[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#anekakuihtalam

MAIS RECENTES

💞Alhamdulillah.... Salam Jumaat....!! Tempahan pagi dan petang jumaat.. 🍃Talam Ubi Kanda @Talam Ubi Sago & 🍃Popia Crunchy... terima kasih 😘😘 untuk Tempahan seperti biasa wassup2 di no nie #wassup0129189296 #sufbihakitchen #sayajual #anekakuihmuih #anekakuihtalam #talamubikanda #talamubisago #popiacrunchy #popiasirarangup untuk #makan2 #potluck #kenduri #kendurikahwin #katering #catering #potluck#desserts #jual #kuihmelayu #kuihmuih #shahalam #damansara #shahalamresident #sungaibuloh #subang

Hahaha lagi2 sindri buat sindri makan.. #kuihtalam sendiri.. mmm 'not bad' tappi mmg seddap wo! :D

#talamsuji
#talamsujigulamerah
#suji
#kuihtalam
#anekakuihtalam
#malaydessert
#kuihtradisional
#malayfood
#homemade
Nyumnyummmm

Cod di sekitar #bandarbarubangi #bangi #kajang #serdang dan kawasan kejiranannya mai jengok2 di #minedelights ponponnn AAuummmm

Nak rasa nak cuba.. Jom2 WhatSApp ↓↓↓↓↓
→0195102125
→0195102125
→0195102125

Assalamualaikum dan morning.. WOWW si hitam manis di lagi.. si #talamsuji nama diberi.. #talamsujigulamerah
#talam biasa2 je.. tapi ramai pengemar dia yg dewasa.. kanak2.. Semmua suka tau.. #talam untuk makan di office.. ALHAMDULILLAH.. Nak cuba nak rasa jom2 ↓↓
WA 0195102125
WA 0195102125
WA 0195102125

#sayajual #anekakuihtalam #kuihtalam #kuihtradisional #malayfood #malaydessert #homemade
#bandarbarubangi
#bangi
#serdang
#upm
#kajang

💞Tempahan pagi isnin juga 15/01/2018... 250 mini pack 🍃Popia Crunchy & 🍃Kole Kacang .. terima kasih 😍... Baru berkesempatan nak post... dah buka Tempahan utk Bulan nie Jan 2018.... untuk Tempahan boleh #wassup0129189296 #sayajual #anekakuihmuih #anekanonamanis#anekakuihtalam #popiacrunchy #popiasirarangup #kolekacang #minipack untuk #makan2 #potluck #kenduri #kendurikahwin #katering #catering #potluck#desserts #sungaibuloh #shahalam #damansara #shahalamresident #sungaibuloh#subang #sufbihakitchen #bazaar

💞Salam petang isnin 15/01/2018... Tempahan pagi tadi.. 🍃Popia Crunchy & 🚦Talam Ubi Kanda@Talam Ubi Sago.. terima kasih... Baru berkesempatan nak post... dah buka Tempahan utk Bulan nie Jan 2018.... untuk Tempahan boleh #wassup0129189296 #sayajual #anekakuihmuih #anekanonamanis#anekakuihtalam #popiacrunchy #popiasirarangup #talamubikanda #talamubisago untuk #makan2 #potluck #kenduri #kendurikahwin #katering #catering #potluck#desserts #sungaibuloh #shahalam #damansara #shahalamresident #sungaibuloh#subang #sufbihakitchen #bazaar

Repack Talam Ubi Kayu..
Nak minum breakfast boleh..
Minum petang pon boleh 😍😍😋😋 #yattliciousdessert #talamubi #talamubikayu #kuihtalam #kuihmelayu #kuihtradisional #anekakuihtalam #kuih #dessert

Terima kasih Pn Mai dari Singapore..😎
#anekakuihtalam
#anekakuihmelayu
#akusuka

Assalamualaikum.. Salam sabtu yang damai semua.. semoga kita semua dipermudahkan urusan dan beroleh RahmatNYA.. Aamimn

Alhamdulillah.. Pagi ni kita ada MACAM2 bau dan MACAM2 rasa.. kita ada #talamserimuka #talamserimukapandan #talamserimukadurian dan tak tinggal MESTI ada juga si hitam manis #talamsuji dan #talamcendol Tq @by_adahmansor repeat order.. Nyumnyummm

Suka #kuihtalam di #minedelights jom2
WA 0195102125
WA 0195102125
WA 0195102125

#sayajual #anekakuihtalam #kuihtalam #kuihtradisional #malayfood #malaydessert #homemade
#bandarbarubangi
#bangi
#serdang
#kajang
#semenyih

Assalamualaikum.. Hari tu kita bagi rasa.. hari ni dia order.. Untuk jamuan sambutan hari lahir baby dia.. asalnya xmakan kuih talam tapi #minedelights punya dia BERANI makan hihi Alhamdulillah!! :) #talamdurian
Atas kuniang berseri perisa #durian, bawah tepung putih berlomak.. mmn YuMMyyy
#homemade #anekakuihtalam #kuihtradisional #malaydessert #sayajual

Cod di sekitar #bandarbarubangi #bangi #kajang #serdang dan kawasan kejiranannya mai jengok2 di #minedelights ponponnn AAuummmm

Jom2 WhatSApp ↓↓↓↓↓
→0195102125
→0195102125
→0195102125

Hashtags mais populares do Instagram