[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#aqmarlifestyle

49 posts

TOP POSTS

SIAPA DIA 😱
.
.
.
Assalamualaikum dan selamat malam 😊 Anda ingin tahu siapa dia 😟
Dia adalah kawan yang mengajar saya membuat income RM 100 - RM 500 sehari 😊 OKAY KE OKAY 😏..
.
.
.
Pernah ke anda jumpa kawan yang nak buat awak dapat income macam tu sehari 😊.Di #academy360 anda akan jumpa ramai kawan yang akan berkongsi cara cara membuat income hingga anda menjadi jutawan😘
.
.
So sekarang saya mencari kawan yang ingin bersama sama mengubah hidup dan berjaya.. 5 orang rakan yang terawal yang PM saya,saya akan bagi promotion 😊
.
.
For business purpose :
Aqmar
0136664846
0136664846
0136664846

#viefans #gbecsapok #rbsfans #academy360 #vie #ukm #upm #mrsm #negerisembilan #ProjekIncomeTurbo #aqmarlifestyle #aqmaryouthmillionaire #kalahgajibosaku #ioicitymallputrajaya #buatincomemasaekonomimelosot #incomemenyengat #buatdapattakbuattakdapat

Student dan bisnes. Adakah wajar?
.
Ini hanya pendapat saya sahaja. Tiada kene mengena dgn mana mana pihak. Apa yg saya nampak kebanyakan student meletakkan limit pda diri mereka sendiri.
.
Mereka rasa mereka perlu pilih salah satu. Sama ada bisnes atau bljar (grad dan bekerja). Mengapa tidak pilih keduanya?
.
Seronok tak jdi seorang engineer and ada pusat gym sendiri? Best tak jadi seorang pensyarah dlm masa yg sama ada restoran McD??
.
Kalau awk mula masa student, seronok tak sambil belajar ada income sendiri? Best tak sambil belajar ada butik sendiri? .
Ask yourself. 😏 You decide. Susah?? MEMANG SUSAH!! Apa yg senang? Nak tahan mengantuk dalam kelas pun susah taww! πŸ˜‚πŸ˜œ
.
.
Business purpose:
Aqmar
0136664846
#viefans #aqmarroadtosuccess #aqmarlifestyle #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryoungmillionaires #kolejvokasional #ikbn #mrsm #youngentrepreneur #melaka #negerisembilan #johor #singapore #indonesia #vietnam #asia #pelajarbuatincome #pelajar #guru #1malaysia #income #incomepadu

Sungguh ku terasa pilu dan sayu
Bila kau berjauhan dari ku
.
.
.
Mesti anda tertanya tanya kenapa la brader ini pilu dan sayu kan? πŸ˜‰Dan ape maksud bila kau berjauhan dari ku? .
.
Ini bukan masalah cinta sebenarnya πŸ™ˆIni masalah wang yang boleh membuat kita sayu dan pilu sebab kita rasa wang selalu berjauhan dari kita😎
Siapa disini mengalami masalah tersebut😏
.
.
Ha brader nak cakap sikit. Brader ada satu jalan penyelesaian..Brader ada satu bisnes yang akan menyelesaikan masalah tersebut iaitu #academy360
.
.
For business
Aqmar
0136664846
0136664846

#ilovevie #viefans #unimas #unikl #uitm #utem #upm #usim #pelajarbuatincome #ProjekIncomeTurbo #buatincomemasaekonomimelosot #buatdapattakbuattakdapat #jomjoin #kalahgajibosaku #melaka #negerisembilan #aqmarlifestyle #aqmaryouthmillionaire #verveinstituteofentrepreneurship

Gaya hidup seseorang bergantung kepada dirinya sendiri. Bagaimana dia mencorakkan jadual dan sisa sisa kehidupan nya di dunia yang sementara ini. Bukannya orang lain yang menentukan untukknya.

Jika kita dengar orang yang berjaya di luar sana, kehupan mereka permulaan sebelum berjaya bukanlah mudah yang kita sangka. Pasti banyak yang mereka telah lalui. Banyak juga yang mereka sudah rasai. Pahit manis dalam kehidupan adalah perkara biasa.

