#anija

MOST RECENT

Gjendet anija 400 vjeçare nën det, konsiderohet zbulim i dekadës…
#anija 400 vjeçare #Gjendet anija #konsiderohet zbulim i dekadës #Në brigjet e Portugalisë #zbulim i dekadës
Në brigjet e Portugalisë arkeologët kanë gjetur një anije 400 vjeçare. Një specialist e konsideroi këtë si zbulimi i dekadës. Anija u gjet në Cascais që ndodhet pranë kryeqytetit të Lisbonës dhe mbante stemën e Portugalisë. Shkencëtarët besojnë se anija po kthehej nga India kur u mbyt mes viteve 1575…
Link: https://lajm-shqip.com/gjendet-anija-400-vjecare-nen-detw-konsiderohet-zbulim-i-dekades/

Most Popular Instagram Hashtags