[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#apnm

426 posts

TOP POSTS

Estou neste momento na ALMG buscando melhorias para classe da Segurança Pública e nossa população.
#CaboNathan #ALMG #CaboJulio #PMMG #APNM

Último serviço de 2016. Que Deus nos proteja. #pmmg #apnm #forçaehonra

Noite agradável com as melhores companhia.
#FestaJulina
#19Batalhao
#Apnm
@almeida_caah

Bom galera á experiência foi boa apesar do resultado foi bom quero agradecer ao meu senhor Jesus por que sem ele na minha vida nada seria agradeço a #Farpado #tft #Apnm minha família e os meus parceiros de treinos valeu a todos que torcem por mim.heeyyyh💪💪💪💪.

Always site zero evil #APNM
🇿🇦🇿🇦🇿🇦🇿🇦💪💪

13 Ogos 2017 (Ahad)
Perbincangan Kursus Kesiapsiagaan Menghadapi Kecemasan&Bantu Mula Kepada Penggiat Industri Pelancongan Negeri Kedah 2017 bersama Anggota Angkatan Pertahanan Awam(APNM) dan Hospital Jitra.
Kursus ini bakal dijalankan pada 29 Ogos 2017 (Selasa) ini.

Sesiapa yang berminat untuk mengikuti kursus ini bolehlah menghubungi Pejabat MOTAC Kedah di talian 04-7328296.

#motackedah #mymotac #SayangMalaysia #APNM #hospitaljitra

Another photo to the banner and it's Wayne larks Snow. #APnM

Que seja feita a vontade D'Ele. 😎
#CaboNathan #PMMG #MinasGerais #APNM

MOST RECENT

Os bons de coração usam sua beleza e admiram os verdadeiros heróis. Vamos dar bom dia ao Sd Fabiano de Catuji/MG.
#CaboNathan #PMMG #MinasGerais #APNM #TeofiloOtoni #segurancapublica #segurançapublica #valedomucuri #catuji

Reunimos com o Deputado Cabo Júlio buscando melhorias para segurança pública e nosso povo mineiro. Cabo Júlio Tem História!
#CaboNathan #PMMG #MinasGerais #PMSdoBrasil #segurancapublica #CaboJulio #ALMG #APNM

Candidata Miss Minas Gerais, Sargento Kessila de Governador Valadares.
#CaboNathan #PMMG #MinasGerais #PMSdoBrasil #pcmg #bope #GV #Goval #MulheresDeFarda #Miss #MissMinasGerais #military
#APNM #candidata

3 tones pink yang sesuai untuk semua kaler kulit.

Powder, tapi tak mudah berdebu.

Siap ade cermin n berus kat bawah blusher nih.

Pigmented okay, calit calit sket jer dah melekat.

Skin Light to Medium: Rose Bud & Powder Pink
Skin Medium to Tan: Powder Pink & Pink Coral

RM45.

READY STOCK
.
Nak deliver area
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Taman Melawati
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋Bandar baru ampang
💋Tesco Ampang
💋KLCC
💋Jalan Raja Chulan
💋Batu caves
💋Gombak 💋Batu Muda
💋Selayang
💋Sri Damansara
💋Kepong 💋Taman Ehsan

Pos setiap hari keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

3 tones pink yang sesuai untuk semua kaler kulit.

Powder, tapi tak mudah berdebu.

Siap ade cermin n berus kat bawah blusher nih.

Pigmented okay, calit calit sket jer dah melekat.

Skin Light to Medium: Rose Bud & Powder Pink
Skin Medium to Tan: Powder Pink & Pink Coral

RM45.

READY STOCK
.
Nak deliver area
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Taman Melawati
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋Bandar baru ampang
💋Tesco Ampang
💋KLCC
💋Jalan Raja Chulan
💋Batu caves
💋Gombak 💋Batu Muda
💋Selayang
💋Sri Damansara
💋Kepong 💋Taman Ehsan

Pos setiap hari keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

3 tones pink yang sesuai untuk semua kaler kulit.

Powder, tapi tak mudah berdebu.

Siap ade cermin n berus kat bawah blusher nih.

Pigmented okay, calit calit sket jer dah melekat.

Skin Light to Medium: Rose Bud & Powder Pink
Skin Medium to Tan: Powder Pink & Pink Coral

RM45.

READY STOCK
.
Nak deliver area
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Taman Melawati
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋Bandar baru ampang
💋Tesco Ampang
💋KLCC
💋Jalan Raja Chulan
💋Batu caves
💋Gombak 💋Batu Muda
💋Selayang
💋Sri Damansara
💋Kepong 💋Taman Ehsan

Pos setiap hari keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

3 tones pink yang sesuai untuk semua kaler kulit.

Powder, tapi tak mudah berdebu.

Siap ade cermin n berus kat bawah blusher nih.

Pigmented okay, calit calit sket jer dah melekat.

Skin Light to Medium: Rose Bud & Powder Pink
Skin Medium to Tan: Powder Pink & Pink Coral

RM45.

READY STOCK
.
Nak deliver area
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Taman Melawati
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋Bandar baru ampang
💋Tesco Ampang
💋KLCC
💋Jalan Raja Chulan
💋Batu caves
💋Gombak 💋Batu Muda
💋Selayang
💋Sri Damansara
💋Kepong 💋Taman Ehsan

Pos setiap hari keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

3 tones pink yang sesuai untuk semua kaler kulit.

Powder, tapi tak mudah berdebu.

Siap ade cermin n berus kat bawah blusher nih.

Pigmented okay, calit calit sket jer dah melekat.

RM45.

READY STOCK
.
Nak deliver area
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Taman Melawati
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋Bandar baru ampang
💋Tesco Ampang
💋KLCC
💋Jalan Raja Chulan
💋Batu caves
💋Gombak 💋Batu Muda
💋Selayang
💋Sri Damansara
💋Kepong 💋Taman Ehsan

Pos setiap hari keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

3 tones pink yang sesuai untuk semua kaler kulit.

Powder, tapi tak mudah berdebu.

Siap ade cermin n berus kat bawah blusher nih.

Pigmented okay, calit calit sket jer dah melekat.

RM45.

READY STOCK
.
Nak deliver area
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Taman Melawati
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋Bandar baru ampang
💋Tesco Ampang
💋KLCC
💋Jalan Raja Chulan
💋Batu caves
💋Gombak 💋Batu Muda
💋Selayang
💋Sri Damansara
💋Kepong 💋Taman Ehsan

