#antarabangsa

MOST RECENT

WANGIAN ITU PELENGKAP KEHIDUPAN HARIAN ! .
.
Tak lengkap tau kalau keluar rumah cantik-cantik tanpa minyak wangi! .
.
Tapi kadang-kadang ada je minyak wangi yang bila kita sembur kejap je lepastu 2,3 jam terus hilang wangi! .
.
Kalau macam tu, calit-calit je Wan Body Perfume sebelum keluar rumah, confirm wangi dia tahan seharian! 😍
.
.
WhatsappπŸ“²0175156598

#wanperfume#bodyperfume#produkwan#agendiperlukan#calitcalitwangi#lelaki#perempuan#seratusperatuspati#berkualiti#tahanlama#duabelasjam#inspirasidariwangian#antarabangsa#permintaantinggi#bersaizpoket#jimatruang#travel#senangdibawa#mesrasolat#rollon#spray#airfreshener#kereta#bilik#ruangtamu#almari #rakkasut#sayajual#sayaguna#online

Selamat petang semua. Semoga anda semua selalu sihat dan gembira. Duta baru Malaysia di Itali. Good afternoon everyone. The new Malaysian ambassador in Italy. Il nuovo ambasciatore della Malesia in Italia. #kerajaanmalaysia #duta #malaysia #italy #antarabangsa #quirinale #news #notizie

aku kewajipan mu yang kau tak bole pertahankan tetapi tidak bole pulak kau lepaskan ... #antaraduadarjat #antarabangsa #antarahartadankasisayang #antarakudankamu #penghujungjalan

SENANG BETUL NAK BAWA KEMANA-KEMANA! πŸ˜‰
.
.
Selamat petang dan Assalamualaikum. Nak tanya sikit ni, ada lagi yang belum cuba Wan Body Perfume? ☺️
.
.
Korang tahu tak Wan Body Perfume ni perfume yang sangat-sangat berkualiti yang korang boleh dapati dengan harga yang SANGAT-SANGAT berpatutan? πŸ€—
.
.
Kecil, molek, bersaiz poket dan senang bawak travel! Tak perlu takut kalau pecah atau sebagainya. Nak bawak banyak-banyak pun boleh tak ada masalah. βœ¨πŸ˜‰
.
.
Kalau nak beli, jangan beli satu je! Beli banyak-banyak kasi satu office, satu family pakai. Nak jadi pengedar terus pun lagi bagus! πŸ€—
.
.
WhatsappπŸ“²0175156598

#wanperfume#bodyperfume#produkwan#agendiperlukan#calitcalitwangi#lelaki#perempuan#seratusperatuspati#berkualiti#tahanlama#duabelasjam#inspirasidariwangian#antarabangsa#permintaantinggi#bersaizpoket#jimatruang#travel#senangdibawa#mesrasolat#rollon#spray#airfreshener#kereta#bilik#ruangtamu#almari #rakkasut#sayajual#sayaguna#online

