#anugerahjuaralagu

MOST RECENT

Sketsa pendek before perform AJlL 1996. Slam berlakon jadi businessman speaking speaking semua 不
.
Ooooooo abang @lili.slam dulu bisnes batu bata rupanya. Perghh sebut batu bata dengan accent dia 不. Abang @shahslam_ tokey bumbung 不不不不. Abang @salihyaccob bisnes getah scrub, rainy rainy day, getah cair. So now my bisnes getah scrub become gerimis mengundang 不不不. Abang @zamanislamofficial menyampuk waa jiwang jugak you ni eh 不.
.
.
Credit : Youtube channel TV3Malaysia
.
#zamani #zamanislam #zamaniibrahim #zamanifansclub #zamanigegarvaganza #Teamzamani #abangadeksuperfans #fansofzamani #peminatzamani #peminatzamanislam #abangzamani #slamfansclub #Tsuzamani #influenzamani #kumpulanslam #ajl96 #anugerahjuaralagu #teamslam

Terima kasih TV3... Kerana pengalaman yg tiada ternilai ... Jika benar akan menjadi kenangan..biar kenangan yg indah

Tabik sifu sifu ku...guru ku... Mendidik ku hingga kini... #crew #TV3FINEST #cameraman #productionlife #technicalcrew #broadcasting #malaysia #jimmyjib #drone #camera #dop #studio #anugerahjuaralagu #anugerahskrin #cubrixmalaysia #freelancer #freelancecameraman

I really proud of this figure. Love u a lott kak @sulusarawaksonglyricist
Im a fan of your masterpiece since 2005! 手手手手. .

#repost

Selepas lagu " Always in my heart ", rentak Jazz Dance dalam bahasa iban dikeluarkan tahun lepas, saya kembali dengan lagu " Meruan Sayau ", yang saya compose & tulis lyrics untuk penyanyi iban sarawak iaitu @jenniferjackjj.

Lagu ini berbeza rentak nya dari lagu iban ciptaan saya yang pertama #aimh by Dara hellena ( artiste LUH ) & saya berharap lagu balada iban ini mendapat tempat di hati pendengar setia lagu-lagu iban di Sarawak & Seluruh Malaysia.

Selama 13 tahun saya menulis lirik dalam bahasa melayu di #malaysia莞 & #singapore juga #indonesia, juga mencipta nama di tiga negara ini sebagai sulu sarawak, kini saya melangkah jauh dalam bidang penciptaan lagu & saya mulai dari AKAR ASAL USUL SAYA iaitu IBAN & SARAWAK.

Please supporting this iban song, pergi ke youtube & type Meruan Sayau Jennifer Jack untuk menonton music video versi lirik. MV akan di release soon.

Pada fans saya di Singapura, Malaysia, Indonesia, Brunei, yang sentiasa menunggu karya簡 melayu saya, dengarkan MERUAN SAYAU.

#mentor2018 #acsj #muzikmalaysia #laguiban #jenniferjack #sulusarawak #aimhigh #ajlaimwinner2008 #anugerahindustrimuzik #anugerahjuaralagu #meruansayau #gegarvaganza2018 #waifm #Catsfm @rtm_malaysia @catsfm #melodi #ctdk #composer #lyricist

Komposer : Sulu Sarawak Bungang II
Leka : Sulu Sarawak Bungang

Lirik lagu Always In My Heart - Dara Helena
Nama berita nuan sulu
Amat ku kenang mua selalu
Taja tua jauh enda betemu

Nuan kerja beribu batu
Aku bepesan dalam lagu
Kada nuan baka ati aku

Arap ke pengerindu tua
Teguh belama
Sigi enda minta beserara
Begulai sama [2]
Meruan sayau
Ku ingat ba mata
Always In My Heart
Nuan aja

Ho..o.. Maioh macham penguji sulu
Nanggung pengelengau
Besengki jaku
Tang pengujung, tua nikal baru

Nuan ku sayau belama
Seruran ayan ba maata
Laban nuan
Always In My Heart

Repeat [1][2],Ho..o.. Seagi seput aku
Sigi nadai ngelebu
Minta nuan ngamat
Ke jaku nuan sulu

Ho..o..o..o..hu.. Meruan ku sayau belama
Seruran ayan ba mata
Always In My Heart

#laguiban #lagubaru #aimwinner #aimhigh #anugerahindustrimuzik #anugerahjuaralagu #acsj2018 #acsj #mentor2018 #muzikdayak #muzikmuzik #darahellena #alwaysinmyheart #missuniverse2018 #MissWorldMalaysia #music #potd #musicvideo #lyricist #lyrics #sarawaktalent #malaysianartist #dayakmusic

#repost

Selepas lagu " Always in my heart ", rentak Jazz Dance dalam bahasa iban dikeluarkan tahun lepas, saya kembali dengan lagu " Meruan Sayau ", yang saya compose & tulis lyrics untuk penyanyi iban sarawak iaitu @jenniferjackjj.

