#antioxcidant

MOST RECENT

Dan sesungguhnya Allah bersama orang orang yg sabar ❤ sis slow reply ye sbb x sihat 😷🤒 bnyk sgt raya ni sampai x sihat . Doakan sis cepat sembuh ye. Order still berjalan ye uolls . Order harini esk boleh trus pos

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #SALE
#bccreambydyana #student
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu #promosijualan
#byamierateam #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi

ทำไม ทุกคนถึงควรดื่ม #Maquiplus ขอสรุป ดังนี้ค่ะ
1. ทุกวัน เราโดนสิ่งที่ทำให้เกิดอนุมูลอิสระ จำนวนมาก
2. ถ้าไม่เคย clean จะทำให้สะสมไปเรื่อยๆ และทำให้เกิดไขมันพอกพูน
3. เมื่อไขมันมาก จะทำให้ ไขมันอุดตันไปที่อวัยวะต่างๆ ทั้งเส้นเลือดหัวใจ
4. ตับ คือ อวัยวะที่ควบคุม ส่วนต่างๆ ในร่างกาย ถ้าอ่อนแอ จะทำให้ร่างกายทั้งหมดแย่ไปด้วย
มากิพลัส ช่วยดูแลตับให้แข็งแรง และเลือดสะอาด
มากิพลัส เหมาะกับคน 2 กลุ่ม - "กลุ่มคนที่แข็งแรง อยู่แล้ว" ก็ให้แข็งแรงยิ่งขึ้น เพราะ ร่างกายทุกคนต้องการสารอาหารเพื่อบำรุง - "กลุ่มคนที่ไม่แข็งแรง" เพื่อฟื้นฟูจากข้างใน และ ล้างพิษที่เกาะติดอยู่ในร่างกาย
ดื่มมากิพลัสกันนะคะ🍷
#ต้านอนุมูลอิสระ
#antioxcidant

Shilajit the Anti-Aging Agent

The mitochondria manufacture about 95% of the cellular energy of the body, which dramatically reduces with age. The mitochondria are responsible for muscle strength, hormonal energy and, as it turns out, shilajit is a powerhouse for mitochondrial energy, along with an enzyme called CoQ10. Shilajit alone has been shown to activate, stabilize and revitalize CoQ10, making it more available to boost mitochondrial energy production.
#SHILAJIT#HIMALAYANSHILAJIT#NATURAL #goodhealth #benefits #health #healthylife #shilajit #natural #organic #shilajitforlife #morningshilajit #healthymorning
#shilajitbenifits #antiaging #sexdrive #shilajitformen #shilajitforwomen #shilajitforevrryoneshilajit #himalayan #antioxcidant #naturalremedy #infertility #booster #fulvicacid #Testosteronebooster #enerybooster #power #resin

🍒happy weekend🍒

Sour cherries are loaded with important nutrients, including phytochemicals (disease-fighting plant compounds), antioxidants and vitamin C. This tiny red fruit is beneficial for cancer prevention, reduces inflammation, enhances heart health and provides other health benefits.
Antioxidant-Rich Fruit

Sour cherries are red fruits. Red fruits and vegetables are rich in the antioxidant phytochemical class known as anthocyanins. Phytochemicals give brightly colored fruits and vegetables their colorful hues. Anthocyanins, in particular, encourage healthy circulation, ensure proper nerve function and offer anti-cancer properties.
#happyweekend #jam #sauerkirschen #sourcherry #sourcherries #health #healthy #gesundheit #antioxidante #antioxcidant #vitamine #vitaminc #heilpraktikerin #heilpraktikerkarlsruhe

Shilajit VS Infertility
A study gave 60 men suffering from infertility shilajit twice daily for 90 days. At the end of the trial period, sperm counts in the men increased by more than 60%, and sperm activity improved by 12%.
Any man dealing with infertility should consider this safe, natural alternative to address his condition.
Same goes for womens who are suffering from infertility issues.
Before using shilajit for this purpose do proper research ask a doctor and find a good and pure shilajit for you.
Stayblessed stayhappy

#SHILAJIT#HIMALAYANSHILAJIT#NATURAL #goodhealth #benefits #health #healthylife #shilajit #natural #organic #shilajitforlife #morningshilajit #healthymorning
#shilajitbenifits #antiaging #sexdrive #shilajitformen #shilajitforwomen #shilajitforevrryoneshilajit #himalayan #antioxcidant #naturalremedy #infertility #booster #fulvicacid #Testosteronebooster #enerybooster #power

🌸 Naaz Daily Skin Care Kit 🌸
Sun, Dirt, Oil and Pollution can damage your skin and it can lead to early signs of aging like Fine Lines, Darkspots, Discoloration, Wrinkles, Enlarged Pores, Dullness etc due to which your skin appear to be lifeless and dull.

