#aonijie

MOST RECENT

C'est en courant n'importe comment qu'on deviens un coureur normal 😂😂😂😂
Sortie qui se devait cool
Mais qui comme d'hab avec jet ne se passe jamais comme prévus du fractionné en veux tu (non non non......) Ben en voilà 🙄
Bon finalement c'était pas si mal 😍🐶
#canicrossaddict #canicross #canitrail #canicrossdogs #traileuse #trail #trailrunning #trailwoman #trailgirl #run #runningwoman #runninggirl #runningmotivation #rungirl #runningwithdogs #jecoursavecmonchien #courtoutou41 #betedecourse #aonijie #kalenjie #hoka #hokaoneone #hokaoneonefrance #tomtomsports #teamkrnm #funrunclub

Alhamdulillah diberi kesempatan menyelesaikan even ini "capek itu apa" bgt lah tagline dr race @siksorogo sponsor by @eigeradventure. sedikit cerita awal start target waktu sdh sy tentukan tp tdk tercapai krn badai angin kencang dipuncak lawu dan cuaca dingin tak tertahankan yg membuat tangan dan kaki mati rasa sehingga waktu saya banyak terbuang ditambah kesasar 1 kilo krn marka tertutup parkiran motor,,, tp overall bagi saya pencapain luar biasa bisa mengalahkan diri sendiri and the first time berkenalan dgn gn.lawu. Trimakasih buat teman2 @trailrunnersmks dukungan dan doa nya sehingga bisa mendapatkan beberapa podium 2 dan 3 dikategori male 50k, trimakasih jg buat panitia kerjakerasnya menyelenggarakan even ini, selamat jg kpd teman2 finisher,, tahun depan kami @trailrunnersmks akan kembali lagi... EWAKOOOOO.... #aonijie
#eiger
#twinrunners
#capekituapa
#ewakomakassar
#kalenjirunning

seperti mimpi...1st time join trail event,distance kategori 40km dgn total elevation >3k...mula terasa mental koyak bila kena panjat anak tangga (br dpt info 1400 anak tangga) menuju ke CP2 puncak bukit bendera...dari CP4 sedikit lega sbb trek trail,time ni terjumpa dgn peserta perempuan (nama Safa,tu je yg abam tau) yg sama kategori,dasyat dia bleh follow abam yg slow ni...hahaha...sembang2 nak hilangkn rasa mental yg dah koyak,dlm 2km nak smp CP5 toleh blakang dia dah hilang,kembali lari sorg2...jumpa blk masa berenti dkt CP5,sambung lari sama2 dgn sorg lg brader (Shahrom),mula terasa seksa bila skali lg dihidangkan trek tar elevation >600, Safa dah mula rasa xmau teruskn larian...maaf Safa,hanya trekking pole milik abam & sedikit kata2 semangat yg mampu abam tinggalkn sbb abam sndiri dah koyak mental...bersambunglah larian (lebih tepat lg pendakian 😝) menuju ke CP6,mula sembang merepek dgn Shahrom...dr CP6 lebih lega sbb trek menurun smp lah ke FL walaupun kaki mmg dah sakit & abam kembali lari berseorangan sbb Shahrom dah lari dulu...😉😉 Tahniah kepada diri sndiri,organisers & crew organisers #ultronultimatetrailofpenang juga peserta xkira la yg berjaya smp ke FL @ yg DNF. percayalah trek mmg hardcore. ada rezeki kita jumpa lg tahun dpn. ** Safa berjaya smp FL within the COT dan dah pulangkn trekking pole ... 😝😝 #ultronultimatetrailofpenang #ultronUToP2018 #addictedtorun #runforhealth #run #runners #running #runfree #fitforlife #freeinjury #morningrun #letsbeamemory #ultimatedirection #aonijie #karrimor #hokaoneone #bondi5 #spin #garmin #vivofit4 #strava #roadtofm #roadtotrail #roadtoultra #medalhunter #eventsteehunter #finteehunter

Da série pós treino raiz... "moça me vê um sacolé aí" .

No Brasil já é primavera, no Rio já é verão! rs☀😨 .

#tomtom #tomtomrunner #adizerotempo
#aonijie #sacoledemaracujá #treinoduro #verdadeiroposraiz #gratidão #na terra #noasfalto #offroad #onroad #obrigadoSenhor

Putting 💯% in with 2k’s to go. Hard work paying off. New 42km PB of 3:50.
.
.
.
.
.
#marathon #running #windycity #capetown #capetownmarathon #personalbest #coach #wingmancoach #capemultisportclub #compressport #onrunning #aonijie

@pulsotrailrunning en el Long Trail Sierra de Cazorla 2018

Cuando corres con estos paisajes cuesta mucho no pararse a disfrutar de las vistas

SMT ( Sunday Morning Trailrun )
Udah lama ngk ngeTrail di Track Hutan ini...yg udaranya Segar dan sejuk serta cuaca yg adem.... 🏃🏃🏃
_______________________________________________
.
.
#petualangandajon
#sundaymorningtrailrunning
#tahurassh
#ayokeriau
#aonijie
#trailrunnerspku
#adventureriau
#wedhusgunung
#trailrunningmag
#trailrunningviews

Áo hoodie chui đầu dày dặn mặc cực ấm😃 #230k. Size MLXl XXL
Có màu đen và trắng 😊
Ảnh thật hàng về trả khách
Hàng order 7-15 ngày.
📌 Khách ib trực tiếp đặt hàng và để lại Sđt địa chỉ có hàng shop liên lạc
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#aohoodie #aohoodie2hand #aohoodiegiare #aoni #aonitron #aonieshop #aohoodiehanoi #aonigiare #aonibong #aothun #aohoodietron #aohoodiehanquoc #aonijie #aonie #aoninger

Áo hoodie chui đầu dày dặn mặc cực ấm😃 #250k Size MLXl XXL
Có màu đen và vàng😊
Ảnh thật hàng về trả khách
Hàng order 7-15 ngày.
📌 Khách ib trực tiếp đặt hàng và để lại Sđt địa chỉ có hàng shop liên lạc
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#aohoodie #aohoodie2hand #aohoodiegiare #aoni #aonitron #aonieshop #aohoodiehanoi #aonigiare #aonibong #aothun #aohoodietron #aohoodiehanquoc #aonijie #aonie #aoninger

Made it! Finisher! My first trails run!
Route dia: boleh mencarut atau istighfar banyak-banyak 😂.
Penang Hill captured!
Elevation 1,121m by Garmin
Report later. Penat hawau.
SUDAH! JANGAN RACUN AKU LAGI!!!
😂😂😂
.
#UltimateTrailofPenang
#UTOP
#TrailRun
#TrailRunning
#20km
#PenangHill
#BukitBendera
#Ultron
#Aonijie
#2XU
#HokaOneOneSpeedInstinct
#injinji
#finisher
#GarminVivoHR
#GarminConnect
#Strava
#PedotRunLog
#CoastalRunner

Most Popular Instagram Hashtags