Lagu ini berbeza rentak nya dari lagu iban ciptaan saya yang pertama #aimh by Dara hellena ( artiste LUH ) & saya berharap lagu balada iban ini mendapat tempat di hati pendengar setia lagu-lagu iban di Sarawak & Seluruh Malaysia.

Selama 13 tahun saya menulis lirik dalam bahasa melayu di #malaysia莞 & #singapore juga #indonesia, juga mencipta nama di tiga negara ini sebagai sulu sarawak, kini saya melangkah jauh dalam bidang penciptaan lagu & saya mulai dari AKAR ASAL USUL SAYA iaitu IBAN & SARAWAK.

Please supporting this iban song, pergi ke youtube & type Meruan Sayau Jennifer Jack untuk menonton music video versi lirik. MV akan di release soon.

Pada fans saya di Singapura, Malaysia, Indonesia, Brunei, yang sentiasa menunggu karya簡 melayu saya, dengarkan MERUAN SAYAU.

#mentor2018 #acsj #muzikmalaysia #laguiban #jenniferjack #sulusarawak #aimhigh #ajlaimwinner2008 #anugerahindustrimuzik #anugerahjuaralagu #meruansayau #gegarvaganza2018 #waifm #Catsfm @rtm_malaysia @catsfm #melodi #ctdk #composer #lyricist

.
[NEW ARRIVAL]-DESIGN YG MENARIK
.
HAWA SUIT
.
Koleksi JUBAH SELUAR yang STYLISH, MODERN & TRENDY membuatkan si pemakai begitu CERIA.. ANGGUN..n MENAWAN.. SESUAI di pakai untuk semua tempat 叫esuai jugak untuk si pemakai yang mempunyai anak kecil kerana #HAWASUIT bercirikan NURSING FRIENDLY yang mempunyai zip di dada
.
LEBIH MUSLIMAH
LEBIH STYLE
LEBIH SELESA
LEBIH TRENDY
LEBIH BERBALOIIII
LEBIH TERGODA
LEBIH BANYAK LAGI
.
HOT ITEM & DIJAMIN AKAN BERPUAS HATI
.
KENAPA JUBAH SELUAR NI BEST & MENARIK SANGAT
=======================
.
嫖 jarang
Kualiti jahitan yg terbaik & kemas
mempunyai warna2 yang hijab gitu & lembut ...sedap mata memandang
嫖 mudah digosok
嫖 sejuk & selesa dipakai
嫖meterial diamon creap
嫖Tahan lasak & tak mudah luntur
嫖 Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
嫖 Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang menawan serta SYARIAH COMPLIANCE
.
YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK
.
JUBAH SELUAR HAWA SUIT
Rekaannya cantik dan berkualiti
Jom pakat2 beli,Pasti berbaloi dan puas hati. Kualiti kain bermutu tinggi dan selesa sekali.
.
Menaikkan aura sipemakai. Warna cantik menawan hati. Perlu Cuba dan rasai sendiri

HAWA SUITS JUBAH SELUAR
HARGA SPECIAL: RM149
Size 2xL add RM10 .
.
Berminat boleh klik link di bio ig @silah_produkmuslimah utk order atau Whatsapp di www.wasap.my/60182802667
.
#suit #abayafashion #suitstyle #blousehijab #bajukurung #bajukurungcotton #minifashionista #minikurungmoden #kurungmoden #anugerahskrin2018 #anugerahjuaralagu #muzikmuzik #aimantino #livestream #indoor #outdoors #ezadlazim #bajukurungmodenmalaysia #axiataarena #videoaimantino #gv #zamanislam_official #blousepolos #sfmm33 #kembaliterjalin #silah_produkmuslimah #directpm_wassap0192632633 #tambatanhati

Bunga-bunga Cinta #mishaomar #anugerahjuaralagu

KAMI KEMBALI !
.
Tempahan kini dibuka semula. Semestinya dengan harga & kualiti terbaik berbanding yang lain.
.
*Majlis kahwin
*Majlis Korporat
*Majlis Aqiqah
*Hari Guru
*Event Syarikat
*dan macam-macam lagi!