Cleansing, Toning, Moisturizing should be a part of your daily skin care ritual. To achieve the Happy, Healthy and Glowing skin Naaz Beauty Products have launched "Daily Skin Care Kit" which gently removes the Excess Oil, Dirt, Micro Particles out of the skin with all natural formula enrich with Multiple Vitamins and Anti-Oxidants properties which give you Youthful, Lively, Smooth and Healthy fair glowing looking skin.

It helps to prevents your skin from harmful ageing effects of UVA and UVB rays. This is suitable especially for a hectic lifestyle that requires you to spend time outdoor in the sun.

It contains 5 products.
1) Face Wash
2) Cleansing Milk
3) Face Toner
4) Moisturiser
5) Sunscreen Lotion ♡Available For All Skin Type

#skin #skincare #skincareproducts #skincareroutine #skincareritual #allnatural #notestedonanimals #vegan #earlysignsofaging #darkspots #discolouration #wrinkles #finelines #dullskin #skincarekit #fairskin #brightskin #glowingskin #cleanser #toner #moisturiser #sunscreen #beauty #beautyblog #veganproducts #beautyproducts #beautybloggers #indianbeautyblogger #multivitamin #antioxcidant

Guyss , korang yg nak cantik tu masih ada peluang lagi tau ! Yg duk area terengganu , besut & Kelantan tu. Bagitahu cepat kalau korang nak sis cod barang korang sampai depan Rumah. Sehari sebelum raya tu sis dah tak terima tau sebab jalan sesak . So kita terima cod je buat masa sekarang ye. Sebab nak mudahkan kerja korang semua ni.

Jom cantik raya ni dgn Dyxy !

Utk pertanyaan sila whtspp sis ke 0133001601 or DM / klik link dkt bio.

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #SALE
#bccreambydyana #student
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu #promosijualan
#byamierateam #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi

Raya dah nak kunjung tiba✨✨ korang taknak ke muka flawless di pagi raya ??? Mesti la nk 😍😍😍😊😊 kan ?? So ini la peluang perempuan perempuan di luar sana utk grab Dyxy ni sekarang before raya !

Last payment ?? Boleh payment esok 😉😉 sabtu kita terus pos utk gegirls yg nak cantik raya nanti.

Utk pertanyaan sila whtspp sis ke 0133001601 or DM / klik link dkt bio.

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #SALE
#bccreambydyana #student
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu #promosijualan
#byamierateam #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi

Why u need this BC cream ??? ✅ Full coverage (foundation + concealer)
✅ Tahan lama sehingga 24 jam
✅ Tak bercampuk
✅ Tak berminyak
✅ Bukan sahaja mencantikkan malah ia juga merawat Kulit muka
✅ Muka jadi glowing

Utk pertanyaan sila whtspp sis ke 0133001601 or DM / klik link dkt bio.

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #SALE
#bccreambydyana #student
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu #promosijualan
#byamierateam #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi

Ramadhan sale !! Sementara tunggu berbuka tu kn , apa kata kita survey ig @aa_shopee dulu nak tak ??? Sebab Katanya ada promosi sempena nak raya ni 😍😍😍 best sgt uolls. Sis nak kasi 10 free gift utk setiap set. Lagi jimat tau 👍🏻👍🏻👍
.
Utk orang terengganu tu 📢📢📢📢 korang boleh dapatkan dgn sis jugak tau . Nk cod pun boleh nanti sis hantar sampai depan Rumah. Yg duk area besut pun boleh cod okey ?

Utk pertanyaan sila whtspp sis ke 0133001601 or DM / klik link dkt bio.

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #SALE
#bccreambydyana #student
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu #promosijualan
#byamierateam #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi

Ramadhan sale ✨✨ jom beraya dengan Dyxy !! Sekarang tengah promotion tau. Dan paling best sis nak kasi 10 free gift dkt korang 😍😍😍 nak tak kalau sis bagi free gift ??? Mesti la nak kan.

