#apalagi

MOST RECENT

Teruntuk mrk2 yg puitis n ngaku2 sebagai pemenang cinta sesungguhnya.. jgn hnya nyeloteh yg di perbanyak,
Jgn hny ngaku2 sebagai pemenang jika hanya bisa --#merebut cinta
#Atau tidak bisa mempertahankan cinta
#Apalagi sampai ditinggalkan cinta🤣

Perbaiki diri lah yah.. jgn terlalu byk menghayal..
Cinta itu tidak semanis sinetron korea..

#Apalagi dizaman skarang lisan hanya hiasan semata,,,nauzubillah....

Terimakasih buat kepala pelatih @topas_p yang sudah berjuang bersama untuk kabupaten Sukamara yang telah memberikan ilmu dan pengalaman nya sebagai pemain eks Timnas Indonesia kepada kami,saya dan tim merasa bangga bekerja sama dengan anda, kita menjadi sebuah keluarga kecil di dalam dan di luar lapangan,susah senang bersama menghadapi segala problem yang ada,semoga ikatan ini selalu terjalin erat dan bisa bekerjasama kembali suatu saat nanti🙏 ,kami akan rindu kata2 mutiara mu #Apalagi!!!#pecahpalak#Sampaimampuskayakgitugakbakalmenang#satupeluangsatugol💪👌 @asaaturida kami akan selalu merindukan sosok dia di lapangan..

Jangan sia siakan waktu, sebab waktu tidak akan bisa di putar, di jilat, apalagi di celupin😝😜✌
#apalagi

.
Throwback in 2011.
.
11 july 2011
tarikh keramat untuk aku melapor
diri di Air Asia Academy.
Dan tarikh itu jugalah,
Aku menolak tawaran lapor diri
Untuk wartawan KOSMO!
.
BATCH 124,
Wan Marzuki (resign)
Aminuddin (AAX) dan
Jeffrey (SQ-resign)
serta 11 from INDIA (only Amitt Bhat)
.
Terlampau hebat
penangan masa training AA.
3 bulan,
Sesuatu yang WOW!
Rasa macam tak nak ulang lagi.
Hahaha...
.
Pejam celik,
Now 2018,
Dah nak hujung dah...
.
.
Pada yang bercita-cita untuk
menjadikan industri ini
sebagai kerjaya anda,
Pesan saya:
- jadilah diri anda,
- dan harus kuatkan semangat,
- Mental dan fizikal harus kental.
(Daripada pelbagai aspek-double meaning ni)
.
Anak kapal kerjanya
bukannya berjalan je disetiap negara
yang disinggahi tau,
Tapi lebih kepada
- keselamatan dan
- keselesaan para tetamu kita.
.
Berperah keringat dekat situ je dah habis
tenaga untuk berjalan ke destinasi yang
disinggahi, then macam mana nak berjalan?
.
Bukan merungut tapi fikirkan
mana yang utama.
.
.
Kapal itu office aku,
rumah kedua aku.
Welcome my guests!
And please be good.
#ilovemyjob
.
.
.
.
#throwback#cabincrew#crewlife#airasia#instafollow#likeforlikes#likeforfollow#followforfollowback#aviation#motivation#ootd#vscocam#malaysia#asian#apalagi#loveyourself
.
.
Ramai yang bertanya itu dan ini,
Ya saya jawab,
Akhir katanya,
bila dah dapat nanti boleh la fly sama,
.
Tapi pengakhirnya,
Bila wing itu tersemat didada,
Mereka lupa... Say hi pun tak ada
Hingga tidak kenal terus..
.
Maklum la, dah fly.
Tak apa,
Kita doakan dia terus bahagia...
.
.

Sisa" bromo yang punya hp mungkin udah lupa
#unyil #siunyil #lupakali #kamerahp #udah #jangan #dibaca #lagi #gua #bingung #mau #hestag #apalagi

#Testimony (late post)
🚚 Terkirim pagi ini.. Alhamdulillah.. 📮
📦  Cikarang, Malang 📡
✍ Titi Dj Dedi Dores..
🏁 Jgn Mampir2 ya.. 🙋
🎧 Penerima Mohon Konfirmasi.. 📲 😚Makasih dah mampir d sini.. 🙌
👍Smoga Rezeki & Koleksi nya makin bertambah..👌
🙏
#cassette
#cassettes #cassettetape #cassettetapes #cassetteforsale #cassettesforsale #cassetteigclub #cassettecollector #cassettecollectors #cassettecollection #cassetteculture #analog #kaset #wahana #terkirim #terjual #titidj #dedidores #hatihati #dijalan #semoga #selamat #sampai #tujuan #jangan #mampirmampir #apalagi #nyasar

Konsumsi susu, bukan susi -quotes of the day by mimin #superprotein_new - #inget #loh #susu #bukan #susi #apalagi #susususi

Throwback , gambar dibidik saat keadaan dipaksa untuk bahagia; disaat utp didepan mata dan gak tau mau jawab apa. Tapi berusaha untuk tetap bahagia.

#bahagia #itu #diciptakan #bukan #ditunggu #apalagi #dimintaminta #katanya

#22102018
#Bismillahirrohmaanirrohiim
#BuatlahKejutanSelalu
#Alhamdulillah
#Apalagi,CepatHubungi Akashah
#@Regran_ed from @siti.akashah.kamarulzaman - YOUNG LIVING Malaysia buat sales mengejut lagi.
Penuh dengan kejutan tau YL ni.
Bulan ni je dah berapa kejutan dibuat.

Esok, promosi diskaun 20% untuk YLEO Frankincense, Lavender, Lemon, Lemongrass dan Thieves.

Kesemua ni eo yang pada Kasha, WAJIB ada di setiap rumah, untuk kegunaan setiap famili.

Cepat-cepat rebut peluang mengejut yang datang ni.

Berminat nak sertai Kasha dalam meneroka dan mengembara dunia YOUNG LIVING Essential Oils?

Dipersilakan klik link WhatsApp di profile IG Kasha ya.

#PSK
#PremiumStarterKit
#NXR
#NingXiaRed
#EverydayOils
#yleo
#FromSeedToSeal
#1PSK1Family
#YoungLivingIpoh
#YoungLivingBangsar
#YoungLivingShahAlam
#YoungLivingSubangJaya
#Valourlicious
#GrowOilers
#OilyLicious
#TeamYonieBonawi
#BackToNature
#healthYLifestYLe - #regrann

#Apalagi sampe nyariin kerja tanpa diminta!!! #Apalagi klo diomong punya penghasilan bt bantuin bayar hutang!!! Nyerriii hate nyaiii maak😢😢😢

Most Popular Instagram Hashtags