#aprilskinfree

MOST RECENT

Tahniah diucapkan diatas para pemenang..terima kasih juga pada semua yg sudi menyertai contest saya....insyallah jika ader rezeki saya buat lagi ok....tahniah sekali lg...
Para pemenang boleh pm saya ok #aprilskinfree

Salam semua....seperti ya iza janjikan... Iza nak bg free april skin magic cushion...2 pemenang dicari....luv u guys Cara-caranya... 1.like n share contest ini n comment 'saya suka'
2.❤ contest ini dkt ig iza n comment 'saya suka'

Itu sahaja...
2 Pemenang akan dipilih serta diumumkn ahad ini!! #contest #aprilskinfree #sygkorg #thanksuguys

Salam semua....seperti ya iza janjikan... Iza nak bg free april skin magic cushion...2 pemenang dicari....luv u guys Cara-caranya... 1.like n share contest ini n comment 'saya suka'
2.❤ contest ini dkt ig iza n comment 'saya suka'

Itu sahaja...
2 Pemenang akan dipilih serta diumumkn ahad ini!! #contest #aprilskinfree #sygkorg #thanksuguys

Salam semua....seperti ya iza janjikan... Iza nak bg free april skin magic cushion...2 pemenang dicari....luv u guys Cara-caranya... 1.like n share contest ini n comment 'saya suka'
2.❤ contest ini dkt ig iza n comment 'saya suka'

Itu sahaja...
2 Pemenang akan dipilih serta diumumkn ahad ini!! #contest #aprilskinfree #sygkorg #thanksuguys

Salam semua....seperti ya iza janjikan... Iza nak bg free april skin magic cushion...2 pemenang dicari....luv u guys Cara-caranya... 1.like n share contest ini n comment 'saya suka'
2.❤ contest ini dkt ig iza n comment 'saya suka'

Itu sahaja...
2 Pemenang akan dipilih serta diumumkn ahad ini!! #contest #aprilskinfree #sygkorg #thanksuguys

Salam semua....seperti ya iza janjikan... Iza nak bg free april skin magic cushion...2 pemenang dicari....luv u guys Cara-caranya... 1.like n share contest ini n comment 'saya suka'
2.❤ contest ini dkt ig iza n comment 'saya suka'

Itu sahaja...
2 Pemenang akan dipilih serta diumumkn ahad ini!! #contest #aprilskinfree #sygkorg #thanksuguys

Wuhuu..sis baru balik poslaju nih.Letih tunggu turn ramai orang kat poslaju.Masuk je dalam poslaju sume orang pandang sis sebab sis bawa handbag besar 😂😂yelaa buat isi parcel awak2 sume laa.Suke tau habiskan stok #boosterwhitening sis cepat2,tapi sis sukaaa sangat.😉😉 Kan sis dah cakap #boosterwhitening memang hebat tak menang tangan sis bungkus parcel korang.
.
.
Thanks kepada pelanggan2 sis yang mempercayai sis sebagai seller kalian.Rata2 bila parcel dah sampai mesti akan whatsapp sis cakap "wow banyaknya free gift".Anda happy sis pon happy.Tak nak cakap banyak jom cepat2 wasap sis sama2 habiskan stok #boosterwhitening sis laju2. Paling penting 💯#boosterwhiteningoriginal.😃😃
.
.
📩019-9519015📩
📩019-9519015📩
📩019-9519015📩
.
.
#boosterwhiteningmurah
#boosterwhiteningoriginal
#boosterwhiteningborong
#dnarsskincareborong #tatiskincareborong
#kapsulmutiara
#nshhazbeauty
#aprilskinmurah
#aprilskinfree
#aisyahdhiarana
#laralana
#yusufiskandar
#toujourmurah
#kcollymurah
#jannanick

Want to WIN any of these?
JOIN our promo in our FB page "Kimchi Jib" ❤ 👉ENDs today at 11:59 PM Phil Time.
👉Anyone with an FB account can join.

Wanna Buy it? Php1,000 for 2 :)

#aprilskinph #aprilskin #aprilskinfree #kimchijib #kimchijibpromo #magicstone #magicstonesoap #cleansingbar #facialsoapph #facialsoap

Most Popular Instagram Hashtags