[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#anugerahmeletopera2017

10907 posts

TOP POSTS

ni pun i suka jgakk!! @haqiemrusli98_ antara yg the best dari 4 performance bdak2 baru nk up tu hehe love it! #anugerahmeletopera2017 #anugerahmeletopera2017 @qiemilio_official @haqiemrusli_official

#YesAME2017! This Sunday at 9pm, Lofa akan bergabung dengan @jozlynnhanania dan @nabilzira @kopi_k_sendiri to host #AME2017! @ctdk @zizanrazak869 @fattahaminz @jepsepahtu jadi dating dengan kitorang tak? #lofatanyaje #AnugerahMeleTOPEra2017 #BergabungLebihMeleTOP

Happy nau dia semalam layan fans sampai lewat malam gila hahaha congrats again @khaibahar94 ☺️
.
#artisbaharumeletop
#khaibahar
#khaibahar94
#anugerahmeletopera2017

Ni laaaaagi meghiahhhhhh !!! 😁😁😁😁😁😁 Thank youuuu soooo much Elfiraaaaaa !!! #ElfiraLoy #AnugerahMeletopEra2017 #AME2017

Anugerah Meletop Era 2017 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #ame2017 #anugerahmeletopera2017

Sedalam dalam rindu ✨
#ame2017 #tajul #anugerahmeletopera2017

Yeyy dapat #anugerahmeletopera2017 hahaha acah je ..koperator terbaik jee ✌😂😂

Faizal Tahir berjaya mendapatkan semula anugerah yg dimenanginya setelah insiden anugerah itu hampir dirampas oleh seorang peminat yg menyangka dirinya adalah Faizal Tahir. Pihak keselamatan berjaya mengawal keadaan dan menahan lelaki tersebut. Lelaki tersebut kini ditahan utk siasatan lanjut. 😅

D.I.R.G.A.H.A.Y.U - Group/Duo Meletop
#AME2017 #AnugerahMeletopEra2017

MOST RECENT

Kesian kan baby br lahir ada RASHES..plg sedih time nak tukar pampers..merah2 sana sini..mommy ingat lagi dulu anak2 mommy mmg alergi dgn sabun2 tertentu..😭
.
Last2 semuanya xpakai bedak xpakai lotion sabun pun kemain la payah nak cari yg sesuai..Semua sbb bahan2 sintetik yg ada kat dlm brg2 baby tu..
.
Alhamdulillah NEXT BABY nnti🙊, mommy nak make sure pakai SABUN BUAH TIN, MADU ni.. NATURAL REMEDIES sgt..Skrg, Hannah, Fayyadh n Aisyah semua pakai sabun ni..HEAD TO TOE..
Rambut pun LEBAT, KULIT PUN DAH XDE MSLH Alhamdulillah..
.
Tambah ada massage Oil dr BUAH KURMA..Terapi sgt bila dpt transfer energy kasih syg masa mandi.. NAK TIDO PUN SENANG..Golek 2-3 x dah tdo..Aduhai mmg SNG HATI mommy..
.
Tambah2 ada SUSU KAMBING yg sgt2 sesuai utk SKIN YG SUPER SENSITIVE..Ye..yg alahan mcm2 ibarat kulit Bayi..
Sbb tu keseluruhan SABUN ni khas utk BABY & Yg super duper sensitif..DIPERAM 45 hari utk dikeluarkan dr gudang baru PH nya dibalancekan KHAS utk kulit2 yg ECZEMA, RASHES, SUPER SENSITIVE.
.
💯NATURAL REMEDIES
💯HUMAN HAND
❌artificial (bahan pengawet)
❌bahan chemical
✔️KKM
✔️BUATAN MUSLIM bahan ditanam di LADANG MALAYSIA.
✔️Lavender OIL penenang baby dan melancarkan darah baby..sbb tu senang tdo..
✔️Jojoba oil utk kulit baby yg gebu dan lembab
✔️ Olive oil utk mengelakkan kekeringan kulit baby lagi2 selpas duduk bawah lampu biru jika kuning.
.
Cepat tau dptkan seblm blk raya ni..Biar baby kt tenang, senang kt buat keje..
Yg dewasa kalau kulit super sensitive kena pakai juga ye..
.
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

Kesian kan baby br lahir ada RASHES..plg sedih time nak tukar pampers..merah2 sana sini..mommy ingat lagi dulu anak2 mommy mmg alergi dgn sabun2 tertentu..😭
.
Last2 semuanya xpakai bedak xpakai lotion sabun pun kemain la payah nak cari yg sesuai..Semua sbb bahan2 sintetik yg ada kat dlm brg2 baby tu..
.
Alhamdulillah NEXT BABY nnti🙊, mommy nak make sure pakai SABUN BUAH TIN, MADU ni.. NATURAL REMEDIES sgt..Skrg, Hannah, Fayyadh n Aisyah semua pakai sabun ni..HEAD TO TOE..
Rambut pun LEBAT, KULIT PUN DAH XDE MSLH Alhamdulillah..
.
Tambah ada massage Oil dr BUAH KURMA..Terapi sgt bila dpt transfer energy kasih syg masa mandi.. NAK TIDO PUN SENANG..Golek 2-3 x dah tdo..Aduhai mmg SNG HATI mommy..
.
Tambah2 ada SUSU KAMBING yg sgt2 sesuai utk SKIN YG SUPER SENSITIVE..Ye..yg alahan mcm2 ibarat kulit Bayi..
Sbb tu keseluruhan SABUN ni khas utk BABY & Yg super duper sensitif..DIPERAM 45 hari utk dikeluarkan dr gudang baru PH nya dibalancekan KHAS utk kulit2 yg ECZEMA, RASHES, SUPER SENSITIVE.
.
💯NATURAL REMEDIES
💯HUMAN HAND
❌artificial (bahan pengawet)
❌bahan chemical
✔️KKM
✔️BUATAN MUSLIM bahan ditanam di LADANG MALAYSIA.
✔️Lavender OIL penenang baby dan melancarkan darah baby..sbb tu senang tdo..
✔️Jojoba oil utk kulit baby yg gebu dan lembab
✔️ Olive oil utk mengelakkan kekeringan kulit baby lagi2 selpas duduk bawah lampu biru jika kuning.
.
Cepat tau dptkan seblm blk raya ni..Biar baby kt tenang, senang kt buat keje..
Yg dewasa kalau kulit super sensitive kena pakai juga ye..
.
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

KULIT ANAK2 UOLS SENSITIF? ALERGY DGN AIR BERKLORIN? WAJIB DPTKAN FIG BABY SOAP DR CHARMS NI
.
Balik ke kampung nnti risaukan dgn kualiti air kat kg tu. Nak2 kalau air jenis coklat2 je keluar dr paip tu!
.
Nak2 kalau ada eczema le pulok. Aduhai kesiannya tgk diorg tergaru + menahan pedih kulit kan. Faham sgt perasaan tu.. meh charms bantu mak2 ibu2 mommies kat luar sana tu atasi masalah skin anak2 / kite org dewasa ni yg super sensitif. .
.
NK TAHU APE LG RAHSIA FIG BABY SOAP NI?
.
WHATSAPP KAMI KE 😘👇
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyigshop

KULIT ANAK2 UOLS SENSITIF? ALERGY DGN AIR BERKLORIN? WAJIB DPTKAN FIG BABY SOAP DR CHARMS NI
.
Balik ke kampung nnti risaukan dgn kualiti air kat kg tu. Nak2 kalau air jenis coklat2 je keluar dr paip tu!
.
Nak2 kalau ada eczema le pulok. Aduhai kesiannya tgk diorg tergaru + menahan pedih kulit kan. Faham sgt perasaan tu.. meh charms bantu mak2 ibu2 mommies kat luar sana tu atasi masalah skin anak2 / kite org dewasa ni yg super sensitif. .
.
NK TAHU APE LG RAHSIA FIG BABY SOAP NI?
.
WHATSAPP KAMI KE 😘👇
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyigshop

KULIT ANAK2 UOLS SENSITIF? ALERGY DGN AIR BERKLORIN? WAJIB DPTKAN FIG BABY SOAP DR CHARMS NI
.
Balik ke kampung nnti risaukan dgn kualiti air kat kg tu. Nak2 kalau air jenis coklat2 je keluar dr paip tu!
.
Nak2 kalau ada eczema le pulok. Aduhai kesiannya tgk diorg tergaru + menahan pedih kulit kan. Faham sgt perasaan tu.. meh charms bantu mak2 ibu2 mommies kat luar sana tu atasi masalah skin anak2 / kite org dewasa ni yg super sensitif. .
.
NK TAHU APE LG RAHSIA FIG BABY SOAP NI?
.
WHATSAPP KAMI KE 😘👇
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyigshop

Tercover2....tercover2...SAMPAI BILE😭😭😭
Xnak dah cover2..boleh tak sambil cover sambil KECUT JERAWATKU??
.
Boleh syg2 semua..CHARMS FOUNDATION la satu2nya foundation YG COVER JERAWAT SAMBIL KECUT JERAWAT MANIS KT tu..
.
Xyah dah penat2 pakai siang2 sampai 12 jam, tp buat NAIK JERAWAT..keciwa tau..makin hari makin bertambah lak.. So, bwkla Charms ni ke mana2 na..
.
Skrg ada byk promo Charms ni😍😍Jom tgk ape promo yg mmg Rare sgt..!
.
💋HOTEL FACE TOWEL CHARMS WITH BOX DGN PEMBELIAN FULL SET😱
.
Jom rajin2 jenguk website kami di www.charms.my utk tgk apa promo terbaru ya!
.
WHATSAPP TO ORDER
+601132540512
+601132540512
+601132540512
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

Tercover2....tercover2...SAMPAI BILE😭😭😭
Xnak dah cover2..boleh tak sambil cover sambil KECUT JERAWATKU??
.
Boleh syg2 semua..CHARMS FOUNDATION la satu2nya foundation YG COVER JERAWAT SAMBIL KECUT JERAWAT MANIS KT tu..
.
Xyah dah penat2 pakai siang2 sampai 12 jam, tp buat NAIK JERAWAT..keciwa tau..makin hari makin bertambah lak.. So, bwkla Charms ni ke mana2 na..
.
Skrg ada byk promo Charms ni😍😍Jom tgk ape promo yg mmg Rare sgt..!
.
💋HOTEL FACE TOWEL CHARMS WITH BOX DGN PEMBELIAN FULL SET😱
.
Jom rajin2 jenguk website kami di www.charms.my utk tgk apa promo terbaru ya!
.
WHATSAPP TO ORDER
+601132540512
+601132540512
+601132540512
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

Tercover2....tercover2...SAMPAI BILE😭😭😭
Xnak dah cover2..boleh tak sambil cover sambil KECUT JERAWATKU??
.
Boleh syg2 semua..CHARMS FOUNDATION la satu2nya foundation YG COVER JERAWAT SAMBIL KECUT JERAWAT MANIS KT tu..
.
Xyah dah penat2 pakai siang2 sampai 12 jam, tp buat NAIK JERAWAT..keciwa tau..makin hari makin bertambah lak.. So, bwkla Charms ni ke mana2 na..
.
Skrg ada byk promo Charms ni😍😍Jom tgk ape promo yg mmg Rare sgt..!
.
💋HOTEL FACE TOWEL CHARMS WITH BOX DGN PEMBELIAN FULL SET😱
.
Jom rajin2 jenguk website kami di www.charms.my utk tgk apa promo terbaru ya!
.
WHATSAPP TO ORDER
+601132540512
+601132540512
+601132540512
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

NAK RAYA TAPI JERAGAT MASIH ADA ? ?
.
.
.
.
.
.
Jangan risau Charms kan ada.. Dengan khasiat👇🌸kaisya serum
🌸charms foundation 🌸starglow scrub yang mampu merawat masalah jeragat uoalsss .. Dah grab ke sementara stok masih ada ?

JOM GRAB SEKARANG !

www.wasap.my/601132540512

Ingat charms solek dan rawat 💛
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017

NAK RAYA TAPI JERAGAT MASIH ADA ? ?
.
.
.
.
.
.
Jangan risau Charms kan ada.. Dengan khasiat👇🌸kaisya serum
🌸charms foundation 🌸starglow scrub yang mampu merawat masalah jeragat uoalsss .. Dah grab ke sementara stok masih ada ?

JOM GRAB SEKARANG !

www.wasap.my/601132540512

Ingat charms solek dan rawat 💛
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017

Assalamualaikum..Morning..😊😊😊
.
Mai Mai .... mana yg dekat sgt dgn kita boleh dpt kan Charms dgn SEGERA !! .
nak Charms sebelum raya ??? nak beraya dkt kampung dgn Charms ??? nak cantik dgn Charms masa raya ???
.
Nak Charms Merawat Masa Raya Anda ???
.
Mai dpt kan segera Secara Cash On Delivery ....
.
Bagi tahu je hampa kat mana !! Kami p hantar !!
.
Nak C:O:D ????
.
Terus whatsapp kami segera !!!
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
.
Whatsapp Now !!!
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

Assalamualaikum..Morning..😊😊😊
.
Mai Mai .... mana yg dekat sgt dgn kita boleh dpt kan Charms dgn SEGERA !! .
nak Charms sebelum raya ??? nak beraya dkt kampung dgn Charms ??? nak cantik dgn Charms masa raya ???
.
Nak Charms Merawat Masa Raya Anda ???
.
Mai dpt kan segera Secara Cash On Delivery ....
.
Bagi tahu je hampa kat mana !! Kami p hantar !!
.
Nak C:O:D ????
.
Terus whatsapp kami segera !!!
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
.
Whatsapp Now !!!
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

Assalamualaikum..Morning..😊😊😊
.
Mai Mai .... mana yg dekat sgt dgn kita boleh dpt kan Charms dgn SEGERA !! .
nak Charms sebelum raya ??? nak beraya dkt kampung dgn Charms ??? nak cantik dgn Charms masa raya ???
.
Nak Charms Merawat Masa Raya Anda ???
.
Mai dpt kan segera Secara Cash On Delivery ....
.
Bagi tahu je hampa kat mana !! Kami p hantar !!
.
Nak C:O:D ????
.
Terus whatsapp kami segera !!!
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
http://www.wasap.my/601132540512/CHARMS
.
Whatsapp Now !!!
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

Apa yg menarik dalam Lipcharms?
💋 Matte
💋 Ringan
💋 Tahan lama
💋 Halal
💋 Mesra solat
💋 Merawat bibir
💋 Tak mengeringkan
.
Khasiat buah tin, shea butter & argan oil yg melembapkan.
HEAVEN ON YOUR LIPS 👄
ONLY WITH LIPCHARSM 💄
.
Ready Stock
☎WHATSAPP KE +601132540512
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

Apa yg menarik dalam Lipcharms?
💋 Matte
💋 Ringan
💋 Tahan lama
💋 Halal
💋 Mesra solat
💋 Merawat bibir
💋 Tak mengeringkan
.
Khasiat buah tin, shea butter & argan oil yg melembapkan.
HEAVEN ON YOUR LIPS 👄
ONLY WITH LIPCHARSM 💄
.
Ready Stock
☎WHATSAPP KE +601132540512
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

Apa yg menarik dalam Lipcharms?
💋 Matte
💋 Ringan
💋 Tahan lama
💋 Halal
💋 Mesra solat
💋 Merawat bibir
💋 Tak mengeringkan
.
Khasiat buah tin, shea butter & argan oil yg melembapkan.
HEAVEN ON YOUR LIPS 👄
ONLY WITH LIPCHARSM 💄
.
Ready Stock
☎WHATSAPP KE +601132540512
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

CHARMS FOUNDATION MEMUDARKAN PARUT ?!
.
.
Sebab apa charms dapat memudarkan parut kita .. Kita selalu pakai produk tapi tak tawu apa khasiat yang ada dalam sesuatu produk kan dan khasiat apa yang boleh dapat memudarkan parut kita.
.
❌chemical
❌merkuri
.
✔️BAHAN NATURAL
✔️BUATAN MUSLIM
✔️LULUS KKM
✔️MUDAH DIPAKAI
.
Senang je nak dapatkannya 👇🏻
.
Whatsapp ke😘👇
.
☎️01132540512
☎️01132540512
☎️01132540512
.
INGAT CHARMS SOLEK DAN RAWAT💛
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

CHARMS FOUNDATION MEMUDARKAN PARUT ?!
.
.
Sebab apa charms dapat memudarkan parut kita .. Kita selalu pakai produk tapi tak tawu apa khasiat yang ada dalam sesuatu produk kan dan khasiat apa yang boleh dapat memudarkan parut kita.
.
❌chemical
❌merkuri
.
✔️BAHAN NATURAL
✔️BUATAN MUSLIM
✔️LULUS KKM
✔️MUDAH DIPAKAI
.
Senang je nak dapatkannya 👇🏻
.
Whatsapp ke😘👇
.
☎️01132540512
☎️01132540512
☎️01132540512
.
INGAT CHARMS SOLEK DAN RAWAT💛
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

CHARMS FOUNDATION MEMUDARKAN PARUT ?!
.
.
Sebab apa charms dapat memudarkan parut kita .. Kita selalu pakai produk tapi tak tawu apa khasiat yang ada dalam sesuatu produk kan dan khasiat apa yang boleh dapat memudarkan parut kita.
.
❌chemical
❌merkuri
.
✔️BAHAN NATURAL
✔️BUATAN MUSLIM
✔️LULUS KKM
✔️MUDAH DIPAKAI
.
Senang je nak dapatkannya 👇🏻
.
Whatsapp ke😘👇
.
☎️01132540512
☎️01132540512
☎️01132540512
.
INGAT CHARMS SOLEK DAN RAWAT💛
.

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

Most Popular Instagram Hashtags