[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#aqmarlifestyle

17 posts

MOST RECENT

BILA NAK KAYA???
ASYIK PROMOTE JE ???
.
.
.
Ada orang tanya
"Hari-hari promote bisnes , tak kaya-kaya lagi ke?"
Saya respond baeekk punyaa πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š. Bro, nak tahu something ? πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
1) Petronas β›½
2) KFCπŸ—
3) Toyota🚘
4) Samsung πŸ“±
5) Apple πŸ“±
.
Semua syarikat gergasi yg dah KAYA RAYA pun masih buat PROMOSI dan IKLAN sana sini πŸ˜… . Tanak try tanya soalan sama kat diorg ? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Maka burung berkicauan chip chip chip haha
.
Yes guys, saya nak pesan. Duit tak boleh beli segalanya tapi segalanya perlukan duit. Dengan duit tak boleh beri kebahagiaan tapi kalau adik menangis mintak mainan bolehlah belikan mainan untuk adik. Kalau abah pening hutang banyak, bolehlah bayarkan hutang. Kalau mak penat buat kerja rumah, bolehlah ambil orang gaji.
.
Duit bukan keperluan tapi segala keperluan perlukan duit. Tipulah kalau anda tak nak buat duit yg banyak tapi tulah, macam macam halangan dan hasutan datang.Takkan tak teringin nak buat RM6000 sebulan kan?πŸ€”
Yang mana nak peluang mcm ni, boleh pm saya okay. Yang mana ego dan selesan dengan life masing2, you guys boleh ignore je kay 😊😊😊 abaikan.Tengok sahaja saya dan team #businessacademy360 berjaya In Shaa Allah πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
.
Pape, roger 😎
0136664846
0136664846
Aqmar
.
#businessacademy360 #gbecsapok #viefans #rbsfans #bisnesmudah #aqmarlifestyle #aqmarroadtosuccess #aqmaryoungmillionaires #aqmaryoungmillionaires #negerisembilan #kelantan #perak #kedah #selangor #kualalumpur #sikamat #pelajar #pelajarbuatincome #onxon #ngamxngam #cantik #buatdapattakbuattakdapat

Student dan bisnes. Adakah wajar?
.
Ini hanya pendapat saya sahaja. Tiada kene mengena dgn mana mana pihak. Apa yg saya nampak kebanyakan student meletakkan limit pda diri mereka sendiri.
.
Mereka rasa mereka perlu pilih salah satu. Sama ada bisnes atau bljar (grad dan bekerja). Mengapa tidak pilih keduanya?
.
Seronok tak jdi seorang engineer and ada pusat gym sendiri? Best tak jadi seorang pensyarah dlm masa yg sama ada restoran McD??
.
Kalau awk mula masa student, seronok tak sambil belajar ada income sendiri? Best tak sambil belajar ada butik sendiri? .
Ask yourself. 😏 You decide. Susah?? MEMANG SUSAH!! Apa yg senang? Nak tahan mengantuk dalam kelas pun susah taww! πŸ˜‚πŸ˜œ
.
.
Business purpose:
Aqmar
0136664846
#viefans #aqmarroadtosuccess #aqmarlifestyle #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryoungmillionaires #kolejvokasional #ikbn #mrsm #youngentrepreneur #melaka #negerisembilan #johor #singapore #indonesia #vietnam #asia #pelajarbuatincome #pelajar #guru #1malaysia #income #incomepadu