PRODUK HOT LAKU KERAS TAPI RAMAI LAGI TAK BERI PELUANG PADA DIRI. 😨

Ramai lagi yang tak tahan tengok testimoni,tapi bile tau sapu kat nadi, kuar ayat cliche ni "La,ingatkan minum". Awak, yang minum, makan, telan, hisap tu suppliment. Ada potensi merosakkan buah pinggang kalo amik terlalu lama. Sebab badan awak tu dah ade khasiat yang didapati dari makanan. Kalo terlebih boleh jadi penyakit.
Jom ubah kepada produk yang bantu aktifkan semula sel-sel dalam badan secara semulajadi,bukan bersifat suppliment (makanan tambahan) ❀ #KKM approved.
πŸ’œ 100% bahan #SELAMAT digunakan
πŸ’› Setanding produk #antarabangsa tapi harga bawah seratus!
πŸ’š Formulasi Khas oleh Professor dari Oxford London, Pakar dalam bidang kecantikan lebih 12 tahun.
❀ Takde kesan sampingan.
πŸ’œ Takde Pantang Larang.
πŸ’› Detail bahan ada pada kotak supaya tak ragu-ragu. (kalau malas tengok kotak, meh Piem Cik MV, Cik MV stori).
πŸ’š Alamat kilang penghasilan produk ada ditulis di belakang kotak (tak perlu sorok).
❀ Bukan suppliment.
πŸ’œ Tak perlu makan, telan atau hisap.
πŸ’› Bukan skincare.
πŸ’š Sapuan utama adalah di #NADI bukan di muka tapi mampu merawat masalah kulit wajah dan badan.
❀ Kesan seawal #SEMINGGU( berdasarkan testimoni kami terima tetapi bergantung juga pada individu).
πŸ’œ Dah 4 tahun di pasaran.
πŸ’› Tak jual di mana-mana kedai jamu sebagai bukti produk kami #EKSKLUSIF dan #UNIQ kerana penggunaan yang betul, kami sebagai agen akan guide sepenuhnya. Bukan beli dan balik!
πŸ’š Produk yang menjanjikan kesan 4 dalam 1 iaitu #CERAH, #ANJAL, #TEGANG dan #AWETMUDA jika diamalkan secara #KONSISTEN.

Ada produk lain lebih hebat,mudah,jimat berbanding WDTA?
Jom kongsi πŸ˜„

PRODUK HOT LAKU KERAS TAPI RAMAI LAGI TAK BERI PELUANG PADA DIRI. 😨

Ramai lagi yang tak tahan tengok testimoni,tapi bile tau sapu kat nadi, kuar ayat cliche ni "La,ingatkan minum". Awak, yang minum, makan, telan, hisap tu suppliment. Ada potensi merosakkan buah pinggang kalo amik terlalu lama. Sebab badan awak tu dah ade khasiat yang didapati dari makanan. Kalo terlebih boleh jadi penyakit.
Jom ubah kepada produk yang bantu aktifkan semula sel-sel dalam badan secara semulajadi,bukan bersifat suppliment (makanan tambahan) ❀ #KKM approved.
πŸ’œ 100% bahan #SELAMAT digunakan
πŸ’› Setanding produk #antarabangsa tapi harga bawah seratus!
πŸ’š Formulasi Khas oleh Professor dari Oxford London, Pakar dalam bidang kecantikan lebih 12 tahun.
❀ Takde kesan sampingan.
πŸ’œ Takde Pantang Larang.
πŸ’› Detail bahan ada pada kotak supaya tak ragu-ragu. (kalau malas tengok kotak, meh Piem Cik MV, Cik MV stori).
πŸ’š Alamat kilang penghasilan produk ada ditulis di belakang kotak (tak perlu sorok).
❀ Bukan suppliment.
πŸ’œ Tak perlu makan, telan atau hisap.
πŸ’› Bukan skincare.
πŸ’š Sapuan utama adalah di #NADI bukan di muka tapi mampu merawat masalah kulit wajah dan badan.
❀ Kesan seawal #SEMINGGU( berdasarkan testimoni kami terima tetapi bergantung juga pada individu).
πŸ’œ Dah 4 tahun di pasaran.
πŸ’› Tak jual di mana-mana kedai jamu sebagai bukti produk kami #EKSKLUSIF dan #UNIQ kerana penggunaan yang betul, kami sebagai agen akan guide sepenuhnya. Bukan beli dan balik!
πŸ’š Produk yang menjanjikan kesan 4 dalam 1 iaitu #CERAH, #ANJAL, #TEGANG dan #AWETMUDA jika diamalkan secara #KONSISTEN.

