[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#andapenggunabijak

36 posts

TOP POSTS

Saya Sudah Sejak Bulan Julai , Anda Bila Lagi . Kami Tahu Anda Seorang Pengguna Yang Bijak .
#toneplus
#toneplusofficial
#kaizengroup
#AndaPenggunaBijak

📣POSTO POSTO POSTO 🛵🛵
.
HASIL WEEKEND #mhzriview #mohazriview #andapenggunabijak

Assalamualaikum, selamat pagi.. Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung.memang nampak tak cantik😔

Nasib baik ada argan moisturizer Nurraysa😘

Jeragat makin menghilang,tona kulit jadi sekata.bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur; "eh nampak lain muka "😄. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😂. Siapa jeragat tebal di muka meh cuba argan moisturizer. Berbaloi2 ~~~ #argan
#andapenggunabijak
#gunalahnurraysa

Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung, memang nampak tak cantik😔
.
Nasib baik ada argan moisturizer Nurraysa😘
.
Jeragat makin menghilang, tona kulit jadi sekata bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur; "eh nampak lain muka "😄. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😂
.
Siapa jeragat tebal di muka meh cuba argan moisturizer. Berbaloi2 ~~~
.
#argan
#andapenggunabijak
#gunalahnurraysa
.
Nak cuba???
Watsapp 0148145584
@ 0197974977

Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung.memang nampak tak cantik😔

Nasib baik ada argan moisturizer Nurraysa😘

Jeragat makin menghilang,tona kulit jadi sekata.bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur; "eh nampak lain muka "😄. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😂. Siapa jeragat tebal di muka meh cuba argan moisturizer. Berbaloi2 ~~~ Wassap 017 3026243
#nurayysa
#argan
#andapenggunabijak
#gunalahnurraysa

Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung.memang nampak tak cantik😔

Nasib baik ada argan moisturizer Nurraysa😘

Jeragat makin menghilang,tona kulit jadi sekata.bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur; "eh nampak lain muka "😄. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😂. Siapa jeragat tebal di muka meh cuba argan moisturizer. Berbaloi2 ~~~ #arganmoisturizer
#andapenggunabijak
#agentnurraysasungaikarang

Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung.memang nampak tak cantik😔

Nasib baik ada argan moisturizer Nurraysa😘

Jeragat makin menghilang,tona kulit jadi sekata.bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur; "eh nampak lain muka "😄. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😂. Siapa jeragat tebal di muka meh cuba argan moisturizer. Berbaloi2 ~~~ WhatsApp 0194810225
#argan
#andapenggunabijak
#gunalahnurraysa
#noornurraysabeauty
#nurraysabeauty

Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung.memang nampak tak cantik😔

Nasib baik ada argan moisturizer Nurraysa😘

Jeragat makin menghilang,tona kulit jadi sekata.bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur; "eh nampak lain muka "😄. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😂. Siapa jeragat tebal di muka meh cuba argan moisturizer. Berbaloi2 ~~~ Whatsapp:0182308007(fairuz)
#argan
#andapenggunabijak
#gunalahnurraysa

Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung, memang nampak tak cantik🤔

Alhamdulillah ada "ARGAN MOSITURIZER NURRAYSA"😘 Jeragst makin menghilang, tona kulit jadi sekata bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur, "eh nampak lain muka"😶. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😅

Siapa jeragat tebal di muka meh cuba ARGAN MOISTURIZER. Berbaloi2~~ 😆😆😆 Whatsapp:01121802394(Amalina)

#argan
#andapenggunabijak
#gunalahnurraysa

Salam sejahtera warga FB
Tahukah anda hanya dgn rm100 shj saya akan bantu awak, saya bagi KESEMUANYA: -Simkad
-Kredit RM30 Free -Data internet 1gb FREE
-Cashback 3% dlm bentuk duit awak akan dapat setiap kali awak topup di mana saja
-Buku rahsia cara promosi dan manual utk awak harga rm30 -Buku closing guide
-Group support utk bantu awak
-Group rahsia kat FB bantu awak siap ada video, skrip dan smuaya.
-Jaminan 4 angka dlm masa 5 bulan.

