[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#amyrarosli

63065 posts

TOP POSTS

Alololo... tgklah daddy @amarbaharin sgt3 menyayangi putera pertama 😍😍 admin bahagia utk kak @aamyrarosli dan abg Amar😘😘😘
#AmarBaharin #AmyraRosli #Amyramar #AmyramarJr #EndlessLove

Pink Lady & her new born cute baby! Congrats to dear sis @aamyrarosli & @amarbaharin ! Also congraydt#workaholicmonday #newbornbaby #newmummy #amyrarosli #amarbaharin

#AmyraRosli
#AaronAziz
#IsteriTuanIhsan

Scene "beli aiskrim macam nak beli kedai aiskrim" 😆

A M Y R A M A R •
.
Komen @amarbaharin tentang 'hadiah' tu..
#ReporterYangTanyaOk
.
"Apalah sangat hadiah tak seberapa ini dibandingkan dengan pengorbanan isteri saya sepanjang sembilan bulan.
.
"Hendak bawa bercuti ke tempat-tempat mahal tak mampu, jadi saya beri hadiah kereta yang boleh digunakan bertahun-tahun."
.
👉Pengalaman sebagai ayah?
.
"Syukur Alhamdulillah, Allah kurniakan anak yang sempurna, sihat dan comel.
.
"Paling kami bersyukur, anak kami ni 'good boy'... Tak banyak ragam," katanya.
.
Sumber : BH Online
.
🌹Alhamdulillah, dgn kurniaan terindah dari Ilahi utk kalian. Semoga baby boy membesar dgn sihat dan menjadi anak yg membahagia dan menyejukkan hati ibu bapa. Insya-Allah, Amin ya rabbal alamin.
#DoaYangBaikBaikSaja
.
#AmarBaharin #AmyraRosli
#Amyramar #BahagiaTillJannah
.

Tb why not 😍😘😘😘 btw good morning
#AmyraRosli #AmarBaharin #AmyrAmar #EndLessLove

Comelnyeeee #AmyramarJR 😍😍
.
Handsome Boy kesayangan #amarbaharin dan #amyrarosli .

Sumber gmbr dr mommy gee 😊
.

Nampak tak perbezaan sebelum dan selepas ? 🙊 mana yang lagi sihat dan berseri ? 😊😍 . Kalau dulu kulit beliau nampak sensitif agak kemerah merahan pada hidung dan parut jerawat di bahagian pipi .
.
Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! .
Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like

📆 19 October 2016
.
Pertama , saya ingin mengucapkan tahniah sebab Kak Myra telah mencapai 3.1M followers 💯 . Semoga Kak Myra teruskan di dalam industri berlakon 🎬 selepas berpantang , ya ? 😘
.
Kedua , tarikh , hari bulan & tahun 📆 yang saya tidak boleh lupakan 🙅 , kerana pada saat itu , Kak Myra telah notice saya , yang selalu membuatkan saya rasa exist di dalam IG Kakak 😘
.
Ketiga , saya nak wish Happy 1 year to me for being in your IG following list Kakak 😘✔ . Saya rasa bersyukur sangat-sangat kerana saya tak sangka ini akan menjadi kenyataan 🙈 . Once again , tqsm sebab follow balik & notice adik 😘 . Tetap sokong Kakak no matter what 💕 . I love you Kak Myra ❤
.
#AmyraRosli
#19October

Dpt tgk sipi baby dorang pun jadi laaa 😄#amarbaharin #amyrarosli #AmyramarJr 🎥@officialhlive

MOST RECENT

《PRE-ORDER》Luxury Brand Women Silk Scarf and Luxurious Wrap Designer Scarves

Material: Silk+Rayon
Size: 180cmx90cm

RM59.90

ETA: 3-4 weeks

Whatsapp for fast reply

#luxuryscarfs #tudungcantik #tudungonline #pingganviral #kualalumpur #ipoh #sarawak #sabah #brunei #penang #johor #amyrarosli #noradanish #neelofa #sayajualtudung #sayajual #personalshoppermalaysia #psmalaysia