Ada produk lain lebih hebat,mudah,jimat berbanding WDTA?
Jom kongsi πŸ˜„

PRODUK HOT LAKU KERAS TAPI RAMAI LAGI TAK BERI PELUANG PADA DIRI. 😨

Ramai lagi yang tak tahan tengok testimoni,tapi bile tau sapu kat nadi, kuar ayat cliche ni "La,ingatkan minum". Awak, yang minum, makan, telan, hisap tu suppliment. Ada potensi merosakkan buah pinggang kalo amik terlalu lama. Sebab badan awak tu dah ade khasiat yang didapati dari makanan. Kalo terlebih boleh jadi penyakit.
Jom ubah kepada produk yang bantu aktifkan semula sel-sel dalam badan secara semulajadi,bukan bersifat suppliment (makanan tambahan) ❀ #KKM approved.
πŸ’œ 100% bahan #SELAMAT digunakan
πŸ’› Setanding produk #antarabangsa tapi harga bawah seratus!
πŸ’š Formulasi Khas oleh Professor dari Oxford London, Pakar dalam bidang kecantikan lebih 12 tahun.
❀ Takde kesan sampingan.
πŸ’œ Takde Pantang Larang.
πŸ’› Detail bahan ada pada kotak supaya tak ragu-ragu. (kalau malas tengok kotak, meh Piem Cik MV, Cik MV stori).
πŸ’š Alamat kilang penghasilan produk ada ditulis di belakang kotak (tak perlu sorok).
❀ Bukan suppliment.
πŸ’œ Tak perlu makan, telan atau hisap.
πŸ’› Bukan skincare.
πŸ’š Sapuan utama adalah di #NADI bukan di muka tapi mampu merawat masalah kulit wajah dan badan.
❀ Kesan seawal #SEMINGGU( berdasarkan testimoni kami terima tetapi bergantung juga pada individu).
πŸ’œ Dah 4 tahun di pasaran.
πŸ’› Tak jual di mana-mana kedai jamu sebagai bukti produk kami #EKSKLUSIF dan #UNIQ kerana penggunaan yang betul, kami sebagai agen akan guide sepenuhnya. Bukan beli dan balik!
πŸ’š Produk yang menjanjikan kesan 4 dalam 1 iaitu #CERAH, #ANJAL, #TEGANG dan #AWETMUDA jika diamalkan secara #KONSISTEN.

Ada produk lain lebih hebat,mudah,jimat berbanding WDTA?
Jom kongsi πŸ˜„

PRODUK HOT LAKU KERAS TAPI RAMAI LAGI TAK BERI PELUANG PADA DIRI. 😨

Ramai lagi yang tak tahan tengok testimoni,tapi bile tau sapu kat nadi, kuar ayat cliche ni "La,ingatkan minum". Awak, yang minum, makan, telan, hisap tu suppliment. Ada potensi merosakkan buah pinggang kalo amik terlalu lama. Sebab badan awak tu dah ade khasiat yang didapati dari makanan. Kalo terlebih boleh jadi penyakit.
Jom ubah kepada produk yang bantu aktifkan semula sel-sel dalam badan secara semulajadi,bukan bersifat suppliment (makanan tambahan) ❀ #KKM approved.
πŸ’œ 100% bahan #SELAMAT digunakan
πŸ’› Setanding produk #antarabangsa tapi harga bawah seratus!
πŸ’š Formulasi Khas oleh Professor dari Oxford London, Pakar dalam bidang kecantikan lebih 12 tahun.
❀ Takde kesan sampingan.
πŸ’œ Takde Pantang Larang.
πŸ’› Detail bahan ada pada kotak supaya tak ragu-ragu. (kalau malas tengok kotak, meh Piem Cik MV, Cik MV stori).
πŸ’š Alamat kilang penghasilan produk ada ditulis di belakang kotak (tak perlu sorok).
❀ Bukan suppliment.
πŸ’œ Tak perlu makan, telan atau hisap.
πŸ’› Bukan skincare.
πŸ’š Sapuan utama adalah di #NADI bukan di muka tapi mampu merawat masalah kulit wajah dan badan.
❀ Kesan seawal #SEMINGGU( berdasarkan testimoni kami terima tetapi bergantung juga pada individu).
πŸ’œ Dah 4 tahun di pasaran.
πŸ’› Tak jual di mana-mana kedai jamu sebagai bukti produk kami #EKSKLUSIF dan #UNIQ kerana penggunaan yang betul, kami sebagai agen akan guide sepenuhnya. Bukan beli dan balik!
πŸ’š Produk yang menjanjikan kesan 4 dalam 1 iaitu #CERAH, #ANJAL, #TEGANG dan #AWETMUDA jika diamalkan secara #KONSISTEN.

