[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#anekakuihtalam

1907 posts

TOP POSTS

Koleksi aneka kuih talam

#anekatalam
#anekakuihtalam

Good Morning....
Lastday Ahad#AnekaKuihTalam
#DapurKayu

Tempahan kuih talam untuk jamuan Raya opis
#serimuka #talamkeladi #kuihtalam #anekakuihtalam #menuopenhouse

KEDAI DIBUKA HARI INI
juadah minum petang hari ini...tepung talam keladi,tepung talam suji,seri muka pandan,kuih talam ubi & kuih talam tepung...hari ini smua berharga 5 slice RM2...
jemput singgah utk membeli...insya allah memuas kn citarasa minum ptg anda hari ini...lokasi taman cempaka,ipoh... #anekakuihtalam #kuihmuihtradisional #smallbusiness

Serimuka pandan
Serimuka durian
Talam ubi
Talam jagung
Talam keladi
Kole kacang
Talam cendol
.
Aneka Talam
By Adunan Cinta Sayang
.
#kuihtalamrawang
#kuihtalamselayang
#kuihtalamgombak
#kuihtalambatucaves
#kuihtalamkl
#anekakuihtalam
#gombakfooddelivery

MOST RECENT

TB cerita semlm bertajuk:
tuan tanah @minedelights bersama #kuihtalam nya huhu
ยป1215 - pengukus d panaskan
ยป1230 - mula mengukus
ยป1300 - siap #talamsuji
ยป1410 - #talamsuji yg masih panas dipotong dan terus d NGAP!! nampak x nampak x nampak x.. betapa tuan tanah nak sgt makan #kuihtalam sendiri hahaha

#homemade #anekakuihtalam #kuihtradisional #malaydessert #sayajual #kuihtalam
Jom2 WA
0195102125
0195102125
0195102125

#bandarbarubangi #bangi #kajang #serdang dan kawasan kejiranannya jom jengok2 di #minedelights ponponnn AAuummmm

Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. tq2 @fyruzzrusli repeat order #kuihtalam @minedelights #talamserimuka #talamserimukadurian dan tambahan si hitam manis si
#talamsuji

Pada Yg lain yg suka dan nak order #kuihtalam #anekakuihtalam di #minedelights jom2
WA 0195102125
WA 0195102125
WA 0195102125

#sayajual #anekakuihtalam #kuihtalam #kuihtradisional #malayfood #malaydessert #homemade
#seksyen5
#bandarbarubangi
#bangi
#serdang
#kajang
#saujanaimpian
#semenyih

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Open order kuih muih dan Aneka Talam Size loyang 10 X 10. Potongan kuih 49 biji.
Seri Muka - RM 25
Tepung Talam - RM 25
Talam Suji - RM 25
Talam Keladi - RM 25
Talam Cendol - RM 25
Talam Ubi - RM 25
Ketayap - 1 bekas (30 biji) RM 15
Seri Ayu - 1 bekas (30 biji) RM 15
Apam Pisang - 1 bekas (30 biji) RM 15
Tuan2 dan Puan2 yang berminat sila pm ita http://www.watsap.my/0195748986 Amir http://www.watsap.my/0173048986. COD @ Bank in akaun. Caj penghantaran mengikut lokasi.
InsyaAllah... Sekali makan pasti nak lagi...
#kuihtalamsedap #kuihtalamsedapsangat #anekakuihtalam #kuihmuihsedap #ketayapsedap #sriayusedap #puteriayusedap #karipapsedap #apampisangsedap #kuihpausedap