《PRE-ORDER》Luxury Brand Women Silk Scarf and Luxurious Wrap Designer Scarves

Material: Silk+Rayon
Size: 180cmx90cm

RM59.90

ETA: 3-4 weeks

Whatsapp for fast reply

#luxuryscarfs #tudungcantik #tudungonline #pingganviral #kualalumpur #ipoh #sarawak #sabah #brunei #penang #johor #amyrarosli #noradanish #neelofa #sayajualtudung #sayajual #personalshoppermalaysia #psmalaysia #malaysiapersonalshoppper #malaysia

A M Y R A M A R •
.
Komen @amarbaharin tentang 'hadiah' tu..
#ReporterYangTanyaOk
.
"Apalah sangat hadiah tak seberapa ini dibandingkan dengan pengorbanan isteri saya sepanjang sembilan bulan.
.
"Hendak bawa bercuti ke tempat-tempat mahal tak mampu, jadi saya beri hadiah kereta yang boleh digunakan bertahun-tahun."
.
👉Pengalaman sebagai ayah?
.
"Syukur Alhamdulillah, Allah kurniakan anak yang sempurna, sihat dan comel.
.
"Paling kami bersyukur, anak kami ni 'good boy'... Tak banyak ragam," katanya.
.
Sumber : BH Online
.
🌹Alhamdulillah, dgn kurniaan terindah dari Ilahi utk kalian. Semoga baby boy membesar dgn sihat dan menjadi anak yg membahagia dan menyejukkan hati ibu bapa. Insya-Allah, Amin ya rabbal alamin.
#DoaYangBaikBaikSaja
.
#AmarBaharin #AmyraRosli
#Amyramar #BahagiaTillJannah
.

Bismillah ⚘
.
Translucent Loose Powder
.
✔Warna putih???
✔Sebenarnya bedak paling senang&sesuai utk semua jenis&warna kulit
✔Ada sheer effect,kulit muka akan nmpk GLOWING
✔Blh dijadikan finishing powder
.

Untuk keterangan lanjut,
Ws +60134037433
Your Marykay Beauty Consultant

#marykay
#marykaymalaysia
#marykayproducts
#translucentloosepowder
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #marykayganu #marykayterengganu #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykayseremban #marykayusim #marykayuia #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #skincare

If you can't handle the sun, you can't handle the FUN. .
.
Mulakan hari ini dengan Vitamin C Gentle Cleanser, kemudian diikuti Vitamin C Serum dan lindungi kulit dengan Vitamin C Moisturising Cream with SPF30. Baru kulit anda terasa segar dibuai-buai angin laut nan indah macam pemandangan kat belakang tu walaupun korang tak datang sini. .
#VCSLovers♥️
.
Wassap sis sekarang untuk harga PROMOSI atau klik link di bio
.
📲013 6503825
.
#vitamincseries #noharmfulchemicals #noparabens #halalskincare

Nampak tak perbezaan sebelum dan selepas ? 🙊 mana yang lagi sihat dan berseri ? 😊😍 . Kalau dulu kulit beliau nampak sensitif agak kemerah merahan pada hidung dan parut jerawat di bahagian pipi .
.
Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! .
Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like