Aku muda lagilah nk bisnes2 ni .
.
.
.
Ramai dah bagi ayat ni , ayat coverline untuk orang malas .. Alah.! Lagi pun still study , tak sempat nak buat benda lain . Banyak lagi masa . Nanti grad , kerjalah ~ bro ... Slow betul kau ni . Masa mudalah kau boleh buat apa kau nak . Nak cari duit lebih , saving padu padu, travel sana sini cari duit . Nanti dah kahwin , tak perlu overtime dah . Duduk kat rumah layan bini je .
.
Nak fokus studylah , nanti boleh kerja bagus2. Hye awak .. Sy bukan nak takutkan ,, dah bersepah kluar graduan makin ramai yg menganggur , awk nk tanam anggur juga ke . Bukan suruh bhenti belajar ,, point kt sini awak kena pandai bahagi masa utk buat back up plan . Takdelah susah kemudian hari betul x ??
.
.
Saya ada peluang nak share utk siapa yg mahu gandakan saving . Job ni xkacau pun studylife korang , tipulah kalau tak tengok hp sehari kan . Dari scroll , like gambar org ..uolss tak dapat ape kott . Jom online sambil buat duit !
.
.
Business purpose
Aqmar 0136664846 .
.
#viefans #rbsfans #gbecsapok #aqmarroadtosuccess #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire #aqmarlifestyle #negerisembilan #melaka #ukm #upm #kalahgajibosaku

Kutuk perniagaan orang lain, kutuk pekerjaan orang lain, kutuk pembelajaran orang lain perkara yang elok atau tidak?
Jika kita mula bercakap tentang orang lain, mengutuk orang lain. Sepatutnya perlu cakap pada diri sendiri. Adakah diri dah cukup semuanya, dunia dan akhirat? Adakah amalan sudah cukup untuk tampung semuanya? Adakah kita boleh beri manfaat kepada orang lain?

Semua nya bermula dari diri sendiri. Sedang kita kutuk apa yang orang lain buat. Orang lain berusaha untuk kehidupannya. Kita? Masih dibelenggu masalah-masalah. Kewangan, kehidupan, ketidaksempurnaan dan sebagainya.

Jadi hidup cuba untuk beri manfaat kepada orang lain. In Syaa Allah. Allah akan bantu untuk perbaiki diri kita. Jangan mengutuk dan mempertikai, walaupun kita kaya dan berjaya, apatah lagi yang tiada apa-apa .

Aqmar
0136664846
0136664846

#viefans #gbecsapok #rbsfans #aqmarroadtosuccess #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire #aqmarlifestyle #academy360 #kalahgajibosaku #ukm #upm #unikl #unimas #utem #buatincomemasaekonomimelosot #buatdapattakbuattakdapat

::: MASA :::
.
.
.
.
Masa itu ibarat emas
Masa itu ibarat pedang
Masa itu masa ini
Semua berkenaan masa
Apa yg kita lakukan hari ini dan seterusnya, juga perlukan masa
.
Demi masa, sesungguhnya manusia dalam kerugian. Kecuali yang beriman dan beramal soleh. Siapakah kita ? Dimana kita berdiri ? Berbaloi kan masa yg kita manfaatkan selama ini ?
.
Renung2 kan, faham2 kan. Elakkan membuang masa, lakukan sesuatu utk kebaikan diri. Masa depan bukan suatu permainan. Usaha tangga kejayaan. Lakukan sesuatu, mulakan sekarang πŸ–’ .
For business purpose :
Aqmar
0136664846
0136664846
.
#aqmarroadtosuccess #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire #aqmarlifestyle #viefans #rbsfans #gbecsapok #vie #ukm #upm #mrsm #jutawanmalaysia #jutawanmuda

Bila ajak buat biz..
.
.
Sebelum raya --> "xda modal, nak pakai duit utk raya"
.
Selepas raya --> "xda modal, duit dh habis belanja raya. Hulur skit bro, sesak ni"
.
Kan best alasan tu tukar dengan action. Raya ada duit, lepas raya pun ada duit.😊
.
Aqmar
0136664846
0136664846
.
#viefans #gbecsapok #rbsfans #aqmarroadtosuccess #aqmarlifestyle #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire #unikl #unimas #upm #ukm #mrsm #negerisembilan #melaka #perak #seremban #kolejvokasional #kalahgajibosaku #usahawanmuda #smkbandartasikselatan

Ekau puasa tak 😜
.
.
.
.
Ha sebut pasal puasa ni.. Korang semua buat apa time bulan puasa ni 😏.. Takkan duduk diam je kat rumah 😊..JOM ikut brader buat income time bulan puasa... Nak tahu income macam mana brader buat boleh pm no di bawahπŸ‘‡
.
.
.
For business purpose
Aqmar 😘
0136664846
0136664846
0136664846

