#apasa

MOST RECENT

Alhamdulillah adik Mastinah dapat juga Miracle Slim Choco
Terima kasih beli dengan Kak @dayangaaisyah
____________________________________________
.
🌷Miracle Slim Choco
Harga asal RM160 sekotak
Harga promosi RM89.50 sekotak .
Kalau beli 3 kotak
RM79.50 sekotak
.
.
WHATSAPP/TELEGRAM 📲 017 8382098
Telegram: http://t.me/nurraysakotakinabalu
Ig : https://www.instagram.com/dayangaaisyah
Fb Page : https://www.facebook.com/dayangaaisyah
.
#ReadyStock
#kkcity
#AaisyahRichTeam
#FirstMillion
#IAmDigitalMillionaire
#Nurraysa
#ApaSa
#UsahawanJutawan

3 HARI HILANG 1.1 KG 😲😲😲😲:
.
Acamne uollsss? best ke best bila 3 Hari ambil MSC beran turun 1.1 KG!! Wahhh best nya korang, bayang kalo seminggu berapa banyak lagi mereka boleh kurusssss. Tak jeles ke uolsss.
.
Kalo mereka boleh anda juga boleh la, just ambil MSC, koyak dan minum + jaga pemakanan insyaAllah kurus dan sihat.
.
So on ke on uolss dengan MSC nie?
.
Berminat komen NAK ye
.
Psssttt, ada lagi uolsss, beli MSC anda layak bawak balik RM4000 Tunai dengan Cabaran kurus. Nak lagi best, boleh menang Cabutan bertuah jugak. Menang Rantai EMAS 916 tau.
.
So klik je link kat bawah ni
.
Jika anda betul2 nk dapatkan MSC ni :
.
>>http://bit.ly/2KOspt7<<
>>http://bit.ly/2KOspt7<<
>>http://bit.ly/2KOspt7<<
.
ATAU...
.
www.wasap.my/60109585565/nak+MSC
www.wasap.my/60109585565/nak+MSC
www.wasap.my/60109585565/nak+MSC
.
.
Ok? Faham? Kami tunggu anda tau?
.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#Nurraysamiracleslimchoco

ARGAN WHITENING MOISTURIZER ni adalah water based tau! So memang tak melekit, tak berminyak dan senang sangat apply!

Bila apply pada kulit wajah terasa sejuk dan lembap je! Dan memang selesa.

ARGAN WHITENING MOISTURIZER dapat membantu melembapkan kulit di samping mencerahkan kulit dengan protection Vitamin E yang berfungsi sebagai sun protector.

Sila klik link wasap ini terus http://shieramurni.wasap.my/argan atau
tinggalkan nombor untuk saya hubungi 😘

#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

Ibu-ibu menyusu atau yang berpantang ni satu je yang korang takutkan?
.
Nak DIET TAPI TAKUT SUSU TAK ADA.
.
Haaa tak ke harunya lepas tu,sumbat segala makanan yg kita dgr boleh tambah susu last-last susu masih sendu, berat pulak naik tak turun-turun, baby still lagi meragam lapar sebab susu masih tak cukup maka kita sumbat la lagi macam2 kesudahannya stress dgn berat badan sendiri sebab lepas pantang berat lagi dari masa mengandung..
.
Tak pasal orang tegur ada baby lagi ke...?
.
So nak tak kami bantu anda untuk kurus dan sihat tanpa beri effect kepada susu badan dan bayi?
.
Dengan Miracle Slim Choco tak perlu nak risau lg
Anda boleh diet dlm masa sma susu melimpah-limpah 😄
.
#nurraysalover
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#nurraysamiracleslimchoco

.
Terima kasih beli dengan @dayangaaisyah
____________________________________________
.
🌷Pearl Magic Lipstik
Harga asal RM30
Harga promosi RM24
.
Kalau beli 3 kotak RM70 .
.
WHATSAPP/TELEGRAM 📲 017 8382098
Telegram: http://t.me/nurraysakotakinabalu
Ig : @dayangaaisyah
Fb Page : Dayang Aaisyah
.
#ReadyStock
#kkcity
#AaisyahRichTeam
#FirstMillion
#IAmDigitalMillionaire
#Nurraysa
#ApaSa
#UsahawanJutawan

TESTIMONI PEARL MAGIC LIPSTICK
Alhamdulillah kami sentiasa menerima feedback positif dari pengguna setia rangkaian produk Nurraysa.
.
Post kali ini, saya nak share dengan semua tentang testimoni pengguna Pearl Magic Lipstick.
.
Pearl Magic Lipstick, dapat merawat dan melembapkan bibir anda. Selain itu, warnanya yang tahan lama dan natural pink :)
.
Ada sesiapa penggemar Pearl Magic Lipstick kat sini? Ce comment sikit :)
.
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

Siapa yang ada masalah kulit berminyak?

selepas pakai foundation, sangat digalakkan pakai mineral loose ni tau. Boleh menyerap minyak dan kulit jadi flawlesss gituu😍
.
Mudah dan cepat nak guna, dap dap je dan terus siappp 😍
.
#ApaSa
#nurraysalover
#produkmesrawuduk
#mineralloosepowder

Hai2 uolls..selamat ptg..sales aidiladha dh dtg..cukup lengkap combo sales ni..siapa nk cantik nak sehat..boleh grab combo sales ni😍
#ApaSa
#teamnurrasa
#AinNurRichTEAM

