#andapenggunabijak

72 posts

TOP POSTS

Saya Sudah Sejak Bulan Julai , Anda Bila Lagi . Kami Tahu Anda Seorang Pengguna Yang Bijak .
#toneplus
#toneplusofficial
#kaizengroup
#AndaPenggunaBijak

Assalamualaikum, selamat pagi.. Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung.memang nampak tak cantik😔

Nasib baik ada argan moisturizer Nurraysa😘

Jeragat makin menghilang,tona kulit jadi sekata.bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur; "eh nampak lain muka "😄. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😂. Siapa jeragat tebal di muka meh cuba argan moisturizer. Berbaloi2 ~~~ #argan
#andapenggunabijak
#gunalahnurraysa

Salam sejahtera warga FB
Tahukah anda hanya dgn rm100 shj saya akan bantu awak, saya bagi KESEMUANYA: -Simkad
-Kredit RM30 Free -Data internet 1gb FREE
-Cashback 3% dlm bentuk duit awak akan dapat setiap kali awak topup di mana saja
-Buku rahsia cara promosi dan manual utk awak harga rm30 -Buku closing guide
-Group support utk bantu awak
-Group rahsia kat FB bantu awak siap ada video, skrip dan smuaya.
-Jaminan 4 angka dlm masa 5 bulan.

Masih ragu2 lg wasap sy 0122705758 sy akan terus membimbing anda

#xcesshaziq
#simkadduit
#andapenggunabijak

💞 Fenomena musim gaji 💞

Musim-musim gaji ni memang berdesup-desup order akan masuk. Customer ciklang, dari awl bulan lagi kebanyakannya dah booking.
Yang mana dah dapat gaji semalam tu boleh lah roger-roger ciklang tau. Taknak fullset 5 in 1, boleh cuba trial set.
Trial set 1 untuk rawatan, manakala trial set 2 untuk pencerahan. ---
Ciklang🌹
#karismacosmetickelantan #tumpat #kotabharu #uitmkelantan #ilkkmpergigian #bebasmerkuri #karismacosmeticoriginal #posseluruhmalaysia #productngosek #productselamat #productviral2017 #pastichanteksangat #penggunategarkarismacosmetic #andapenggunabijak

Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung, memang nampak tak cantik😔
.
Nasib baik ada argan moisturizer Nurraysa😘
.
Jeragat makin menghilang, tona kulit jadi sekata bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur; "eh nampak lain muka "😄. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😂
.
Siapa jeragat tebal di muka meh cuba argan moisturizer. Berbaloi2 ~~~
.
#argan
#andapenggunabijak
#gunalahnurraysa
.
Nak cuba???
Watsapp 0148145584
@ 0197974977

Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung.memang nampak tak cantik😔

Nasib baik ada argan moisturizer Nurraysa😘

Jeragat makin menghilang,tona kulit jadi sekata.bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur; "eh nampak lain muka "😄. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😂. Siapa jeragat tebal di muka meh cuba argan moisturizer. Berbaloi2 ~~~ Wassap 017 3026243
#nurayysa
#argan
#andapenggunabijak
#gunalahnurraysa

Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung, memang nampak tak cantik🤔

Alhamdulillah ada "ARGAN MOSITURIZER NURRAYSA"😘 Jeragst makin menghilang, tona kulit jadi sekata bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur, "eh nampak lain muka"😶. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😅

Siapa jeragat tebal di muka meh cuba ARGAN MOISTURIZER. Berbaloi2~~ 😆😆😆 Whatsapp:01121802394(Amalina)

#argan
#andapenggunabijak
#gunalahnurraysa

Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung.memang nampak tak cantik😔

Nasib baik ada argan moisturizer Nurraysa😘

Jeragat makin menghilang,tona kulit jadi sekata.bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur; "eh nampak lain muka "😄. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😂. Siapa jeragat tebal di muka meh cuba argan moisturizer. Berbaloi2 ~~~ #arganmoisturizer
#andapenggunabijak
#agentnurraysasungaikarang

Makin berumur jeragat makin tebal di pipi, di hidung.memang nampak tak cantik😔

Nasib baik ada argan moisturizer Nurraysa😘

Jeragat makin menghilang,tona kulit jadi sekata.bukan diri sendiri cakap.