Pos setiap hari keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

" ITS MY BLUSH "
.
.
Selalunya kita punya masalah skrg susah nak jumpa blusher yang ada cermin. Slalu jual blusher je cermin takde. .
.
Betul ke betul? .
.
klik sini--> https://wasap.my/60196991837
.
.
Memang tu lah dilema kita skrg, pergi lah mana2 semua mmg suka jual blusher tapi takde cermin. Bukan main payah kalau nak touch up. .
.
Kalau sebelum ni suikone BOOM dengan cushion blusher, haaa skrg ni ITS MY BLUSH sedang menular di pasaran. .
.
APA BENDA DARI TADI ITS MY BLUSH??
.
.
Its my blush tu new powder blusher dari Suikone lah. Memang best tau!
.
.
Macam biasa lah Suikone kan sangat memahami hati dan perasaan orang di luar sana. Jadi harga its my blush adalah sangat mampu untuk di miliki.
.
.
BERAPA CODE WARNA YANG ADA UTK ITS MY BLUSH?
.
#Pink Coral
#Powder Pink
#Rose Bud
.
.
SIS ASAL SEMUA PINK?
.
Jangan lah berduka, sesungguhnya walau pun ketiga-tiga warna ni pink, namun TOP MUA MALAYSIA SYEDEWA dah pun buat research.
.
.
Skin Light to Medium: Rose Bud & Powder Pink
Skin Medium to Tan: Powder Pink & Pink Coral
.
.
Jadi uols pilih lah warna its my blush mengikut warna kulit uols. .
.
OKAY LAST SIS, APA BEZA ITS MY BLUSH DENGAN POWDER BLUSHER LAIN?
.
.
3 warna yang sangat cantik
Pigmented!
Tahan lama walau pakai hari-hari
Ada cermin. Buka je blusher tu, belakang dia ada CERMIN SIAP BRUSH LAGIIII! So touch up lah bila2 korang nak.
Size yang comel dan tak makan ruang handbag2 uols. Kalau uols mcm sis suka bawa handbag comel, elok sgt lah buh its my blush
.
.
So nak sembang panjang, nak tanya apa-apa meh whatsapp sis. Dengan segera sis akan reply.
Cte dalam ni, nanti korang rasa tak best plak. Ala sebab sis faham hati2 wanita di luar sana, so meh whatsapp sis. Uols tanya ja apa-apa yang uols nak. Sis bantu.. Ehh ceehhhh gituu bajet-bajet sweet plak. . .
Sis tggu uols dengan senyuman!

" ITS MY BLUSH "
.
.
Selalunya kita punya masalah skrg susah nak jumpa blusher yang ada cermin. Slalu jual blusher je cermin takde. .
.
Betul ke betul? .
.
klik sini--> https://wasap.my/60196991837
.
.
Memang tu lah dilema kita skrg, pergi lah mana2 semua mmg suka jual blusher tapi takde cermin. Bukan main payah kalau nak touch up. .
.
Kalau sebelum ni suikone BOOM dengan cushion blusher, haaa skrg ni ITS MY BLUSH sedang menular di pasaran. .
.
APA BENDA DARI TADI ITS MY BLUSH??
.
.
Its my blush tu new powder blusher dari Suikone lah. Memang best tau!
.
.
Macam biasa lah Suikone kan sangat memahami hati dan perasaan orang di luar sana. Jadi harga its my blush adalah sangat mampu untuk di miliki.
.
.
BERAPA CODE WARNA YANG ADA UTK ITS MY BLUSH?
.
#Pink Coral
#Powder Pink
#Rose Bud
.
.
SIS ASAL SEMUA PINK?
.
Jangan lah berduka, sesungguhnya walau pun ketiga-tiga warna ni pink, namun TOP MUA MALAYSIA SYEDEWA dah pun buat research.
.
.
Skin Light to Medium: Rose Bud & Powder Pink
Skin Medium to Tan: Powder Pink & Pink Coral
.
.
Jadi uols pilih lah warna its my blush mengikut warna kulit uols. .
.
OKAY LAST SIS, APA BEZA ITS MY BLUSH DENGAN POWDER BLUSHER LAIN?
.
.
3 warna yang sangat cantik
Pigmented!
Tahan lama walau pakai hari-hari
Ada cermin. Buka je blusher tu, belakang dia ada CERMIN SIAP BRUSH LAGIIII! So touch up lah bila2 korang nak.
Size yang comel dan tak makan ruang handbag2 uols. Kalau uols mcm sis suka bawa handbag comel, elok sgt lah buh its my blush
.
.
So nak sembang panjang, nak tanya apa-apa meh whatsapp sis. Dengan segera sis akan reply.
Cte dalam ni, nanti korang rasa tak best plak. Ala sebab sis faham hati2 wanita di luar sana, so meh whatsapp sis. Uols tanya ja apa-apa yang uols nak. Sis bantu.. Ehh ceehhhh gituu bajet-bajet sweet plak. . .
Sis tggu uols dengan senyuman!

