[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#apnm

385 posts

TOP POSTS

Estou neste momento na ALMG buscando melhorias para classe da Segurança Pública e nossa população.
#CaboNathan #ALMG #CaboJulio #PMMG #APNM

13 Ogos 2017 (Ahad)
Perbincangan Kursus Kesiapsiagaan Menghadapi Kecemasan&Bantu Mula Kepada Penggiat Industri Pelancongan Negeri Kedah 2017 bersama Anggota Angkatan Pertahanan Awam(APNM) dan Hospital Jitra.
Kursus ini bakal dijalankan pada 29 Ogos 2017 (Selasa) ini.

Sesiapa yang berminat untuk mengikuti kursus ini bolehlah menghubungi Pejabat MOTAC Kedah di talian 04-7328296.

#motackedah #mymotac #SayangMalaysia #APNM #hospitaljitra

Noite agradável com as melhores companhia.
#FestaJulina
#19Batalhao
#Apnm
@almeida_caah

Bom galera á experiência foi boa apesar do resultado foi bom quero agradecer ao meu senhor Jesus por que sem ele na minha vida nada seria agradeço a #Farpado #tft #Apnm minha família e os meus parceiros de treinos valeu a todos que torcem por mim.heeyyyh💪💪💪💪.

Cuidar da saúde é preciso! #projeto2017 #malharforte #apnm

Último serviço de 2016. Que Deus nos proteja. #pmmg #apnm #forçaehonra

Explorasi Maritim IV 2017 with Kumpulan Kelanasiswa Laut Unimap. #UniMaP #KLKMLautUniMaP #APNM #MaritimMalaysia #Langkawi

MOST RECENT

(2013) If you ever need a quick Shower. The Bombardier will be more than ready to service you. 😄

APNM (Malaysia Maritime Enforcement Agency)
Bombardier 415 (CL-415MP)

#iwanshafieeaircraftphotography #planespotter #planespotting #militaryaircraft #aircraft #airplane #maritime #aircraft #Airforce #aviation #aviationlover #aviationgeek #aerialdisplay #avgeek #aerobatics #photography #mmea #apnm #bombardier #bombardier415 #cl415

So we had a little thread, Bredli-coastal-roughscale-jungle/zeb and diamond Python.
Here's what happened amongst it all. (Tagging is an issue as most Facebook members arnt following yet) (Come follow to get regularly updated with AP&M's best reptiles)
#Carpetpython #Reptile #Reptiles #Reptilesofinstagram #pythonsofinstagram #australianreptiles #Snake #Snakes #moreliaspilota #morelia #python #herpetology #herp #animalsofinstagram #australia #love #wildlife #petsnake #reptilesofinstagram #apnm #australianpythonsandmorelia #diamondpython #roughscaledpython #zebracarpetpython #coastalcarpetpython #junglejaguar #bredli

13 Ogos 2017 (Ahad)
Perbincangan Kursus Kesiapsiagaan Menghadapi Kecemasan&Bantu Mula Kepada Penggiat Industri Pelancongan Negeri Kedah 2017 bersama Anggota Angkatan Pertahanan Awam(APNM) dan Hospital Jitra.
Kursus ini bakal dijalankan pada 29 Ogos 2017 (Selasa) ini.

Sesiapa yang berminat untuk mengikuti kursus ini bolehlah menghubungi Pejabat MOTAC Kedah di talian 04-7328296.

#motackedah #mymotac #SayangMalaysia #APNM #hospitaljitra

Here are some photos of some cool photos of a little 'post your Reptile for Instagram thread' and here are some that caught some people's eyes.
Green tree Pythons
Marbled Chrildrens ect ect
It's also that time of the season again so I got some lock ups as well coming for you guys.
Sorry to the people that I couldn't tag. (Come follow to get regularly updated with AP&M's best reptiles)
#Carpetpython #Reptile #Reptiles #Reptilesofinstagram #pythonsofinstagram #australianreptiles #Snake #Snakes #moreliaspilota #morelia #python #herpetology #herp #animalsofinstagram #australia #love #wildlife #petsnake #reptilesofinstagram #apnm #australianpythonsandmorelia #greentreepython #marblechildrenspython #greentreefrogs

PENAT DAH CARI BLUSHER YANG SESUAI DENGAN IOLLS?

Situasi 1

Kulit saya gelap. Susah nak cari blusher yg nampak kat pipi saya. Almaklumlah gelap kan. Tapi nasib baik tau jumpa SUIKONE blush ni. Senang nak apply dan sesuai utk kulit sy yang gelap ni

Amira, Damansara

Situasi 2

Hari ni pergi kerja nak pakai make up la. Pakai nipis2 je. Bedak, lipstick 💄 and blusher. Alamak tapi nanti nk solat leceh pulak nak tanggal make up ambil wuduk. Haishh tak yah la pakai makeup. Tapi itu dulu la. Sekarang tiap2 hari sy pakai make up. SUIKONE blush ni basuh dengan air pon dah boleh tanggal