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Open order kuih muih dan Aneka Talam Size loyang 10 X 10. Potongan kuih 49 biji.
Seri Muka - RM 25
Tepung Talam - RM 25
Talam Suji - RM 25
Talam Keladi - RM 25
Talam Cendol - RM 25
Talam Ubi - RM 25
Ketayap - 1 bekas (30 biji) RM 15
Seri Ayu - 1 bekas (30 biji) RM 15
Apam Pisang - 1 bekas (30 biji) RM 15
Tuan2 dan Puan2 yang berminat sila pm ita http://www.watsap.my/0195748986 Amir http://www.watsap.my/0173048986. COD @ Bank in akaun. Caj penghantaran mengikut lokasi.
InsyaAllah... Sekali makan pasti nak lagi...
#kuihtalamsedap #kuihtalamsedapsangat #anekakuihtalam #kuihmuihsedap #ketayapsedap #sriayusedap #puteriayusedap #karipapsedap #apampisangsedap #kuihpausedap

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Open order kuih muih dan Aneka Talam Size loyang 10 X 10. Potongan kuih 49 biji.
Seri Muka - RM 25
Tepung Talam - RM 25
Talam Suji - RM 25
Talam Keladi - RM 25
Talam Cendol - RM 25
Talam Ubi - RM 25
Ketayap - 1 bekas (30 biji) RM 15
Seri Ayu - 1 bekas (30 biji) RM 15
Apam Pisang - 1 bekas (30 biji) RM 15
Tuan2 dan Puan2 yang berminat sila pm ita http://www.watsap.my/0195748986 Amir http://www.watsap.my/0173048986. COD @ Bank in akaun. Caj penghantaran mengikut lokasi.
InsyaAllah... Sekali makan pasti nak lagi...
#kuihtalamsedap #kuihtalamsedapsangat #anekakuihtalam #kuihmuihsedap #ketayapsedap #sriayusedap #puteriayusedap #karipapsedap #apampisangsedap #kuihpausedap

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Open order kuih muih dan Aneka Talam Size loyang 10 X 10. Potongan kuih 49 biji.
Seri Muka - RM 25
Tepung Talam - RM 25
Talam Suji - RM 25
Talam Keladi - RM 25
Talam Cendol - RM 25
Talam Ubi - RM 25
Ketayap - 1 bekas (30 biji) RM 15
Seri Ayu - 1 bekas (30 biji) RM 15
Apam Pisang - 1 bekas (30 biji) RM 15
Tuan2 dan Puan2 yang berminat sila pm ita http://www.watsap.my/0195748986 Amir http://www.watsap.my/0173048986. COD @ Bank in akaun. Caj penghantaran mengikut lokasi.
InsyaAllah... Sekali makan pasti nak lagi...
#kuihtalamsedap #kuihtalamsedapsangat #anekakuihtalam #kuihmuihsedap #ketayapsedap #sriayusedap #puteriayusedap #karipapsedap #apampisangsedap #kuihpausedap

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Open order kuih muih dan Aneka Talam Size loyang 10 X 10. Potongan kuih 49 biji.
Seri Muka - RM 25
Tepung Talam - RM 25
Talam Suji - RM 25
Talam Keladi - RM 25
Talam Cendol - RM 25
Talam Ubi - RM 25
Ketayap - 1 bekas (30 biji) RM 15
Seri Ayu - 1 bekas (30 biji) RM 15
Apam Pisang - 1 bekas (30 biji) RM 15
Tuan2 dan Puan2 yang berminat sila pm ita http://www.watsap.my/0195748986 Amir http://www.watsap.my/0173048986. COD @ Bank in akaun. Caj penghantaran mengikut lokasi.
InsyaAllah... Sekali makan pasti nak lagi...
#kuihtalamsedap #kuihtalamsedapsangat #anekakuihtalam #kuihmuihsedap #ketayapsedap #sriayusedap #puteriayusedap #karipapsedap #apampisangsedap #kuihpausedap

Serimuka pandan
Serimuka durian
Talam ubi
Talam jagung
Talam keladi
Kole kacang
Talam cendol
.
Aneka Talam
By Adunan Cinta Sayang
.
#kuihtalamrawang
#kuihtalamselayang
#kuihtalamgombak
#kuihtalambatucaves
#kuihtalamkl
#anekakuihtalam
#gombakfooddelivery