Masih ragu2 lg wasap sy 0122705758 sy akan terus membimbing anda

#xcesshaziq
#simkadduit
#andapenggunabijak

Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung.memang nampak tak cantik😔

Nasib baik ada argan moisturizer Nurraysa😘

Jeragat makin menghilang,tona kulit jadi sekata.bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur; "eh nampak lain muka "😄. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😂. Siapa jeragat tebal di muka meh cuba argan moisturizer. Berbaloi2 ~~~ #argan
#andapenggunabijak
#gunalahnurraysa

Nak cuba???
Watsapp 013-9495880

Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung, memang nampak tak cantik😔

Nasib baik ada argan moisturizer Nurraysa😘

Jeragat makin menghilang, tona kulit jadi sekata bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur; "eh nampak lain muka "😄. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😂. Siapa jeragat tebal di muka meh cuba argan moisturizer. Berbaloi2 ~~~ #argan
#andapenggunabijak
#gunalahnurraysa

Nak cuba???
Watsapp 0139121035

Hii nak tido dah ke. Hehe tau tak sebenarnya banyak produk harian kita dipenuhi dengan bahan2 kimia yang dibenarkan ataupun terlarang. Actually kimia2 di dlm produk harian ni tidak membahayakan tetapi kita harus bijak memilih produk yg lebih byk menggunakan bahan semulajadi drpd bhn kimia.

Pilih la produk semulajadi seperti Magic Jelly #andaPenggunaBijak
Oklah goodnite. Sapu #magicjelly sebelum tido ok🌸

Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung.memang nampak tak cantik😔

Nasib baik ada argan moisturizer Nurraysa😘

Jeragat makin menghilang,tona kulit jadi sekata.bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur; "eh nampak lain muka "😄. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😂. Siapa jeragat tebal di muka meh cuba argan moisturizer. Berbaloi2 ~~~ #argan
#andapenggunabijak
#gunalahnurraysa

Wasap0199893624

#Repost @loveramalaysia with @repostapp
・・・
Sebenarnya banyak produk harian kita dipenuhi dengan bahan2 kimia yang dibenarkan ataupun terlarang. Actually kimia2 di dlm produk harian ni tidak membahayakan tetapi kita hari bijak memilih produk yg lebih byk menggunakan bahan semulajadi drpd bhn kimia.
.
Pilih la produk semulajadi seperti Magic Jelly. #andaPenggunaBijak

Bismillahnirahmannirahim..
Assalammualaikum.... Jom pakat ramai ramai.. Kita Cuba.
Baru boleh sembang... #0196744596
#andapenggunabijak

Selamat tengahari 🤗 Dah lunch ke semua ?
Sedikit sharing utk lunch ni .. ramai yg kata x tahu, x tahu cer rajin2 google, msti tahu nanti 🤗🤗🤗 Bile dh tahu tu, agak2 nak pakai lagi x ?? 😬

#andapenggunabijak

Kegagalan terbesar dalam hidup kita ialah “tidak mencuba” lakukan apa yang kita kehendaki sebenarnya dalam hidup kita. Bila mana anda berfikir untuk membuka perniagaan sendiri, perlukah anda dengar apa yang orang sekeliling kata pada anda, “awak tidak mampu lakukan”, “awak tidak akan berjaya”, “kenapa awak susah payah, “makan gaji sekarang apa kurangnya, cukup bulan cucuk kad keluar duit”, berbagai-bagai kenyataan negatif akan disebarkan ke telingga anda. Anda fikir sendiri, “perlukah saya perlu dengar semua itu untuk berjaya?“. Jika jawapanya, “tidak”, maka teruskanlah cita-cita anda itu.

#KKDKVS16TAQWA&;LANGKAWI
#S16ACEDEMY
#PREPAIDTHATSPAY
#SELAMATMENGGUNAKANNYA
#ANDAPENGGUNABIJAK
#ALLAHJANGANLUPA
#ERATSILATURRAHIM
#PERSONALCOACHINGFREE
#TRAVELWITHUS
#MUZAKKIR_PENERAJU_IMPIAN
#CALL_0142325643
#BYPENERAJU_IMPIAN

habis 1 botol Mzac bodyshape, hilang 6kg 😱
Blh tgk dan nilai sendiri.☺☺..ramaiii yg
dah BERJAYA dengan Mzac Bodyshape,
Ada yg masih ragu2..?? 🤔 lemak semakin menebal..berat semakin bertambah... bila dah hilang ragu2 tu, cepat wasap akak yea 😉..akak boleh bantu anda jadi seperti mereka..kalau kita sendiri tak usaha untuk KURUS CANTIK, tak dak org yg nak tolong kita... AgenT KL
COD DANAU KOTA
TAMAN WIRA MERGONG
KUALA PERLIS
SIMPANG EMPAT PERLIS

011 32292628

#mzacbodyshape #ubatkuruscantik #kembalikankeyakinan #andapenggunabijak #andacantik #andapuashati #kamihappy #borongboleh #runcitboleh

Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung.memang nampak tak cantik😔

Nasib baik ada argan moisturizer Nurraysa😘

Jeragat makin menghilang,tona kulit jadi sekata.bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur; "eh nampak lain muka "😄. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😂. Siapa jeragat tebal di muka meh cuba argan moisturizer. Berbaloi2 ~~~ #argan
#andapenggunabijak
#gunalahnurraysa
#Berminatwtsuppna 0199344886

Pilihan bijak barangan plastik anda
InshaAllah tupperware brand dijamin selamat
Call/whatsapp utk mencari produk plastik berkualiti anda
#andapenggunabijak #pilihantepat #tupperwaremalaysia #sayajualonline #sayajualtupperware

Berita baik..dengan menyertai kami di Mymi1 anda akan menjadi pengguna yang bijak..kenapa?
1.setiap isi rumah perlu membayar bil elektrik.
2.kebanyakan rumah/penginapan ada astro dan bil astro perlu dibayar.
3. Setiap hari guna top up.
4.setiap bulan kena bayar bil postpaid/telefon/ internet.

