[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#anakseniaswaraberkarya

38 posts

TOP POSTS

Satu jam lagi geng ❗️❗️ yang mane tak tahu nak buat apa kat rumah tuh meyhh datang sini. Sempat lagi tuhh cepat-cepat ❗️Uollss pakat ramai-ramai bawak ahli ahli keluarga,sedara-mara,jiran-jiran dan teman-teman kalau bolehh semua laa kenalan korang ajak datang ke betandak bah! Kami menunggu kehadiran anda semua malam ini 😘
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: Kafe Bunga Raya, ASWARA
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
Sebarang pertanyaan hubungi :
016-6728524 (Anna)
019-444 1224 (AJ)
#betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️Uollss pakat ramai-ramai bawak ahli ahli keluarga,sedara-mara,jiran-jiran dan teman-teman kalau bolehh semua laa kenalan korang ajak datang ke betandak bah! Kami menunggu kehadiran anda semua malam ini 😘
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: Kafe Bunga Raya, ASWARA
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
Sebarang pertanyaan hubungi :
016-6728524 (Anna)
019-444 1224 (AJ)
#betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

LIVE UPDATE : Hari ini admin lanjee uolls bump in and rehearsal Betandak bah! nak tahu lagi apa yang akan berlaku lagi tunggu update dari kami 👌🏻 tarian dari Sabah bah! . yaa kalu mahu tahu tarian apa mari pakat datang tengok betandak bah!
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: ASWARA, Kuala Lumpur
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️ #betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

Haii olls , malam nih admin nak promote satu teater iaitu @teatertragedisalmah.
@teatertragedisalmah adalah diinspirasikan kisah sebenar yang telah menggemparkan Malaysia pada tahun 1984, dimana kehidupan Salmah ini tidak seperti orang lain. Kerana kehidupannya, ia telah menyebabkan kematian 2 orang budak kecik yang tidak berdosa. Salah siapa? Salmah si penzina atau jantan berhatikan binatang? Kalau nak tahuu apa kesudahannya, datang beramai-ramai ke teater kami!
Tempat: Panggung Eksperimen, Aswara.
Tarikh: 11 May 2017 📢
Masa: 8:30pm-10pm ‼️ Tiket: Masuk dengan sumbangan (Min Rm5)
Sebarang pertanyaan boleh hubungi 010-4262246 (Erna)
#teatertragedisalmah #aswara #et #11may #savethedate #anakseniaswaraberkarya

Tidak lama lagi event @betandakbah akan berlangsung 😱😱😱
Jom bawa semua ahli keluarga dan sahabat untuk menyaksikan persembahan tarian-tarian dari Sabah & Sarawak . Rugi tau tak datang 🌹
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: ASWARA, Kuala Lumpur
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️ #betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission#anakseniaswaraberkarya

LIVE UPDATE : Jangan lupa datang ramai-ramai ESOK 13 May 2017 ❗️❗️kami semua menunggu anda 😉😉
Event: Betandak Bah!
Location: Kafe Bunga Raya, Aswara
Date: 13 Mei 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
Sebarang pertanyaan hubungi :
016-6728524 (Anna)
019-444 1224 (AJ)
#betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

Sesi Bump In Betandak Bah ! Good Job guysss 👏🏻👏🏻👏🏻 Sooo Uolsss Jangan Lupa Ye lagy 5 hari Betandak Bah Akan Berlangsung.... Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: ASWARA, Kuala Lumpur
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️ #betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission#anakseniaswaraberkarya

LIVE UPDATE : Hari ini admin lanjee uolls bump in and rehearsal Betandak bah! nak tahu lagi apa yang akan berlaku lagi tunggu update dari kami 👌🏻 ini tarian dari Sarawak . nak tau tarian apa haruslah datang ❗️❗️❗️❗️
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: ASWARA, Kuala Lumpur
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️ #betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