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Open order kuih muih dan Aneka Talam Size loyang 10 X 10. Potongan kuih 49 biji.
Seri Muka - RM 25
Tepung Talam - RM 25
Talam Suji - RM 25
Talam Keladi - RM 25
Talam Cendol - RM 25
Talam Ubi - RM 25
Ketayap - 1 bekas (30 biji) RM 15
Seri Ayu - 1 bekas (30 biji) RM 15
Apam Pisang - 1 bekas (30 biji) RM 15
Tuan2 dan Puan2 yang berminat sila pm ita http://www.watsap.my/0195748986 Amir http://www.watsap.my/0173048986. COD @ Bank in akaun. Caj penghantaran mengikut lokasi.
InsyaAllah... Sekali makan pasti nak lagi...
#kuihtalamsedap #kuihtalamsedapsangat #anekakuihtalam #kuihmuihsedap #ketayapsedap #sriayusedap #puteriayusedap #karipapsedap #apampisangsedap #kuihpausedap

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Open order kuih muih dan Aneka Talam Size loyang 10 X 10. Potongan kuih 49 biji.
Seri Muka - RM 25
Tepung Talam - RM 25
Talam Suji - RM 25
Talam Keladi - RM 25
Talam Cendol - RM 25
Talam Ubi - RM 25
Ketayap - 1 bekas (30 biji) RM 15
Seri Ayu - 1 bekas (30 biji) RM 15
Apam Pisang - 1 bekas (30 biji) RM 15
Tuan2 dan Puan2 yang berminat sila pm ita http://www.watsap.my/0195748986 Amir http://www.watsap.my/0173048986. COD @ Bank in akaun. Caj penghantaran mengikut lokasi.
InsyaAllah... Sekali makan pasti nak lagi...
#kuihtalamsedap #kuihtalamsedapsangat #anekakuihtalam #kuihmuihsedap #ketayapsedap #sriayusedap #puteriayusedap #karipapsedap #apampisangsedap #kuihpausedap

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Open order kuih muih dan Aneka Talam Size loyang 10 X 10. Potongan kuih 49 biji.
Seri Muka - RM 25
Tepung Talam - RM 25
Talam Suji - RM 25
Talam Keladi - RM 25
Talam Cendol - RM 25
Talam Ubi - RM 25
Ketayap - 1 bekas (30 biji) RM 15
Seri Ayu - 1 bekas (30 biji) RM 15
Apam Pisang - 1 bekas (30 biji) RM 15
Tuan2 dan Puan2 yang berminat sila pm ita http://www.watsap.my/0195748986 Amir http://www.watsap.my/0173048986. COD @ Bank in akaun. Caj penghantaran mengikut lokasi.
InsyaAllah... Sekali makan pasti nak lagi...
#kuihtalamsedap #kuihtalamsedapsangat #anekakuihtalam #kuihmuihsedap #ketayapsedap #sriayusedap #puteriayusedap #karipapsedap #apampisangsedap #kuihpausedap

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Open order kuih muih dan Aneka Talam Size loyang 10 X 10. Potongan kuih 49 biji.
Seri Muka - RM 25
Tepung Talam - RM 25
Talam Suji - RM 25
Talam Keladi - RM 25
Talam Cendol - RM 25
Talam Ubi - RM 25
Ketayap - 1 bekas (30 biji) RM 15
Seri Ayu - 1 bekas (30 biji) RM 15
Apam Pisang - 1 bekas (30 biji) RM 15
Tuan2 dan Puan2 yang berminat sila pm ita http://www.watsap.my/0195748986 Amir http://www.watsap.my/0173048986. COD @ Bank in akaun. Caj penghantaran mengikut lokasi.
InsyaAllah... Sekali makan pasti nak lagi...
#kuihtalamsedap #kuihtalamsedapsangat #anekakuihtalam #kuihmuihsedap #ketayapsedap #sriayusedap #puteriayusedap #karipapsedap #apampisangsedap #kuihpausedap