Apabila sertai kami, anda akan mendapat faedah drp semua itu..DM saya untuk keterangan lanjut.

#mymi1
#andapenggunabijak
#andagunaandadapatuntung
#janganlepaspeluang
#bazarpaknil
#fizoomar

Yang mana anda rasa lebih nilai dan berbaloi?

Telco M anda topup Rm50 hanya dapat credit Rm50 ,lps tu kalo beli data internet utk 4Gb+2Gb youtube/30hari, balance credit tggl Rm2 shj.. yg tu la nk call dan sms... Tapi di #TONEEXCEL
topup jer RM50.....anda dapat :

1) kredit RM50
2) percuma RM10 lagi kredit airtime
3) percuma data internet 1.5 gb
4) percuma 50 minit panggilan
5) bigpoint airasia 120 point
6) cash back 3%

Dan yang paling best sekali....dapat... Perlindungan Etiqa takaful RM50ribu

Bayar sekali....dapat topup utk hp dan insuran diri.

Tak mau ke......??? Pm Pm Pm.. #ToneExcel
#Simkadajaib
#Andapenggunabijak

Sejak adanya smartsaver online ni. Semua di hujung jari je.
Tak perlu susah2 nk book tiket bas , beratur kat kaunter. Nak beli topap pon guna online je.
Paling seronok dpt diskaun lagi. Reward point dapat. Cash point pun dapat. Selain tu, kita dapat kumpul duit dalam mykad dan redeem barang2 melalui apps MSS DISCOVER.
Ada tak kaunter tiket bas yang bagi diskaun kat kita , ataupun beli topap dpt diskaun??? Mmg takda la kan.

Hanya dengan melalui smartsaver .Guna mykad anda smua layak mendapatkan keistimewaan sebagai pengguna bijak.

Jadi, marilah menjadi pengguna yang bijak dengan mengaktifkan keahlian anda secara PERCUMA dengan hanya klik pada link yang terdapat pada profil ☝☝ #kempenjimatberbelanja
#jimatgunamykad
#andapenggunabijak
#uitmdengkil

RESTOCK
.
Permintaan semakin tinggi. Alhamdulillah MINYAK TENANG ANAKANDA semakin menjadi pilihan ibu bapa masa kini
.
Minyak yang tak panas, tak berangin sesuai digunakan seisi keluarga terutamanya bayi
.
Pasaran semakin luas, Mar memerlukan beberapa lagi AGENT dan DROPSHIP untuk sama2 kita membantu ibubapa di luar sana
.
Untuk dapatkannya/menjadi agent, boleh dm/whatsapp mar terus
🆔A010 (Super Stokis Ning Salmah)
>>> 0125720085
>>> 0125720085
>>> 0125720085
.
🍔🍔Atau, bole klik link di bawah untuk terus direct ke whatsapp Mar, mudah kan berurusan dengan Mar 😙😙😙 (bg facebook app sahaja)
.
http://www.wasap.my/60125720085
.
#agentwanted #dropshipwanted #legasiningsalmah #rahsia5generasi #minyaktenanganakanda #minyaktenang #minyaktelon #minyakurut #andapenggunabijak #andabuatandadapat

《Kenapa Mary Kay : Top 5 Global skincare Brand》

Sebab sudut kualitinya. Berapa tempoh masa untuk R&D dan kos yang dikeluarkan untuk memastikan product itu berkesan dengan kualiti premium. Even packaging pon mesra environment, apatah lagi isi dalamnya.

Semua orang boleh update testimoni dgn guna produk sekian sekian. Tapi pada saya fakta mengenai kandungan produk sangat saya tekankan. Mary kay menjelaskan satu persatu kandungan setiap produk (Fact sheet)..biasa kite beli kosmetik mana ada explain pasal isi kandungan yang ada. Saya juga baca info mengenai kulit dan join kelas berkaitan kulit utk relate produk Mary Kay yg bertindak dengan proses semulajadi kulit.