" ITS MY BLUSH "
.
.
Selalunya kita punya masalah skrg susah nak jumpa blusher yang ada cermin. Slalu jual blusher je cermin takde. .
.
Betul ke betul? .
.
klik sini--> https://wasap.my/60196991837
.
.
Memang tu lah dilema kita skrg, pergi lah mana2 semua mmg suka jual blusher tapi takde cermin. Bukan main payah kalau nak touch up. .
.
Kalau sebelum ni suikone BOOM dengan cushion blusher, haaa skrg ni ITS MY BLUSH sedang menular di pasaran. .
.
APA BENDA DARI TADI ITS MY BLUSH??
.
.
Its my blush tu new powder blusher dari Suikone lah. Memang best tau!
.
.
Macam biasa lah Suikone kan sangat memahami hati dan perasaan orang di luar sana. Jadi harga its my blush adalah sangat mampu untuk di miliki.
.
.
BERAPA CODE WARNA YANG ADA UTK ITS MY BLUSH?
.
#Pink Coral
#Powder Pink
#Rose Bud
.
.
SIS ASAL SEMUA PINK?
.
Jangan lah berduka, sesungguhnya walau pun ketiga-tiga warna ni pink, namun TOP MUA MALAYSIA SYEDEWA dah pun buat research.
.
.
Skin Light to Medium: Rose Bud & Powder Pink
Skin Medium to Tan: Powder Pink & Pink Coral
.
.
Jadi uols pilih lah warna its my blush mengikut warna kulit uols. .
.
OKAY LAST SIS, APA BEZA ITS MY BLUSH DENGAN POWDER BLUSHER LAIN?
.
.
3 warna yang sangat cantik
Pigmented!
Tahan lama walau pakai hari-hari
Ada cermin. Buka je blusher tu, belakang dia ada CERMIN SIAP BRUSH LAGIIII! So touch up lah bila2 korang nak.
Size yang comel dan tak makan ruang handbag2 uols. Kalau uols mcm sis suka bawa handbag comel, elok sgt lah buh its my blush
.
.
So nak sembang panjang, nak tanya apa-apa meh whatsapp sis. Dengan segera sis akan reply.
Cte dalam ni, nanti korang rasa tak best plak. Ala sebab sis faham hati2 wanita di luar sana, so meh whatsapp sis. Uols tanya ja apa-apa yang uols nak. Sis bantu.. Ehh ceehhhh gituu bajet-bajet sweet plak. . .
Sis tggu uols dengan senyuman!

PENAT DAH CARI BLUSHER YANG SESUAI DENGAN IOLLS?

Situasi 1

Kulit saya gelap. Susah nak cari blusher yg nampak kat pipi saya. Almaklumlah gelap kan. Tapi nasib baik tau jumpa SUIKONE blush ni. Senang nak apply dan sesuai utk kulit sy yang gelap ni

Amira, Damansara

Situasi 2

Hari ni pergi kerja nak pakai make up la. Pakai nipis2 je. Bedak, lipstick 💄 and blusher. Alamak tapi nanti nk solat leceh pulak nak tanggal make up ambil wuduk. Haishh tak yah la pakai makeup. Tapi itu dulu la. Sekarang tiap2 hari sy pakai make up. SUIKONE blush ni basuh dengan air pon dah boleh tanggal

Jannah, Bangi

KENAPA ANDA KENA DAPATKAN SUIKONE CUSHION BLUSH NI? ✔ kulit cerah, kulit sawo matang, kulit gelap semua boleh pakai. Still nampak kene je dgn all skin colors ✔ sesuai jugak utk all skin types, normal kering and oily ✔ mesra wuduk. Senang tanggal cuci dgn air je ✔ with/without foundation tetap menghasilkan kesan rosy natural pada pipi ✔ bahan mengandungi mineral oil. Blusher tidak clog pori2 kulit ✔ senang blend. Gunakan je sponge yg disediakan dap dap dap. Nampak sekata terus ✔ odorless. Lama guna pon sponge tak berbau ✔ jimat masa. Dap dap dap tak sampai 10 saat dah siap ✔ saiz comel je 15g. Masuk handbag n u are ready to go girls ✔ lastly fefeling artist gitu sbb NEELOFA and CHE TA pon pakai blusher ni

SO MACAM MANA NAK DAPATKAN BLUSHER NI?