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Open order kuih muih dan Aneka Talam Size loyang 10 X 10. Potongan kuih 49 biji.
Seri Muka - RM 25
Tepung Talam - RM 25
Talam Suji - RM 25
Talam Keladi - RM 25
Talam Cendol - RM 25
Talam Ubi - RM 25
Ketayap - 1 bekas (30 biji) RM 15
Seri Ayu - 1 bekas (30 biji) RM 15
Apam Pisang - 1 bekas (30 biji) RM 15
Tuan2 dan Puan2 yang berminat sila pm ita http://www.watsap.my/0195748986 Amir http://www.watsap.my/0173048986. COD @ Bank in akaun. Caj penghantaran mengikut lokasi.
InsyaAllah... Sekali makan pasti nak lagi...
#kuihtalamsedap #kuihtalamsedapsangat #anekakuihtalam #kuihmuihsedap #ketayapsedap #sriayusedap #puteriayusedap #karipapsedap #apampisangsedap #kuihpausedap

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Open order kuih muih dan Aneka Talam Size loyang 10 X 10. Potongan kuih 49 biji.
Seri Muka - RM 25
Tepung Talam - RM 25
Talam Suji - RM 25
Talam Keladi - RM 25
Talam Cendol - RM 25
Talam Ubi - RM 25
Ketayap - 1 bekas (30 biji) RM 15
Seri Ayu - 1 bekas (30 biji) RM 15
Apam Pisang - 1 bekas (30 biji) RM 15
Tuan2 dan Puan2 yang berminat sila pm ita http://www.watsap.my/0195748986 Amir http://www.watsap.my/0173048986. COD @ Bank in akaun. Caj penghantaran mengikut lokasi.
InsyaAllah... Sekali makan pasti nak lagi...
#kuihtalamsedap #kuihtalamsedapsangat #anekakuihtalam #kuihmuihsedap #ketayapsedap #sriayusedap #puteriayusedap #karipapsedap #apampisangsedap #kuihpausedap

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Open order kuih muih dan Aneka Talam Size loyang 10 X 10. Potongan kuih 49 biji.
Seri Muka - RM 25
Tepung Talam - RM 25
Talam Suji - RM 25
Talam Keladi - RM 25
Talam Cendol - RM 25
Talam Ubi - RM 25
Ketayap - 1 bekas (30 biji) RM 15
Seri Ayu - 1 bekas (30 biji) RM 15
Apam Pisang - 1 bekas (30 biji) RM 15
Tuan2 dan Puan2 yang berminat sila pm ita http://www.watsap.my/0195748986 Amir http://www.watsap.my/0173048986. COD @ Bank in akaun. Caj penghantaran mengikut lokasi.
InsyaAllah... Sekali makan pasti nak lagi...
#kuihtalamsedap #kuihtalamsedapsangat #anekakuihtalam #kuihmuihsedap #ketayapsedap #sriayusedap #puteriayusedap #karipapsedap #apampisangsedap #kuihpausedap

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Open order kuih muih dan Aneka Talam Size loyang 10 X 10. Potongan kuih 49 biji.
Seri Muka - RM 25
Tepung Talam - RM 25
Talam Suji - RM 25
Talam Keladi - RM 25
Talam Cendol - RM 25
Talam Ubi - RM 25
Ketayap - 1 bekas (30 biji) RM 15
Seri Ayu - 1 bekas (30 biji) RM 15
Apam Pisang - 1 bekas (30 biji) RM 15
Tuan2 dan Puan2 yang berminat sila pm ita http://www.watsap.my/0195748986 Amir http://www.watsap.my/0173048986. COD @ Bank in akaun. Caj penghantaran mengikut lokasi.
InsyaAllah... Sekali makan pasti nak lagi...
#kuihtalamsedap #kuihtalamsedapsangat #anekakuihtalam #kuihmuihsedap #ketayapsedap #sriayusedap #puteriayusedap #karipapsedap #apampisangsedap #kuihpausedap