Kawan2 tegur; "eh nampak lain muka "😄. Sendiri belek kat cermin macam biasa je😂. Siapa jeragat tebal di muka meh cuba argan moisturizer. Berbaloi2 ~~~ Whatsapp:0182308007(fairuz)
#argan
#andapenggunabijak
#gunalahnurraysa

MOST RECENT

💞 Fenomena musim gaji 💞

Musim-musim gaji ni memang berdesup-desup order akan masuk. Customer ciklang, dari awl bulan lagi kebanyakannya dah booking.
Yang mana dah dapat gaji semalam tu boleh lah roger-roger ciklang tau. Taknak fullset 5 in 1, boleh cuba trial set.
Trial set 1 untuk rawatan, manakala trial set 2 untuk pencerahan. ---
Ciklang🌹
#karismacosmetickelantan #tumpat #kotabharu #uitmkelantan #ilkkmpergigian #bebasmerkuri #karismacosmeticoriginal #posseluruhmalaysia #productngosek #productselamat #productviral2017 #pastichanteksangat #penggunategarkarismacosmetic #andapenggunabijak

Nak kawen memang banyak nak guna duit kan 😉 bonda nak bagi kawan2 JIMAT dengan 1 dulang hantaran Perfume dari De'xandra 😊☺ Modal rm 200 dah boleh dapat 3 botol Perfume 35 ml dari De'xandra ..Ada duit baki lagi boleh beli Kotak & riben yang Cantik .Kita hiaskan bagi nampak umpphhh ok !! 😁

#andapenggunaBijak #lebihdari80bauanantarabangsa #halaldanbolehbawasolat #hargapasarmalambauhotel💫💫💫 #nakWangiLagiJimatpmbonda
http://www.wasap.com/60137849483

《Kenapa Mary Kay : Top 5 Global skincare Brand》

Sebab sudut kualitinya. Berapa tempoh masa untuk R&D dan kos yang dikeluarkan untuk memastikan product itu berkesan dengan kualiti premium. Even packaging pon mesra environment, apatah lagi isi dalamnya.

Semua orang boleh update testimoni dgn guna produk sekian sekian. Tapi pada saya fakta mengenai kandungan produk sangat saya tekankan. Mary kay menjelaskan satu persatu kandungan setiap produk (Fact sheet)..biasa kite beli kosmetik mana ada explain pasal isi kandungan yang ada. Saya juga baca info mengenai kulit dan join kelas berkaitan kulit utk relate produk Mary Kay yg bertindak dengan proses semulajadi kulit.

500,000 kali ujian di buat dengan cost jutaan $$ dalam tempoh tidak kurang dari 2 tahun, baru la product dikeluarkan. (Geng2 otai dalam Mary Kay sudah melawat kilang Mary Kay & hope ioulss pon berpeluang nak tengok jgk😙) Korang tak rasa pelik ke kalau ramai yang buat jenama sendiri dengan modal kurang seribu dan produk development yang singat??Jual dengan harga murah so kandungan ye juga dari bahan yang macam mana.ko rasa??Pastu dimomokkan kesan seawal 3 hari? OMG😰😰 Pastu kan Mary Kay juga bagi jaminan 90 hari, belum pernah saya dengar diberikan oleh mana2 syarikat skincare.
Tepuk dada tanya selera 😉Konsultasi saya percuma tau 😍Boleh book slot anda.

#beautysharingbyNor #skinconsultation#pmformoreinfo #marykaymalaysia#healthyaging#organicskincare#penjagaankulitsecarasehat#jomcantiksecarasehat#andapenggunabijak#sayagunasayajual#sayapakaisayajual#marykayklangvalley

RESTOCK
.
Permintaan semakin tinggi. Alhamdulillah MINYAK TENANG ANAKANDA semakin menjadi pilihan ibu bapa masa kini
.
Minyak yang tak panas, tak berangin sesuai digunakan seisi keluarga terutamanya bayi
.
Pasaran semakin luas, Mar memerlukan beberapa lagi AGENT dan DROPSHIP untuk sama2 kita membantu ibubapa di luar sana
.
Untuk dapatkannya/menjadi agent, boleh dm/whatsapp mar terus
🆔A010 (Super Stokis Ning Salmah)
>>> 0125720085
>>> 0125720085
>>> 0125720085
.
🍔🍔Atau, bole klik link di bawah untuk terus direct ke whatsapp Mar, mudah kan berurusan dengan Mar 😙😙😙 (bg facebook app sahaja)
.
http://www.wasap.my/60125720085
.
#agentwanted #dropshipwanted #legasiningsalmah #rahsia5generasi #minyaktenanganakanda #minyaktenang #minyaktelon #minyakurut #andapenggunabijak #andabuatandadapat

