#aoxm

6360 posts

TOP POSTS

Freerunning on the roof! with my bois! @noemawe_if @adzimhariz @zakiakyku
#donttrythisathome

Okay lah, mengaku kalah lawan humanflag ngan @hairulazreen . Beza 2 saat ja. Abang hold 46 minit 28 saat, dia lebih 2 saat ja la. Kira okay la tu. Abang give up pun sebab nak terkentut sangat dah, so bagi chance la kat Captain kita ni menang. Kang balik tak happy pulak kan.
.
Gambar blur dan badan abang senget ni pun sebab sambil buat air-walk human flag, bukan sebab nak jatuh. Jangan kecam abang okay.
.
#hairultrainingforfilem #humanflag #streetworkoutmalaysia #streetworkout #barrisan @bar_risan #malead #aoxm #abstraxjingga

Enjoy this video 😊 Tag your friends to see this video 😍 repost if you want πŸ˜‰ @aoxmovement #awsomeboy #aoxm

#throwback video lama jela sbb malas nak edit n tak ada masa nak edit HAHA! #Melayu #AOXM
-
*Tolong suggest drone yang terbaik n sesuai untuk travel please* ✈ #drone
-
Abg nak roofcult macam @dronecult jugak! πŸ˜‚

UN POCO MAS ..SOLO UN POCO MAS 😲😲😲😲 Todo eso se lo debo a esa persona llamada CONSTANCIA πŸ’ͺπŸ‘Š
A little more, just a little more 😲😲😲😲 All this I owe to that person called CONSTANCEπŸ’ͺπŸ‘Š #tbt #streetworkoutmalaysia #street #flexibility #streetworkout #workout24 #handstand #kengurupro #aoxm #flexibilidad #acroyoga #motivacion #calistenia #gymnastics #yoga #fitnessnotivation #fit #fitness #motivation #calisthenics #posture #calaesthetics #calistenia #follow #gopro #abs #instapic #contortion #posture #colombia #cali #palmiravalle

Wall trick? @syafikuchan show you some of wall trick that you can learn. Happy weekdays guy's! .

#aoxm #awesome #boek #walltrick #fresh

Roundoff back twist #aoxm #redbull #tsvn20

MOST RECENT

UN POCO MAS ..SOLO UN POCO MAS 😲😲😲😲 Todo eso se lo debo a esa persona llamada CONSTANCIA πŸ’ͺπŸ‘Š
A little more, just a little more 😲😲😲😲 All this I owe to that person called CONSTANCEπŸ’ͺπŸ‘Š #tbt #streetworkoutmalaysia #street #flexibility #streetworkout #workout24 #handstand #kengurupro #aoxm #flexibilidad #acroyoga #motivacion #calistenia #gymnastics #yoga #fitnessnotivation #fit #fitness #motivation #calisthenics #posture #calaesthetics #calistenia #follow #gopro #abs #instapic #contortion #posture #colombia #cali #palmiravalle

When you are soo lazy for a trickπŸ€’
#cheatgainer#parkour#epicfail#backflip#aoxm#tricking

For a moment, i felt empty

β€’THROWBACKβ€’ First Time Join Event Sebesar Ini Di Putrajaya Bersame Dengan @team_zero2flow dan @teamarmada ,, Hope Tahun Ni Ade Lagi Event Macam Ini..
#pkmy2016#trixour#zero2flow#teamarmada#Aoxm#alphamovement#killazparkour#teamswivel

Freerunning on the roof! with my bois! @noemawe_if @adzimhariz @zakiakyku
#donttrythisathome

Agradecermos a todos os colaboradores que estar junto nessa batalha nesse sonho de poder da oportunidade aqueles que precisa de oportunidade.
@renatatopshowoficial
@top_show_youtube
#renatatopshow
#programadarenatatopshow
#resiliencia
#respct 🎬🎬🎬🎀πŸŽ₯

Dulu cita cita saya ingin menjadi pemain kompang yg ternama tp cita cita itu tidak berjaya. So apa yg saya boleh buat hanya lah menjadi zaki sahaja. Ce kongsi cita cita korang dulu apa? πŸ“· @noemawe_if #aoxm #aoxmovent #aoxmfamily #jump #climbing #singapore #rooftop #roofcult #roofculture #parkour #stayhigh #stayfly #stayhumble #mystory #explore #travel

WE ARE BACKπŸ”₯. this is our new crew, @hiba.hmran . he is back by showing us so awesome trick . he will keep practicing another parkour trick next day !!
#teamtrixour#zero2flow#teamarmada#PKJ
#alphamovement#aoxm#teamfarang#teamswivel
#teamcliemo#killazparkour#tsvn20#kaularikauflip

Galera minha entrevista no @programadarenatatopshow ja esta prontinha da uma olhada la no YouTube se inscreve e participe vocΓͺ #Renatatopshow #cantorricardoluz
@renatatopshowoficial
@programadarenatatopshow
#respct
@portalmusichalloficial
#programadarenatatopshow

Dulu selalu saya usha @aminemofficial sbb dia budak Bar_isan , skrg dapat kawan dgn dia! Dia seorg yg humble & respect org πŸ‘πŸ»
#Repost @aminemofficial
・・・
Okay lah, mengaku kalah lawan humanflag ngan @hairulazreen . Beza 2 saat ja. Abang hold 46 minit 28 saat, dia lebih 2 saat ja la. Kira okay la tu. Abang give up pun sebab nak terkentut sangat dah, so bagi chance la kat Captain kita ni menang. Kang balik tak happy pulak kan.
.
Gambar blur dan badan abang senget ni pun sebab sambil buat air-walk human flag, bukan sebab nak jatuh. Jangan kecam abang okay.
.
#hairultrainingforfilem #humanflag #streetworkoutmalaysia #streetworkout #barrisan @bar_risan #malead #aoxm #abstraxjingga

Most Popular Instagram Hashtags