500,000 kali ujian di buat dengan cost jutaan $$ dalam tempoh tidak kurang dari 2 tahun, baru la product dikeluarkan. (Geng2 otai dalam Mary Kay sudah melawat kilang Mary Kay & hope ioulss pon berpeluang nak tengok jgk😙) Korang tak rasa pelik ke kalau ramai yang buat jenama sendiri dengan modal kurang seribu dan produk development yang singat??Jual dengan harga murah so kandungan ye juga dari bahan yang macam mana.ko rasa??Pastu dimomokkan kesan seawal 3 hari? OMG😰😰 Pastu kan Mary Kay juga bagi jaminan 90 hari, belum pernah saya dengar diberikan oleh mana2 syarikat skincare.
Tepuk dada tanya selera 😉Konsultasi saya percuma tau 😍Boleh book slot anda.

#beautysharingbyNor #skinconsultation#pmformoreinfo #marykaymalaysia#healthyaging#organicskincare#penjagaankulitsecarasehat#jomcantiksecarasehat#andapenggunabijak#sayagunasayajual#sayapakaisayajual#marykayklangvalley

💞 Fenomena musim gaji 💞

Musim-musim gaji ni memang berdesup-desup order akan masuk. Customer ciklang, dari awl bulan lagi kebanyakannya dah booking.
Yang mana dah dapat gaji semalam tu boleh lah roger-roger ciklang tau. Taknak fullset 5 in 1, boleh cuba trial set.
Trial set 1 untuk rawatan, manakala trial set 2 untuk pencerahan. ---
Ciklang🌹
#karismacosmetickelantan #tumpat #kotabharu #uitmkelantan #ilkkmpergigian #bebasmerkuri #karismacosmeticoriginal #posseluruhmalaysia #productngosek #productselamat #productviral2017 #pastichanteksangat #penggunategarkarismacosmetic #andapenggunabijak

MAKANAN SIHAT yang SIHAT?
Cuba teka..
Mana satu bahan dalam kordeal, baik untuk badan dan mana pula yang mudaratkan kesihatan dengan pengambilan berterusan untuk kesan jangka panjang? *gambarhiasansemata

#notadiet
#andapenggunabijak
#mahuyanglebihberzatproseslahsendiri

📣POSTO POSTO POSTO 🛵🛵
.
HASIL WEEKEND #mhzriview #mohazriview #andapenggunabijak

Alhamdulillah .
Rezeki bulan baru. Hari ni Mar ada #cod di #KUALALUMPUR #lppkn Untuk yang nak selit order boleh hubungi Mar ya:
🆔A010
📲0125720085
📲0125720085
📲0125720085
.
.
#minyaktenanganakanda #minyaktenang #minyakbabyno1 #legasiningsalmah #seisikeluarga #minyaktelon #semakindikenali #semakinbertempatdihatipengguna #andapenggunabijak

FRESH TESTIMONI
.
Alhamdulillah dapat #positif #feedback pagi2 ni 😊😊
.
Sengal2 kaki hilang selepas menyapu MINYAK TENANG ANAKANDA.
.
Bagi yang bekerja berdiri lama, atau berjalan banyak dan juga ibu yang sarat mengandung, Mar sangat sarankan menyapu MINYAK TENANG ANAKANDA di betis sebelum tidur. InsyaAllah dengan izinNya bangun pagi nanti kaki dah tak sakit ☺☺☺ cubalah... tak cuba tak tahu.
.
.
Untuk dapatkan MINYAK TENANG ANAKANDA:
🆔A010
📲0125720085
📲0125720085
.
Harga: RM53 (100ml) 😱banyakkan 🤗🤗🤗
.
FREE TRAVEL KIT
FREE BABY BROOCH
.
.
#minyaktenanganakanda #legasiningsalmah #testimonialningsalmah #calmingbabyoil #semakindikenali #semakinbertempatdihatipengguna #andapenggunabijak #minyaktelon #seisikeluarga #sengalkaki

MINYAK TENANG ANAKANDA
.
Menghalang angin dari masuk melalui kulit yang boleh menyebabkan kembung perut dan mengekalkan suhu badan bayi!
.
Cuba dan alami sendiri perbezaannya.
.
Untuk dapatkannya bole hubungi Mardhiyah:
🆔A010
📲0125720085
📲0125720085
📲0125720085
.
FREE TRAVEL KIT
FREE GIFT
.
#minyaktenanganakanda #legasiningsalmah #testimonialningsalmah #minyakno1 #minyakbaby #minyakbayi #minyaktelon #karangkraf #seisikeluarga #semakinbertempatdihatipengguna #andapenggunabijak #rasaiperbezaannya

Salam warga IG semua.... Yang mana satu pilihan anda .... Simkad dan telco yg bayar anda atau anda yg membayar kepada telco anda skrg ini?

Wasap saya 0163363978 untuk info lanjut.

#xcesshaziq
#simkadduit
#andapenggunabijak
#CiknaNasAhmad

Most Popular Instagram Hashtags