#amirulyouthmillionaire

5 posts

TOP POSTS

[ABAM BUKAN NAK SWITCH OFF SGT DERR]
.
.
.
Bila sembang bisnes income ribu2. Mestilah nampak hasil ribu2 tu. Mestilah ada perubahan pada seseorang tu bila dia buat bisnes income dia ribu2. .
"Takkan sama je kot. Sembang kencang buat bisnes masyukk"
.
"Mana sembang kau bisnes masyuk. Sama jerr. Lepak mamak jer"
.
Haaa, bila dah tnjuk pulak dia beli baju baru, jalan2 sana sini, shopping, beli kete. Lain pulak bunyinya.
.
"Eleh, kau bapak riak syial. Islam ke tak ni ?"
.
Hahahaha. Ini lah mulut melayu kawan korang tu kalau korang dah start buat bisnesπŸ˜‚ sebab tu abam kalau buat bisnes ni. Orang ckp mcm ni abam buat derk je. Abam buat aje. Jalan terus. Abam nak post apa2. Suka ati abam lah. Abam nak tnjuk bukti je bisnes abam ada hasil kalau buat sungguh. .
Jadi engkorang nak buat bisnes nak merasa apa yg abam lalui. Jom follow abam. Abaikan aje heaters2 yang mengata kat korang tu kalau nak berjaya. Okeysss ??
.
.
for business purpose:
AMIRUL
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
.
Β #Amirulyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak
.
#TheRealProgramGandakanWangSimpanan #GMC

Tak pernah tak sayang...
.
.
Cakap pasal sayang... semua kita sayangkan... mak, ayah, abang, akak, adik, awek... hehehe😏😏😏
.
Wow, awek?... ke awak? Chia3~
.
Tapi adakah kita dah cukup banyak bagi semua tuuu kat diorang ataupun diorang jer yang lebih banyak bagi kat kita dengan pengorbanan mereka... So saya disini ada satu PLAN dimana kita pulak yang memberikan dan berkorban untuk mereka dengan #tekniksemakphone ...
Haaaa amacam nak tahu boleh pm saya cepat2...
.
for business purpose:
AMIRUL
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #Amirulyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

Winners never quit; Losers never start.
.
Saya suka ayat Jack Ma founder of Alibaba apabila org tnya apa rahsia kejayaan dia: "saya buat(bertindak) semasa kamu hanya memerhati."
.
saya akui saya sendiri rasa kagum and jeles bila tgk org org yg berjaya. Tapi sekadar tengok sahaja tidak akan ubah apa apa. Perlu sertakan dengan tindakan. πŸ’ͺ🏻
.
Nak buat tpi kalau tak jdi mcm mana? Ini ialah soalan saya waktu mula mula dlm bidang bisnes. saya ingat lg seorng warga cina ckp dgn saya "u usaha sahaja maa..rezeki itu kerja tuhan..u jangan sibuk pikir kerja tuhan..u buat saja kerja u.." #deep
.
kdg kdg kita tlebih fikirkn perkara akan dtg. Kalau fikir sambil bertindak tak apa lah jugak. Ni asik fikir fikir fikir...buatnya tak jugak πŸ˜‚ #pesananuntukdirisendiri .
saya buka offer untuk 50% diskaun modal permulaan. Sesiapa yg serius sahaja akan dilayan. πŸ˜‰
.
.
for business purpose:
AMIRUL
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #Amirulyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

[KEJAYAAN MENJADI INSPIRASI SEMUA πŸ˜ƒπŸ‘πŸ»] .
.
.
Tahniah ahmad faiz. Salah sorang bisnes partner abam berjaya penuhi impian sendiri nak pakai bi em time muda2. Katanya nak buat rekod anak malaysia paling power pakai bi em waktu usia masih mentah. HahahaπŸ˜‚.
.
Faiz dulunya hanya remaja biasa biasa je masa join bisnes ni. Tak pernah ada pengalaman berbisnes, hanya sekadar ada kemahuan yg tinggi utk berjaya dalam dunia perniagaan. Dan hasil daripada didikan team #BusinessAcademy360 beliau berjaya. Dan tahniah sekali lagi 😎🀜🏻.
.
Jadi korang, kamu, dia dan abam jugak boleh berjaya kalau kita berusaha bersungguh sungguh. Tak semestinya memliki jenama kereta yang mahai mahai. Asal ala kadar lepas hidup pun boleh laaa...
.
Nak try ikut jejak langkah kejayaan faiz ? Jom bermula sekarang πŸ’ͺ🏻😎πŸ”₯
.
for business purpose:
AMIRUL
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #Amirulyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