Jangan lihat seseorang apabila dia senang, apabila dia diatas, apabila dia sudah berjaya sekarang. Tetapi datanglah kepada dia, dan tanya BAGAIMANA MEREKA BERMULA. In Syaa Allah.
Kita usaha sama sama. Dan niat hati saya memang nak lihat ramai lagi yang berjaya bersama-sama kami di Business Academy 360. You join, i commit.
Aqmar 0136664846
.
#businessacademy360
#viefans #gbecsapok #rbsfans #aqmarlifestyle #aqmaryoungmillionaires #aqmarroadtosuccess #pusatbandar #kualalumpur #ioimall #pavillion #hangtuahmall #melaka #serimenanti #negerisembilan #apokonoehjang #waghih #mylife #myrule #janganberlagak #usahawan #buatdapattakbuattakdapat #buatincome #h #onxon

BILA NAK KAYA???
ASYIK PROMOTE JE ???
.
.
.
Ada orang tanya
"Hari-hari promote bisnes , tak kaya-kaya lagi ke?"
Saya respond baeekk punyaa πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š. Bro, nak tahu something ? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
1) Petronas β›½
2) KFCπŸ—
3) Toyota🚘
4) Samsung πŸ“±
5) Apple πŸ“±
.
Semua syarikat gergasi yg dah KAYA RAYA pun masih buat PROMOSI dan IKLAN sana sini πŸ˜… . Tanak try tanya soalan sama kat diorg ? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Maka burung berkicauan chip chip chip haha
.
Yes guys, saya nak pesan. Duit tak boleh beli segalanya tapi segalanya perlukan duit. Dengan duit tak boleh beri kebahagiaan tapi kalau adik menangis mintak mainan bolehlah belikan mainan untuk adik. Kalau abah pening hutang banyak, bolehlah bayarkan hutang. Kalau mak penat buat kerja rumah, bolehlah ambil orang gaji.
.
Duit bukan keperluan tapi segala keperluan perlukan duit. Tipulah kalau anda tak nak buat duit yg banyak tapi tulah, macam macam halangan dan hasutan datang.Takkan tak teringin nak buat RM6000 sebulan kan?πŸ€”
Yang mana nak peluang mcm ni, boleh pm saya okay. Yang mana ego dan selesan dengan life masing2, you guys boleh ignore je kay 😊😊😊 abaikan.Tengok sahaja saya dan team #businessacademy360 berjaya In Shaa Allah πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.
Pape, roger 😎
0136664846
0136664846
Aqmar
.
#businessacademy360 #gbecsapok #viefans #rbsfans #bisnesmudah #aqmarlifestyle #aqmarroadtosuccess #aqmaryoungmillionaires #aqmaryoungmillionaires #negerisembilan #kelantan #perak #kedah #selangor #kualalumpur #sikamat #pelajar #pelajarbuatincome #onxon #ngamxngam #cantik #buatdapattakbuattakdapat

Alhamdulillah after raya :

New Platform
New Business
New Product
New Plan
New Pay out 100%

Superb Product with very superb marketing planning. Very strong and tight teamsupport πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😎😎😎😎😎😎😎😎 New Product & New Trend !!! 100% Bonus Payout per Sales πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’° Be Pioneer Now !!!
Lock In your Position Now !!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Dont miss your ' OFFER RAYA ' ‼️‼️‼️‼️
Membership DISCOUNT ‼️‼️‼️‼️ Aqmar
0136664846

#viefans #gbecsapok #rbsfans #aqmarroadtosuccess #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire #aqmarlifestyle

Bincang hal bisnes
.
.
.
Anda nak kan ada bisnes partner. Yang boleh bincang tentang nak naik kan income . Boleh bertukar tukar maklumat...
.
.
Ha kini saya mencari bisnes partner lagi...Sesiapa yang ingin join boleh whatapps atau DM

For business purpose
Aqmar
0136664846

#viefans #aqmarlifestyle #aqmaryouthmillionaire #aqmarroadtosuccess #ukm #melaka #negerisembilan #klebang #kalahgajibosaku #nevergiveup #buatdapattakbuattakdapat