Assalamualaikum & hai my dear ! 😍👏🏻.
.
Item wajib adaa untuk kening yang kemas! Wajah yang flawless tanpa cela ! 😍😍 . My favourite item untuk tutup parut jerawat cikti .
.
Perfecting Concealer Mary Kay
.
✔Concealer Mary Kay ni lain daripada lain tau ! Concealer ni mengandungi bahan antioksidan yang dapat membantu melindungi kulit wajah daripada radikal bebas yang boleh merosakkan kulit.
.
Fungsi utama.
.
✔Menutup kekurangan pada kulit wajah seperti lingkaran hitam bawah mata, parut jerawat di bahagian wajah dan memberikan kemasan pada kening agar tampak rapi.
.
✔Teksturnya sangat lembut. Bestkan? Yang tak nak cukur kening tapi nak kening rapi boleh cuba concealer ni! Worth to buy! Serius !.
. 🌷Bagi wajah yang berjerawat, jeragat atau berparut, 'Concealer' adalah pilihan yang penting.
.
🌷Ia penting untuk menyamarkan segala cela kecil dan memastikan kesan jerawat, jeragat atau parut itu tidak kelihatan saat anda merias wajah. .
🌷Sapukan 'concealer' dengan nipis sebelum bersolek dan sudahi dengan bedak asas atau bedak debu. Tetapi pastikan anda memilih 'concealer' yang sesuai dengan kulit anda. .
🌷Dapatkan 'concealer' dari Mary kay kini boleh dimiliki dengan pelbagai warna mengikut kulit wajah anda...👍👍
.
Free Consultation 💞Free postage 💞 Free sample 💞
Whatsapp only
0192400562.
Love ,
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers

SALEEEE !!! PROMOSI RAYA HAJI
DAN OPEN GIVE AWAY 🙌🙆
.
TAG RAMAI2 MEMBER KORANG
JIKE NAK TINGGI.
.
Hub Admin di ✆✉☏
☎ whatsapp : +60149809760
📲 Wechat : STOKIS_HERBAL
.
#liakhadijah #chocomoistcake #acahacahje #herooventv3 #localbrand #cookiesmostwanted #abamtaksado #malaysia #cmw #herooven #bukansenangnakjadihero #dropshipdiperlukansegera #alifsatar #bajuraya #dropshipmalaysia #murah #amyrarosli #promosi #kasut #sitinordiana #jamtangan #bajumurah

Berpantang pun cantik😍😘😘😘😘💕💕 #AmyraRosli #amyramarjunior #EndLessLove

Botanical effect evolution

Mulakan langkah penjagaan wajah seawal usia remaja bermula 14-24tahun...pasti produk selamat dan teruji😍

Set temujanji secara percuma😘 👇👇👇👇👇👇👇👇 www.wasap.my/60172600460 😎Iera Atira
🎈 MK Something Beautiful
📲+60172600460
🎷@ieraatiramk
.
.
.
#syjual #syjualonline #syjualmurah #syjualmakeup
#cod #freepostage #freepost #freegift #freeconsultation #sungkai #tgmalim #slimriver #bidor #besout #trolak #helizahelmi #sazzyfalak #wansharmila #amyrarosli #skincare #skincareroutine #marykaymalaysia #marykaymysg #beautyconsultant #beauty #saledirector #sale #timewise #botanicaleffects #lisptick

Alolo comelnya baby ians tido 😘😪😪 masa ni ians temankan mummy @aamyrarosli and baby @amyramarjr kt hospital eh so cutee 😍😍
#amyrarosli
#AmyramarJr
#littleians

Kak Myra gelak comel 😍💕❤❤
#AmyraRosli #Cute

TUDUNG BAWAL MANIK TABUR BIASA

RM15 Sahaja
RM15 Sahaja
RM15 Sahaja

Anda boleh REQUEST COLOR yg anda nak 😊 .
.
✔ Senang dibentuk.
✔ Sesuai dipakai utk semua majlis.
✔ Ada lebih 60 pilihan warna.
❌ Tidak mudah kedut.

Utk order boleh terus WHATSSPP 👇 .
.
+6010 841 6181
+6010 841 6181
+6010 841 6181

#TudungBawal #TudungBawalMurah #BawalMurah #BawalTerkini #BorongTudung #TudungBawalLelong #TudungMurah #TudungBawalManik #BawalManik #bawaldiamond #Ctdk #TudungBorong #JubahClearance #jubahmurah #blousemurah #skirtmurah #blouselelong #bawaltabur #bawalbidang60 #bawalbidang50 #amyrarosli #bawalairis #laralana #meletop #clevergirlmalaysia #bawalbidang45 #bawalbidang55 #afmegastar

Most Popular Instagram Hashtags