SUSAH NAK MOVE ON!!! .
.
.
Jika anda selesa dengan kedudukan anda sekarang anda akan gagal di masa hadapan.cubalah untuk keluar dari kepompong keselesaan anda baru anda akan berjaya .
Nntikan #projekusahawanonline17 | berniaga hanya dari rumah | menggunakan median sosial bersama #businessacademy360 | menggunakan #tekniksemakphone .
saya mencari 3orang terawal pm utk bersama2 saya mencapai impian dengan modal serendah RM370 sahaja.
.
for business purpose:
πŸ“± CallΒ me πŸ“±
.
Amirul Asyraf
013 4727148
.
#businessacademy360 #ba360crown #cd4ba360 #projecttansri #amirulyouthmillionaire #newplan #newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak #ba360lifestyle #tekniksemakphone

[GLOBAL ASSET TRUSTEE BERHAD]
.
.
.
Pemegang amanah bebas yang ditubuhkan oleh golongan profesional bidang undang undang, perbankan dan servis amanah. Syarikat amanah Malaysia yang berlesen di bawah Akta Syarikat Amanah 1949.
.
for business purpose:
AMIRUL
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #Amirulyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

[BUKAK ACC BANK UJUNG BULAN BE LIKEπŸ™„]
.
.
.
Selamat ngah hari korangπŸ€— ari ni lunch apa ? Masak sendiri ke ? Beli ke ? Sedap tak ? Apa apa pun just abam nak tanya kat engkorang kalau ada RM1380 dlm bank, apa korang rasa kalau saving korang tu diberanakkan ? Kita buat investment jual beli saham. Tak rugi beb. Tak ramai orang tau mcm mana nak bermula dgn dunia investment. Jadi kalau tak tau boleh pm abam utk korang tau basic dlm dunia saham πŸ˜™.
.
for business purpose:
AMIRUL
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #Amirulyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

TIPU LAAA !!!
.
.
.
jika nak cepat kaya maka jawapannya buatlah business sendiri..tp yang mana yg telah buat business bertahanlah kerana rezeki tidak akn tahu bila dia akn datang
.
nantikan #projekusahawanonline17|18 berniaga hanya dari rumah | menggunakan online whatsapp,fb,ig,dan wechat| menggunakan #tekniksemakphone .
sy offer kpd 3org terawal yg pm utk dapat special offer dan free coaching dari saya dan team
.
for business purpose .
AMIRUL
013.601.9138
013.601.9138
013.601.9138
.
#businessacademy360#ba360CROWN#AMIRULyouthmillionaire#newplan#newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearnumk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak

DENGAN HANDPHONE BOLEH BUAT DUIT !!!
.
.
.
Ya betul tuu...saya buat business hanya menggunakan media sosial sahaja...tidak perlu berkejar2 ke tempat kerja...tidak perlu berhadapan dengan kesesakan lalu lintas.
.
nak tahu business apa yang saya buat??...
.
pm saya sekarang..saya hanya mencari 3 orang business partner yg boleh bagi komitment bersama2 saya...ada offer menarik kepada sesiapa yang join hari ini...
.
for business purpose:
AMIRUL
πŸ“ž013.601.9138
πŸ“ž013.601.9138
πŸ“ž013.601.9138
.
#businessacademy360#ba360granite#projecttansri#amirulyouthmillionaire
#newplan#newmodule#newstrategi #4step#earnwhileULearn #tekniksemakphone
.
#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap #uthm#kptm#kelantan#kedah#johor #sabah#sarawak