Dalam hidup ni ada benda yang kita nak capai tapi tak dapat. Itu biasa, tapi itu bukan lah pengakhiran. Mungkin belum sampai rezeki lagi. Kalau kita usaha dan terus usaha pasti, satu hari nanti kita mampu capai apa yang kita idamkan. Sentiasa doa untuk dapat apa yang kita impikan, usahalah siang dan malam walaupun sesukar mana pun ia. Istiqamah dalam waktu kita mengerjakan untuk nya dan tawakal , serah lah pada Yang Esa untuk tahu keputusaannya. In Syaa Allah .
Aqmar
0136664846
0136664846

#aqmarroadtosuccess #aqmarlifestyle #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire #viefans #rbsfans #gbecsapok #negerisembilan

Salah satu tanda kulit mengalami penuaan adalah kulit menjadi KUSAM .
Kini anda tak perlu risau lagi
#CrystalCell gabungan mantap stemcell epal 🍏, stemcell anggur πŸ‡ dan TOMATO kristal πŸ…
menjadikan penyerapan khasiat sangat berkesan
Anda dapat lihat HASIL nya seawal 3 HARI sahaja
.
#CrystalCell -melindungi kulit dari sinar UV
-menghad penghasilan melanin
-mencerahkan & memutihkan kulit
-antioksida -melambatkan proses penuaan
-mengatasi masalah pigmentasi & warna kulit x sekata
.
Rugi kalau tak cuba
Kesan dapat dilihat dalam 3 hari 😱😱😱
Anda tak perlu tunggu lama2 nak cantik putih gebu berseri
.
Nak mencuba ???
Boleh PM2 bro ok ☺😊
Aqmar 0136664846
.
#viefans
#rbsfans #gbecsapok #unikl #unitem #unimas #aqmarlifestyle #aqmaryoungmillionaires #aqmaryouthmillionaire #aqmarroadtosuccess #kualalumpur #negerisembilan #seremban #hangtuahmall #brunei #singapore #indonesia #vietnam

MOST RECENT

BILA NAK KAYA???
ASYIK PROMOTE JE ???
.
.
.
Ada orang tanya
"Hari-hari promote bisnes , tak kaya-kaya lagi ke?"
Saya respond baeekk punyaa πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š. Bro, nak tahu something ? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
1) Petronas β›½
2) KFCπŸ—
3) Toyota🚘
4) Samsung πŸ“±
5) Apple πŸ“±
.
Semua syarikat gergasi yg dah KAYA RAYA pun masih buat PROMOSI dan IKLAN sana sini πŸ˜… . Tanak try tanya soalan sama kat diorg ? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Maka burung berkicauan chip chip chip haha
.
Yes guys, saya nak pesan. Duit tak boleh beli segalanya tapi segalanya perlukan duit. Dengan duit tak boleh beri kebahagiaan tapi kalau adik menangis mintak mainan bolehlah belikan mainan untuk adik. Kalau abah pening hutang banyak, bolehlah bayarkan hutang. Kalau mak penat buat kerja rumah, bolehlah ambil orang gaji.
.
Duit bukan keperluan tapi segala keperluan perlukan duit. Tipulah kalau anda tak nak buat duit yg banyak tapi tulah, macam macam halangan dan hasutan datang.Takkan tak teringin nak buat RM6000 sebulan kan?πŸ€”
Yang mana nak peluang mcm ni, boleh pm saya okay. Yang mana ego dan selesan dengan life masing2, you guys boleh ignore je kay 😊😊😊 abaikan.Tengok sahaja saya dan team #businessacademy360 berjaya In Shaa Allah πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.
Pape, roger 😎
0136664846
0136664846
Aqmar
.
#businessacademy360 #gbecsapok #viefans #rbsfans #bisnesmudah #aqmarlifestyle #aqmarroadtosuccess #aqmaryoungmillionaires #aqmaryoungmillionaires #negerisembilan #kelantan #perak #kedah #selangor #kualalumpur #sikamat #pelajar #pelajarbuatincome #onxon #ngamxngam #cantik #buatdapattakbuattakdapat