RESTOCK
.
Permintaan semakin tinggi. Alhamdulillah MINYAK TENANG ANAKANDA semakin menjadi pilihan ibu bapa masa kini
.
Minyak yang tak panas, tak berangin sesuai digunakan seisi keluarga terutamanya bayi
.
Pasaran semakin luas, Mar memerlukan beberapa lagi AGENT dan DROPSHIP untuk sama2 kita membantu ibubapa di luar sana
.
Untuk dapatkannya/menjadi agent, boleh dm/whatsapp mar terus
🆔A010 (Super Stokis Ning Salmah)
>>> 0125720085
>>> 0125720085
>>> 0125720085
.
🍔🍔Atau, bole klik link di bawah untuk terus direct ke whatsapp Mar, mudah kan berurusan dengan Mar 😙😙😙 (bg facebook app sahaja)
.
http://www.wasap.my/60125720085
.
#agentwanted #dropshipwanted #legasiningsalmah #rahsia5generasi #minyaktenanganakanda #minyaktenang #minyaktelon #minyakurut #andapenggunabijak #andabuatandadapat

RESTOCK
.
Permintaan semakin tinggi. Alhamdulillah MINYAK TENANG ANAKANDA semakin menjadi pilihan ibu bapa masa kini
.
Minyak yang tak panas, tak berangin sesuai digunakan seisi keluarga terutamanya bayi
.
Pasaran semakin luas, Mar memerlukan beberapa lagi AGENT dan DROPSHIP untuk sama2 kita membantu ibubapa di luar sana
.
Untuk dapatkannya/menjadi agent, boleh dm/whatsapp mar terus
🆔A010 (Super Stokis Ning Salmah)
>>> 0125720085
>>> 0125720085
>>> 0125720085
.
🍔🍔Atau, bole klik link di bawah untuk terus direct ke whatsapp Mar, mudah kan berurusan dengan Mar 😙😙😙 (bg facebook app sahaja)
.
http://www.wasap.my/60125720085
.
#agentwanted #dropshipwanted #legasiningsalmah #rahsia5generasi #minyaktenanganakanda #minyaktenang #minyaktelon #minyakurut #andapenggunabijak #andabuatandadapat

KORANG TRAVEL BAWA APA??
.
Mar kalau travel WAJIB ada MINYAK TENANG ANAKANDA. Wajib! Harus! Mesti! Semua la 😂😂 nak bagitau penting, kena ada
.
Sebab apa??
🐢bole tenangkan bayi dalam flight
🐢bole sapu dan bau bila pening-pening
🐢lenguh2 kaki, sendi boleh sapu
🐢gatal2, nyamuk gigit
🐢sakit perut, angin
.
Best! Tak percaya tengok TESTIMONI ni 😍😍 ALL IN ONE!! Dari newborn smpai warga emas boleh guna
.
.
Untuk dapatkannya boleh dm/whatsapp mar terus
🆔A010
>>> 0125720085
>>> 0125720085
>>> 0125720085
.
🍔🍔Atau, bole klik link di bawah untuk terus direct ke whatsapp Mar, mudah kan berurusan dengan Mar 😙😙😙 (bg facebook app sahaja)
.
http://www.wasap.my/60125720085
.
#minyaktenanganakanda #minyaktenang #travel #legasiningsalmah #rahsia5generasi #andapenggunabijak #minyakbayi #minyakbaby #babyoil #calmingbabyoil #baby

KORANG TRAVEL BAWA APA??
.
Mar kalau travel WAJIB ada MINYAK TENANG ANAKANDA. Wajib! Harus! Mesti! Semua la 😂😂 nak bagitau penting, kena ada
.
Sebab apa??
🐢bole tenangkan bayi dalam flight
🐢bole sapu dan bau bila pening-pening
🐢lenguh2 kaki, sendi boleh sapu
🐢gatal2, nyamuk gigit
🐢sakit perut, angin
.
Best! Tak percaya tengok TESTIMONI ni 😍😍 ALL IN ONE!! Dari newborn smpai warga emas boleh guna
.
.
Untuk dapatkannya boleh dm/whatsapp mar terus
🆔A010
>>> 0125720085
>>> 0125720085
>>> 0125720085
.
🍔🍔Atau, bole klik link di bawah untuk terus direct ke whatsapp Mar, mudah kan berurusan dengan Mar 😙😙😙 (bg facebook app sahaja)
.
http://www.wasap.my/60125720085
.
#minyaktenanganakanda #minyaktenang #travel #legasiningsalmah #rahsia5generasi #andapenggunabijak #minyakbayi #minyakbaby #babyoil #calmingbabyoil #baby