Selamat petang uolls ☀️☀️ okayy harini admin nak bagi jawapan tarian apa yang harituh admin post . okayy itu tarian dari SABAH iaitu Tarian Magunatip adalah sejenis tarian tradisi masyarakat beberapa suku kaum Murut di Keningau, Tenom dan Pensiangan di Pedalaman Sabah. Perkataan Magunatip diambil daripada perkataan "atip" yang bermaksud menekan antara dua buah buluh tersebut. Biasanya tarian ini tidak memerlukan iringan muzik kerana bunyi buluh yang dilagakan itu akan menimbulkan bunyi yang kuat serta rentak dan irama yang menarik. Nak tau lebih lanjut tentang tarian ini harus laa datang ramai-ramai 👩‍👩‍👧👨‍👩‍👧👨‍👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👧👨‍👧‍👦💃💃🏻💃🏼💃🏽💃🏾💃🏿
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: ASWARA, Kuala Lumpur
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️ #betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

MOST RECENT

Satu jam lagi geng ❗️❗️ yang mane tak tahu nak buat apa kat rumah tuh meyhh datang sini. Sempat lagi tuhh cepat-cepat ❗️Uollss pakat ramai-ramai bawak ahli ahli keluarga,sedara-mara,jiran-jiran dan teman-teman kalau bolehh semua laa kenalan korang ajak datang ke betandak bah! Kami menunggu kehadiran anda semua malam ini 😘
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: Kafe Bunga Raya, ASWARA
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
Sebarang pertanyaan hubungi :
016-6728524 (Anna)
019-444 1224 (AJ)
#betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️Uollss pakat ramai-ramai bawak ahli ahli keluarga,sedara-mara,jiran-jiran dan teman-teman kalau bolehh semua laa kenalan korang ajak datang ke betandak bah! Kami menunggu kehadiran anda semua malam ini 😘
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: Kafe Bunga Raya, ASWARA
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
Sebarang pertanyaan hubungi :
016-6728524 (Anna)
019-444 1224 (AJ)
#betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️HARI INI ❗️❗️Uollss pakat ramai-ramai bawak ahli ahli keluarga,sedara-mara,jiran-jiran dan teman-teman kalau bolehh semua laa kenalan korang ajak datang ke betandak bah! Kami menunggu kehadiran anda semua malam ini 😘
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: Kafe Bunga Raya, ASWARA
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
Sebarang pertanyaan hubungi :
016-6728524 (Anna)
019-444 1224 (AJ)
#betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

LIVE UPDATED : Meeting akhir bersama kak wardah dan team betandak bah! bagi lancarkan lagi persembahan kami esok ☺️☺️Jangan lupa datang ramai-ramai ESOK 13 May 2017 ❗️❗️kami semua menunggu anda😉😉
Event: Betandak Bah!
Location: Kafe Bunga Raya, Aswara
Date: 13 Mei 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
Sebarang pertanyaan hubungi :
016-6728524 (Anna)
019-444 1224 (AJ)
#betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

LIVE UPDATE : Jangan lupa datang ramai-ramai ESOK 13 May 2017 ❗️❗️kami semua menunggu anda 😉😉
Event: Betandak Bah!
Location: Kafe Bunga Raya, Aswara
Date: 13 Mei 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
Sebarang pertanyaan hubungi :
016-6728524 (Anna)
019-444 1224 (AJ)
#betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

Haii ollsss , haaaa harini admin nak ajak semua followers kesayangan admin datang ke @betandakbah untuk melihat tarian tradisional sabah & sarawak yang jarang-jarang tau ditarikan di Malaysia 😉😉. Uollss pakat ramai-ramai bawak ahli ahli keluarga,sedara-mara,jiran-jiran dan teman-teman kalau bolehh semua laa kenalan korang ajak datang ke betandak bah! Kami menunggu kehadiran anda semua yaaa 😘
ESOK TAU ❗️❗️❗️❗️❗️
ESOK TAU ❗️❗️❗️❗️❗️
ESOK TAU ❗️❗️❗️❗️❗️
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: ASWARA, Kuala Lumpur
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
Sebarang pertanyaan hubungi :
016-6728524 (Anna)
019-444 1224 (AJ)
#betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

