#amyrarosli

57028 posts

TOP POSTS

What day is today? It’s Pink Day! Put on your nicest pink outfit today and get 31% max MORE ice cream at Baskin-Robbins today!

#BaskinRobbins #BR31 #PinkLady #AmyraRosli

Happy nye mommy!!
#amyrarosli

Regrann from @aamyrarosli - I love my life..as ur wife 💍 ❤😍😘
#AmyraRosli #AmarBaharin #Amyramar #EndlessLove #LacosteMY 📸 by @nabilnadirstudio @nabil_nadir

Alhamdulillah. Dah bertudung dah awak, @aamyrarosli

#AmyraRosli #baskinrobbins

1 syawal
10 pagi
ASTRO RIA &ASTRO RIA HD
#isterituanihsan
#serojairdina
#AmyraRosli
#pakcikhot

Mary Kay semakin DIKENALI walaupun Mary Kay tidak dijual di watson, guardian dan sebagainya . Tak sesmestinya produk yang tidak dijual di watson atau guardian tak bagus ini kerana Mary Kay under DSA 🤗 . Boleh google ya DSA tu apa 😘 .
.
TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. .
❤️timewise 3 in 1 cleanser ❤️iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar timewise.
.
❤️age fighting moisturizer ❤️dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam timewise .
.
❤️day solution sunscreen SPF 35❤️melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus .
.
❤️timewise night solution ❤️ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan.
.
Kebaikannya... membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan.
.
Free postage 💞 Free sample 💞
Whatsapp only
01128205945 .
Love ,
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers

Cinta di langit Cardiff jgn lupa tgk guys✌✌💓 #cintadilangitcardiff
#amyrarosli
#tasha💋

Metro Ahad 25 Jun 2017
@amarbaharin @aamyrarosli
@anuarfaizalofficial
.
Late post.. Puas hati tatap foto-foto cantik n sweet #AmyrAmar ❤ dua mukasurat semalam.. Tqsm Metro Ahad.
.
#AmarBaharin #AmyraRosli
#ANUARFAIZAL #raya2017
.

MOST RECENT

#IsteriTuanIhsan
#AmyraRosli
#AaronAziz
#SerojaIrdina

My favourite scene. Love her facial expressions in this scene. Hilariously cute!

#IsteriTuanIhsan
#AmyraRosli
#AaronAziz
#SerojaIrdina

My favourite scene. Love her facial expressions in this scene. Hilariously cute!

I love my Career So much ! 😍❤️ . Mary Kay career , Beauty Consultant Mary Kay bukan biasa biasa ya , beauty consultant Mary Kay terdiri daripada police 👮, pensyarah, engineer, guru dan sebagainya . .
Tahun 2017 ni banyak achievement yang siti dapat denagn Mary Kay . Siti dapat pergi CONVO , jangan terkejut ya Mary Kay pon ada convo . Siti dapat Diamond Ring jugak untuk Court Of Personal Sales . Alhamdulillah, dan siti jugak dapat free trip ke China ! Yeay ! And tahun depan siti akan ke USS ! 😍💕 . So siti nak share apa yang siti buat dengan anda , tambah lagi yang dah lama guna Mary Kay tapi tak tau Mary Kay ada kerjaya yang indah 😁🤗 . Nak siti bantu tak ? Nak jadi wanita atau suri rumah yang bekerjaya? Jom whatsapp siti ya . .
Dulu cik siti tak pernah menjual dan tak tahu menjual pon , Alhamdulillah dengan Mary Kay , dengan ilmu yang dikongsi dalam kursus yang cik siti hadir, cik siti cuba menjual dan Alhamdulillah dengan hasil sale daripada Mary Kay cik siti dapat pendapatan yang lumayan ( 4 angka ) . Mary Kay bukan hanya menjual semata mata , dengan Mary Kay jugak cik siti dapat bantu wanita wanita di luar sana yang ada masalah skin dan beri pendedahan mengenai betapa pentingnya memilih produk yang betul betul selamat 😊💕 . . .
Love ,
Siti
Future Sales Director
Mary Kay Malaysia
Whatsapp 01128205945
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #marykaymalaysiasingapur

Testimoni kak azie .
Testimoni pengguna Mary Kay... 4 tahun atau 11 bulan? "4 tahun dengan 'produk bermerkuri'.
Start pakai kulit jadi flawless, putih macam telur, licin , jerawat sebijik pun xada. Cuma masa sapu toner tu ada rasa pedih2 sikit. Tanya seller cakap tu biasa , teruskan pakai nanti dia akan 'mengelupas' sikit utk buang sel kulit mati
Makin lama pakai kulit makin putih sampai la satu masa tu perasan kulit mula rasa sangatt berminyak, pori besar, blackhead whitehead banyak, kulit mula merah2.. Cuba stop produk, muka terus jadi kusam.jerawat bsr2 kluar mcm kulat tumbuh lps hujan huhu Tapi masalah tak solve..sy sgt down.. Sampai lah jumpa Mary Kay.
.
Awal2 rasa nak give up sebab jerawat masih keluar. Tapi senior pesan, sabar. Kulit tengah dalam proses healing untuk keluarkan balik sisa-sisa kimia drp dalam kulit. Ye lah dah 4 tahun pakai kan, xtahu berapa banyak kimia ada dalam kulit..serik sgt2 sbb nk cpt cantik.
.
After 6 bulan jerawat mula surut, tapi berparut. Sabar lagi sampai habis semua jerawat kecut & x ada naik dah. Proceed dengan next step, guna Melacep Serum & TW Night Solution,serum c😘😘 Alhamdulillah lepas 11bulan kulit sekarang dah sihat dan positif..skrg sy dh mula boleh pakai pelbagai serum2 utk rawat kulit sy lg advance..love it.
.
Jadi lebih flawless dari kulit asal. N yg paling best kulit dah tak nipis, tak pedih & tak mengelupas...BIAR LAMBAT ASAL SELAMAT!!
Tq Mary Kay 😊" sy sendiri mngalaminya,dan sy fhm situasi mereka yg senasib dgn sy..jd sy sedia berkongsi dgn anda..😍😍yg penting SABAR
Pilihan ditangan anda!! Dulu mmg sy xthu jg kulit
Skrang tdk lg.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Budget ? Meh pm laju laju okies .
Whatsapp 01128205945
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4liker

Masalah jerawat boleh menyebabkan kita hilang keyakinan untuk berhadapan dengan orang ramai kan? That's why JERAWAT harus di RAWAT bukan dibiar sahaja .
.
TERBARU dari Mary .
utk sesiapa yg ada masalah.
kulit BERJERAWAT 💥💥💥 .
.
Set Clear Proof Mary Kay for acne prone skin!.
🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃.
.
Set acne prone skin ini terdiri daripada .
.
1) Clarifying Cleansing Gel .
Pencuci muka berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati.
.
2) Deep Cleansing Charcoal Mask .
Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yg menyedut kotoran yg menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yg menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah.
.
3) Blemish Control Toner .
Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat.
.
4) Acne treatment gel / Spot solution .
Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang.
.
5) Pore Purifying Serum .
serum lut cahaya lembut bak sutera yg mengandungi tumbuhan yg menyejukkan serta membantu mengecilkan saiz pori wajah di samping mengawal kilatan pada wajah.
.
6) Oil Free Moisturiser .
Langkah terakhir penjagaan wajah anda dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit.
.
Free sample ? Budget ? Pm siti laju laju 💃🏻.
01128205945.
Love ,
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat

Most Popular Instagram Hashtags