WHATSAPP NO NI YE ----->> +60196991837 Eid
----->> +60196991837 Eid
----->> +60196991837 Eid

PENAT DAH CARI BLUSHER YANG SESUAI DENGAN IOLLS?

Situasi 1

Kulit saya gelap. Susah nak cari blusher yg nampak kat pipi saya. Almaklumlah gelap kan. Tapi nasib baik tau jumpa SUIKONE blush ni. Senang nak apply dan sesuai utk kulit sy yang gelap ni

Amira, Damansara

Situasi 2

Hari ni pergi kerja nak pakai make up la. Pakai nipis2 je. Bedak, lipstick 💄 and blusher. Alamak tapi nanti nk solat leceh pulak nak tanggal make up ambil wuduk. Haishh tak yah la pakai makeup. Tapi itu dulu la. Sekarang tiap2 hari sy pakai make up. SUIKONE blush ni basuh dengan air pon dah boleh tanggal

Jannah, Bangi

KENAPA ANDA KENA DAPATKAN SUIKONE CUSHION BLUSH NI? ✔ kulit cerah, kulit sawo matang, kulit gelap semua boleh pakai. Still nampak kene je dgn all skin colors ✔ sesuai jugak utk all skin types, normal kering and oily ✔ mesra wuduk. Senang tanggal cuci dgn air je ✔ with/without foundation tetap menghasilkan kesan rosy natural pada pipi ✔ bahan mengandungi mineral oil. Blusher tidak clog pori2 kulit ✔ senang blend. Gunakan je sponge yg disediakan dap dap dap. Nampak sekata terus ✔ odorless. Lama guna pon sponge tak berbau ✔ jimat masa. Dap dap dap tak sampai 10 saat dah siap ✔ saiz comel je 15g. Masuk handbag n u are ready to go girls ✔ lastly fefeling artist gitu sbb NEELOFA and CHE TA pon pakai blusher ni

SO MACAM MANA NAK DAPATKAN BLUSHER NI?

WHATSAPP NO NI YE ----->> +60196991837 Eid
----->> +60196991837 Eid
----->> +60196991837 Eid

Suikone Blusher [BLUSHER CUSHION NO.1 DI MALAYSIA]. BLUSHER 5 SAAT SIAP?

Dap dap dap je 5 saat dah siap makeup. Boleh zaaassss keluar rumah g dating ! ========================
Apa yang best blusher 5 saat ni?
======================== 1. KEKAL LAMA:
tahan sehingga 6-8 jam. Tak perlu nak touch up banyak kali dan tahan sehingga 1-2 bulan penggunaan

2. SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT:
sesuai utk kulit cerah ke kulit tanned. Colour dia memang pigmented

3. EASY TO WEAR:
Penggunaan blusher cushion hanya perlu dab dab dab menggunakan spinge yg disedikan utk mendapatkan hasil yg sekata

4. SAIZ:
15g, kecil dan ringan, mudah disimpan dalam beg dan dibawa kemana shj

5. HASIL YANG NATURAL:
make up nampak natural dengan pipi kemerah-merahan semula jadi,looking fresh dan glowing. Without foundation pon hasil tetap terbaik

6. HARGA MAMPU MILIK:
semua mampu memilikinya dgn harga yg berbaloi

7. UNTUK MAKE UP ARTIST:
Menjimatkan masa utk apply dan mudah blend

HARGA RM39 SAHAJA
POSTAGE SEMENANJUNG RM7
SABAH/SARAWAK RM11
WHATSAPP
www.wasap.my/60196991837.

Most Popular Instagram Hashtags