#anekatalam

MOST RECENT

Kepada mereka yang tak pernah mengenali dan melihat #talamtokyo haaaa cengginilah rupa dia.
.
Bawah tu yang color merah tu sago. Selalu orang buat sago putih tapi mami sajelah nak buat kelainan mami buat sago pink.
.
Atasnya pula tepung carturd. Lembut sangat. Terus melt masuk dalam mulut. Orang2 tua pun boleh makan kuih ni.
.
Harga : RM 55.00
Size : 12” x 12” (100 pcs)
.
Untuk tempahan boleh direct wa mami. Klik sahaja link ni 👉🏻 www.wasap.my/0129244866 . Anda dinasihatkan untuk membuat tempahan sekurang2nya 3 hari awal untuk mengelakkan sebarang kesulitan. Kerjasama anda amat dihargai. Ok gais 👍🏻.
.
#sayajualtalam #sayajualkuihtalam #kuihtalam #anekakuihtalam #anekatalam #talamtokyo #kuihtalamtokyo

Alhamdulillah siap tempahan pagi ini ..utk majlis Aqiqah IRash Irfan ...tq @umiefazumie sudi order dgn kita ... Selamat menjamu selera ..maaf klu ada kekurangan ... #2boxkolehkacang #100pcskaripap #50pcssardinroll #1boxserimukadurian #1boxsandwicheggmayo #1boxsandwichtunamayo #2boxkekcaremelpelangi #berminatlehcontactsaya #anekatalam #anekakuihmuih #anekasandwich

Tempahan di pagi Ahad..semoga menepati citarasa..😍 #talamcendol
#anekatalam
#wanzkitchen

Salam pagi semua kesayangan mek ...😍😍😍...
Sblm subuh dah dapur ...siap kan tempahan utk pagi ...
Moh kita goreng karipap n sardin roll ..kuih muih lain dah settle ...😋😋😋 .

Nanti kita up gambar cik karipap nie ngan geng2 kuih2 lain yer🤣🤣 #majlisaqiqahirash #anekakuihmuih #anekatalam #anekasandwich #berminatlehcontactsaya

Talam keladi si tantik manis 😘
Berminat boleh 📞0172246109

#talamkeladi
#anekatalam
#favfood
#kuihmelayu
#keldi
#Yamlover
#sedapbanqhang

Geng seri muka ✋😉 keistimewaan seri muka Atiqah Cekery dengan yang lain adalah lapisan atas yang lembut lemak dan rasa daun pandan yang asli tau .Digabungkan pulak degan pulut perghhhh tak heran lah kalau kuih sri muka ni menjadi fav rakyat malaysia tak kira peringkat usia

Berminat boleh 📞 0172246109
#serimuka
#kuihfavrakyatmalaysia
#anekatalam
#serimukapandan
#pandan
#foodlover
#foodhunter

Most Popular Instagram Hashtags