#anugerahmeletopera2017

11408 posts

TOP POSTS

#YesAME2017! This Sunday at 9pm, Lofa akan bergabung dengan @jozlynnhanania dan @nabilzira @kopi_k_sendiri to host #AME2017! @ctdk @zizanrazak869 @fattahaminz @jepsepahtu jadi dating dengan kitorang tak? #lofatanyaje #AnugerahMeleTOPEra2017 #BergabungLebihMeleTOP

LIVE UPDATE | Media Hiburan kini berada Anugerah MeleTOP ERA 2017
.
.
.
.
.
#AME2017
#MHOnline
#Mediahiburanonline
#Anugerahmeletopera2017

Tak sabar nak tgok lofa buli diorang & diorang buli lofa ahad ni 😂😂 undi lofa guyssss! Masih ada masa lg 😘 #anugerahmeletopera2017 .
.
#EzRepost @neelofa with @repostigapp 😂 Can you guys imagine what will happen this Sunday at #AME2017? Let's wait and see!

Anugerah Meletop Era 2017 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #ame2017 #anugerahmeletopera2017

Faizal Tahir berjaya mendapatkan semula anugerah yg dimenanginya setelah insiden anugerah itu hampir dirampas oleh seorang peminat yg menyangka dirinya adalah Faizal Tahir. Pihak keselamatan berjaya mengawal keadaan dan menahan lelaki tersebut. Lelaki tersebut kini ditahan utk siasatan lanjut. 😅

D.I.R.G.A.H.A.Y.U - Group/Duo Meletop
#AME2017 #AnugerahMeletopEra2017

mashi nyak2 kpd yg mengundi and support ✨ #anugerahmeletopera2017

ni pun i suka jgakk!! @haqiemrusli98_ antara yg the best dari 4 performance bdak2 baru nk up tu hehe love it! #anugerahmeletopera2017 #anugerahmeletopera2017 @qiemilio_official @haqiemrusli_official

xnk ckp ape2.. jus korg fkir2 kan.. korg leh fkirkn.. jika itu peminat club yg setia dn selalu sokong.. dia akn baik dgn semua.. beza dgn skrg.. siap ade CC : BESAN ... itu tndanya.. bukn jodohkn tau.. itu tndny. mungkin la.. mungkin ae... mungkin skdr gurau senda😒😒,,, so semua org leh buat cmni.. dan dpt teharu.. dr yg komen.. kalau dorg xnmpk jugak xtahu la.. ohh maaf nanti kan pihak sana marah pulak.. soryy... 😪😪 .. tapi rase cm nak keluarkn jugak.. k la.. selamat malam. renung2 kn selamat beramal... assalamualaikum... . #Repost @thefa_team with @repostapp
・・・
TheFATeam
LOFATTAH
Bergabung, MeleTop, Kebabom 🌋💥🔥
.
.
Sapa kata kami tak geng? 😉
.
.
#anugerahmeletopera2017
#ame2017
#TheFATeam
#lofattah

MOST RECENT

PROMOTION:BUY 2 + FREE 1
.
Kami nk bg sales giler2 sempena Raya kali ni..Beli dgn harga yg cukup rendah dapat FREE GIFT 🎁 lg taw...🛒🛍
.
.
Package yg amat mantop..Stok amat Terhad
.
Produk laku laris taw...Terhad utk 10org sahaja k..
.
.
.
Hanya dengan RM100 jer dpt 2 item.
Kos poslaju kita tanggung lg..
.
.
"Siapa cepat dia dapat".
.
PRIVASI ANDA DIRAHSIAKAN.📩 .#minyaklintah #minyaklintahgunung #minyakbelacak #besarzakar #minyak #tahanlama #gambir #gambirsarawak #raya2017 #bazaarpaknil #mentormilenia2017 #minyaklintahgunung #minyakbelacak #ubatkuat #gemagegarvaganza2017 #onlineshopping #igreview #gambirjantan #gambiremas #maharajalawakmega2017 #fattahamin #neelofa #anugerahmeletopera2017 #malaysiaonlineshopping

