesayangan kami untuk view MV #BUNGA yang dah mencecah 2 Juta views, dan sudah mula menerjah masuk carta radio-radio dia seantero Malaysia😍Teruskan request dan vote banyak banyak banyak banyak lagi tau😘😘
.
🎥@ktcatsrahman & @opie.ismail 😉
.
.
#arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #bungabyarajohari #virusbunga #ajbungacover #rocketfuelent #kissmyastronaut #sfmm32 #muzikmuzik32 #ajl32 #tv3malaysia #arasquadofficial #arasquad

That smile on your face makes it easy / ţô ţŕùšt ýòü 🦋🦋 -------------------------------------------------- .
.
.
#Rensta #Repost: @arasquadofficial via @renstapp ···
“ Assalamualaikum & Selamat pagi guys..!!! Busy buat kerja ke tu? Ke tengah minum pagi?🤔
.
Ok harini admin nak share video ahli #arasquadofficial bersama @arajohari selepas beliau perform #sfmm32 haritu😁
.
Btw tahniah buat kesayangan kami untuk view MV #BUNGA yang dah mencecah 2 Juta views, dan sudah mula menerjah masuk carta radio-radio dia seantero Malaysia😍Teruskan request dan vote banyak banyak banyak banyak lagi tau😘😘
.
🎥@ktcatsrahman & @opie.ismail 😉
.
.
#arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #bungabyarajohari #virusbunga #ajbungacover #rocketfuelent #kissmyastronaut #sfmm32 #muzikmuzik32 #ajl32 #tv3malaysia #arasquadofficial #arasquad

Assalamualaikum & Selamat pagi guys..!!! Busy buat kerja ke tu? Ke tengah minum pagi?🤔
.
Ok harini admin nak share video ahli #arasquadofficial bersama @arajohari selepas beliau perform #sfmm32 haritu😁
.
Btw tahniah buat kesayangan kami untuk view MV #BUNGA yang dah mencecah 2 Juta views, dan sudah mula menerjah masuk carta radio-radio dia seantero Malaysia😍Teruskan request dan vote banyak banyak banyak banyak lagi tau😘😘
.
🎥@ktcatsrahman & @opie.ismail 😉
.
.
#arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #bungabyarajohari #virusbunga #ajbungacover #rocketfuelent #kissmyastronaut #sfmm32 #muzikmuzik32 #ajl32 #tv3malaysia #arasquadofficial #arasquad

🙌🙌👏👏 Bunga Live ... Kalau semalam kat Wanita Hari Ini.. Hari Ini kat Malaysia Hari Ini ☺️☺️ ...
.
Salah sorang pengacara #MHI duk berulang tanya “Ara nyanyi live ke?” .. maknanya budak ni nyanyi herlok la kan? Heeeee ... Alhamdulillah .. .
#Repost @arasquadofficial (@get_repost)
・・・
@arajohari di @mhi_tv3 @tv3malaysia 😍
Siapa tengok?🙌
.
🎥@shaakendraa thanks😘
.
.
#arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #BUNGA #bungabyarajohari #rocketfuelent #kissmyastronaut #malaysiahariini #tv3malaysia #MHI #arasquadofficial #arasquad

Dalam kereta pon boleh nyanyi si ara ni.
Ara johari- bunga
#araaf2016 #bungabyarajohari

Bunga-ara(Cover)by me Mayyazmi..😊
.
.
#malaysiacover #iphone8 #sing #araaf2016 #mayyacover

Last slot untuk pagi ! Lagu ara af 2016 !
Ara - warkah untukku
#warkahuntukku #araaf2016

Guyss ni je smule ara yang admin jumps . Layan babe !
Ara- warkah untukku
#arawarkahuntukku #araaf2016 #arafans

Peminat ara ni suka betul kan dengar lagu bunga ni. Nah ambik ya !
Ara- bunga
#bungabyarajohari #araaf2016

#Repost @arasquadofficial (@get_repost)
・・・
Assalamualaikum guys.! Buat apa malam malam minggu ni? Admin pisang duduk rumah😂
.
Nak share berita baik ni. Lagu #BUNGA dah masuk carta #top40hot 😍😍so awak awak semua jangan lupa vote lagu kesayangan kita ni di laman web @hotfm976 yaaa😉 Next week kita naikkan lagi kedudukan lagu ni tauu😘
.
.
@arajohari #arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #BUNGA #bungabyarajohari #virusbunga #cartahot #tophot2017 #hotfm #hotfm976 #rocketfuelent #kissmyastronaut #arasquadofficial #arasquad

Assalamualaikum guys.! Buat apa malam malam minggu ni? Admin pisang duduk rumah😂
.
Nak share berita baik ni. Lagu #BUNGA dah masuk carta #top40hot 😍😍so awak awak semua jangan lupa vote lagu kesayangan kita ni di laman web @hotfm976 yaaa😉 Next week kita naikkan lagi kedudukan lagu ni tauu😘
.
.
@arajohari #arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #BUNGA #bungabyarajohari #virusbunga #cartahot #tophot2017 #hotfm #hotfm976 #rocketfuelent #kissmyastronaut #arasquadofficial #arasquad

