[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ansshellbox

1934 posts

TOP POSTS

Thank you @lufyaluvya and family for having #Ansshellbox. Selamat berbuka everyone!

Yeay so me and friends gonna have Shell out at home by @ansshellbox 2 flavours Butter and Curry Chili!! Do follow @ansshellbox for more details! Bye nak makan 😬😬😬 #ansshellbox

Favourite meal of the week : Spaghetti w grill chicken @ansshellbox Panaskan pakai microwave n good to go! #AnsShellBox #EatClean #FitnessLife

Meet @ansshellbox at Sri Rampai πŸ™‹
#bazar #bazarkl #ansshellbox

JOM SHELL OUT!

Anda nak ber-shell out ? Tapi tak mahu travel jauh-jauh. Jangan risau, kami team #ANSSHELLBOX menyediakan pes shell out yang sedap dan murah bagi memenuhi keperluan anda. Dengan 6 pilihan perasa yang menarik :
dan serendah RM5, anda sudah boleh ber-shell out di rumah.

Pm saya segera untuk mendapatkan pes #ANSSHELLBOX anda hari ini
wzup 0182730344 / 0133003449

Feeling blessed today. Dinner yang sangat sedap daripada @ansshellbox. Sanggup tahan allergic seafood sebab nak makan jugak2 seafood heaven yang freshly cooked ni. Thank you so much. Definitely will repeat this soon! Guys.. nak order untuk lunch ke dinner ke siap delivery at your front door... boleh terus order directly from @ansshellbox ok? I PROMISE YOU WON'T REGRET. 😘 #ansshellbox #shellbox

#ansshellbox @ansshellbox cookies ready to delivery all over KL & SELANGOR! yeayyy
ws 01121321664 to purchase! πŸͺ

1 RM10
3 RM25
#ansshellbox #premiumcookies #foodporn #cookiesmonster #cookieslover

Yeay food dah sampai πŸ˜‹πŸ˜‹ Food delivery by AnsShellbox.
Makan tengah malam ke sahur ni hehe.

Sup gearbox, chili crab & lamb chop.
Terasa, perisa, sedap πŸ˜‹πŸ˜‹. After puasa kita try shellout delivery ye.

Selamat Bersahur 😍😍
::16 Ramadan

#AnsShellbox #FoodDelivery #Sahur

Eh eh sape tu?
Abang jebat la. Abang jebat pun dh cuba healthy meal dari #ANSSHELLBOX anda bila lagi?

Cepat cepat ws saya untuk mendapatkan healthy meal anda.
0182886953 0182886953 0182886953 0182886953
#lapar #nakmakan #naksihat #nakcantik #nakkurus #hakakjelita #sedaplazat #annshellboxcheras #ansshellboxkl #ondiet #healthymeals

MOST RECENT

Berbuka with ansshellbox. Customer share berbuka with family. Alhamdulillah. Anyone nak order lepas raya. Sis balik kampung.
For details kindly WA 0172638067

Flavor pes by ANSSHELLBOX !

Hot curry
Butter creamy
Sweet sour
Black pepper
RM5 (125gm)

Hot spicy
RM6 (125gm)

Kam heong
Black pepper mushroom
RM7 (125 gm)

For details WA 0172638067

Boleh dapatkan form our trusted agent 😍

#foodporn #foodhunter #Seafoods #seafood #seafoodlover #ansshellbox #shelloutmurah #shellbox #halalfood #malaysia #foodheaven #masakankampung #westernfood #freshseafood #bazaarpaknil #supportlocal #shellout #detoxwater #detox #detoxdrink #blackmussels #homecook #musselwithgarlicbread #softshellcrabburger #creamyprawnwithgarlicbread #westernfood #vsco #vscocam #foodhunting #merdeka #malaysia #jjc

Goreng MAKARONI dgn Pes Sebaguna Ansshellbox flavour BLACK PEPPER. CREATIVE kan??? Tu la dah kata, mmg Pes ni SERBAGUNA.