Setiap set ada free gift tau . Jangan risau kalini free postage je sis nak kasi uolls. Semua free la ✨ jom grab skrg ! 8 June last payment ye uolls 😊😘💕💕
.
Utk pertanyaan sila whtspp sis ke 0133001601 or DM / klik link dkt bio.

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #SALE
#bccreambydyana #student
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu #promosijualan
#byamierateam #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi

Yg nak order boleh order skrg jugak. Yg mana nak Cantik masa raya tu kan boleh order Dyxy tau. Korang boleh bersakan raya dgn Dyxy nanti 😍😍😍💕💕💕 utk dyxy korang boleh buat payment 8hb ye 😉😉😉😉 9hb kita start pos utk semua.
.
Yg mengidam nak choco rice yg meleleh tu last korang payment 7hb tau 😉 abam pos laju pun nk beraya uolls 😭😭😭 jom cepat cepat whtspp sis utk order .

Utk pertanyaan sila whtspp sis ke 0133001601 or DM / klik link dkt bio.

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #SALE
#bccreambydyana #student
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu #promosijualan
#byamierateam #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi

Jom cepat cepat dapatkan Dyxy sekarang ! Harini order esok terus POS !
.
Mengidam nak makan choco rice coklat leleh ??? Meh order skrg ! Harini order esok boleh terus POS tau

Utk pertanyaan sila whtspp sis ke 0133001601 or DM / klik link dkt bio.

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #SALE
#bccreambydyana #student
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu #promosijualan
#byamierateam #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi

Dah order belum Dyxy ni ?? Korang dah nak raya ni !! Tinggal berapa minggu lagi nak raya , jom order skrg?!! Nak cod sampai depan rmoh pun boleh je , area terengganu & seangkatan dgn nya ye 😉😉😉😉😉😉 jom cepat cepat grab ! Sebab sis tahu semua nak Cantik raya ni kan ??? Jom whtspp skrg sbb ada 10 extra gift menanti tu 😍😍😍💞💞. Jom whtspp skrg !

Close order : 9 June 2018 !

Utk pertanyaan sila whtspp sis ke 0133001601 or DM / klik link dkt bio.

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #SALE
#bccreambydyana #student
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu #promosijualan
#byamierateam #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi

Suka tak tengok gift banyak banyak macam ni???? Mesti la suka kan ??? Nak nak perempuan lagi la dia suka. Si somi kalau taknak isteri bersiap Lama raya nanti. Hadiahkan diorang Dyxy ni ha ! Jangan marah tau kalau isteri bersiap lama sebab bukan senang perempuan nak struggle depan cermin tu 😂😂😂😂 kalau taknak isteri bersiap lama bagi je diorng Dyxy ! Nah semudah ABC je !

Close order : 9 June 2018 !

Utk pertanyaan sila whtspp sis ke 0133001601 or DM / klik link dkt bio.

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #SALE
#bccreambydyana #student
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu #promosijualan
#byamierateam #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi

Sis tahu semua nak Cantik raya ni kan ??? Sebab tu sis gigih nak siapkan postage utk syg syg semua yg nak cantik raya ni 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻. Jom siapa lagi nak cantik raya ni ?! Cepat cepat whtspp sis ! Nanti raya boleh berdyxy 😉😉😉. Utk pertanyaan sila whtspp sis ke 0133001601 or DM / klik link dkt bio.

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #SALE
#bccreambydyana #student
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu #promosijualan
#byamierateam #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi

Sayang sayang semua , saya tahu awak semua nak Cantik raya ni kan?💞💞💞 Semua nak lawa lawa raya ni kan? Takkan nak beraya dengan naked face betul tak???? Dyxy ada sudi Bantu korang nak raya nanti ! Murah Murah je sis nak kasi ! Sebab ada promotion Dari 30% sampai 80% . Berbaloi kan? Plus korang dapat pulak 10 extra free gift utk raya nanti 😍😍💖💖 siapa tak suka betul tak? Ha jom whtspp sis skrg !

Utk pertanyaan sila whtspp sis ke 0133001601 or DM / klik link dkt bio.

#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy #SALE
#bccreambydyana #student
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu #promosijualan
#byamierateam #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi

Most Popular Instagram Hashtags