Salah satu tanda kulit mengalami penuaan adalah kulit menjadi KUSAM .
Kini anda tak perlu risau lagi
#CrystalCell gabungan mantap stemcell epal 🍏, stemcell anggur πŸ‡ dan TOMATO kristal πŸ…
menjadikan penyerapan khasiat sangat berkesan
Anda dapat lihat HASIL nya seawal 3 HARI sahaja
.
#CrystalCell -melindungi kulit dari sinar UV
-menghad penghasilan melanin
-mencerahkan & memutihkan kulit
-antioksida -melambatkan proses penuaan
-mengatasi masalah pigmentasi & warna kulit x sekata
.
Rugi kalau tak cuba
Kesan dapat dilihat dalam 3 hari 😱😱😱
Anda tak perlu tunggu lama2 nak cantik putih gebu berseri
.
Nak mencuba ???
Boleh PM2 bro ok ☺😊
Aqmar 0136664846
.
#viefans
#rbsfans #gbecsapok #unikl #unitem #unimas #aqmarlifestyle #aqmaryoungmillionaires #aqmaryouthmillionaire #aqmarroadtosuccess #kualalumpur #negerisembilan #seremban #hangtuahmall #brunei #singapore #indonesia #vietnam

Gaya hidup seseorang bergantung kepada dirinya sendiri. Bagaimana dia mencorakkan jadual dan sisa sisa kehidupan nya di dunia yang sementara ini. Bukannya orang lain yang menentukan untukknya.

Jika kita dengar orang yang berjaya di luar sana, kehupan mereka permulaan sebelum berjaya bukanlah mudah yang kita sangka. Pasti banyak yang mereka telah lalui. Banyak juga yang mereka sudah rasai. Pahit manis dalam kehidupan adalah perkara biasa.

Jangan lihat seseorang apabila dia senang, apabila dia diatas, apabila dia sudah berjaya sekarang. Tetapi datanglah kepada dia, dan tanya BAGAIMANA MEREKA BERMULA. In Syaa Allah.
Kita usaha sama sama. Dan niat hati saya memang nak lihat ramai lagi yang berjaya bersama-sama kami di Business Academy 360. You join, i commit.
Aqmar 0136664846
.
#businessacademy360
#viefans #gbecsapok #rbsfans #aqmarlifestyle #aqmaryoungmillionaires #aqmarroadtosuccess #pusatbandar #kualalumpur #ioimall #pavillion #hangtuahmall #melaka #serimenanti #negerisembilan #apokonoehjang #waghih #mylife #myrule #janganberlagak #usahawan #buatdapattakbuattakdapat #buatincome #h #onxon

Student dan bisnes. Adakah wajar?
.
Ini hanya pendapat saya sahaja. Tiada kene mengena dgn mana mana pihak. Apa yg saya nampak kebanyakan student meletakkan limit pda diri mereka sendiri.
.
Mereka rasa mereka perlu pilih salah satu. Sama ada bisnes atau bljar (grad dan bekerja). Mengapa tidak pilih keduanya?
.
Seronok tak jdi seorang engineer and ada pusat gym sendiri? Best tak jadi seorang pensyarah dlm masa yg sama ada restoran McD??
.
Kalau awk mula masa student, seronok tak sambil belajar ada income sendiri? Best tak sambil belajar ada butik sendiri? .
Ask yourself. 😏 You decide. Susah?? MEMANG SUSAH!! Apa yg senang? Nak tahan mengantuk dalam kelas pun susah taww! πŸ˜‚πŸ˜œ
.
.
Business purpose:
Aqmar
0136664846
#viefans #aqmarroadtosuccess #aqmarlifestyle #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryoungmillionaires #kolejvokasional #ikbn #mrsm #youngentrepreneur #melaka #negerisembilan #johor #singapore #indonesia #vietnam #asia #pelajarbuatincome #pelajar #guru #1malaysia #income #incomepadu

Malam ini ada preview tentang bisnes yang boleh dapat income RM100 ke RM500 sehari. Sesiapa nak tahu tentang bisnes ini boleh pm

Aqmar 0136664846

#viefans #mrsm #aqmarroadtosuccess #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryoungmillionaires #aqmarlifestyle #negerisembilan #brunei #abudhabi