Koleksi aneka kuih talam

#anekatalam
#anekakuihtalam

Okay terhasilnye seri muka durian tinggal sebijik makcik bgi , mintak buatkan seri muka ni, hari tu kite bagi rase je sorang sikit, ni mintak 1 loyang, terima kasih mak ani ๐Ÿ˜˜ katenye nak bgi kwan rase ๐Ÿ˜„ sesiapa yg ade durian kt rumah nk mintak tolong kite buatkn pn boleh, kire sepruh harga je,๐Ÿ˜‚ yela skrang ssh jgk nk carik durian kan, kalau nmpk kt tepi jalan ade orang jual, baru la kite beli ๐Ÿ˜€

#anekakuihtalam
#talamuntukkenduri
#buahtanganuntukkenduri
#makanuntuksukasuka

๐Ÿ’žTempahan Pagi2 ahad juga 10/12/2017 ๐ŸƒTalam Cendol & ๐ŸƒNona Manis Pandan... terima kasihh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ untuk Tempahan boleh #wassup0129189296 #sayajual #anekakuihmuih #anekanonamanis #anekakuihtalam #nonamanispandan #talamcendol untuk #makan2 #potluck #kenduri #kendurikahwin #katering #catering #potluck#desserts #jual #sungaibuloh #shahalam #damansara #shahalamresident #sungaibuloh#subang

Talam suji
Talam durian
Serimuka durian
Serimuka pandan
Kole kacang
Kaswi
.
Aneka Talam By Adunan Cinta Sayang
.
#kuihtalamrawang
#kuihtalamselayang
#kuihtalamgombak
#kuihtalamkepong
#kuihtalambatucaves
#kuihtalamkl
#anekakuihtalam
#kuihtalamsgbuloh

๐Ÿ’žSalam Petang Jumaat.... Ada nie... lama ahkak tak bersiaran.. minggu yg sibuk.. huhu balik kg semua...gi sana gi sini... Alhamdulillah selesai semuanya... ๐Ÿ˜ฐ... Tempahan pagi tadi.. Baru sempat nak post... ๐ŸƒTalam Serimuka Pandan alaNyonya & ๐ŸƒPopia Crunchy.... Terima kasih.... untuk Tempahan minggu depan masih boleh.. minggu nie ahkak dah penuh yer.. maaf yer... #wassup0129189296 #sufbihakitchen #sayajual #anekakuihmuih #anekakuihtalam #talamserimukapandan #popiacrunchy untuk #makan2 #potluck #kenduri #kendurikahwin #katering #catering #potluck#desserts #sungaibuloh #shahalam #damansara #shahalamresident #sungaibuloh#subang #jumaatbarakah #bazaar

Alhamdulillah lagi2 feedback dari dia2 yg dah order dan yg dah rasa #kuihtalam di #minedelights... Psstt2 mai sini nak bgtau.. #kuihtalam ni sensitif perlu dmanja2kan dan perlu jagaan rapi bila semua tu ada.. in sya Allah KETAHANANNYA Terjamin hari k2 pun boleh makan laggi tau.. Suka #anekakuihtalam jom2 WhatApp #minedelights di โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡ 0195102125
0195102125
0195102125

#sayajual #anekakuihtalam #kuihtalam #kuihtradisional #malayfood #malaydessert #homemade
#bandarbarubangi
#bangi
#serdang
#kajang
#semenyih

Alhamdulillah done!! Ceritanya.. hari RABU order.. hari ni JUMAAT order lagi.. selang tak berapa hari pun.. hihi gemar bebeno dia2 nih.. โ™กโ™กโ™กโ™ก Apa2 pun.. Terima kasih pd dia2 yg repeat order.. si โ†“โ†“โ†“โ†“โ†“โ†“โ†“โ†“โ†“โ†“โ†“โ†“
#talamserimuka
#talamserimukadurian #serimuka #kuihserimuka
Suka #kuihtalam jom2 order di #minedelights cepat2 โ†“โ†“
WA 0195102125
WA 0195102125
WA 0195102125