Suara tak okay.. Harap terhibur🎉😘
#bunga #araaf2016

Seperti yang dijanjikan semalam. Hari ni untuk penyanyi baru wanita pulak ! Cepat pilih ikut emoji yang diberikan guyssss !! Komen2 and jangan lupa Ajak kawan2 korang follow page admin !
#nabilarazali #araaf2016 #wanyhasrita #ernizakri #wanikayrie #farahhazel

Assalamualaikum & hai guys.!😉
Dah vote kesayangan kita untuk @hotfm976 Top Hot 2017? Vote ulang ulang hari hari tauuu. Sampai 15hb Disember 2017😎
.
Terima kasih untuk awak awak yang dah vote dan masih gigih vote😘
.
.
@arajohari #arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #BUNGA #bungabyarajohari #virusbunga #nastiamusic #nastia #tophot2017 #hotfm #hotfm976 #rocketfuelent #kissmyastronaut #arasquadofficial #arasquad

Orang-orang Kuching Sarawak, jom datang beramai-ramai ke Stadium Perpaduan Petra Jaya esok jam 8.30 malam sempena malam kemuncak @bintangkecil_rtm . Kesayangan kita turut terlibat memeriahkan acara kemuncak ini bersama rakan artis yang lain. Jangan lupa datang ya.!😉
.
Yang jauh tu, jangan frust ya. Boleh saksikan secara langsung di @mytv2 😘 .
.
@arajohari #arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #BUNGA #bungabyarajohari #virusbunga #bintangkecil #rtm #tv2malaysia #rocketfuelent #kissmyastronaut #arasquadofficial #arasquad

Setelah Aku kau miliki
Kau leburkan segala kata Dan janjimu
Kulakukan semua
Berikan yang ku ada
Percaya kepadamu
Kebodohanku..... #arajohari #araaf2016 #bunga

Awak awak semua jangan lupa undi @arajohari untuk @hotfm976 Top Hot 2017 tauu. .
Selain Penyanyi Wanita Hot 2017, Ara juga tercalon untuk kategori FB Live Hot 2017 (bersama @nastiamusic ) dan juga Lagu Hot 2017 (Lagu Bunga).
.
So awak boleh mengundi setiap 3 jam untuk semua kategori ni ya. Jangan lupaa😉
.
.
#arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #BUNGA #bungabyarajohari #virusbunga #nastiamusic #nastia #tophot2017 #hotfm #hotfm976 #rocketfuelent #kissmyastronaut #arasquadofficial #arasquad

Ok sebab ramai yang tanya admin pasal video kesayangan kita ni perform pagi tadi, nah admin belanja part kesukaan korang. . Yang nak video ni, sila lengkapkan ayat ni. "SAYA SANGAT MEMINATI ARA JOHARI KERANA. . . . " tidak melebihi 20 patah perkataan. Yang kreatif dan berjaya menyentuh hati admin, admin belanja full HD video ni kat awak😂😂😂
.
.
@arajohari #arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #BUNGA #bungabyarajohari #virusbunga #selamatpagimalaysia #nadiseripagi #tv1malaysia #rocketfuelent #kissmyastronaut #arasquadofficial #arasquad

❗❗MAGIC TOUCH ❗❗
❗❗MAGIC TOUCH ❗❗
❗❗MAGIC TOUCH ❗❗
.
.
Nak muka PERSIS BINTANG KOREA???
JOM BERTUKAR KE MAGIC TOUCH #dyxycosmetics

Awak beli dyxy tak payah beli foundation😱
Awak beli dyxy tak payah beli sunblock😱
Awak beli dyxy tak payah beli primer😱
Awak beli dyxy tak payah beli concealer😱
Awak beli dyxy tak payah beli bedak😱

BC CREAM👇👇👇👇
✔Anti Minyak & Anti Melekit
✔SPF 50
✔Magic Foundation tahan 4-5 bulan
✔Mengandungi Vitamin E
✔Membuatkan Tona kulit sekata
✔Menutup parut / jeragat & kulit kusam
✔Tekstur sangat ringan ⚘BC CREAM #dyxycosmetics 1001 RAHSIA CANTIK SETIAP IDAMAN WANITA UNTUK KELIHATAN CANTIK & FLAWLESS ⚘SENANG, CEPAT, SIMPLE & NATURAL LOOK
JUST KLIK LINK 👇👇👇 UNTUK WHATSAPP

http://www.wasap.my/60179916654 🛍Let's Shopping
📮Free Postage seluruh #MALAYSIA
🎁Free Gift setiap #PEMBELIAN

#dyxylovers #arajohari #wanyhasrita #teamarasquad #teamkakiayam #araaf2016 #facemistgreentea #gegarvaganza #gegarvaganza2017 #gv4 #jihanmuse #dendamaurora #dyxygreenteafacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige

#FastRepost from @The Only Fans Official Acc! by @fastrepost_app
•••
Hai uolls..!! Jangan lupa saksikan kesayangan kita esok Live di @selamatpagimalaysia @tv1_rtm . Kunci jam, jangan bangun lambat tau.!😂
.
.
@arajohari @rocketfuelent #arajohari #araaf2016 #warkahuntukku #BUNGA #bungabyarajohari #virusbunga #selamatpagimalaysia #nadiseripagi #tv1malaysia #rocketfuelent #kissmyastronaut #arasquadofficial #arasquad

Most Popular Instagram Hashtags