KESAN PRODUK KECANTIKAN, REMAJA DISERANG !!!
.
.
.
RABU, 26 JULAI 2017. Gara2 TAKSUB dengan produk kecantikan, seorang remaja ditemui tertekan dengan reaksi masyarakat sekeliling berikutan KESAN produk yang dipasarkan BETUL2 berkesan. Menurutnya, produk yang diformulasikan oleh Dr Fred Zueli ( Pakar dari Switzerland ) mendapat pengiktirafan HALAL Jakim dan 3 lagi SIJIL HALAL dari seantero dunia menambah nilai kepada kekukuhan produk tersebut
.
" Saya masih seorang pelajar dan banyak assignment serta kerja kumpulan yang perlu diselesaikan. Berniaga kini merupakan satu keperluan kerana duit ptptn tidak mencukupi dan saya tidak perlu meminta duit dari ibu bapa " katanya lagi dalam sesi temu ramah tempoh hari
.
Berikutan sambutan yang diraih beliau, produk yang dipasarkan melalui konsep Network Marketing mampu mendatangkan keuntungan sehingga RM500 sehari dan ini terbukti berkesan apabila ramai usahawan muda di kalangan pelajar mulai menular di IPTA/IPTS seluruh negara. Menurut beliau, testimoni kejayaan dan gaya hidup HASIL penerapan SISTEM dan MODUL yang berkesan boleh didapati dan dilihat di #businessacademy360 dan #verveinstituteofentrepreneurship . Sila click hashtag utk info lanjut
.
Paling MENARIK MINAT penglibatan warga penuntut ilmu adalah CARA dan TEKNIK pemasaran yang FLEKSIBEL serta PENGURUSAN MASA yang jitu mampu membuatkan mereka berkembang dari aspek KEMAHIRAN INSANIAH serta DISIPLIN diri yang merupakan intipati penting dalam melahirkan graduan berkualiti serta membentuk modal insan bertaraf dunia
.
Sekian laporan dari saya, Muhd Aqmar. Hubungi 0136664846 utk info lanjut
.
Wasap me :
Aqmar 0136664846
Aqmar 0136664846
.
#viefans #rbsfans #gbecsapok #aqmarlifestyle #aqmarroadtosuccess #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire #ukm #mrsm #giatmara #negerisembilan #melaka #merechikhawau #onxon #johor #perak #perlis #sabah #sarawak #kelantan #selangor #anakmuda #income #buatdapattakbuattakdapat

Bincang hal bisnes
.
.
.
Anda nak kan ada bisnes partner. Yang boleh bincang tentang nak naik kan income . Boleh bertukar tukar maklumat...
.
.
Ha kini saya mencari bisnes partner lagi...Sesiapa yang ingin join boleh whatapps atau DM

For business purpose
Aqmar
0136664846

#viefans #aqmarlifestyle #aqmaryouthmillionaire #aqmarroadtosuccess #ukm #melaka #negerisembilan #klebang #kalahgajibosaku #nevergiveup #buatdapattakbuattakdapat

CUN MELECUN πŸ˜†
.
.
.
Siapa nk cantik tanpa pakai foundation? Cantik dan berkeyakinan of kos 😏 soft skill yg paling penting abad ini bro. So bukan perempuan sahaja consume produk faisal ni, lelaki pon ramai yg consume produk ni. Testimoni pon dah berlambak dah 😏
.
.
Consume produk tapi boleh buat income kepuk2, eh mcm mne tu😱 tiga dalam satu, lawa/ hensem , soft skill dan income kepuk2😏
.
So sempena dgn launching produk baru ni, company faisal ada buat satu offer ni, so sesiapa yg nak, faisal tak boleh open offer ni kat semua org, faisal hanya open offer ni utk 5 org yg terawal pm faisal .
For business purpose and offer
.
Aqmar
0136664846
.
#viefans #rbsfans #gbecsapok #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryoungmillionaires #aqmaryouthmillionaire #aqmarlifestyle #aqmarroadtosuccess #ukm #unikl #upm #unicorn #unitem

KEEP CALM BECAUSE ALLAH IS ALWAYS WITH US.
.
.
.
Jika connection kita dan Dia kuat, permintaan kita akan ditunaikan, urusan kita dipermudahkan, masalah kita dapat diselesaikan dan bahaya untuk diri kita dijauhkan. In Syaa Allah.
.
Bila kita terasa jauh walaupun sedikit, maka cepat-cepat kita istighfar dan dekatkan kembali supaya tidak jauh pergi ke arah yang salah. Bila kita merasakan kita sunyi, ketahuilah Allah sentiasa bersama kita.
.
.
Aqmar
0136664846
.
#viefans #rbsfans #gbecsapok #aqmarroadtosuccess #aqmarlifestyle #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire #johor #melaka #kulai #pontian #pasirgudang