MOST RECENT

[ABAM BUKAN NAK SWITCH OFF SGT DERR]
.
.
.
Bila sembang bisnes income ribu2. Mestilah nampak hasil ribu2 tu. Mestilah ada perubahan pada seseorang tu bila dia buat bisnes income dia ribu2. .
"Takkan sama je kot. Sembang kencang buat bisnes masyukk"
.
"Mana sembang kau bisnes masyuk. Sama jerr. Lepak mamak jer"
.
Haaa, bila dah tnjuk pulak dia beli baju baru, jalan2 sana sini, shopping, beli kete. Lain pulak bunyinya.
.
"Eleh, kau bapak riak syial. Islam ke tak ni ?"
.
Hahahaha. Ini lah mulut melayu kawan korang tu kalau korang dah start buat bisnesπŸ˜‚ sebab tu abam kalau buat bisnes ni. Orang ckp mcm ni abam buat derk je. Abam buat aje. Jalan terus. Abam nak post apa2. Suka ati abam lah. Abam nak tnjuk bukti je bisnes abam ada hasil kalau buat sungguh. .
Jadi engkorang nak buat bisnes nak merasa apa yg abam lalui. Jom follow abam. Abaikan aje heaters2 yang mengata kat korang tu kalau nak berjaya. Okeysss ??
.
.
for business purpose:
AMIRUL
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
.
Β #Amirulyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak
.
#TheRealProgramGandakanWangSimpanan #GMC

Apa yg sy boleh bagitau, di nami corp memang banyak sgt kelebihan. Dari segi kemudahan2 yang kita ada. Pertama sekali adalah leader kita adalah orang yg hebat iaitu Leader Adli dan Kak Fatin Amira yg telahpun berstatus jutawan sebelum ni. Dibuktikan dengan AUDI R8(CIK ODI) yang cukup garang yang mantap. Tiada masalah untuk guide kita ke arah kejayaan yang liar biasa. In sha Allah πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Jadi siapa yg nak bersama saya untuk melombong impian di NAMI CORPORATION SAY AIYEEE πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
for business purpose:
AMIRUL
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
#GrandMillionaireClub
#Amirulyouthmillionaire#newplan #newstrategi #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

SUSAH NAK MOVE ON!!! .
.
.
Jika anda selesa dengan kedudukan anda sekarang anda akan gagal di masa hadapan.cubalah untuk keluar dari kepompong keselesaan anda baru anda akan berjaya .
Nntikan #projekusahawanonline17 | berniaga hanya dari rumah | menggunakan median sosial bersama #businessacademy360 | menggunakan #tekniksemakphone .
saya mencari 3orang terawal pm utk bersama2 saya mencapai impian dengan modal serendah RM370 sahaja.
.
for business purpose:
πŸ“± CallΒ me πŸ“± or pm whatapps
.

0133027807( Amirul )
0133027807( Amirul )
0133027807( Amirul )
.
#businessacademy360#ba360granite#projecttansri#amirulyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak#ba360lifestyle#tekniksemakphone

SUSAH NAK MOVE ON!!! .
.
.
Jika anda selesa dengan kedudukan anda sekarang anda akan gagal di masa hadapan.cubalah untuk keluar dari kepompong keselesaan anda baru anda akan berjaya .
Nntikan #projekusahawanonline17 | berniaga hanya dari rumah | menggunakan median sosial bersama #businessacademy360 | menggunakan #tekniksemakphone .
saya mencari 3orang terawal pm utk bersama2 saya mencapai impian dengan modal serendah RM370 sahaja.
.
for business purpose:
πŸ“± CallΒ me πŸ“± or pm whatapps
.

0133027807( Amirul )
0133027807( Amirul )
0133027807( Amirul )
.
#businessacademy360#ba360granite#projecttansri#amirulyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak#ba360lifestyle#tekniksemakphone

TIPU LAAA !!!
.
.
.
jika nak cepat kaya maka jawapannya buatlah business sendiri..tp yang mana yg telah buat business bertahanlah kerana rezeki tidak akn tahu bila dia akn datang
.
nantikan #projekusahawanonline17|18 berniaga hanya dari rumah | menggunakan online whatsapp,fb,ig,dan wechat| menggunakan #tekniksemakphone .
sy offer kpd 3org terawal yg pm utk dapat special offer dan free coaching dari saya dan team
.
for business purpose .
AMIRUL
013.601.9138
013.601.9138
013.601.9138
.
#businessacademy360#ba360CROWN#AMIRULyouthmillionaire#newplan#newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearnumk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak

Most Popular Instagram Hashtags