#aqmarroadtosuccess #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire #aqmarlifestyle #abangpenyayang #viefans #gbecsapok #rbsfans #academy360 #ukm #mrsm #upm #utem #unikl #unimas #usahawanmuda #puasajangantakpuasa

Siapa minat Ferrari say Aiyee πŸ™ŒπŸ™‹
.
Sy minat Ferrari 😊. Tpi kalau sekadar minat tanpa memiliki apakah ertinya...cehwahh haha kdg kdg kita tringin nk memiliki sesuatu, tpi kita rasa mustahil πŸ€”. Ketahuilah....
.
"Sebuah matlamat memerlukan komitmen. Kerana tanpa komitmen ibarat kita sudah mempunyai pistol dan sasaran, tetapi tidak menekan picunya."
.
Saya akan mengadakan whatsapp live sharing tntg 1 peluang untk mjana pendapatan walaupun tidak keluar rumah, pada Ahad 15 Jan. Tempat sgt terhad. Jika berminat blh pm sy dgn kata laluan "BA360" 😊
.
.
Aqmar
0136664846
0136664846
.
.
#businessacademy360 #janapendapatan #sideincome #studentslife #iiumkuantan #iiumgombak #uitm #melaka #johor #kuantan #pahang #perak #selangor #aqmarlifestyle #aqmarroadtosuccess #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire

Assalamualaikum dan salam sahur semua😊
.
.
.
Mungkin sekarang ini HARTA orang lain tapi tidak mustahil suatu hari nanti bakal jadi HARTA saya sendiri kan 😘
.
.
.
Jika ada usaha pasti ada kejayaan..Hari ini saya cari partner yang ingin membuat income sampingan hanya dengan #tekniksemakphone .
.
.
Mari join saya berbisnes dengan #academy360 .. Nak tahu lebih lanjut boleh tentang bisnes ini boleh hubungi no dibawah
Aqmar
0136664846
0136664846

#viefans #gbecsapok #rbsfans #ukm #upm #mrsm #utem #unikl #unimas #negerisembilan #kfc #mcdonalds #aqmarroadtosuccess #aqmaryoungentreprenuer #aqmaryouthmillionaire #aqmarlifestyle #kalahgajibosaku #incomemenyengat

Sungguh ku terasa pilu dan sayu
Bila kau berjauhan dari ku
.
.
.
Mesti anda tertanya tanya kenapa la brader ini pilu dan sayu kan? πŸ˜‰Dan ape maksud bila kau berjauhan dari ku? .
.
Ini bukan masalah cinta sebenarnya πŸ™ˆIni masalah wang yang boleh membuat kita sayu dan pilu sebab kita rasa wang selalu berjauhan dari kita😎
Siapa disini mengalami masalah tersebut😏
.
.
Ha brader nak cakap sikit. Brader ada satu jalan penyelesaian..Brader ada satu bisnes yang akan menyelesaikan masalah tersebut iaitu #academy360
.
.
For business
Aqmar
0136664846
0136664846

#ilovevie #viefans #unimas #unikl #uitm #utem #upm #usim #pelajarbuatincome #ProjekIncomeTurbo #buatincomemasaekonomimelosot #buatdapattakbuattakdapat #jomjoin #kalahgajibosaku #melaka #negerisembilan #aqmarlifestyle #aqmaryouthmillionaire #verveinstituteofentrepreneurship

[ KURANGKAN ALASAN, LEBIHKAN TINDAKAN ]

Ramai antara kita bermula dengan ajakan kawan2 untuk berniaga,tetapi di pertengahan,sorang demi sorang hilang mula menarik diri. Tinggal kita sorang..Itu normal.. Jangan ambil situasi ini sebagai alasan untuk kita juga turut berhenti. Teruskan berusaha dan berusaha..Air kalau nak membentuk lekuk pada batu,meskipun setitik demi setitik,lama kelamaan akan lekuk juga batu tersebut.