Aku muda lagilah nk bisnes2 ni .
.
.
.
Ramai dah bagi ayat ni , ayat coverline untuk orang malas .. Alah.! Lagi pun still study , tak sempat nak buat benda lain . Banyak lagi masa . Nanti grad , kerjalah ~ bro ... Slow betul kau ni . Masa mudalah kau boleh buat apa kau nak . Nak cari duit lebih , saving padu padu, travel sana sini cari duit . Nanti dah kahwin , tak perlu overtime dah . Duduk kat rumah layan bini je .
.
Nak fokus studylah , nanti boleh kerja bagus2. Hye awak .. Sy bukan nak takutkan ,, dah bersepah kluar graduan makin ramai yg menganggur , awk nk tanam anggur juga ke . Bukan suruh bhenti belajar ,, point kt sini awak kena pandai bahagi masa utk buat back up plan . Takdelah susah kemudian hari betul x ??
.
.
Saya ada peluang nak share utk siapa yg mahu gandakan saving . Job ni xkacau pun studylife korang , tipulah kalau tak tengok hp sehari kan . Dari scroll , like gambar org ..uolss tak dapat ape kott . Jom online sambil buat duit !
.
.
Business purpose
Aqmar 0136664846 .
.
#viefans #rbsfans #gbecsapok #aqmarroadtosuccess #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire #aqmarlifestyle #negerisembilan #melaka #ukm #upm #kalahgajibosaku

Budak Sabah sekarang banyak buat hal !
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tahniah Alfiq 19/ Sabah‼️
β€’
Hanya bermula dgn package rm370 dan upgrade ke Mobile Rm3760 dalam masa 3 hari selepas join ...akhirnya beliau berjaya meraih pendapatan Rm 10,160.22 ringgit Malaysia selama 4 bulan βœ¨βš’πŸ’°
β€’
Hanya Apply module sistem #BusinessAcademy360 & dorongan semangat daripada #GradedBusinessEliteClub πŸ”₯πŸ”₯
Disana sabah tiada wisma , tiada ferrari , tiada mentor beliau mampu berusaha dan beri komitmen untuk dtg ke Kl untuk menuntut ilmu daripada mentor walaupun hanya sekali sahaja jumpa beliau mampu menjalankan bisnes seorang diri di Sabah. Tahniah Alfiq kerana sikap dan niat dalam setiap tindakan yang anda lakukan berhasil , tiada alasan untuknya bertindak . β€’
Alfiq package mobile rm3760
Sekarang offer rm3100 sahaja
.
Aqmar
0136664846

#ukm #mrsm #aqmarlifestyle #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire #aqmarroadtosuccess

BIZ KAU DH KETINGGALAN ZAMAN LAA..ORANG MAIN INVEST SEKARANG
.
.
.
Takpa, pilihan masing-masing. Ada sebab aqmar suka dengan biz produk kecantikan&kesihatan, kemam-kemam je sihat, putih dan kaya.

Nak biz, kena tengok lagi 6bulan,setahun ke depan. Bukan short time je.

Ada 2 option kalau biz dgn aqmar,
1- consumer. Guna produk utk diri sendiri, pastu beli lagi dgn harga murah sebab dh reg sbg ahli.

2-smart consumer. Guna produk, promote kelebihan produk, then generate income.

Keluar modal, dapat produk setara dgn modal. Kalau rajin, berkembang laa modal.
Kalau malas, xde rugi apa2 sebab dah dpt produk.

Risiko? Xda, antara rajin dengan malas je.

Stok xyah pegang, xyah simpan, xyah beli stok pastu simpan bawah katil. Keje mcm dropship.

Kurier pun kompeni uruskan. Duduk je umah, online. Kulit xkena matahari.

Tolong team members, income makin lebat. Rezeki share sama2.

Dengan team aqmar, xde jnji bulan bintang. Ada kerja ada hasil. Tapi komitment aqmar kpd team members 200%. Uolls xpandai, xpernah buat biz xda msalah. Aqmar akan guide.