Jannah, Bangi

KENAPA ANDA KENA DAPATKAN SUIKONE CUSHION BLUSH NI? ✔ kulit cerah, kulit sawo matang, kulit gelap semua boleh pakai. Still nampak kene je dgn all skin colors ✔ sesuai jugak utk all skin types, normal kering and oily ✔ mesra wuduk. Senang tanggal cuci dgn air je ✔ with/without foundation tetap menghasilkan kesan rosy natural pada pipi ✔ bahan mengandungi mineral oil. Blusher tidak clog pori2 kulit ✔ senang blend. Gunakan je sponge yg disediakan dap dap dap. Nampak sekata terus ✔ odorless. Lama guna pon sponge tak berbau ✔ jimat masa. Dap dap dap tak sampai 10 saat dah siap ✔ saiz comel je 15g. Masuk handbag n u are ready to go girls ✔ lastly fefeling artist gitu sbb NEELOFA and CHE TA pon pakai blusher ni

SO MACAM MANA NAK DAPATKAN BLUSHER NI?

WHATSAPP NO NI YE ----->> +60196991837 Eid
----->> +60196991837 Eid
----->> +60196991837 Eid

#setiawangsa #wangsamaju #keramat #ampang #datokeramat #jalansemarak #gurneyheight #lanaigurney #desasetiawira #mindef #kemkementah #kptoj #utmkl #pulapol #jupem #MSU #APNM #bspp #army #askar #polis #aeonau2 #giant #mcD #lrtsetiawangsa #LRTjelatek #lrtdatokeramat #suikoneblusher

PENAT DAH CARI BLUSHER YANG SESUAI DENGAN IOLLS?

Situasi 1

Kulit saya gelap. Susah nak cari blusher yg nampak kat pipi saya. Almaklumlah gelap kan. Tapi nasib baik tau jumpa SUIKONE blush ni. Senang nak apply dan sesuai utk kulit sy yang gelap ni

Amira, Damansara

Situasi 2

Hari ni pergi kerja nak pakai make up la. Pakai nipis2 je. Bedak, lipstick 💄 and blusher. Alamak tapi nanti nk solat leceh pulak nak tanggal make up ambil wuduk. Haishh tak yah la pakai makeup. Tapi itu dulu la. Sekarang tiap2 hari sy pakai make up. SUIKONE blush ni basuh dengan air pon dah boleh tanggal

Jannah, Bangi

KENAPA ANDA KENA DAPATKAN SUIKONE CUSHION BLUSH NI? ✔ kulit cerah, kulit sawo matang, kulit gelap semua boleh pakai. Still nampak kene je dgn all skin colors ✔ sesuai jugak utk all skin types, normal kering and oily ✔ mesra wuduk. Senang tanggal cuci dgn air je ✔ with/without foundation tetap menghasilkan kesan rosy natural pada pipi ✔ bahan mengandungi mineral oil. Blusher tidak clog pori2 kulit ✔ senang blend. Gunakan je sponge yg disediakan dap dap dap. Nampak sekata terus ✔ odorless. Lama guna pon sponge tak berbau ✔ jimat masa. Dap dap dap tak sampai 10 saat dah siap ✔ saiz comel je 15g. Masuk handbag n u are ready to go girls ✔ lastly fefeling artist gitu sbb NEELOFA and CHE TA pon pakai blusher ni

SO MACAM MANA NAK DAPATKAN BLUSHER NI?

WHATSAPP NO NI YE ----->> +60196991837 Eid
----->> +60196991837 Eid
----->> +60196991837 Eid

#setiawangsa #wangsamaju #keramat #ampang #datokeramat #jalansemarak #gurneyheight #lanaigurney #desasetiawira #mindef #kemkementah #kptoj #utmkl #pulapol #jupem #MSU #APNM #bspp #army #askar #polis #aeonau2 #giant #mcD #lrtsetiawangsa #LRTjelatek #lrtdatokeramat #suikoneblusher

Suikone Blusher [BLUSHER CUSHION NO.1 DI MALAYSIA]. BLUSHER 5 SAAT SIAP?

Dap dap dap je 5 saat dah siap makeup. Boleh zaaassss keluar rumah g dating ! ========================
Apa yang best blusher 5 saat ni?
======================== 1. KEKAL LAMA:
tahan sehingga 6-8 jam. Tak perlu nak touch up banyak kali dan tahan sehingga 1-2 bulan penggunaan

2. SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT:
sesuai utk kulit cerah ke kulit tanned. Colour dia memang pigmented

3. EASY TO WEAR:
Penggunaan blusher cushion hanya perlu dab dab dab menggunakan spinge yg disedikan utk mendapatkan hasil yg sekata

4. SAIZ:
15g, kecil dan ringan, mudah disimpan dalam beg dan dibawa kemana shj

5. HASIL YANG NATURAL:
make up nampak natural dengan pipi kemerah-merahan semula jadi,looking fresh dan glowing. Without foundation pon hasil tetap terbaik

6. HARGA MAMPU MILIK:
semua mampu memilikinya dgn harga yg berbaloi

7. UNTUK MAKE UP ARTIST:
Menjimatkan masa utk apply dan mudah blend

HARGA RM39 SAHAJA
POSTAGE SEMENANJUNG RM7
SABAH/SARAWAK RM11
WHATSAPP
www.wasap.my/60196991837.

