#anekakuihtalam

MOST RECENT

Terima kasih HANA catering smlm order tak kesampaian nk upload gambar.tqvm

#talamkeladi
#talamcendol
#iftar2018
#anekakuihtalam
#saujanautamasgbuloh

💞Tempahan hari nie... Baru sempat nak post.. ahkak dah naik 💪😅... Alhamdulillah... terima kasih sumi... 🍃Talam Serimuka Pandan alaNyonya 🍃Talam Lapis Nyonya 🍃Popia Crunchy 🍃Sandwich Tuna 🍃sandwich Ayam dan 🍃Aneka muffin (gambar lupa amik)... dan Tempahan moreh mlm nie.. gambar takde ahkak dah kelaut dalam kepenatan hari nie.. hehe... apa pon Syukur alhamdulillah... untuk Tempahan boleh #wassup0129189296 #sayajual #anekakuihmuih #anekanonamanis#anekakuihtalam #popiacrunchy #sandwichtuna #sandwichayam untuk #makan2 #potluck #kenduri #kendurikahwin #katering #desserts #bazaar #shahalam #shahalamresident #damansara #kotadamansara #sungaibuloh #yummy #ramadhankareem

Alhamdulillah... Terima kasih semua.. Semoga Allah juga murahkn rezeki kalian.. Aamiin
.
.
.
#kuihtalamkuantan
#kuihlopes
#anekakuihtalam
#homemade
#homebaker
#kuantanbaker
#placeorder0169227278

💞Tempahan untuk moreh malam nie.. 🍃Kuih tepung gomak 🍃Bubur Cha Cha & 🍃Mee Goreng... terima kasih.. untuk Tempahan syawal 2018 boleh #wassup0129189296 #sufbihakitchen #sayajual #anekakuihmuih #anekadessert #anekakuihtalam untuk #makan2 #potluck #kenduri #kendurikahwin #katering #catering #yummy #foodstagram #foodies #kuihmuih #kuihmelayu #kuihtradisional

💞Tempahan hari nie dari sumi... Terima kasih.... 😘 🍃Talam Keladi Berlauk Ayam 🍃Talam Jagung 🍃Popia Crunchy 🍃Cheesetart Gebu & 🍃Muffin... untuk Tempahan syawal 2018 boleh #wassup0129189296 #sufbihakitchen #sayajual #anekakuihmuih #anekadessert #anekakuihtalam untuk #makan2 #potluck #kenduri #kendurikahwin #katering #catering #potluck#desserts #jual #sungaibuloh #shahalam #damansara #shahalamresident #sungaibuloh#subang #bazaar #event #kuihmuih #food #yummy

💞Alhamdulillah Tempahan moreh utk malam Ramadhan ke 19.. 🍃Apam Pisang 🍃Bihun goreng dan 🍃Bubur Kacang lupa nak ambil gambar... terima kasih... #ramadhankareem #moreh #menumoreh untuk sebarang pertanyaan Tempahan boleh #wassup0129189296 #sayajual #anekakuihmuih #anekanonamanis #anekakuihtalam #apampisang #bihungoreng untuk #makan2 #potluck #kenduri #kendurikahwin #katering #desserts #bazaar #shahalam #shahalamresident #damansara #kotadamansara #sungaibuloh#jual #yummy

💞Tempahan moreh malam ke 18... 🍃Talam Serimuka Pandan alaNyonya 🍃Mee Goreng & 🍃Bubur Cha Cha... Terima kasih...😍 Alhamdulillah... Ramadhan Kareem... #sufbihakitchen untuk sebarang pertanyaan Tempahan boleh #wassup0129189296 #sayajual #anekakuihmuih #anekanonamanis #anekakuihtalam #talamserimukapandan untuk #makan2 #juadahberbuka #moreh #potluck #kenduri #kendurikahwin #katering #catering #potluck#desserts #jual #sungaibuloh #shahalam #damansara #shahalamresident #sungaibuloh#subang #bazaar #event #kuihmuih #food #yummy #foodstagram #foodies

Terima kasih kak fahriah & kak siti Aminah.
Alhamdulillah.. #kolekacang
#talamsuji
#talamcendol
#anekakuihtalam
#iftar2018
#moreh
#sbcr
#saujanautamasgbuloh

💞Alhamdulillah... Tempahan utk moreh malam nie.. 🍃Popia Crunchy 🍃Cara Berlauk Daging dan 🍃Kue Teow Goreng... terima kasih... 😍😘 untuk sebarang pertanyaan Tempahan boleh #wassup0129189296 #sufbihakitchen #sayajual #anekakuihmuih #anekakuihtalam #caraberlaukdaging #popiacrunchy untuk #makan2 #potluck #kenduri #kendurikahwin #katering #catering #potluck#desserts #juadahberbuka #moreh #menumoreh #ramadhankareem #foodstagram #yummy #foodies #shahalam #damansara #shahalamresident #sungaibuloh #subang #bazaar#event

