#anitakavaja

MOST RECENT

- Rain storm
.
<"Ca pika shiu ranë mbi qelq. 
Për ty unë befas ndjeva mall. 
Jetojmë të dy në një qytet, 
Dhe rrallë shihemi, sa rrallë.

Edhe m'u duk pak e çuditshme 
Si erdh kjo vjeshtë, ky mëngjes. 
Qiejt e ngrysur pa lejlekë 
Dhe shirat pa ylberë në mes.

Dhe thënia e vjetër e Heraklitit 
Seç m'u kujtua sot për dreq:
« Të zgjuarit janë bashkë në botë, 
Kurse të fjeturit janë veç ».
Në ç'ëndërr kemi rënë kaq keq, 
Që dot s'po zgjohemi ne vallë ?...
Ca pika shiu ranë mbi qelq 
Dhe unë për ty seç ndjeva mall."> -------------------------------------------------------------------------------------------
#Monotype
.
.
.
.
.
.
#printmaking #onlineartgallery #painting #landscape #river #nature #Sotheby's #rain #drawing #london #nature #clouds #gallery #travel #艺术 #芸術 #예술 #فنّ #konst #kunst #art #арт #arts #arte #fineart #artwork #artist #anitakavaja

- Rain clouds over a troubled stream
.
🌧️ Appropriate for a grey autumn's day like today.🌧️
-------------------------------------------------------------------------------------------#Monotype
.
.
.
.
.
.
.
.
#printmaking #onlineartgallery #painting #landscape #river #nature #Sotheby's #rain #drawing #london #nature #clouds #gallery #travel #艺术 #芸術 #예술 #فنّ #konst #kunst #art #арт #arts #arte #fineart #artwork #artist #anitakavaja

Somerset House after the rain .
-------------------------------------------------------------------------------------------
Ink drawing
.
.
.
.
.
.
#drawing #somersethouse #caurtauld #painting #urban #anitakavaja #emergingartists #cityscape #architecture #drawing #buildings #travel #london #rain #sothebys #gallery #cityscape #艺术 #芸術 #예술 #فنّ #konst #kunst #art #арт #arts #arte #fineart #artwork #reflection

Saint Paul's Cathedral from above.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Charcoal drawing
.
.
.
.
.
.
#drawing #stpauls #painting #urban #anitakavaja #emergingartists #cityscape #architecture #drawing #buildings #travel #london #rain #sothebys #gallery #cityscape #艺术 #芸術 #예술 #فنّ #konst #kunst #art #арт #arts #arte #fineart #artwork #reflection

Volcano. <A quick messy sketch of the volcano in Colima, Mexico, because mosquitoes are never considering>
-------------------------------------------------------------------------------------------
Charcoal drawing
.
.
.
.
.
#drawing #printmaking #hiking #painting #landscape #yosemite #nature #sothebys #watercolour #plainair #colima #mexico #nationalpark #summer #gallery #travel #艺术 #芸術 #예술 #فنّ #konst #kunst #art #арт #arts #arte #fineart #artwork #artist #anitakavaja

Most Popular Instagram Hashtags