#amirulyouthmillionaire

4 posts

TOP POSTS

SUSAH NAK MOVE ON!!! .
.
.
Jika anda selesa dengan kedudukan anda sekarang anda akan gagal di masa hadapan.cubalah untuk keluar dari kepompong keselesaan anda baru anda akan berjaya .
Nntikan #projekusahawanonline17 | berniaga hanya dari rumah | menggunakan median sosial bersama #businessacademy360 | menggunakan #tekniksemakphone .
saya mencari 3orang terawal pm utk bersama2 saya mencapai impian dengan modal serendah RM370 sahaja.
.
for business purpose:
πŸ“± CallΒ me πŸ“±
.
Amirul Asyraf
013 4727148
.
#businessacademy360 #ba360crown #cd4ba360 #projecttansri #amirulyouthmillionaire #newplan #newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak #ba360lifestyle #tekniksemakphone

[KEJAYAAN MENJADI INSPIRASI SEMUA πŸ˜ƒπŸ‘πŸ»] .
.
.
Tahniah ahmad faiz. Salah sorang bisnes partner abam berjaya penuhi impian sendiri nak pakai bi em time muda2. Katanya nak buat rekod anak malaysia paling power pakai bi em waktu usia masih mentah. HahahaπŸ˜‚.
.
Faiz dulunya hanya remaja biasa biasa je masa join bisnes ni. Tak pernah ada pengalaman berbisnes, hanya sekadar ada kemahuan yg tinggi utk berjaya dalam dunia perniagaan. Dan hasil daripada didikan team #BusinessAcademy360 beliau berjaya. Dan tahniah sekali lagi 😎🀜🏻.
.
Jadi korang, kamu, dia dan abam jugak boleh berjaya kalau kita berusaha bersungguh sungguh. Tak semestinya memliki jenama kereta yang mahai mahai. Asal ala kadar lepas hidup pun boleh laaa...
.
Nak try ikut jejak langkah kejayaan faiz ? Jom bermula sekarang πŸ’ͺ🏻😎πŸ”₯
.
for business purpose:
AMIRUL
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #Amirulyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

SIAPA NAK INI KEPUK, JANGAN MENGEMIS, USAHA SENDIRI YA.. .
.
.
.
Jika kita lihat kerja makan gaji memang best bila hujung bulan dapat gaji lah kan. Tapi... Sedarkah anda hanya kaya pada awal bulan sahaja?? Tengah bulan?? Hujung bulan??
.
.
So sampai bila korang nak kerja makan gaji ?? Itu persoalannya. Adakah mahu kerja disuruh sepanjang hayat?? Jadi kuli?? Jika itu pilihan anda, anda org yang hebat sebab mengkayakan BOSS anda. TahniahhπŸ‘πŸ‘πŸ‘. .
.
Sapa yang nak kerja duit tapau semua. Income hari-hari setiap hari boleh join sekarang.
.
.
πŸ‘‡maklumat lnjut sila PM abam yaaπŸ‘‡
for business purpose:
AMIRUL
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #Amirulyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

Tak pernah tak sayang...
.
.
Cakap pasal sayang... semua kita sayangkan... mak, ayah, abang, akak, adik, awek... hehehe😏😏😏
.
Wow, awek?... ke awak? Chia3~
.
Tapi adakah kita dah cukup banyak bagi semua tuuu kat diorang ataupun diorang jer yang lebih banyak bagi kat kita dengan pengorbanan mereka... So saya disini ada satu PLAN dimana kita pulak yang memberikan dan berkorban untuk mereka dengan #tekniksemakphone ...
Haaaa amacam nak tahu boleh pm saya cepat2...
.
for business purpose:
AMIRUL
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #Amirulyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

Winners never quit; Losers never start.
.
Saya suka ayat Jack Ma founder of Alibaba apabila org tnya apa rahsia kejayaan dia: "saya buat(bertindak) semasa kamu hanya memerhati."
.
saya akui saya sendiri rasa kagum and jeles bila tgk org org yg berjaya. Tapi sekadar tengok sahaja tidak akan ubah apa apa. Perlu sertakan dengan tindakan. πŸ’ͺ🏻
.
Nak buat tpi kalau tak jdi mcm mana? Ini ialah soalan saya waktu mula mula dlm bidang bisnes. saya ingat lg seorng warga cina ckp dgn saya "u usaha sahaja maa..rezeki itu kerja tuhan..u jangan sibuk pikir kerja tuhan..u buat saja kerja u.." #deep
.
kdg kdg kita tlebih fikirkn perkara akan dtg. Kalau fikir sambil bertindak tak apa lah jugak. Ni asik fikir fikir fikir...buatnya tak jugak πŸ˜‚ #pesananuntukdirisendiri .
saya buka offer untuk 50% diskaun modal permulaan. Sesiapa yg serius sahaja akan dilayan. πŸ˜‰
.
.
for business purpose:
AMIRUL
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #Amirulyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

