[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#apdi

9785 posts

TOP POSTS

The 1st Rhino XTRIATHLON in Indonesia
Peaerta menempuh tiga cabang olahraga sekaligus. Berenang, Bersepeda dan Lari. Untuk pertama kalinya di Indonesia yang menjadi tuanrumah adalah Banten. Lokasi yg dipilih adalah Tanjung Lesung yg terkenal dengan keindahan pantainya. Tanjung Lesung juga dinobatkan sebagai salah satu dari 7 Wonders of Banten.
#festivaltanjunglesung2017 #tanjunglesung #excitingbanten #banten7wonders #wonderfulindonesia #pesonaindonesia #ayokebanten #dronecilegonserang #skygrapher #apdi #drone #aerialphotography

@mendealva .
.
🌿🍃🌲🍀🌱

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫
|📍Bukit Doa Mahawu, Tomohon, North Sulawesi
▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫

#dji #djiphantom4pro #djipilot #apdi #tomohoncity #tomohon #northsulawesi #djiphantomindonesia #bukitdoatomohon #bukitdoamahawu #amphitheater #exploreindonesia #amphiteatertomohon #exploretomohon #dronegeek #dronestagram

เป็นปีที่เรียนหนักมาก เหนื่อย ว่างวันเดียวใน 1 อาทิตย์ #APDI #3

Do your best at any moment that you have 🚁

#flysave #dronelampung #droneid #apdi

Friendship really is the sweetest influence with friends like these. #fiji #bidday #agd #apdi #lionsandowlsandsquirrelsohmy

Aku bangga dg keadaanku yang sekarang ☺🙂
#apdi #negara

Lemme tell you a lil bit bout my bestie #techrec17 #techadpi #apdi #workweek #werealiltired

Wednesday walking
#APDI

MOST RECENT

Ternyata main race dengan fpv itu susah😂
@kasmad_dhani
#drone #droneracing #apdi

The 1st Rhino XTRIATHLON in Indonesia
Peaerta menempuh tiga cabang olahraga sekaligus. Berenang, Bersepeda dan Lari. Untuk pertama kalinya di Indonesia yang menjadi tuanrumah adalah Banten. Lokasi yg dipilih adalah Tanjung Lesung yg terkenal dengan keindahan pantainya. Tanjung Lesung juga dinobatkan sebagai salah satu dari 7 Wonders of Banten.
#festivaltanjunglesung2017 #tanjunglesung #excitingbanten #banten7wonders #wonderfulindonesia #pesonaindonesia #ayokebanten #dronecilegonserang #skygrapher #apdi #drone #aerialphotography

@mendealva .
.
🌿🍃🌲🍀🌱

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫
|📍Bukit Doa Mahawu, Tomohon, North Sulawesi
▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫

#dji #djiphantom4pro #djipilot #apdi #tomohoncity #tomohon #northsulawesi #djiphantomindonesia #bukitdoatomohon #bukitdoamahawu #amphitheater #exploreindonesia #amphiteatertomohon #exploretomohon #dronegeek #dronestagram

🌿🍃🌲🍀🌱

▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫
|📍Bukit Doa Mahawu, Tomohon, North Sulawesi
▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫

#dji #djiphantom4pro #djipilot #apdi #tomohoncity #tomohon #northsulawesi #djiphantomindonesia #bukitdoatomohon #bukitdoamahawu #amphitheater #exploreindonesia #amphiteatertomohon #dronegear #exploretomohon #dronegeek #dronestagram

MAID STORY #PART1
*********************
Just nak share story ttg kisah kehidupan maid....sy dpt satu maid dulu... kisah hidupnya cukup kesian...rasa mcm nak nangis pun ada bila dgr... lagi tgk muka dia mmg kesian sgt... orgnya baik sgt mcm mak saya pun ada bila sy tgk dia... maid ni dulu org kaya dr melahirkan anak pertama ada 3 maid yg bantu dia kerja di rumah majikan.. last sekali suami dia digoda dgn isteri kpd kawan suaminya sendiri di kantor(office), gara gara suami dia ada pangkat yg tinggi di ofis jadi isteri kwn dia goda dan minta ceraikan maid ni... kesian maid ni dgn anak anak dia sekali 4 org di ambil oleh bekas suaminya dan maid ni dibuang mcm tu aja... finally dia cari kerja kat medan belajar buat rambut kat saloon... kemudian kwn dia ajak dtg kerja jd maid di malaysia sbb gajinya lumayan. so dia dtg ke malaysia dah 4 kali habis kontrak dgn 4 majikan... satu majikan kontrak 2 tahun... smpi skrg baru Allah pertemukan sy dgn dia... utk sy bantu dia pulak cari kerja...amin... semoga maid ni dapat majikan yg baik lagi... amin
#apdimaidagency #goodemployer #goodmaid #apdi #callingvisamaid

Malaysia-Indonesia-Malaysia dah mcm rumah kedua dah Indonesia ni... tp Indonesia best... makanannya enak enak... sy suka pergi indonesia cari maid.. tgk rumah maid dan kehidupan mereka di sana mcm mn.. jd kita blh mendalami kehidupan diaorg mcm mn susahnya mereka kat sana... klu sy x bz itu laaa kerja sy ke indon... #goodmaid #goodemployer #apdi #apdimaidagency #nakmaidcarisaya #0196668924

saya suka ambil gambar anak tgh tidur... x tau kenapa??? #rinduanak #anaksyurga #tipsnakmaid #apdi #apdimaidagency #nakmaidcariapdi

Most Popular Instagram Hashtags