Xyah nk risau, kompeni dh hampir 5 tahun, xde pun dalam watchlist Bank Negara Msia.

Xda invest duduk diam doa dapat duit, nanti tutup kompeni tu, org minta balik duit dgn uoll, bukan dgn kompeni. Silap2 berhijrah negara lain pula.

Biar org nmpak kita ketinggalan, janji kita bijak.
.
Aqmar nasihat jerπŸ˜†
.
Aqmar
0136664846

#viefans #rbsfans #gbecsapok #aqmarlifestyle #aqmarroadtosuccess #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire #bisnesmudah #kalahgajibosaku #buatdapattakbuattakdapat #negerisembilan

Siapa kata buat bisnes permulaan senang? Susah.. sangat susah untuk yang takda pengalaman. Sama lah macam saya. Takda pengalaman dalam industri coaching, motivation, networking, investment macam skrg ni. Serius takde pengalaman langsung. Dari sini lah belajar semua benda. Nak dapatkan satu-satu input Ya Allah,, berhujan panas semata-mata nak jumpa orang yang ajar saya dalam bisnes ni.
.
Berhenti tepi jalan sebab hujan ? Banyak kali dah rasa. Accident waktu dalam perjalanan nak belajar pasal bisnes ? Pun dah rasa dgn motor tu yang saya cerita sebelum ni. Berhenti sebab penat sangat kt tepi jalan? Selalu sangat sebab letih, kelas penuh, latihan Navy lagi waktu tu. Nak belajar benda baru je mesti ada ja benda yang kene lalu baru la dapat ipmu tu. Sakit tu nak cerita memang tak termampu. .

Jadi pesanan saya yang baru nak bermula, dan baru bermula. Jangan expect korang join harini, esok ada hasil. Join harini , minggu depan ada hasil, join harini bulan depan terus ada hasil. Banyak lagi yang nak kene belajar. Baru setimpal dengan apa yang korang akan dapat nanti. Yang paling penting ilmu. Ilmu ada korang akan tahu macam mana nak bangkit bila satu masa nt, korang jatuh !. Jadi belajar dulu !.
.

Aqmar
0136664846

#viefans #rbsfans #gbecsapok #aqmarroadtosuccess #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire #aqmarlifestyle #ukm #juasseh #kualapilah #smkbandartasikselatan #unimas #unikl #unifield #kalahgajibosaku #bisnespadu

Kejayaan adalah satu PERJALANAN, bukan destinasi. .
Orang kata " alah boleh la pakai motor besar, pakai kereta mewah, ada rumah besar boleh la berjaya buat bisnes ni " .
.

Masyaa Allah. Nak dapat semua harta dunia ni tak pernah ditetapkan kepada siapa pun. Siapa yang usaha, dia akan dapat. Usaha lebih, dapat lebih. Allah bagi rezeki semua sama, cuma dalam bentuk yang berbeza. Kerja kita usaha sahaja. Selebihnya Tawakal kepada Allah. . . Kita buat sahaja apa yang kita lakukan sekrang. Faktor luar memang main peranan. Tapi faktor dalam kita yang paling utama. "WHY DALAM DIRI" itu penguat kita untuk terus berdiri perjuangkan apa yang kita impikan sementara di dunia ni. .

So jangan malu dengan apa yang kita ada, jangan malu dengan rezeki yang Allah bagi kepada kita sekarang. Tetapi malu lah kepada Allah kerana kita tak manfaatkan Nikmat yang Dia kurniakan kepada kita di dunia ni untuk kita bagi dan kongsikan kepada orang lain di dunia ini. In Syaa Allah. .