💞Tempahan untuk petang nie... dah selamat diambil oleh tuannya... Alhamdulillah terima kasih kak.... 😍 🍃Talam Serimuka Durian & 🍃Nona Manis Pandan... Ramadhan ker 14... sambung untuk Tempahan moreh pulak... 😰💪.. untuk sebarang pertanyaan boleh #wassup0129189296 maaf klu lambat reply.. harap bersabar yer.. ahkak super bz... tapi tetap balas dengan penuh kasih sayang.... ngehngeh... #sufbihakitchen #sayajual #anekakuihmuih #anekakuihtalam #anekanonamanis #anekadessert #desserts untuk #makan2 #potluck #kenduri #kendurikahwin #katering #catering #shahalam #damansara #shahalamresident #sungaibuloh #subang #bazaar #event #food #yummy #foodstagram

TEMPAHAN UNTUK HARI NI
.
ANEKA KUIH TALAM
. ✔️seloyang 10’x10’=RM35
.
Tempah 4 talam boleh dapat special price 😍
.
Yg nak tempah ANEKA KUIH TALAM boleh whatsapp.... .
Area: Kota Damansara
.
wasap.my/60136394287
wasap.my/60136394287
wasap.my/60136394287
#codkotadamansara #kotadamansara #kotadamansarafood #ciktahjualkuih #anekakuihtalam #anekakuihtalamkotadamansara

...
Mei 2018
...
Tempahan petang ni...
...
Ada yg suka Talam Durian(bawahnya tepung)
Ada yg suka Serimuka Durian(bawahnya pulut)
...
#AnekaKuihTalam
#TableKuihAida
#TalamDurian
#SerimukaDurian
#TalamKeladi
#SerimukaPandan
#KawasanShahAlam

TEMPAHAN UNTUK HARI NI
.
ANEKA KUIH TALAM
. ✔️seloyang 10’x10’=RM35
.
Tempah 4 talam boleh dapat special price.
.
Yg nak tempah ANEKA KUIH TALAM boleh whatsapp.... .
Area: Kota Damansara
.
wasap.my/60136394287
wasap.my/60136394287
wasap.my/60136394287
#codkotadamansara #kotadamansara #kotadamansarafood #ciktahjualkuih #anekakuihtalam #anekakuihtalamkotadamansara

TEMPAHAN UNTUK HARI NI
.
ANEKA KUIH TALAM
. ✔️seloyang 10’x10’=RM35
.
Tempah 4 talam boleh dapat special price.
.
Yg nak tempah ANEKA KUIH TALAM boleh whatsapp.... .
Area: Kota Damansara
.
wasap.my/60136394287
wasap.my/60136394287
wasap.my/60136394287
#codkotadamansara #kotadamansara #kotadamansarafood #ciktahjualkuih #anekakuihtalam #anekakuihtalamkotadamansara

Baru dan nak update.. Ni dia.. Tahun ke-7 Mini bazar kuih muih utk hidangan berbuka.. Ada mcm2 jenis kuih talam, puding, kuih2 goreng, air RM 1, ais & Air Jagung Gitaris @putrylyana , kuih frozen & abok2 @cyntha_suraya , dadih hirup @abahkitchen_dadihhirupofficial & mcm2 lagi.. Silakan semua... In shaa Allah buka sampai sehari sebelum Ramadhan berakhir.. #ramadhandatanglagi #ramadhan2018 #berniagaituibadah #berniaga #juadahberbuka #ramadhantiba #syukurselalu #abangchiktepungtalam #tepungtalam #tepungtalammakanjangjitra #anekakuihtalam #alorsetar #kedah #darulaman #alhamdulillah

Kuih bakar order utk kak Chaya.T.kaseh😊
#saujanautamasgbuloh
Min order 6biji

#kuihbakarpandan
#anekakuihtalam
#saujanautamasgbuloh
#selfpickup
#alhamdulillah

💞Tempahan hari Jumaat... Ramadhan 9... 🍃Popia Crunchy & 🍃Talam Ubi Kanda @ Talam Ubi Sago... Tempahan di awal hari Jumaat yg Barakah.... Alhamdulillah... terima kasih.. 😍😘 untuk Tempahan boleh #wassup0129189296 #sayajual #anekakuihmuih #popiacrunchy #anekakuihtalam #talamubisago #dessert #anekapuding untuk #makan2 #juadahberbuka #moreh #potluck #kenduri #kendurikahwin #katering #catering #shahalam #damansara #shahalamresident #sungaibuloh #subang #bazaar #event #food #yummy #foodstagram #foodies

Aktiviti sepanjang bulan Ramadhan..Customer oder kami tolong hantarkan.
#anekakuihtalam
#talamberlauk
#kolekacang
#sayasuka

Most Popular Instagram Hashtags