Klik terus link whatsapp di Bio!嚙(Tak perlu save nombor pun)
.
.
.
#icerd #malaysia #kitajuara #cetakmurah #kahwin #goodieskahwin #makeupmurah #kurus #langsing #
#anugerahjuaralagu #viralmalaysia #instafamousmalaysia #trendingmalaysia #malaysiatrending

KAMI KEMBALI !
.
Tempahan kini dibuka semula. Semestinya dengan harga & kualiti terbaik berbanding yang lain.
.
*Majlis kahwin
*Majlis Korporat
*Majlis Aqiqah
*Hari Guru
*Event Syarikat
*dan macam-macam lagi!

Klik terus link whatsapp di Bio!嚙(Tak perlu save nombor pun)
.
.
.
#icerd #malaysia #kitajuara #cetakmurah #kahwin #goodieskahwin #makeupmurah #kurus #langsing #
#anugerahjuaralagu #viralmalaysia #instafamousmalaysia #trendingmalaysia #malaysiatrending

KAMI KEMBALI !
.
Tempahan kini dibuka semula. Semestinya dengan harga & kualiti terbaik berbanding yang lain.
.
*Majlis kahwin
*Majlis Korporat
*Majlis Aqiqah
*Hari Guru
*Event Syarikat
*dan macam-macam lagi!

Klik terus link whatsapp di Bio!嚙(Tak perlu save nombor pun)
.
.
.
#icerd #malaysia #kitajuara #cetakmurah #kahwin #goodieskahwin #makeupmurah #kurus #langsing #
#anugerahjuaralagu #viralmalaysia #instafamousmalaysia #trendingmalaysia #malaysiatrending

KAMI KEMBALI !
.
Tempahan kini dibuka semula. Semestinya dengan harga & kualiti terbaik berbanding yang lain.
.
*Majlis kahwin
*Majlis Korporat
*Majlis Aqiqah
*Hari Guru
*Event Syarikat
*dan macam-macam lagi!

Klik terus link whatsapp di Bio!嚙(Tak perlu save nombor pun)
.
.
.
#icerd #malaysia #kitajuara #cetakmurah #kahwin #goodieskahwin #makeupmurah #kurus #langsing #
#anugerahjuaralagu #viralmalaysia #instafamousmalaysia #trendingmalaysia #malaysiatrending

KAMI KEMBALI !
.
Tempahan kini dibuka semula. Semestinya dengan harga & kualiti terbaik berbanding yang lain.
.
*Majlis kahwin
*Majlis Korporat
*Majlis Aqiqah
*Hari Guru
*Event Syarikat
*dan macam-macam lagi!

Klik terus link whatsapp di Bio!嚙(Tak perlu save nombor pun)
.
.
.
#icerd #malaysia #kitajuara #cetakmurah #kahwin #goodieskahwin #makeupmurah #kurus #langsing #
#anugerahjuaralagu #viralmalaysia #instafamousmalaysia #trendingmalaysia #malaysiatrending

KAMI KEMBALI !
.
Tempahan kini dibuka semula. Semestinya dengan harga & kualiti terbaik berbanding yang lain.
.
*Majlis kahwin
*Majlis Korporat
*Majlis Aqiqah
*Hari Guru
*Event Syarikat
*dan macam-macam lagi!

Klik terus link whatsapp di Bio!嚙(Tak perlu save nombor pun)
.
.
.
#icerd #malaysia #kitajuara #cetakmurah #kahwin #goodieskahwin #makeupmurah #kurus #langsing #
#anugerahjuaralagu #viralmalaysia #instafamousmalaysia #trendingmalaysia #malaysiatrending

KAMI KEMBALI !
.
Tempahan kini dibuka semula. Semestinya dengan harga & kualiti terbaik berbanding yang lain.
.
*Majlis kahwin
*Majlis Korporat
*Majlis Aqiqah
*Hari Guru
*Event Syarikat
*dan macam-macam lagi!

Klik terus link whatsapp di Bio!嚙(Tak perlu save nombor pun)
.
.
.
#icerd #malaysia #kitajuara #cetakmurah #kahwin #goodieskahwin #makeupmurah #kurus #langsing #
#anugerahjuaralagu #viralmalaysia #instafamousmalaysia #trendingmalaysia #malaysiatrending

KAMI KEMBALI !
.
Tempahan kini dibuka semula. Semestinya dengan harga & kualiti terbaik berbanding yang lain.
.
*Majlis kahwin
*Majlis Korporat
*Majlis Aqiqah
*Hari Guru
*Event Syarikat
*dan macam-macam lagi!

Klik terus link whatsapp di Bio!嚙(Tak perlu save nombor pun)
.
.
.
#icerd #malaysia #kitajuara #cetakmurah #kahwin #goodieskahwin #makeupmurah #kurus #langsing #
#anugerahjuaralagu #viralmalaysia #instafamousmalaysia #trendingmalaysia #malaysiatrending

Most Popular Instagram Hashtags