LIVE UPDATE : haaa kakak Betandak Bah! dah promo nak bagi pada siapa yang hadir pada esok hari. kalau mau ayuhh datang ramai-ramai bawa ahli keluarga rakan-rakan dan kenalan anda semua datang ke @betandakbah ❗️❗️❗️❗️ ESOK TAU ❗️❗️❗️❗️❗️❗️ ESOK TAU ❗️❗️❗️❗️❗️❗️
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: ASWARA, Kuala Lumpur
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️ #betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

LIVE UPDATE : uollss kalau mahu bookmark niee kena datang tau ! ayuhh datang ramai-ramai bawa ahli keluarga rakan-rakan dan kenalan anda semua datang ke @betandakbah ❗️❗️❗️❗️ ESOK TAU ❗️❗️❗️❗️❗️❗️ ESOK TAU ❗️❗️❗️❗️❗️❗️
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: ASWARA, Kuala Lumpur
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️ #betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

LIVE UPDATE : haaa kakak Betandak Bah! dah promo nak bagi pada siapa yang hadir pada esok hari. kalau mau ayuhh datang ramai-ramai bawa ahli keluarga rakan-rakan dan kenalan anda semua datang ke @betandakbah ❗️❗️❗️❗️ ESOK TAU ❗️❗️❗️❗️❗️❗️ ESOK TAU ❗️❗️❗️❗️❗️❗️
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: ASWARA, Kuala Lumpur
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️ #betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

2 HARI LAGI ‼️‼️‼️‼️‼️‼️tak lama lagi event betandak bah akan berlangsung 😱😱😱bawa semua ahli keluarga untuk menyaksikan persembahan tarian-tarian dari Sabah & Sarawak . Rugi tau tak datang 😜🤗😻😻
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: ASWARA, Kuala Lumpur
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️ #betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission#anakseniaswaraberkarya

Harini admin n team guerilla marketing kat area sogo dan jejantas pejalan kaki lrt . thanks pada yang support ☺️☺️😊😊😊😁😁😃😃
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: ASWARA, Kuala Lumpur
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️ #betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

LIVE UPDATE : Harini semua department busy-busy belaka 😨😨 kalau mahu tahu lagi apa yang kami lakukan tunggu ........ Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: ASWARA, Kuala Lumpur
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
#betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

3 HARI LAGI ‼️‼️‼️‼️‼️‼️tak lama lagi event betandak bah akan berlangsung 😱😱😱bawa semua ahli keluarga untuk menyaksikan persembahan tarian-tarian dari Sabah & Sarawak . Rugi tau tak datang 😜🤗😻😻
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: ASWARA, Kuala Lumpur
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️ #betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission#anakseniaswaraberkarya

petang tadi kami dah Guerilla Marketing kat area Dataran Merdeka dan Center Market. Soooooo tunggu kami esok untuk guerilla di tempat anda pulak . See u there 😉😉
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: ASWARA, Kuala Lumpur
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
#betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

LIVE UPDATE : Harini kami berlegar-legar sekitar dataran merdeka mengedarkan flyers pada anda semua ❗️❗️❗️❗️❗️
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: ASWARA, Kuala Lumpur
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
#betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission #anakseniaswaraberkarya

4 HARI LAGI ‼️‼️‼️‼️‼️‼️tak lama lagi event betandak bah akan berlangsung 😱😱😱bawa semua ahli keluarga untuk menyaksikan persembahan tarian-tarian dari Sabah & Sarawak . Rugi tau tak datang 😜🤗😻😻
Event: Sarawak & Sabah Traditional Dance
Location: ASWARA, Kuala Lumpur
Date: 13 May 2017
Time: 8.30pm
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️
FREE ADMISSIONS ❗️ #betandakbah #kualalumpur #2017 #may2017 #malaysia #dancing #sabahsarawak #malaysia #aswara #tarian #tradisional #sabah #sarawak #borneo #may #2017 #savethedate #13may2017 #freeadmission#anakseniaswaraberkarya

Most Popular Instagram Hashtags