RAMAI YG MERUNGUT KENAPA WALAUPUN SETIAP HARI CUCI MUKA, MUKA STILL NAMPAK TAK 'BERSIH'..??
.
Haa.. ni kita nak cerita sikit.. Ramai lg yg masih salah faham yg scrub ni sama je mcm cleanser.. SALAH TU...
FUNGSI CLEANSER & SCRUB NI TAK SAMA..!!
.
Pencuci muka, kegunaannya lebih utk menanggalkan kesan kotoran pd muka hasil drpd makeup or debu2 yg singgah di muka kita waktu kita gi jalan2 kat luar. Cumanya sometimes, ada cleanser yg ada fungsi lebih drpd tu. Cthnya Charms Cleanser, ada fungsi tmbhn utk hilangkan whiteheads/blackheads. Kulit pun jd makin lembut sbb cleanser tu ada tambahan collagen..
.
Scrub pulak, kita guna utk tanggalkan sel2 kulit mati yg ada pada muka kita tu.. Hasilnya, bila semua sel2 kulit mati dah takde, kulit kita akan nampak lg fresh.. Sel kulit baru yg lebih cerah & sihat akan terhasil. So, takdelah lg masalah kulit kusam ni..
.
Bila muka dah betul2 bersih, barulah senang khasiat cleanser tu nak masuk.. .
Scrub ni hanya kita guna 2@3 kali seminggu .. Bukan setiap hari.. Itu pun beza dgn Cleanser. Cleanser blh guna 1-3 kali sehari, depends on jenis kulit.
Scrub kalau guna hari2 habislah kulit tu.. dgn sel2 kulit baru sekali tertanggal.. huhu.. nak ke camtu? confirmlah tak nak kan? 😂😂
.
Ideally, utk yg mempunyai kulit sensitif/kering, kami galakkan utk restrictkan penggunaan scrub ni hanya 2x seminggu.
Utk yg berkulit normal/berminyak, boleh gunakan maximum 3x seminggu.. Setiap hari, mmg tak boleh tau....
.
Jgn risau.. STARGLOW ni beadsnya halus je.. Kalau betul cara gunanya, TAKKAN PEDIH2 MUKA TU.. TAKDE DOWNTIME.. TAKDE PENGGELUPASAN. .
KOS PUN TAK MAHAL.. Hanya perlu rajin di bilik air! RM45 sahaja!
Pm/Whatsapp +601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #charmsplatinumteam #charmstarglowselangor #charmsselangor #charmskualalumpur

RAMAI YG MERUNGUT KENAPA WALAUPUN SETIAP HARI CUCI MUKA, MUKA STILL NAMPAK TAK 'BERSIH'..??
.
Haa.. ni kita nak cerita sikit.. Ramai lg yg masih salah faham yg scrub ni sama je mcm cleanser.. SALAH TU...
FUNGSI CLEANSER & SCRUB NI TAK SAMA..!!
.
Pencuci muka, kegunaannya lebih utk menanggalkan kesan kotoran pd muka hasil drpd makeup or debu2 yg singgah di muka kita waktu kita gi jalan2 kat luar. Cumanya sometimes, ada cleanser yg ada fungsi lebih drpd tu. Cthnya Charms Cleanser, ada fungsi tmbhn utk hilangkan whiteheads/blackheads. Kulit pun jd makin lembut sbb cleanser tu ada tambahan collagen..
.
Scrub pulak, kita guna utk tanggalkan sel2 kulit mati yg ada pada muka kita tu.. Hasilnya, bila semua sel2 kulit mati dah takde, kulit kita akan nampak lg fresh.. Sel kulit baru yg lebih cerah & sihat akan terhasil. So, takdelah lg masalah kulit kusam ni..
.
Bila muka dah betul2 bersih, barulah senang khasiat cleanser tu nak masuk.. .
Scrub ni hanya kita guna 2@3 kali seminggu .. Bukan setiap hari.. Itu pun beza dgn Cleanser. Cleanser blh guna 1-3 kali sehari, depends on jenis kulit.
Scrub kalau guna hari2 habislah kulit tu.. dgn sel2 kulit baru sekali tertanggal.. huhu.. nak ke camtu? confirmlah tak nak kan? 😂😂
.
Ideally, utk yg mempunyai kulit sensitif/kering, kami galakkan utk restrictkan penggunaan scrub ni hanya 2x seminggu.
Utk yg berkulit normal/berminyak, boleh gunakan maximum 3x seminggu.. Setiap hari, mmg tak boleh tau....
.
Jgn risau.. STARGLOW ni beadsnya halus je.. Kalau betul cara gunanya, TAKKAN PEDIH2 MUKA TU.. TAKDE DOWNTIME.. TAKDE PENGGELUPASAN. .
KOS PUN TAK MAHAL.. Hanya perlu rajin di bilik air! RM45 sahaja!
Pm/Whatsapp +601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #charmsplatinumteam #charmstarglowselangor #charmsselangor #charmskualalumpur

