[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#aoxm

6466 posts

TOP POSTS

Enjoy this video ๐Ÿ˜Š Tag your friends to see this video ๐Ÿ˜ repost if you want ๐Ÿ˜‰ @aoxmovement #awsomeboy #aoxm

Semalam upload first backflip kan? Haaaa, cuba teka ni trick apa plak? Rindu zaman fit, so throwback la sikit kan.
.
Tengok @faizpaehh yang happy lebih. Tau kenapa? Sebab dia malas nak support saya selalu, beban sangat untuk dia. Thanks jugak kat @hazimoking .
.
@aoxmovement @bar_risan #parkour #aoxm #streetworkout

Sungai Pisang, Gombak. ๐Ÿž๐ŸŒ
-
Lepas ni dah tau dah tempat release tension kalau dekat KL ni . Next time nak try camping pula lah . Siapa pernah pergi sini ? Mintak share sikit experience korang dekat sini or kalau ada nak share story pasal #SungaiPisang ni.
-
๐Ÿ“ท @syammilakram #htc10 #htcmalaysia
๐Ÿ‘• @aoxmovement #aoxm #aoxmovement

Roundoff back twist #aoxm #redbull #tsvn20

Haaaaaaa nak land๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ“น; @syafikuchan .........................
#trampoline #frontfull #flippingfeed #aoxm

failed ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜ช. @teamhaipe #aoxm #tricking #trickkingforlife #bbgymnastics

Di suatu petang Yg dingin, zaki Dan paeh bersiar2 di taman sambil menunggang kuda, Tiba2?
Paeh : zaki tu haaa, tandas nye ๐Ÿ˜ฎ

Zaki : Yeahhhhh..... akhirnya jumpa juga tandas, Aku xtahan nk terberak nie ๐Ÿ˜ฌ -tamat- ๐Ÿ“ท @hafiz_jimbo

MOST RECENT

Stay High , Stay Fly . #parkour #aoxm #likeplease #like4like

Di suatu petang Yg dingin, zaki Dan paeh bersiar2 di taman sambil menunggang kuda, Tiba2?
Paeh : zaki tu haaa, tandas nye ๐Ÿ˜ฎ

Zaki : Yeahhhhh..... akhirnya jumpa juga tandas, Aku xtahan nk terberak nie ๐Ÿ˜ฌ -tamat- ๐Ÿ“ท @hafiz_jimbo

Take every chance you get in life, Because some things only happen once ๐Ÿ’ช
๐Ÿ“ท @faizpaehh

Finding direction into your heart โค
๐Ÿ“ธ @faizpaehh

Russian frontflip to roundoff backflip ๐Ÿ•ด
๐ŸŽฅ @faizpaehh

back again backflip from @syafsukri ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
โ€ข
โ€ข
โ€ข
โ€ข
#parkour #backflip #tricking #freeruning #alphamovement #aoxm #video #stayhigh #lompamafia #beyondthelimit #redbull #high #backflip #kickit #3run #martialart

So... 70% voted for parkour??? Damn... *Triggered* my shoulder.. Hahahah!!! Anyway, try to back up again, thanks for those who supported me, especially my family, my friends, and other freerunners, ill try my best to be crazy again. ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
With @ismukriz and @aarontoh808 .
#parkour #freerunning #parkourmalaysia #tricking #trixour #team_zero2flow #teamswivel #killazparkour #jumpkelate #gammaparkour #aoxm #alphamovement #teamfarang #tempestfreerunning #ygtfreerunning #3run #teamjiyo #redbull #redbullmy

Master sifu in action ๐Ÿคฃ

FLYING CHICKEN! ๐Ÿ“
@hazimoking ๐Ÿ“ท
@illsome.my๐Ÿ‘•

Attending Hasa Street Workout Competition Vol.5.
#hasastreetworkout

Most Popular Instagram Hashtags