#setiawangsa #wangsamaju #keramat #ampang #datokeramat #jalansemarak #gurneyheight #lanaigurney #desasetiawira #mindef #kemkementah #kptoj #utmkl #pulapol #jupem #MSU #APNM #bspp #army #askar #polis #aeonau2 #giant #mcD #lrtsetiawangsa #LRTjelatek #lrtdatokeramat #suikoneblusher #suikone #suikonemalaysia

Suikone Blusher [BLUSHER CUSHION NO.1 DI MALAYSIA]. BLUSHER 5 SAAT SIAP?

Dap dap dap je 5 saat dah siap makeup. Boleh zaaassss keluar rumah g dating ! ========================
Apa yang best blusher 5 saat ni?
======================== 1. KEKAL LAMA:
tahan sehingga 6-8 jam. Tak perlu nak touch up banyak kali dan tahan sehingga 1-2 bulan penggunaan

2. SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT:
sesuai utk kulit cerah ke kulit tanned. Colour dia memang pigmented

3. EASY TO WEAR:
Penggunaan blusher cushion hanya perlu dab dab dab menggunakan spinge yg disedikan utk mendapatkan hasil yg sekata

4. SAIZ:
15g, kecil dan ringan, mudah disimpan dalam beg dan dibawa kemana shj

5. HASIL YANG NATURAL:
make up nampak natural dengan pipi kemerah-merahan semula jadi,looking fresh dan glowing. Without foundation pon hasil tetap terbaik

6. HARGA MAMPU MILIK:
semua mampu memilikinya dgn harga yg berbaloi

7. UNTUK MAKE UP ARTIST:
Menjimatkan masa utk apply dan mudah blend

HARGA RM39 SAHAJA
POSTAGE SEMENANJUNG RM7
SABAH/SARAWAK RM11
WHATSAPP
www.wasap.my/60196991837.

#setiawangsa #wangsamaju #keramat #ampang #datokeramat #jalansemarak #gurneyheight #lanaigurney #desasetiawira #mindef #kemkementah #kptoj #utmkl #pulapol #jupem #MSU #APNM #bspp #army #askar #polis #aeonau2 #giant #mcD #lrtsetiawangsa #LRTjelatek #lrtdatokeramat #suikoneblusher #suikone #suikonemalaysia

Suikone Blusher [BLUSHER CUSHION NO.1 DI MALAYSIA]. BLUSHER 5 SAAT SIAP?

Dap dap dap je 5 saat dah siap makeup. Boleh zaaassss keluar rumah g dating ! ========================
Apa yang best blusher 5 saat ni?
======================== 1. KEKAL LAMA:
tahan sehingga 6-8 jam. Tak perlu nak touch up banyak kali dan tahan sehingga 1-2 bulan penggunaan

2. SESUAI UNTUK SEMUA WARNA KULIT:
sesuai utk kulit cerah ke kulit tanned. Colour dia memang pigmented

3. EASY TO WEAR:
Penggunaan blusher cushion hanya perlu dab dab dab menggunakan spinge yg disedikan utk mendapatkan hasil yg sekata

4. SAIZ:
15g, kecil dan ringan, mudah disimpan dalam beg dan dibawa kemana shj

5. HASIL YANG NATURAL:
make up nampak natural dengan pipi kemerah-merahan semula jadi,looking fresh dan glowing. Without foundation pon hasil tetap terbaik

6. HARGA MAMPU MILIK:
semua mampu memilikinya dgn harga yg berbaloi

7. UNTUK MAKE UP ARTIST:
Menjimatkan masa utk apply dan mudah blend

HARGA RM39 SAHAJA
POSTAGE SEMENANJUNG RM7
SABAH/SARAWAK RM11
WHATSAPP
www.wasap.my/60196991837.

#setiawangsa #wangsamaju #keramat #ampang #datokeramat #jalansemarak #gurneyheight #lanaigurney #desasetiawira #mindef #kemkementah #kptoj #utmkl #pulapol #jupem #MSU #APNM #bspp #army #askar #polis #aeonau2 #giant #mcD #lrtsetiawangsa #LRTjelatek #lrtdatokeramat #suikoneblusher #suikone #suikonemalaysia

Had a cool little thread that I thought would be cool posting here, just a simple show off thread and it produced some goods.
If I haven't tagged you in the photo please comment on it
Also...
There's been a stop on accepting new members to our Facebook group but I'm ill still be uploading to here :) #Carpetpython #Reptile #Reptiles #Reptilesofinstagram #pythonsofinstagram #australianreptiles #Snake #Snakes #moreliaspilota #morelia #python #herpetology #herp #animalsofinstagram #australia #love #wildlife #petsnake #reptilesofinstagram #apnm #australianpythonsandmorelia #albinodeathadder #greentreepython #coastaltiapan #jullaten #puredarwincarpetpython #snakethread

Most Popular Instagram Hashtags