#aoms

1128 posts

TOP POSTS

Saat timbul rasa tak ikhlas dlam hati, masa tu lah try berhusnuzon dgn Allah.. bila lagi aku akan bermanfaat kpd manusia lain.. untuk pertemuan singkat slama satu penggal..dgn korg smua stu pengalaman yg sangat2 best.. sama2 sabar,sama2 tabah hadap segala jenis dugaan, sama2 tk kira mse susah dan masa senang.. dgn sgala apa da kita smua kecapi, just nak wish kat korg smua..selmat maju jaya, dan always la jadi manusia yg bermanfaat kpd org lain..
#AOMS
#MajlisLast

June received the 4-Hour Smile procedure at our practice yesterday. She works at Northwest Texas Hospital and her coworkers, family, and friends surprised her with thoughtful gifts! They brought balloons and an apple, a food she couldn’t eat before the procedure. In just four hours, she received a brand-new life-changing smile, and she looks fantastic! #aoms #4hoursmile #amarillotx #amarillooralsurgery

Miss Caroline and Miss Fallon hanging out with some pretty queens! #Missjuniorhighmississippi #neshobacountyfair #ncf2015 Cobos having fun tonight! #aoms

هيب هوب وزومبا في الهواء الطلق 😍

بانتظاركم للمشاركة معنا اليوم الخميس وغداً الجمعة من الساعة ٤ مساءً الى الساعة ١٠ ليلاً في عروض وتمارين حماسية في الهواء الطلق.
📢
وفرنا لكم مجموعة من التذاكر عند📣 بوابة الدخول وبإمكانكم الحضور والدخول مباشرة ❤️😍
#AOMS #AOMS2017

-
Terima kasih semua.

Seniors, you will be missed. ❤
Happy graduation!

#gradparty
#beiwai
#aoms
#weddinggarden

Hari sukan Aoms ✔
Tahniah semua.

#4x100silver #aoms.cn #finalyear @aoms.cn

Bersama berusaha,jika jatuh ade tangan yang dihulur untuk bangkit🤝

#nagapanas #Aoms Family Day 2017
#aoms.cn @aoms.cn

Las de tomenme una fotos asi como que no me doy Cuenta siempre salen bien @melirome29 Viendo y escuchando tu cancion #SoloDijeQueSi #AOMS #Awesome

التذاكر متوفرة في جميع فروع #اكتيف احصلي عليها الان فالعدد محدود#AOMS

MOST RECENT

June received the 4-Hour Smile procedure at our practice yesterday. She works at Northwest Texas Hospital and her coworkers, family, and friends surprised her with thoughtful gifts! They brought balloons and an apple, a food she couldn’t eat before the procedure. In just four hours, she received a brand-new life-changing smile, and she looks fantastic! #aoms #4hoursmile #amarillotx #amarillooralsurgery

Saat timbul rasa tak ikhlas dlam hati, masa tu lah try berhusnuzon dgn Allah.. bila lagi aku akan bermanfaat kpd manusia lain.. untuk pertemuan singkat slama satu penggal..dgn korg smua stu pengalaman yg sangat2 best.. sama2 sabar,sama2 tabah hadap segala jenis dugaan, sama2 tk kira mse susah dan masa senang.. dgn sgala apa da kita smua kecapi, just nak wish kat korg smua..selmat maju jaya, dan always la jadi manusia yg bermanfaat kpd org lain..
#AOMS
#MajlisLast

-
Terima kasih semua.

Seniors, you will be missed. ❤
Happy graduation!

#gradparty
#beiwai
#aoms
#weddinggarden

🖤King Of The Spring 🖤
#complicated snippet
Prod By: Me
Mixed & Mastered By: @212recording
Huge Thank You To #212recording for helping me manifest my creative concepts. Without their hugely talented engineering and production, my music would be just an idea. You guys never fail to exceed my expectations. 💯 #grateful #AOMS #SMG #music #songs #melody #hiphop #rnb #pop #love #rap #instagood #art #newsong #newmusic #spotify #applemusic #itunes #tidal #lovethissong #bestsong #photooftheday #bumpin #repeat #listentothis #goodmusic #instamusic #newartist

Congrats satin Guysssss. Thankyou for all the college memories. I hope our friendship lasts forever 💕 Aja! #Aoms

Happy Mother’s Day! #mothersday #mom #aoms #angelonmyshoulder

Can it be Camp Angel time yet? Please? #summercamp #campangel #summer #camp #angelonmyshoulder #aoms

هدية لجنة التنمية الاهلية لAOMS المدينه المنورة في مشاركتها في مبادة ( #خير_خلف ) #اومس #AOMS

#TBT to our time spent below ground with our Angel Adventure Extreme campers #aoms #extreme #caves #upmichigan

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags