#anugerahmeletopera2017

MOST RECENT

Bengkung 3in1 ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan
✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda
✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit.
✔ terdapat 2 size
FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm

EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm

Package includes:
1 Postpartum Support Belt
1 Pelvis belt
1 Gastric belt

Wassap 0162899216

#bengkung
#bengkungmurahmalaysia
#bengkungmoden
#bengkungmoden3in1 #bengkungibu #bengkungibu #bengkungmurah #bengkungnr #bengkungmodenzap #korset #korsetmurah #korsetperut #bengkungbersalin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungpahang #bajupengantin #pelaminbajet #pelaminmurah #bridalmakeup #anugerahmeletopera2017

Bengkung 3in1 ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan
✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda
✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit.
✔ terdapat 2 size
FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm

EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm

Package includes:
1 Postpartum Support Belt
1 Pelvis belt
1 Gastric belt

Wassap 0162899216

#bengkung
#bengkungmurahmalaysia
#bengkungmoden
#bengkungmoden3in1 #bengkungibu #bengkungibu #bengkungmurah #bengkungnr #bengkungmodenzap #korset #korsetmurah #korsetperut #bengkungbersalin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungpahang #bajupengantin #pelaminbajet #pelaminmurah #bridalmakeup #anugerahmeletopera2017

Bengkung 3in1 ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan
✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda
✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit.
✔ terdapat 2 size
FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm

EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm

Package includes:
1 Postpartum Support Belt
1 Pelvis belt
1 Gastric belt

Wassap 0162899216

#bengkung
#bengkungmurahmalaysia
#bengkungmoden
#bengkungmoden3in1 #bengkungibu #bengkungibu #bengkungmurah #bengkungnr #bengkungmodenzap #korset #korsetmurah #korsetperut #bengkungbersalin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungpahang #bajupengantin #pelaminbajet #pelaminmurah #bridalmakeup #anugerahmeletopera2017

Wak kilat ada, karat tiada.
Pm for more info 01127188669

#wakkilat #karat #rumahku #ranikulup #viral #anugerahmeletopera2017 #dekorasi #deko

Bengkung 3in1 ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan
✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda
✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit.
✔ terdapat 2 size
FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm

EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm

Package includes:
1 Postpartum Support Belt
1 Pelvis belt
1 Gastric belt

Wassap 0162899216

#bengkung
#bengkungmurahmalaysia
#bengkungmoden
#bengkungmoden3in1 #bengkungibu #bengkungibu #bengkungmurah #bengkungnr #bengkungmodenzap #korset #korsetmurah #korsetperut #bengkungbersalin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungpahang #bajupengantin #pelaminbajet #pelaminmurah #bridalmakeup #anugerahmeletopera2017

Bengkung 3in1 ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan
✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda
✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit.
✔ terdapat 2 size
FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm

EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm

Package includes:
1 Postpartum Support Belt
1 Pelvis belt
1 Gastric belt

Wassap 0162899216

#bengkung
#bengkungmurahmalaysia
#bengkungmoden
#bengkungmoden3in1 #bengkungibu #bengkungibu #bengkungmurah #bengkungnr #bengkungmodenzap #korset #korsetmurah #korsetperut #bengkungbersalin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungpahang #bajupengantin #pelaminbajet #pelaminmurah #bridalmakeup #anugerahmeletopera2017

Bengkung 3in1 ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan
✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda
✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit.
✔ terdapat 2 size
FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm

EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm

Package includes:
1 Postpartum Support Belt
1 Pelvis belt
1 Gastric belt

Wassap 0162899216

#bengkung
#bengkungmurahmalaysia
#bengkungmoden
#bengkungmoden3in1 #bengkungibu #bengkungibu #bengkungmurah #bengkungnr #bengkungmodenzap #korset #korsetmurah #korsetperut #bengkungbersalin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungpahang #bajupengantin #pelaminbajet #pelaminmurah #bridalmakeup #anugerahmeletopera2017

Bengkung 3in1 ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan
✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda
✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit.
✔ terdapat 2 size
FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm

EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm

Package includes:
1 Postpartum Support Belt
1 Pelvis belt
1 Gastric belt

Wassap 0162899216

#bengkung
#bengkungmurahmalaysia
#bengkungmoden
#bengkungmoden3in1 #bengkungibu #bengkungibu #bengkungmurah #bengkungnr #bengkungmodenzap #korset #korsetmurah #korsetperut #bengkungbersalin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungpahang #bajupengantin #pelaminbajet #pelaminmurah #bridalmakeup #anugerahmeletopera2017

Bengkung 3in1 ✔bengkung modern abad ini. Tidak sakit dan selesa digunakan
✔Berkesan mengetatkan dan meratakan perut selepas bersalin & mengecutkan pelvis anda ✔menyokong tulang belakang anda
✔ dapat melegakan kesakitan dan membantu otot dan tisu pulih daripada trauma kehamilan dan kelahiran anak. Pemakaian bengkung dapat mengetatkan otot perut supaya perut cepat kempis dan tidak buncit.
✔ terdapat 2 size
FREESIZE- SIZE 82cm X 23cm

EXTRA LARGE (XXL)- SIZE 93cm X 23cm

Package includes:
1 Postpartum Support Belt
1 Pelvis belt
1 Gastric belt

Wassap 0162899216

#bengkung
#bengkungmurahmalaysia
#bengkungmoden
#bengkungmoden3in1 #bengkungibu #bengkungibu #bengkungmurah #bengkungnr #bengkungmodenzap #korset #korsetmurah #korsetperut #bengkungbersalin #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungpahang #bajupengantin #pelaminbajet #pelaminmurah #bridalmakeup #anugerahmeletopera2017

CALLA TOP
.
Harga : RM53 exc postage
.
Postage : RM8 sm/ RM9 ss
.
Material : Crepe
Size : Free size fit til L
.
Color : - dusty blue
- darkblue
- babyblue
- olive green
- black
.
Bahu 15"
Pjg tgn 21"
Arm hole 16"
Bust 42"
Labuh 28"
.
WA +60109889794
.
#zarialacetop #lacetop #blouse #blousecantik #blouse #blousewanita #takadacintasepertimu #dukun #dimata #coverdimatamu #whiteblouse #sitiaafiyah #anugerahmeletopera2017 #anugerahmeletopera2018

Guys dah vote Nana kat #ame2018 blom harini. Tinggal harini je. Voting tutup jam 12PM tau. Tinggal 2 jam lebih je. Cepat2 vote skrg jangan tangguh2 nanti lupa.
@sitinordiana #sitinordiana #anugerahmeletopera2017 #gemagegarvaganza2

🔥HOT SELLING🔥


RM25 FREE POSTAGE UNTUK SM❗
RM25 EXCLUDE POSTAGE UNTUK SS❗
(Maaf postage ke SS admin tak dpt nak support mahal ngat 🙏🏻 tapi inshaaAllah kalau boleh bg DISCOUNT admin bg DISCOUNT) 😻


Meh admin cerita kenapa die HOT SELLING. Firstly, bau die tersangat2 best. Best giler. Ta tau nak describe best tu mcm mane lg. Tp first bile org nak beli org akn tanye PURE SEDUCTION ade? Sebab PURE SEDUCTION main org nak beli. Then baru org beli yg lain. Bau die ni sweet2 buah but bau die bole buat org nak ikut kita dr belakang bile pakai. Tak caye? Sis pakai ramai jejaka ensem Lee Min Hoo, Aron Aziz, Aeril Zafrel ikut tau. Hahahaha. Sis gurau. 😛😝😜😋


Berminat? WS 0148205059 (LK). 📲


P/S : Stok banyak dah masuk. Jom cepat2 pilih. 🌸


#victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecret #perfumevictoriasecret #perfumemurah #wangianmurah #murahmurah #malaysia #johor #pahang #uniten #ump #mentormilenia2017 #mlm2017 #ame2017 #YesAME2017 #AnugerahMeleTOPEra2017 #BergabungLebihMeleTOP

🔥HOT SELLING🔥


RM25 FREE POSTAGE UNTUK SM❗
RM25 EXCLUDE POSTAGE UNTUK SS❗
(Maaf postage ke SS admin tak dpt nak support mahal ngat 🙏🏻 tapi inshaaAllah kalau boleh bg DISCOUNT admin bg DISCOUNT) 😻


Meh admin cerita kenapa die HOT SELLING. Firstly, bau die tersangat2 best. Best giler. Ta tau nak describe best tu mcm mane lg. Tp first bile org nak beli org akn tanye PURE SEDUCTION ade? Sebab PURE SEDUCTION main org nak beli. Then baru org beli yg lain. Bau die ni sweet2 buah but bau die bole buat org nak ikut kita dr belakang bile pakai. Tak caye? Sis pakai ramai jejaka ensem Lee Min Hoo, Aron Aziz, Aeril Zafrel ikut tau. Hahahaha. Sis gurau. 😛😝😜😋


Berminat? WS 0148205059 (LK). 📲


P/S : Stok banyak dah masuk. Jom cepat2 pilih. 🌸


#victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecret #perfumevictoriasecret #perfumemurah #wangianmurah #murahmurah #malaysia #johor #pahang #uniten #ump #mentormilenia2017 #mlm2017 #ame2017 #YesAME2017 #AnugerahMeleTOPEra2017 #BergabungLebihMeleTOP

🔥HOT SELLING🔥


RM25 FREE POSTAGE UNTUK SM❗
RM25 EXCLUDE POSTAGE UNTUK SS❗
(Maaf postage ke SS admin tak dpt nak support mahal ngat 🙏🏻 tapi inshaaAllah kalau boleh bg DISCOUNT admin bg DISCOUNT) 😻


Meh admin cerita kenapa die HOT SELLING. Firstly, bau die tersangat2 best. Best giler. Ta tau nak describe best tu mcm mane lg. Tp first bile org nak beli org akn tanye PURE SEDUCTION ade? Sebab PURE SEDUCTION main org nak beli. Then baru org beli yg lain. Bau die ni sweet2 buah but bau die bole buat org nak ikut kita dr belakang bile pakai. Tak caye? Sis pakai ramai jejaka ensem Lee Min Hoo, Aron Aziz, Aeril Zafrel ikut tau. Hahahaha. Sis gurau. 😛😝😜😋


Berminat? WS 0148205059 (LK). 📲


P/S : Stok banyak dah masuk. Jom cepat2 pilih. 🌸


#victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecret #perfumevictoriasecret #perfumemurah #wangianmurah #murahmurah #malaysia #johor #pahang #uniten #ump #mentormilenia2017 #mlm2017 #ame2017 #YesAME2017 #AnugerahMeleTOPEra2017 #BergabungLebihMeleTOP

"CHARMS YOUR MAKEUP SKINCARE" 😍😍😍Pelik kan? Dah makeup, makeup je la! Kenapa pulak boleh 'repair' kulit??🤔🤔Tu la HEBAT nya tentang produk Charms ni.
.
Makin korang makeup makin elok pulak kulit korang😘😘😘
Jerawat pasir/halus boleh hilang! Jeragat pulak makin pudar! Dan tak ada lagi masalah kulit berminyak! Dalam masa yang sama muka korang kemain peloles sapu Charms Foundation ni👍🏻👍🏻👍🏻
.
Calit sikit je semua cela ter'cover'. Tak caya? Meh cuba dulu. Beribu2 testimoni ada pasal Charms Foundation ni. 👏🏻👏🏻👏🏻
.
#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2018

#AME17 tahun lepas memang meriah sangat 😍😍
#lofalovee
#Repost from @justcopydcat by InstaSaver
• • •
PSC》Bila siang td terjumpa org pakai tshirt yg sama mcm lofa n malam pulak tgk dlm group borak pasal AME memang mengimbau kembali wei...
.
Sila jangan panjat bukit lagi...
.
#buathal
#AME2017
#janganbuatlagi 😅
#kitorngtengokdariredangyer
.
Regrann from @paradigmastudio - Bila neelofa menari #anugerahmeletopera2017 #neelofa & #fatahamin #astro #astroria #neelofahijab #neelofarhijab #neelofateamfc #neelofaperfume #neelofar #neelofattah #neelofacardigan #neelofadress #neelofaxfattah @neelofa @fatahaminn #mnasir #nabil #nabilahmad #nabil - #regrann

Ak cuma kesian kt menteri tue je..layankn 634 org hadap sekali jalan..
#anugerahmeletopera2017

Most Popular Instagram Hashtags