~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
PENGALAMAN CIK KAK SEBAGAI PENGEDAR NURRAYSA
~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 👉 "macam mana cik kak terjebak dengan Nurraysa ni?"
"mula-mula kawan baik rajin post wall dia tentang produk Mesra wuduk ni, jadi cik kak rasa nak try produk Apa saa ni"
"cik kak suka pulak mekap-mekap ni, jadi tak heranla cepat je terjebak kat Nurraysa ni"
"tu pun lepas 3 bulan kawan baik cik kak tu pos wall dia secara konsisten, baru cik kak tergerak hati nak cuba produk" 👉 "bila start niaga?"
"setelah sebulan guna produk Nurraysa, dan dah tak kerja lagi. Dan nak memanfaatkan UNIFI rumah cik kak, baru cik kak start niaga sebagai dropship" 👉 "bila upgrade jadi NEP?"
"NEP, Nurraysa Executive Partner (agent)"
"jadi NEP ni lepas seminggu jadi dropship, seronok dapat order masuk, dan ada promosi jadi agent serendah RM 200" 👉 "kenapa nak jadi NEP?"
"sebab cik kak rasa ada stok di tangan tu lebih meyakinkan customer nak terus beli dengan kita bila kita kata ada ready stock"

#nurraysa_juliana
#nurraysa
#hanieRichTeam
#NurraysaExecutivePartner
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

SALESS SALESSS SALESSS KEMBALI LAGI 😲😲😲 HAAA khasss untuk anda semua, sales Aidiladha kembali lagiii

Nak tahu apa produk yang kami tawarkan? Boleh slides sales sales di atas.

Berminat untuk cantik dan kurus bersama produk Nurraysa boleh komen NAK untuk dapatkan harga promosi yang terlajak murah ni uollss

Setiap pembelian RM50 ke atas layak untuk menang cabutan bertuah Emas 916 uollss.. Jom grab sekarang tau.. #nurraysalover #ApaSa #NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia #ProdukMesraWuduk #KosmetikMudahDitanggalkan #UsahawanJutawan #NurraysaDiyakiniMesraWuduk #nurraysamiracleslimchoco #sales #aidiladhasales

Semoga berjaya slim seperti yg diidamkan Bro Zul
.
Terima kasih beli dengan @dayangaaisyah
____________________________________________
.
🌷Miracle Slim Choco
Harga asal RM160 sekotak
Harga promosi RM89.50 sekotak .
Kalau beli 3 kotak
RM79.50 sekotak
.
.
☎WHATSAPP/TELEGRAM 017 8382098
Telegram: http://t.me/nurraysakotakinabalu
Ig : https://www.instagram.com/dayangaaisyah/
Fb Page : Dayang Aaisyah
.
#ReadyStock
#kkcity
#AaisyahRichTeam
#FirstMillion
#IAmDigitalMillionaire
#Nurraysa
#ApaSa
#UsahawanJutawan

Muka kering dan kusam? Jom try lembabkan wajah anda dengan argan moisturizer dari nurraysa. Bukan sahaja mencantikkan wajah bahkan boleh beri kelembapan pada wajah anda.
.
Komen Nak untuk dapatkan argan moisturizer nurraysa.
.
Silakan share & like

Anda berminat?? Boleh pm 0122518306
.
#nurraysalover
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#staybeauty
#kipmartmasai

FAST CLEAN EYE MAKEUP REMOVER
.
CARA PENGGUNAAN:
Halakan Fast Clean Eye Makeup Remover ke wajah dan spray ke seluruh wajah. Selepas itu, gosok dan urut wajah sambil bersihkan kotoran sisa-sisa makeup anda.
.
Bilas wajah dengan air suam atau air sejuk.
.
#Fastcleaneyemakeupremover
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanNurraysa
#Nurayysanegerisembilan

Miracle Two Way Cake Powder

Kelebihan 2way cake Nurraysa:
=========================
📌10x Ganda Kemasan Yang Gebu Dan Halus 📌2 Dalam 1, Gabungan Foundation Dan Powder
📌Kemasan Ringan Dan Tidak Bercapuk. 📌Tahan Lama
📌SPF 35
📌Menutup Cela Dan Parut

Harga promosi RM39.90

#ProdukNurraysa
#nurraysadiyakinimesrawuduk
#ApaSa
#Nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia
#UsahawanNurraysa
#Nurayysanegerisembilan

Hai semua. Berita baik! Siapa yg nak beli produk Nurraysa dengan harga lebih jimat dari biasa 😍

Ada Aidiladha Sales bermula 14 Ogos sampai 26 Ogos. Jangan lepaskan peluang grab Aidiladha Sales ni.

#Nurraysa #Apasa #MesraWuduk #MesraSolat #alhamdulillah #igshop #TeamNurraysa #igmalaysia #fattzura #hantarantunang #hantarankahwin #terbaiklah

Hai korang, NAK TAHU APA ITU AYURVEDA??? Tonton LIVE jam 3.30 pm ni di FB Page Nurraysa.

Tag 3 rakan anda untuk tonton LIVE ini, kerana ada hadiah menanti korang.

#nurraysa
#teamnurraysa
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#livefb

Alhamdulillah syukur menerima banyak sangat feedback yang positif daripada pengedar-pengedar Nurraysa. .
Moga lebih ramai mendapat manfaat daripada hasil bisnes Nurraysa. .
Semoga menjadi asbab kebaikan untuk semua.
Silakan share & like
.
#nurraysalover
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk

Most Popular Instagram Hashtags