Ada produk lain lebih hebat,mudah,jimat berbanding WDTA?

Nak info lanjut, klik link ni

wasap.my/60132729496/igWdtaOder

PRODUK HOT LAKU KERAS TAPI RAMAI LAGI TAK BERI PELUANG PADA DIRI. 😨

Ramai lagi yang tak tahan tengok testimoni,tapi bile tau sapu kat nadi, kuar ayat cliche ni "La,ingatkan minum". Awak, yang minum, makan, telan, hisap tu suppliment. Ada potensi merosakkan buah pinggang kalo amik terlalu lama. Sebab badan awak tu dah ade khasiat yang didapati dari makanan. Kalo terlebih boleh jadi penyakit.
Jom ubah kepada produk yang bantu aktifkan semula sel-sel dalam badan secara semulajadi,bukan bersifat suppliment (makanan tambahan) ❀ #KKM approved.
πŸ’œ 100% bahan #SELAMAT digunakan
πŸ’› Setanding produk #antarabangsa tapi harga bawah seratus!
πŸ’š Formulasi Khas oleh Professor dari Oxford London, Pakar dalam bidang kecantikan lebih 12 tahun.
❀ Takde kesan sampingan.
πŸ’œ Takde Pantang Larang.
πŸ’› Detail bahan ada pada kotak supaya tak ragu-ragu. (kalau malas tengok kotak, meh Piem Cik MV, Cik MV stori).
πŸ’š Alamat kilang penghasilan produk ada ditulis di belakang kotak (tak perlu sorok).
❀ Bukan suppliment.
πŸ’œ Tak perlu makan, telan atau hisap.
πŸ’› Bukan skincare.
πŸ’š Sapuan utama adalah di #NADI bukan di muka tapi mampu merawat masalah kulit wajah dan badan.
❀ Kesan seawal #SEMINGGU( berdasarkan testimoni kami terima tetapi bergantung juga pada individu).
πŸ’œ Dah 4 tahun di pasaran.
πŸ’› Tak jual di mana-mana kedai jamu sebagai bukti produk kami #EKSKLUSIF dan #UNIQ kerana penggunaan yang betul, kami sebagai agen akan guide sepenuhnya. Bukan beli dan balik!
πŸ’š Produk yang menjanjikan kesan 4 dalam 1 iaitu #CERAH, #ANJAL, #TEGANG dan #AWETMUDA jika diamalkan secara #KONSISTEN.

Ada produk lain lebih hebat,mudah,jimat berbanding WDTA?
Jom kongsi πŸ˜„

Dim Sum lunch at a Japanese department store in Malaysia #dimsum #kl #foodie #antarabangsa

Hai Usahawan Warga Utara!

Adakah anda seorang Usahawan IKS? Ingin meningkatkan pengetahuan berkenaan penjenamaan & pembungkusan terkini? Ingin menembusi pasaran antarabangsa?
.
Sertailah Program Rise Above anjuran Majlis Amanah Rakyat (MARA) & Malaysia Design Development Centre (DDEC) pada 27-28 Ogos 2018 bertempat di Hotel Seri Malaysia, Kangar, Perlis. .
Terdapat banyak faedah yang akan diperolehi, antaranya perkhidmatan reka bentuk dan cetakan business card / bunting secara PERCUMA! (Tertakluk kepada terma & syarat)
.
Daftarlah sekarang kerana tempat adalah terhad dan pendaftaran adalah PERCUMA! Untuk pendaftaran dan maklumat lebih lanjut sila hubungi Pejabat MARA negeri Perlis (04-9761 726 / 04-9762 320) atau Pegawai PUSMA , En. Zainal (019-954 1513)
.
#MARA #DDEC #BrandingU #RiseAbove #usahawan #IKS #branding #packaging #antarabangsa #LocalToInternational

β€œ Wherever you go , go with All Your Heart " gituuu ! πŸ˜‰

15 PILIHAN HARUMAN? WOW BANYAKNYA!" .
.
Kadang-kadang bila sibuk dengan urusan kerja seharian, banyak benda yang kita tak sempat nak buat.
Kadang lepas basuh baju terlupa nak jemur, kadang pewangi rumah yang kita beli pon tak menepati citarasa. Dalam iklan kemain tulis spread bau sampai ke luar rumah hehe. Tapi bila apply kat rumah .. Pelik sungguh!