#sayajual #anekakuihtalam #kuihtalam #kuihtradisional #malayfood #malaydessert #homemade
#bandarbarubangi
#bangi
#serdang
#upm
#kajang
#semenyih

Talam ubi, Serimuka pandan, Talam Cendol,kole kacang
.
Aneka Talam By Adunan Cinta Sayang
.
#kuihtalamrawang
#kuihtalamselayang
#kuihtalamgombak
#kuihtalamkepong
#kuihtalambatucaves
#kuihtalamkl
#anekakuihtalam
#kuihtalam

Assalamualaikum.. Hari tu kita bagi rasa.. hari ni dia order.. Alhamdulillah!! Hihi
#talamserimukadurian
#talamserimuka
Atas kuniang berseri perisa #durian, bawah #pulut putih berlomak.. mmn YuMMyyy
#homemade #anekakuihtalam #kuihtradisional #malaydessert #sayajual

Cod di sekitar #bandarbarubangi #bangi #kajang #serdang dan kawasan kejiranannya mai jengok2 di #minedelights ponponnn AAuummmm

Jom2 WhatSApp โ†“โ†“โ†“โ†“โ†“
โ†’0195102125
โ†’0195102125
โ†’0195102125

Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. hari ini kita ada #talamtokyo untuk mkn pagi #alhidayah #seksyen5 #bandarbarubangi #seksyen5bandarbarubangi
Nak cuba nak rasa #kuihtalam di #minedelights jom2
WA 0195102125
WA 0195102125
WA 0195102125

#sayajual #anekakuihtalam #kuihtalam #kuihtradisional #malayfood #malaydessert #homemade
#bandarbarubangi
#bangi
#serdang
#kajang
#semenyih

Talam durian
Talam ubi
Talam jagung
Serimuka
Kole kacang
1 dec .
Aneka Talam By Adunan Cinta Sayang
.
#kuihtalamrawang
#kuihtalamselayang
#kuihtalamgombak
#kuihtalamkepong
#kuihtalambatucaves
#kuihtalamkl
#anekakuihtalam
#kuihtalam

#talamserimukapandanpandan
#kolekacang
Antara kuih talam yang HOT & WIN untuk pelbagai majlis..
#anekakuihtalam
#anekakuihmelayu

Alhamdulillah... Puding lumut pandan & puding lumut sirap...tqsm kak za๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #anekapuding #anekakuihtalam #kuihtalamkuantan #lemakmanis #homebaker #kuantanbaker #kuantantown #placeorder0169227278

Alhamdulillah lagi2 feedback dari dia2 yg dah order yg dah rasa #kuihtalam di #minedelights... Lagi TERHARU bila anak2/generasi akan dtg pun pandai bg komen pas makan #kuihtalam #kuihtradisi #kuihtradisional #kuihtradisionalmelayu ni.. ALHAMDULILLAH tak ada lah risau #kuihtalam #kuihtradisi hilang ditelan Zaman nnti.. ya tak?? ;) terima kasih daun keladi ya lain kali boleh repeat order laggi!! huhhu

Suka #anekakuihtalam jom2 WhatApp #minedelights di โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡โฌ‡ 0195102125
0195102125
0195102125

#sayajual #anekakuihtalam #kuihtalam #kuihtradisional #malayfood #malaydessert #homemade
#bandarbarubangi
#bangi
#serdang
#kajang
#semenyih

Assalamualaikum.. Alhamdulillah.. seperti biasa hari ni ada si hitam manis si
#talamsuji #kuihtalam yg semakin ramai peminatnya di #minedelights dan tidak jemu2 #talamserimuka #talamserimukadurian yg pemintaannya bermusim
Psst2 nak tau tak.. #talamserimukadurian tu.. tuan tanah punya.. hihi
mmm Nyumnyummm

Suka dan nak order #kuihtalam #anekakuihtalam di #minedelights jom2
WA 0195102125
WA 0195102125
WA 0195102125