Jimat, cepat n mudah
Hot curry
Butter creamy
Sweet sour
Black pepper
RM5 (125gm)

Hot spicy
RM6 (125gm)

Kam heong
Black pepper mushroom
RM7 (125 gm)

For details WA 0172638067

Boleh dapatkan form our trusted agent 😍

#foodporn #foodhunter #Seafoods #seafood #seafoodlover #ansshellbox #shelloutmurah #shellbox #halalfood #malaysia #foodheaven #masakankampung #westernfood #freshseafood #bazaarpaknil #supportlocal #shellout #detoxwater #detox #detoxdrink #blackmussels #homecook #musselwithgarlicbread #softshellcrabburger #creamyprawnwithgarlicbread #westernfood #vsco

Come and feel the taste.. Lamb chop and chicken chop middle east Marinated. Nnti abam #saltbae sikit Masa presentation. πŸ‘Œ 😁
#ansshellbox #chef_bazaar

Assalamualaikum.. Just to inform.. @ansshellbox just produce new production #cookiesmonster Just hit !! 01121321664 to book!! ThanksπŸ€—πŸ€—
#ansshellbox

#ansshellbox @ansshellbox cookies ready to delivery all over KL & SELANGOR! yeayyy
ws 01121321664 to purchase! πŸͺ

1 RM10
3 RM25
#ansshellbox #premiumcookies #foodporn #cookiesmonster #cookieslover

Takleh fikir nak makan apa?
Letih kat dapur nak masak ? Nak pergi pasar pun malas.
Nak pergi bazaar ramai sangat orang?parking susah?
Apakata korang call je @ansshellbox pilih je menu apa yg korang nak, dorang datang sampai dalam rumah siap hidang lagi. Nasi pun xyah masak. Senang kan? Sambil tunggu azan ni jom kita berzikirπŸ™
Selamat Berbuka! Kita shell out malam ni🍀🍚🐚 Thank you! @ansshellbox #ansshellbox ☎️ 01121321664

#shellout #seafoodlover #foodporn #foodblogger #seafood #delivery #deliveryathome #foodhunter

Thank you @lufyaluvya and family for having #Ansshellbox. Selamat berbuka everyone!

Tak tahu dah nak masak apa untuk berbuka?

Jom try #pesshellout niee. Senang jee okeyh. Just panas kan jee pes & campur kan dengan fav seafood korang. Kan dah siap menu berbuka korang.
.
*Hot Curry*RM 5
*Garlic Creamy Butter*RM 5
*Sweet Sour*RM 5
*Black Paper*RM 5
*Hot Spicy*RM 6
*Kam Heong*RM 7
*Blackpepper mushroom*RM 7
.
πŸ“±014-5130478
πŸš— COD area Kuantan
πŸ’΅Rm5/125gm

Agent Kuantan
#agent #ansshellbox #seafood #shellout #ansshellboxkuantan #kuantan #pahang
#shelloutkuantan

PREMIUM COOKIES BY #ANSSHELLBOX πŸͺ

1 PACK *RM10* 100gram
3 PACK *RM25*

Harga agent :
RM9 bawah 50kg
RM7.50 atas 50kg πŸͺCookies dijamin sedap & rangup!
πŸͺflavour chocolate​ chips.
πŸͺ *SATISFACTION GUARANTEE* pulangan cookies baru sekiranya tidak menepati citarasa pembeli.
T & C pemulangan cookies :- πŸͺPulangkan cookies lama
πŸͺPastikan cookies kuantiti Tak kurang dr 90gram.
ws 01121321664 for any enquiries.

Yeay food dah sampai πŸ˜‹πŸ˜‹ Food delivery by AnsShellbox.
Makan tengah malam ke sahur ni hehe.

Sup gearbox, chili crab & lamb chop.
Terasa, perisa, sedap πŸ˜‹πŸ˜‹. After puasa kita try shellout delivery ye.

Selamat Bersahur 😍😍
::16 Ramadan

#AnsShellbox #FoodDelivery #Sahur

Most Popular Instagram Hashtags