[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#anekakuihtalam

1853 posts

Bismillahirahmanirrahim
.
Salam jumaat semua..😊
.
Apa menu petang anda hari ini?
.
πŸ“ΈπŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»Talam Sagu Gula Melaka fresh from the periuk kukus πŸ˜‹
.
πŸ”ΈSaiz 10" x 10" (64 pcs)
πŸ”ΈHarga RM 30
.
Kami menyediakan tempahan dalam bentuk 'small pack' πŸ”ΈHarga untuk 1 pack (4 biji) RM 2
πŸ”ΈHarga untuk 1 pack (8 biji) RM 4
.
Hubungi kami di #nawrafoodmarketing ☎️0137779169 untuk tempahan
.
Kami juga menerima tempahan aneka kuih talam untuk majlis keraian, birthday party, kenduri, katering, majlis perkahwinan dan etc..
.
#mesticuba
#anekakuihtalam
#nawrafoodmarketing
#kuihtalammanjung
#manjunghalalfood
#homemadedesserts #doorgiftmurahmalaysia #kuihtalam #talamsagugulamerah #katering

πŸ’ž Salam Jumaat yang Barakah.... semoga semua urusan harinie dipermudahkan... aminnn... Tempahan pagi Jumaat.. πŸƒTalam Lapis Nyonya, πŸƒTalam Serimuka Pandan alaNyonya, πŸƒKole Kacang & πŸƒPopia Crunchy.... Terima kasih sudi buat Tempahan... 😍😘😘 untuk Tempahan boleh #wassup0129189296 #sayajual #anekakuihmuih #anekanonamanis#anekakuihtalam #popiacrunchy #popiasirarangup #talamserimukapandan #talamlapisnyonya #kolekacang untuk #makan2 #potluck #kenduri #kendurikahwin #katering #catering #potluck#desserts #sungaibuloh #shahalam #damansara #shahalamresident #sungaibuloh#subang

Jongkong Emas Lagi !! πŸ˜‹πŸ˜‹
Terima kasih semua.. tq agent @idahara88 @chesuriyani ..
πŸ˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜‹πŸ˜‹
serimuka pandan..serimuka durian..egg mayo beef paparoni sandwich πŸ˜‹πŸ˜‹ #yattliciousdessert #kuihtalam #kuihmelayu #anekakuihtalam #serimukadurian #serimukapandan #serimuka #dessert #breakfast #menusarapanpagi

Kuih lagend ni lagi !! Fast SALE 😍
Alhamdulillah terus menerus mendapat permintaan.. @yattliciousdessert masih lagi mencari agent utk menjual kuihmuih breakfast.. wasap sy yer utk sebarang pertanyaan.. πŸ˜πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜‹πŸ˜‹ #yattliciousdessert #dessert #kuihtalam #kuihmelayu #kuihmueh #anekakuihtalam #agentdiperlukan #kuihtalamkl #kolekacang #fastsale #menubreakfast #sarapanpagi #sarapanpagimalaysia

πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€
Seri Muka Durian
.
πŸ”ΈSize 10" x 10" (64 pcs)
πŸ”ΈPrice RM 38
.
☎️Whatsapp 0137779169 for more details and orders.
.
Orders are open for wedding event,birthday party, catering and etc.
.
Jazak Allah Khairan 😊
.
#anekakuihtalam
#nawrafoodmarketing
#kuihtalammanjung
#manjunghalalfood
#homemadedesserts #serimukadurian #katering

Alhamdulillah semuanya dah habis dijual..tq kpd semua pembeli..
InsyaAllah Sandwich akan ada setiap hari.. Boleh dapatkan di Kedai Koperasi Menara LPP.. Kpd yg berminat nak jadi agent menjual breakfast @ kuihmuih dr @yattliciousdessert boleh wasap sy yer.. πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜‹πŸ˜‹ #yattliciousdessert #agentkuihdiperlukan #dessert #dessertkl #sandwich #breakfast #sarapanpagi #eggmayobeefpaparoni #anekakuihtalam #kuihtalam #kuihmueh #kuihtradisional

πŸ’ž Siap dah Tempahan untuk petang ahad nie... dan Tempahan last utk minggu nie... πŸƒπŸŒ½Nona Manis Jagung & πŸƒTalam Ubi kanda yg menduduki Carta paling atas sekarang nie... πŸŽ‰πŸŽŠTalam Ubi Kanda πŸ’šπŸ’›πŸ’... mcm Carta lagu pulak.. 😝.. ok.. utk Tempahan Macam biasa boleh #wassup0129189296 #sayajual #anekakuihmuih #anekanonamanis #anekakuihtalam #nonamanisjagung #talamubikanda untuk #kenduri #kendurikahwin #katering #catering #potluck #desserts #makan2 #homemade by #sufbihakitchen #kuihmelayu #kuih #sayajualkuih #damansara #shahalamresident #sungaibuloh #subang

Alhamdulillah siap dah Tempahan untuk pagi ahad 10/9/2017 😍.. πŸƒTalam Serimuka Pandan alaNyonya 2 box & πŸƒTalam Cendol 2 box... terima kasih kawan sekolah ku order Talam utk kenduri Kahwin adik nya... 😘 untuk Tempahan boleh #wassup0129189296 #sayajual #anekakuihmuih #anekakuihtalam #talamserimukapandan #talamcendol untuk #makan2 #potluck #kenduri #kendurikahwin #katering #catering #potluck#desserts #kuihmuih #kuihmelayu #sungaibuloh #shahalam #damansara #shahalamresident #sungaibuloh#subang #sufbihakitchen

πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€πŸ€
Seri Muka Pandan
.
πŸ”ΈSize 10" x 10" (64 pcs)
πŸ”ΈPrice RM 30
.
☎️Whatsapp 0137779169 for more details and orders.
.
Orders are open for wedding event,birthday party, catering and etc.
.
Jazak Allah Khairan 😊
.
#anekakuihtalam
#nawrafoodmarketing
#kuihtalammanjung
#manjunghalalfood
#homemadedesserts #serimukapandan #katering

Zoom sikit kuih talam versi ptg td 😘😘.. satu resepi boleh buat mcm2.. mmg tak rugi kalau belajar πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻.. #yattliciousdessert #kuihtalam #dessert #kuihmelayu #anekakuihtalam #serimukadurian #talamcracker #talamkeladiberlauk

Bismillahirahmanirrahim 😊
Dear customer, we are officially open for orders...🎈🎈
.
.
Keep update with our irresistible desserts ya..!🍩🍫
.
.
#nawrafoodmarketing
#anekakuihtalam
#brownieskedut
#fudgybrownies
#callebautchocolate

Most Popular Instagram Hashtags