#sayajual #anekakuihtalam #kuihtalam #kuihtradisional #malayfood #malaydessert #homemade
#seksyen5
#bandarbarubangi
#bangi
#serdang
#kajang
#semenyih

Tq yayunk opismate order Talam Lapis Crakers untuk bawak balik kampung.. Hope selamat sampai ke Kuantan ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #yattliciousdessert #talamcracker #talamlapiscrakers #anekakuihtalam #kuihtalam #kuihtradisional #kuihmelayu #klfood #foodporn

Talam keladi, Talam ubi, Serimuka pandan, Talam Cendol.lapis,lapis pautan kasih
.
Aneka Talam By Adunan Cinta Sayang
.
#kuihtalamrawang
#kuihtalamselayang
#kuihtalamgombak
#kuihtalamkepong
#kuihtalambatucaves
#kuihtalamkl
#anekakuihtalam
#kuihtalam

Talam keladi, Talam ubi, Serimuka pandan, Talam Cendol,tepung talam
.
Aneka Talam By Adunan Cinta Sayang
.
#kuihtalamrawang
#kuihtalamselayang
#kuihtalamgombak
#kuihtalamkepong
#kuihtalambatucaves
#kuihtalamkl
#anekakuihtalam
#kuihtalam

Alhamdulillah..terima kasih kak @fidiahmad dan kak @sitikhairulazan untuk semua order ni.. Semoga kita semua sentiasa dilimpahi rezeki.. Aamiin
#pudinglumut #anekapuding #anekakuihtalam #hokaidocupcake #creampuffsedap #homebaker #kuantanbaker #kuantantown #placeorder0169227278

Alhamdulillah... Untuk pertama kalinya memberanikan diri amik order Puding lumut...sebelum ni x pernah amik order... Sbb mcm2 perasan yg ada... Hihi... Tapi sampai bila kan... Boleh buat tapi x berani nak jual... Aduhai!! Btw tqsm pd yg order... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#anekapuding
#anekakuihtalam
#kuihtalamkuantan #homebaker #kuantanbaker #kuantantown #placeorder0169227278

Syukur alhamdulillah..terima kasih Allah... Yg baik semua dtg dariNya... Yg kurang adalah dari saya... Semoga hokaido cup cake Ct Home Bake juga mendapat tempat di ๐Ÿ’•๐Ÿ’•peminatnya seperti creampuff sedap dari Ct Home Bake... Aamiin.. InshaAllah kami cuba berikan yg terbaik untuk anda semua... #hokaidocupcake #creampuffsedap #anekakuihtalam #kuihtradisionalmelayu #birthdaycake #weddingcake #homebaker #kuantanbaker #kuantantown #placeorder0169227278

Alhamdulillah.. Koleh kacang... ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹tqsm kak tie๐Ÿ˜˜
#anekakuihtalam #kuihtalamkuantan #cthomebakekuihtalam #lemakmanis #homebaker #kuantanbaker #kuantantown #placeorder0169227278

Asslamualaikum...
Warigh In D' House kembali lagi..
Dah mcm iklan tora plak.. Aneka Kueh Talam warigh
::Talam Suji
::Talam Seri Muka
::Talam Tokyo
::Talam Cendol
::Talam Jagung
::Talam Pulut Gula Melaka
::Kole kacang (rm28) **kueh talam 1 set RM30 kecuali talam seri muka(rm32)
**tempahan 2 or 1 hari sebelum
**COD bermula jam 3 petang
**kalau yang mana nak beli sikit2 boleh dtg di gerai flat cempaka puri (flat belakang pasar malam jumaat cempaka)gerai betul2 di tepi pintu masuk flat cempaka puri

cepat whatsapp sis
-0172986149
-0172986149
-0172986149
-0172986149
-0172986149

#anekakuihtalam
#kuihtalam
#kuihmelayuasli
#kuihtradisional
#warigh
#nilai
#cempaka
#bazaarpaknil
#kuihmuih
#kuihmelayu โ—ฆ

Most Popular Instagram Hashtags