Apa yang kita dapat pada hari ini adalah apa yang kita usahakan dari 1 2 tahun yang lepas..Apa yang akan kita capai 2 3 tahun mendatang,adalah disebabkan apa yang kita usahakan pada hari ini.. kita tidak akan dapat apa yang kita Nak,tapi kita akan dapat apa yang kita usahakan..Teruskan berusaha pejuang2 di Luar sana..Apa yang penting Jalan Terus kehadapan!

For business purpose
0136664846
0136664846
Aqmar

#crownsapot #ukm #upm #pelajarbuatincome #ProjekIncomeTurbo #buatincomemasaekonomimelosot #buatdapattakbuattakdapat #aqmarlifestyle #aqmaryouthmillionaire

Bile musim cuti je mesti berkait dgn perlancongan. So...maksudnya org ramai akan melancong ke sana sini utk mengisi hari2 terindah dgn keluarga or kwn2...
.
.
Kemudian, sudah semestinya kwn2 akan post pasal musim percutian dia di insta, wecet, twiter, n macam2 lagi laa di media sosial. .
.
Dlm masa yg sama, ianya juga akn melukakan hati org yg tidak dapat pergi melancong. .
.
Gile tk terluka Tgk kwn2 selfie sana sini merata tempat, susana cantik... Nii lagi2 kalau kwn2 pergi melancong keluar n egara. .
.
PERGHHHH JELES GILE
.
.
Punca utama masalah ini ialah duit. Saya bukan nk ckp korang miskin tk de duit. Tp duit yg korang ada tidak mencapai bajet utk melancong. Kalau dh kat negara or negeri org kene la bawak duit yg mencukupi. .
.
Tambahan pula, peniaga2 nii suka menaikkan barang sesuka hati bila waktu cuti... So bajet kene besar kalau nk pegi ke tempat org. .
Dan
.
Kenapa asik DUIT DUIT DUIT SAHAJA YG MENJADI MASALAH. .
.
Haa... Masalah tuu dpt diatasi jika anda mengikuti #businessacademy360.
Di sini kami akan mengajar cara mudah untuk mendapat pendapatan yg lumayan dlm masa yg singkat. Ramai org yg telah berjaya dari segi keuwangan dan menjadi jutawa setelah menyertai #businessacademy360 nii. .
.
Jadi kalau ada krisis DUIT .
JOM JOIN #businessacademy360
.
Nk tau lebih lanjut, pm/dm saya. ⏬⏬⏬⏬⏬⏬
.
.
πŸ“ž.Aqmar - 0136664846
πŸ“ž.Aqmar - 0136664846
πŸ“ž.Aqmar - 0136664846
.
.
#businessacademy360
#onlinebusiness
#parttime
.
.
.
#ukm #uitm #utm #unikl #usim #ump #upm #usm #malaysia #terengganu #pahang #kelantan #johor #selangor #negerisembilan #melaka #kedah #perlis #penang #sarawak #sabah #unifield
#aqmarroadtosuccess #aqmarlifestyle #aqmaryouthmillionaire #aqmaryoungentreprenuer

BUANG MASA AMALAN SYAITAN πŸ‘Ώ
.
.
.
hujung minggu ni korang lepak mana? saya lepak gak, jalan jalan, buang masa eh? tapi jalan jalan saya tak habiskan duit, jalan jalan lagi bertambah duit, jalan jalan lagi bertambah duit πŸ’ΈπŸ’Έ eh terulang banyak kali pulak πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
pelik eh macam mana lagi berjalan lagi bertambah duit? kalau nak tahu, meh meh pm saya daripada awak duk berfikir 10 kali meh terus pm saya cepat cepat, fast action fast result πŸ˜‰
.
.
for business;
πŸ‘”Aqmar
0136664846
0136664846
#aqmarlifestyle #aqmaryouthmillionaire #aqmaryoungentreprenuer #BusinessAcademy360 #BA360Crown #verve #verveinstituteofentrepreneurship #uitm #upm #utem #uia #usim #unikl #unimas #unimap #uniten #thailand #korea #brunei #indonesia #ootd #jalanjalan #buatduit

Most Popular Instagram Hashtags