Haaaaa kalau macam tu kan meh sini admin share Air Freshner Product Wan yang ada 15 pilihan haruman? .
.
Banyaknya sampai 15 pilihan bau!
.
.
Suka ke suka ?!!!
.
.
.
Haaa haruman dekat pasaran tu pun paling banyak ada 5 pilihan. 😌
.
.
Tapi dengan Wan Air Freshener korang ada 15 pilihan tau. Pilih Ja mana uang korang nak ! Nak beli setiap satu haruman pun lagi bagus. Boleh letak dekat pelbagai tempat πŸ˜‰ πŸ‘πŸ»
.
πŸ“²Www.wasap.my/60175156598

#wanperfume#bodyperfume#produkwan#agendiperlukan#calitcalitwangi#lelaki#perempuan#seratusperatuspati#berkualiti#tahanlama#duabelasjam#inspirasidariwangian#antarabangsa#permintaantinggi#bersaizpoket#jimatruang#travel#senangdibawa#mesrasolat#rollon#spray#airfreshener#kereta#bilik#ruangtamu#almari #rakkasut#sayajual#sayaguna#online

UNTUNG JADI dropship WONGI!

Seminggu jual 10 botol untung RM160.

Kalau 4minggu 40botol ? Untung RM160 x 4 = RM640 ! πŸ’°

RM640 x 5bulan = RM3,200.00

Nah boleh sudah kau pigi becuti sisku hujung tahun ! Hahahah ! (mesti ada yg cakap ala kauuu tu nda juga smpai pg becuti!bukan nda mampu sisku tapi lagi suka saving duit)

Masih ada masa mau kumpul2 duit! Bah jadi REGISTER sekarang jadi DROPSHIP WONGI !😝
.
.
.
#dhouzon9shop #wongilotion #wongisarawak #wongibintulu #dropshipneeded #wangi #wangimalaysia #wangiantarabangsa #bazaarmalaysia #instashop #inspirasiwangiantarabangsa #bazaaronline #bintuluonlineshop #sarawakonlineshop #bazaarpaknil #bazaarsarawak #antarabangsa

"SEDAPNYA PERFUME BAU PASSPORT ! RASA MANIS JE!" 😍
.
.
Untuk korang suka wangian yang berbau manis macam buah, WW01 ni memang perfect untuk korang! πŸ˜‰
.
.
Sebab apa? Sebab Wan Body Perfume ni TAHAN 12 JAM, DIPERBUAT DARIPADA 100% PATI & HARGA BERPATUTAN! 😁
.
.
Cepat-cepat dapatkan sekarang! Belikan untuk 1 family terus! πŸ˜€

WhatsappπŸ“² 0175156598 @ klik link di bio.

#wanperfume#bodyperfume#produkwan#agendiperlukan#calitcalitwangi#lelaki#perempuan#seratusperatuspati#berkualiti#tahanlama#duabelasjam#inspirasidariwangian#antarabangsa#permintaantinggi#bersaizpoket#jimatruang#travel#senangdibawa#mesrasolat#rollon#spray#airfreshener#kereta#bilik#ruangtamu#almari #rakkasut#sayajual#sayaguna#online

Majlis Pengijazahan Kolej Antarabangsa Micronet 2018 yang berlangsung di Indera Samudra Grand Hall, The Empire Hotel & Country Club, Jerudong, di sini, pagi tadi.

Video oleh Imelda Groves HA.

Ikuti berita selanjutnya di http://www.mediapermata.com.bn

#Majlis #Pengijazahan #Kolej #Antarabangsa #Micronet #2018

Oh it's like that rupanya? Tell you what buddy @naikkanfollowersinsta I'll send some to you instead 😎 #1439h #2018 #sharingiscaring #terimakasih #malaysia #antarabangsa #international #percuma #amaljariah #orangmemberikitamerasa #

Most Popular Instagram Hashtags