KORANG TRAVEL BAWA APA??
.
Mar kalau travel WAJIB ada MINYAK TENANG ANAKANDA. Wajib! Harus! Mesti! Semua la 😂😂 nak bagitau penting, kena ada
.
Sebab apa??
🐢bole tenangkan bayi dalam flight
🐢bole sapu dan bau bila pening-pening
🐢lenguh2 kaki, sendi boleh sapu
🐢gatal2, nyamuk gigit
🐢sakit perut, angin
.
Best! Tak percaya tengok TESTIMONI ni 😍😍 ALL IN ONE!! Dari newborn smpai warga emas boleh guna
.
.
Untuk dapatkannya boleh dm/whatsapp mar terus
🆔A010
>>> 0125720085
>>> 0125720085
>>> 0125720085
.
🍔🍔Atau, bole klik link di bawah untuk terus direct ke whatsapp Mar, mudah kan berurusan dengan Mar 😙😙😙 (bg facebook app sahaja)
.
http://www.wasap.my/60125720085
.
#minyaktenanganakanda #minyaktenang #travel #legasiningsalmah #rahsia5generasi #andapenggunabijak #minyakbayi #minyakbaby #babyoil #calmingbabyoil #baby

RAWATAN SELSEMA BERSAMA MINYAK TENANG ANAKANDA
.
🦋tak boleh tidur hidung tersumbat
🦋pening kepala bangun pagi sebab selsema
🦋tak berani makan ubat sebab mengandung 🦋bayi bawah 2 tahun tidak boleh makan ubat selsema
.
Jangan risau 😊😊MINYAK TENANG ANAKANDA sapuan di luar sahaja. Tapi kesannya memang ohsem!!! 😊😊. Tak percaya? Cubalah
.
Ambil setitis MINYAK TENANG ANAKANDA, sapu pada dada, leher dan letak sedikit di hidung atau dekatkan saja pada hidung
.
Untuk dapatkannya boleh dm/whatsapp mar terus
🆔A010 (Stokis)
>>> 0125720085
>>> 0125720085
>>> 0125720085
.
🍔🍔Atau, bole klik link di bawah untuk terus direct ke whatsapp Mar, mudah kan berurusan dengan Mar 😙😙😙 (bg facebook app sahaja)
.
http://www.wasap.my/60125720085
.
#minyaktenanganakanda #minyaktenang #legasiningsalmah #rahsia5generasi #selsema #rawatanalternatif #calmingbabyoil #babyoil #minyakbaby #minyakbayi #assalamualaikumtvalhijrah #andapenggunabijak

RAWATAN SELSEMA BERSAMA MINYAK TENANG ANAKANDA
.
🦋tak boleh tidur hidung tersumbat
🦋pening kepala bangun pagi sebab selsema
🦋tak berani makan ubat sebab mengandung 🦋bayi bawah 2 tahun tidak boleh makan ubat selsema
.
Jangan risau 😊😊MINYAK TENANG ANAKANDA sapuan di luar sahaja. Tapi kesannya memang ohsem!!! 😊😊. Tak percaya? Cubalah
.
Ambil setitis MINYAK TENANG ANAKANDA, sapu pada dada, leher dan letak sedikit di hidung atau dekatkan saja pada hidung
.
Untuk dapatkannya boleh dm/whatsapp mar terus
🆔A010 (Stokis)
>>> 0125720085
>>> 0125720085
>>> 0125720085
.
🍔🍔Atau, bole klik link di bawah untuk terus direct ke whatsapp Mar, mudah kan berurusan dengan Mar 😙😙😙 (bg facebook app sahaja)
.
http://www.wasap.my/60125720085
.
#minyaktenanganakanda #minyaktenang #legasiningsalmah #rahsia5generasi #selsema #rawatanalternatif #calmingbabyoil #babyoil #minyakbaby #minyakbayi #assalamualaikumtvalhijrah #andapenggunabijak

RAWATAN SELSEMA BERSAMA MINYAK TENANG ANAKANDA
.
🦋tak boleh tidur hidung tersumbat
🦋pening kepala bangun pagi sebab selsema
🦋tak berani makan ubat sebab mengandung 🦋bayi bawah 2 tahun tidak boleh makan ubat selsema
.
Jangan risau 😊😊MINYAK TENANG ANAKANDA sapuan di luar sahaja. Tapi kesannya memang ohsem!!! 😊😊. Tak percaya? Cubalah
.
Ambil setitis MINYAK TENANG ANAKANDA, sapu pada dada, leher dan letak sedikit di hidung atau dekatkan saja pada hidung
.
Untuk dapatkannya boleh dm/whatsapp mar terus
🆔A010 (Stokis)
>>> 0125720085
>>> 0125720085
>>> 0125720085
.
🍔🍔Atau, bole klik link di bawah untuk terus direct ke whatsapp Mar, mudah kan berurusan dengan Mar 😙😙😙 (bg facebook app sahaja)
.
http://www.wasap.my/60125720085
.
#minyaktenanganakanda #minyaktenang #legasiningsalmah #rahsia5generasi #selsema #rawatanalternatif #calmingbabyoil #babyoil #minyakbaby #minyakbayi #assalamualaikumtvalhijrah #andapenggunabijak

Most Popular Instagram Hashtags