TIPU LAAA !!!
.
.
.
jika nak cepat kaya maka jawapannya buatlah business sendiri..tp yang mana yg telah buat business bertahanlah kerana rezeki tidak akn tahu bila dia akn datang
.
nantikan #projekusahawanonline17|18 berniaga hanya dari rumah | menggunakan online whatsapp,fb,ig,dan wechat| menggunakan #tekniksemakphone .
sy offer kpd 3org terawal yg pm utk dapat special offer dan free coaching dari saya dan team
.
for business purpose .
AMIRUL
013.601.9138
013.601.9138
013.601.9138
.
#businessacademy360#ba360CROWN#AMIRULyouthmillionaire#newplan#newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearnumk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak

MOST RECENT

SIAPA NAK INI KEPUK, JANGAN MENGEMIS, USAHA SENDIRI YA.. .
.
.
.
Jika kita lihat kerja makan gaji memang best bila hujung bulan dapat gaji lah kan. Tapi... Sedarkah anda hanya kaya pada awal bulan sahaja?? Tengah bulan?? Hujung bulan??
.
.
So sampai bila korang nak kerja makan gaji ?? Itu persoalannya. Adakah mahu kerja disuruh sepanjang hayat?? Jadi kuli?? Jika itu pilihan anda, anda org yang hebat sebab mengkayakan BOSS anda. TahniahhπŸ‘πŸ‘πŸ‘. .
.
Sapa yang nak kerja duit tapau semua. Income hari-hari setiap hari boleh join sekarang.
.
.
πŸ‘‡maklumat lnjut sila PM abam yaaπŸ‘‡
for business purpose:
AMIRUL
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #Amirulyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

Winners never quit; Losers never start.
.
Saya suka ayat Jack Ma founder of Alibaba apabila org tnya apa rahsia kejayaan dia: "saya buat(bertindak) semasa kamu hanya memerhati."
.
saya akui saya sendiri rasa kagum and jeles bila tgk org org yg berjaya. Tapi sekadar tengok sahaja tidak akan ubah apa apa. Perlu sertakan dengan tindakan. πŸ’ͺ🏻
.
Nak buat tpi kalau tak jdi mcm mana? Ini ialah soalan saya waktu mula mula dlm bidang bisnes. saya ingat lg seorng warga cina ckp dgn saya "u usaha sahaja maa..rezeki itu kerja tuhan..u jangan sibuk pikir kerja tuhan..u buat saja kerja u.." #deep
.
kdg kdg kita tlebih fikirkn perkara akan dtg. Kalau fikir sambil bertindak tak apa lah jugak. Ni asik fikir fikir fikir...buatnya tak jugak πŸ˜‚ #pesananuntukdirisendiri .
saya buka offer untuk 50% diskaun modal permulaan. Sesiapa yg serius sahaja akan dilayan. πŸ˜‰
.
.
for business purpose:
AMIRUL
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
πŸ“ž0136019138
.
#businessacademy360 #ba360granite#projecttansri #Amirulyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step #earnwhileULearn#zanlifestyle #tekniksemakphone#sideincome
.
#umk#uum#upm#usm#uitm #unimap#uthm#kptm#kelantan #kedah#johor#sabah#sarawak

SUSAH NAK MOVE ON!!! .
.
.
Jika anda selesa dengan kedudukan anda sekarang anda akan gagal di masa hadapan.cubalah untuk keluar dari kepompong keselesaan anda baru anda akan berjaya .
Nntikan #projekusahawanonline17 | berniaga hanya dari rumah | menggunakan median sosial bersama #businessacademy360 | menggunakan #tekniksemakphone .
saya mencari 3orang terawal pm utk bersama2 saya mencapai impian dengan modal serendah RM370 sahaja.
.
for business purpose:
πŸ“± CallΒ me πŸ“± or pm whatapps
.

0133027807( Amirul )
0133027807( Amirul )
0133027807( Amirul )
.
#businessacademy360#ba360granite#projecttansri#amirulyouthmillionaire#newplan #newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearn#umk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak#ba360lifestyle#tekniksemakphone

TIPU LAAA !!!
.
.
.
jika nak cepat kaya maka jawapannya buatlah business sendiri..tp yang mana yg telah buat business bertahanlah kerana rezeki tidak akn tahu bila dia akn datang
.
nantikan #projekusahawanonline17|18 berniaga hanya dari rumah | menggunakan online whatsapp,fb,ig,dan wechat| menggunakan #tekniksemakphone .
sy offer kpd 3org terawal yg pm utk dapat special offer dan free coaching dari saya dan team
.
for business purpose .
AMIRUL
013.601.9138
013.601.9138
013.601.9138
.
#businessacademy360#ba360CROWN#AMIRULyouthmillionaire#newplan#newmodule#newstrategi#4step#earnwhileULearnumk#uum#upm#usm#uitm#unimap#uthm#kptm#kelantan#kedah#johor#sabah#sarawak

Most Popular Instagram Hashtags