Aqmar 0136664846

#vie #ukm #mrsm #unimas #unifield #unikl #aqmarroadtosuccess #aqmaryoungentreprenuer #aqmarlifestyle #aqmaryouthmillionaire #semuauniversiti #seremban #negerisembilan #melaka

Alhamdulillah after raya :

New Platform
New Business
New Product
New Plan
New Pay out 100%

Superb Product with very superb marketing planning. Very strong and tight teamsupport πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😎😎😎😎😎😎😎😎 New Product & New Trend !!! 100% Bonus Payout per Sales πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’°πŸ’° Be Pioneer Now !!!
Lock In your Position Now !!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Dont miss your ' OFFER RAYA ' ‼️‼️‼️‼️
Membership DISCOUNT ‼️‼️‼️‼️ Aqmar
0136664846

#viefans #gbecsapok #rbsfans #aqmarroadtosuccess #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire #aqmarlifestyle

Permulaan business memang susah sebab kita takde asas dalam bidang yang baru kita ceburi. Kita nak set up business kita, nak dptkan networking, nak dapat rentak business tu dan sebagainya. .
.
Logik kita sekolah dulu masa darjah 1 nak belajar matematik susah, payah sampai tension. Sebab benda tu benda baru dalam hidup kita. Tapi sampai darjah 6 kita guna, sampai spm kita guna dan sampai sekarang kita still lagi guna betul tak ?. Mahir tak ? Dah biasa tak dengan matematik ?. .
.
Sama macam bisnes yang kita cuba-cuba untuk buat, baru bermula. Permulaan memang susah. Nak kene bertahan at least 5 tahun. Baru dapat rentak tentang business kita. Tak kesah bisnes apa apa. Kene tahu skill dalam business. Baru kita akan kuasai dan mahir bidang tu. .
.
Salah ? Gagal ?. Silap ?. Biasa la tu. Sedangkan matematik yang dah belajar lebih 10 tahun pun sekarang pun kita kadang-kadang salah kira. Apatah lagi business yang kita baru start dalam setahun, sebulan, seminggu betul tak ?. .
.
Aqmar
0136664846
.
#businessacademy360 #gbecsapok #viefans #rbsfans #aqmarroadtosuccess #aqmarlifestyle #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryoungmillionaires #ukm #utem #mrsm #kuantan #kualalumpur #negerisembilan #melaka #seremban #jutawanmalaysia #kalahgajibosaku

Salam sejahtera semua, jangan pernah lutur semangat dan impian yang ada dalam diri kita.
.
.
Impian itu menyakitkan, menjijikkan dan memuakkan. Tetapi mempunyai sebuah impian adalah cara untuk kita meletakkan target dalam kehidupan kita.
.
.
Tidak bererti kehidupan seseorang itu jikalau mereka tidak mempunyai sebarang impian. Tidak ada bezanya dengan haiwan2 di hutan.
.
.
Saya percaya setiap insan yang baca caption ini ada impian mereka maskng2. Kejarlah dan impilah sehingga kamu mecapainya. 😎
.
.
Aqmar
0136664846
.
#viefans #gbecsapok #rbsfans #aqmarroadtosuccess #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire #aqmarlifestyle #ukm #bangi #bandar #seremban #semuauniversiti #semuakolejdankptm #kalahgajibosaku #negerisembilan

Raya dah dekat, terliur pula tengok ketupat ni . Adehhh. . .
.
Ada yang sibuk buat kuih raya , ada yang sibuk pasang langsir, ada yang pasang lampu raya ,ada yang tengah buat ketupat , tukar itu , tukar ini , sedar sedar , dompet makin lepehh , makin nipis 😰😰 .
.
Mana nak ghobekk ni !!!??? Nanti nak balik kampung lagi , tol, !!? Minyak ??!! MasyaAllah , terpotong mood raya . 😭
.
.
Jangan nangis dulu , sis ada satu projek baru nak bagitahu korang . Lepas ni tak risau dah , duit licin lepas raya . Nak tak duit raya masuk rm100-rm500 SEHARI ??
.
.
Bro buka offer untuk sesape yg nak usha usha projek terbaru bro, jangan lambat lambat . Nanti orang lain kebas duit raya 😱
.
.
Call for action
0136664846
0136664846
Aqmar
.
.
#NEWPROJECT
#NEWPLATFORM
#NEWPRODUCT
#NEWPAYOUT

#aqmaryoungentreprenuer
#businessacademy360
#verveinstituteofentrepreneurship
#aqmarlifestyle
#programgandakanwangsimpanan2k17 .
.
#uitmshahalam #uitmkedah #uitmjengka #uitmjohor #usm #uniten #upm #picoms #kpjkajang #uia #ukm #mentormilenia2017 #gbecsapok #rbsfans #viefans

Most Popular Instagram Hashtags