RAMAI YG MERUNGUT KENAPA WALAUPUN SETIAP HARI CUCI MUKA, MUKA STILL NAMPAK TAK 'BERSIH'..??
.
Haa.. ni kita nak cerita sikit.. Ramai lg yg masih salah faham yg scrub ni sama je mcm cleanser.. SALAH TU...
FUNGSI CLEANSER & SCRUB NI TAK SAMA..!!
.
Pencuci muka, kegunaannya lebih utk menanggalkan kesan kotoran pd muka hasil drpd makeup or debu2 yg singgah di muka kita waktu kita gi jalan2 kat luar. Cumanya sometimes, ada cleanser yg ada fungsi lebih drpd tu. Cthnya Charms Cleanser, ada fungsi tmbhn utk hilangkan whiteheads/blackheads. Kulit pun jd makin lembut sbb cleanser tu ada tambahan collagen..
.
Scrub pulak, kita guna utk tanggalkan sel2 kulit mati yg ada pada muka kita tu.. Hasilnya, bila semua sel2 kulit mati dah takde, kulit kita akan nampak lg fresh.. Sel kulit baru yg lebih cerah & sihat akan terhasil. So, takdelah lg masalah kulit kusam ni..
.
Bila muka dah betul2 bersih, barulah senang khasiat cleanser tu nak masuk.. .
Scrub ni hanya kita guna 2@3 kali seminggu .. Bukan setiap hari.. Itu pun beza dgn Cleanser. Cleanser blh guna 1-3 kali sehari, depends on jenis kulit.
Scrub kalau guna hari2 habislah kulit tu.. dgn sel2 kulit baru sekali tertanggal.. huhu.. nak ke camtu? confirmlah tak nak kan? 😂😂
.
Ideally, utk yg mempunyai kulit sensitif/kering, kami galakkan utk restrictkan penggunaan scrub ni hanya 2x seminggu.
Utk yg berkulit normal/berminyak, boleh gunakan maximum 3x seminggu.. Setiap hari, mmg tak boleh tau....
.
Jgn risau.. STARGLOW ni beadsnya halus je.. Kalau betul cara gunanya, TAKKAN PEDIH2 MUKA TU.. TAKDE DOWNTIME.. TAKDE PENGGELUPASAN. .
KOS PUN TAK MAHAL.. Hanya perlu rajin di bilik air! RM45 sahaja!
Pm/Whatsapp +601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #charmsplatinumteam #charmstarglowselangor #charmsselangor #charmskualalumpur

Alhamdulillah..Bila tujuan utama kt berniaga adalah krn NILAI MANFAAT..Bkn semata2 keuntungan..
.
Boneeta ni antara produk Charms yg plg laku keras..asal restock je mmg hbs cpt..Nak buat, bahan mentah import selalu sgt terhad..perasa strawberry tp bkn gula..Khasiat Habatussauda, Kurma, Astaxanthin dan Sakura yg main peranan kulit gebu sekalidgn berat badan ideal..BIJI KOPI HIJAU yg bantu sedut LEMAK JAHAT yg xdiperlukan..
.
Yg sampai ni pun dah berpunya..Siapa nak mommy SIMPANKAN..Cepat2 whatsapp NO NI👇🏻
☎️www.wasap.my/601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

Siapa dah berspa treatment 🙋🙋 Mmg spa hbs tau..hbs kecut jerawat nasi i olls..plg best no more kulit kusam berjeragat hitam.. siang pakai #HydraFreshCream bg ozygen masuk..bila kulit bernafas tu yg nampak berseri2 tuh..😍😍 .
.
Tak percaya??? Meh sis velanja uoalss feedback cust yg dh ber"#NightSpaTreatmentCream (NSTC) mmg skin glowing naw2 uoalsss...! 😍😍😍 WHATSAPP " NSTC" KE👇
☎ +601132540512
☎ +601132540512
☎ +601132540512
.
#charmsglow #raiseyourlif #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #charmsplatinumteam #charmsselangor #charmssungaibuloh

Siapa dah berspa treatment 🙋🙋 Mmg spa hbs tau..hbs kecut jerawat nasi i olls..plg best no more kulit kusam berjeragat hitam.. siang pakai #HydraFreshCream bg ozygen masuk..bila kulit bernafas tu yg nampak berseri2 tuh..😍😍 .
.
Tak percaya??? Meh sis velanja uoalss feedback cust yg dh ber"#NightSpaTreatmentCream (NSTC) mmg skin glowing naw2 uoalsss...! 😍😍😍 WHATSAPP " NSTC" KE👇
☎ +601132540512
☎ +601132540512
☎ +601132540512
.
#charmsglow #raiseyourlif #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #charmsplatinumteam #charmsselangor #charmssungaibuloh

Siapa dah berspa treatment 🙋🙋 Mmg spa hbs tau..hbs kecut jerawat nasi i olls..plg best no more kulit kusam berjeragat hitam.. siang pakai #HydraFreshCream bg ozygen masuk..bila kulit bernafas tu yg nampak berseri2 tuh..😍😍 .
.
Tak percaya??? Meh sis velanja uoalss feedback cust yg dh ber"#NightSpaTreatmentCream (NSTC) mmg skin glowing naw2 uoalsss...! 😍😍😍 WHATSAPP " NSTC" KE👇
☎ +601132540512
☎ +601132540512
☎ +601132540512
.
#charmsglow #raiseyourlif #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #charmsplatinumteam #charmsselangor #charmssungaibuloh

CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. .
🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal.
. 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit..
✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur.
✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita.
✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn.
📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website)
👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍
🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini.
⚠Ibu2 sdg menyusu adalah digalakkan utk menunggu sehingga bayi bsr dan perlu memastikan kesesuaian bayi dgn supplement yg ibu2 sdg ambil.
.
1 jar tahan 1 bln in shaa Allah ..
WHATSAPP "BONEETA" KE +601132540512
WHATSAPP "BONEETA" KE +601132540512
WHATSAPP "BONEETA" KE +601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover

CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. .
🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal.
. 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit..
✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur.
✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita.
✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn.
📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website)
👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍
🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini.
⚠Ibu2 sdg menyusu adalah digalakkan utk menunggu sehingga bayi bsr dan perlu memastikan kesesuaian bayi dgn supplement yg ibu2 sdg ambil.
.
1 jar tahan 1 bln in shaa Allah ..
WHATSAPP "BONEETA" KE +601132540512
WHATSAPP "BONEETA" KE +601132540512
WHATSAPP "BONEETA" KE +601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover

CHARMS BONEETA adalah minuman kesihatan untuk KECANTIKAN KULIT dan BERAT BADAN IDEAL. .
🍓Ianya adalah produk pertama gabungan COLLAGEN, SAKURA dan ASTAXANTHIN yang khasiatnya 550x lebih dari VIT E dan 6000x lebih dari VIT C🍊 khusus untuk KULIT YG GEBU, ANJAL SEMPURNA, CERAH, BEBAS CELA serta kelihatan PINKISH (effect SAKURA)🌸 serta mengandungi bahan-bahan semulajadi untuk MEMBUANG LEMAK BERLEBIHAN YG TDK DIPERLUKAN untuk berat badan yang ideal.
. 🍓Ianya juga mengandungi HABATUSSAUDA yg dpt mencegah pelbagai penyakit..
✔Bagi mereka yg pertama kali minum Boneeta dinasihatkan utk minum 1x sehari iaitu 15 minit sblm tidur.
✔Minuman ini hanya perlu dibancuh ,satu skop seperti kita minum milo di setiap malam (sebelum tidur). Jadi tidak ada kesusahan untuk kelihatan cantik menawan. ✔Dengan jumlah kuantiti air biasa sebanyak 150ml bersama 1 skop Boneeta setiap hari, akan mempercepatkan proses2 tersebut untuk berlaku secara semulajadi kerana ianya lebih banyak yang masuk ke dalam badan, lebih berkesan dan cepat meresap ke dalam tubuh badan kita.
✔Plg seronok bile kt sudah mendapat berat bdn yg ideal, tdk perlu ambil setiap hari. Hanya maintain 2-3x seminggu/ 2x seminggu atau sejarak 1x seminggu dh ckup. Asalkan khasiat td terus dpt digunakan menggantikan khasiat yg sdh hilng dr dlm bdn.
📣Boneeta jg adalah produk yg diklasifikasikan sbg makanan tambahan oleh biro pemakanan kebangsaan serta mempunyai sijil HALAL jakim. (Blh semak di website)
👸NAK CANTIK KENA RAJIN😍
🚫Ibu2 sdg mengandung tdk sesuai mengambil supplement ini.
⚠Ibu2 sdg menyusu adalah digalakkan utk menunggu sehingga bayi bsr dan perlu memastikan kesesuaian bayi dgn supplement yg ibu2 sdg ambil.
.
1 jar tahan 1 bln in shaa Allah ..
WHATSAPP "BONEETA" KE +601132540512
WHATSAPP "BONEETA" KE +601132540512
WHATSAPP "BONEETA" KE +601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸

#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover

SCRUB WAJIB KITA PAKAI SEKURANG-KURANGNYA 2 KALI SEMINGGU! .
Dah pakai mcm2 produk tapi tak ada perubahan. Kenapa jadi mcm tu ye? Sbb nya kulit mati dah menebal dekat muka! Vitamin yg ade dlm skincare anda tidak dpt menebusi & kulit tak dapat dirawat. .
Pakai la produk mahal mana pun, selagi kulit mati tak disingkirkan, hasilnya tetap sama!
.
Nak buang kulit mati mcm laser treatment dkt klinik? Tapi hrga RM45 shaja! Whatsapp cepat!
.
+601132540512
+601132540512
+601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

SCRUB WAJIB KITA PAKAI SEKURANG-KURANGNYA 2 KALI SEMINGGU! .
Dah pakai mcm2 produk tapi tak ada perubahan. Kenapa jadi mcm tu ye? Sbb nya kulit mati dah menebal dekat muka! Vitamin yg ade dlm skincare anda tidak dpt menebusi & kulit tak dapat dirawat. .
Pakai la produk mahal mana pun, selagi kulit mati tak disingkirkan, hasilnya tetap sama!
.
Nak buang kulit mati mcm laser treatment dkt klinik? Tapi hrga RM45 shaja! Whatsapp cepat!
.
+601132540512
+601132540512
+601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

SCRUB WAJIB KITA PAKAI SEKURANG-KURANGNYA 2 KALI SEMINGGU! .
Dah pakai mcm2 produk tapi tak ada perubahan. Kenapa jadi mcm tu ye? Sbb nya kulit mati dah menebal dekat muka! Vitamin yg ade dlm skincare anda tidak dpt menebusi & kulit tak dapat dirawat. .
Pakai la produk mahal mana pun, selagi kulit mati tak disingkirkan, hasilnya tetap sama!
.
Nak buang kulit mati mcm laser treatment dkt klinik? Tapi hrga RM45 shaja! Whatsapp cepat!
.
+601132540512
+601132540512
+601132540512
.
🌸Dropship dialu-alukan di seluruh Malaysia🌸
#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

CLEANSER CHARMS NI 2in1 TAU.. BUKAN SEKADAR CUCI KOTORAN DI MUKA MALAH BOLEH REMOVE MAKE UP U OLS DGN SENANG!!😱😱
.
Jerawat ni kdg2 tumbuh x kira masa.. Sekali dia tumbuh, yg besar, yg kecil, semua ada..tambah2 waktu rehat perempuan nie.. Naik berduyun2..😂 Sebab tu, kita mesti kena rajin cuci dgn Cleanser Charms ni..
.
Dlm cleanser ni ade Pati Bunga Chamomile yg dapat mengubati & melawan masalah jerawat disebabkan oleh anti anti-inflamasi & antibakteri yg ade dlm pati tersebut. Dan paling best ialah...
.
Pati bunga Chamomile ini boleh menyelasaikan masalah lingkaran gelap bawah mata atau lebih dikenali sbg MATA PANDA! Kerana zat aktif azulena bersifat pendingin bagi kulit yg mampu mengurangkan gelap bawah mata. Siapa yg bermata panda tu rajin2 gosok bawah mata menggunakan Charms Cleanser ni ye. . .
Harga RM59 utk 100ml. Tahan 3 bln tau! Produk laku keras, cepat habissss!
.
Cpt whatsapp👇
+601132540512
(DROPSHIP DIALU-ALUKAN DI SELURUH MALAYSIA)
#LIPCHARMS💋 #lipcharms #lipmatte #heavenonyourlips #anugerahmeletopera2017 #charmsfoundationmalaysia #nasilemakkopio #dramaakasia #tvalhijrah114 #meletop #meloditv3 #tv3 #tv9 #nona #halalkosmetik #halalskincare #beautyskin #sayajualfoundation #foundationmesrasolat #sayajualmakeup #makeupskincare #makeupremover #sayajualonline #trustedsaller #naturalmakeup #simplemakeup #viral #viral2017 #visitmyig

Most Popular Instagram Hashtags