#amirnaufalphotography

6562 posts

TOP POSTS

Cepat Tag kawan2 korang yang nak kawen tuu 😍😍😍 @amirnaufalphotography .
@amirnaufalphotography
.
@amirnaufalphotography
.

RM1688 Two Event .
-SOLEMNIZATION
-RECEPTION
-FREE OUTDOOR (sameday)
-FREE PRE WEDDING
.
.
Harga Tawaran bermula dari 19,20 dan 21 MEI 2017 sahaja. di Open day @lumiereconcept @lumiereconcept @lumiereconcept
.
+ 10 Pasangan Terawal Bertuah mendapat Free Pre Wedding dari kami @amirnaufalphotography .
korang boleh mai ke open day lumiere pada tarikh di atas atau booking online .
.
.
.
Booking sahaja untuk dapatkan harga tersebut dan Sah digunakan sehingga tahun hadapan
.
.
Boleh whatsapp
+60176724698 @amirnaufalna
+60173541949 @lelakigeek
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
.
#lumiereconcept #malayweddingguide #malaywedding #kl #malaysia #sharhimkhan #jumkahwin #bridetobe #songket #weddingplannermelaka #chiavarychair #melaka #designermelaka #designer #songketdress #weddingplanner #photographermelaka #amirnaufalphotography #sharhimkhan #malayweddingguide #malaysia #singaporewedding

😍😍😍😍😝😝😝
Reception Elfy + Zafir .
.
.
Grand Blue Wave Shah Alam
.
Makeup Artis @erinleola .
.
For any inquiry contact us
017-6724698 @amirnaufalna
017-3541949 @lelakigeek
.
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
#amirnaufalphotography #malayweddingguide #malaywedding #jumkahwin #kl #malaysia #jumkahwin #klebang #bridetobe #wedding #malaysiaphotographer #melaka #johor #singapore #muslimweddingideas #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding

Hari ni photoshoot kurta huhuhu makeup yang nsem dari @sharhim_khan 😝😝
.
.
.
#rifalexclusive #sharhimkhan #kurtakacak #amirnaufalphotography #raya2017 #melaka #vsco #igersmuda #klebang #lelakigeek

@fatiyalatiff dalam cover Selebriti Metro
.
πŸ“Έ @amirnaufalphoto .
πŸ’„ @alhaalfa .
πŸ‘— @amirkadirofficial .
.

tq so much Wartawan hebat abg @iman_imran75 .

#amirnaufalphotography #fatiyalatiff #alhaalfa

2 sahabat yg selalu ada sisi fara dari hingus meleleh2 lagi πŸ˜ͺ Fara sayang dedua πŸ‘¬ Alhamdulillah #10yearsfriendship 🌹 Harinie 26Jan, Happy Birthday @amirnaufalna fara sentiasa doakan amir berjaya dgn bawa nama @amirnaufalphotography πŸ“Έ Always do ur level best Amir ! #bestfriendgoals #amirnaufalphotography #birthdayparty #skotan

Comel la dorang ni 😝😝😝
.
.
Reception Nadia + anditaqiuddin .
.
MYR 1888 TWO EVENT
Solemnization + Reception + (Free Outdoor sameday) . .
.
For any inquiry contact us
017-6724698 @amirnaufalna
017-3541949 @lelakigeek
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
#amirnaufalphotography #malayweddingguide #malaywedding #jumkahwin #kl #malaysia #jumkahwin #klebang #bridetobe #wedding #malaysiaphotographer #melaka #johor #singapore #muslimweddingideas #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding

#Repost @amirnaufalna with @repostapp
・・・
Primadona @errafazira dlm cover @myhmrap .. 😍😍😍😍
.
πŸ“Έ : @amirnaufalphotography .
πŸ’„ : @makeupbydeqsha .
πŸ‘— : @lumiereconcept & @zaimizulkafli .
🏒 : Park Royal Hotel
.
tq so much @sudyrtahir 😘
.
#amirnaufalphotography #errafazira #metro #bersamaerra

During the photoshoot..πŸ“Έ Best keje ngn diorg nie..☺️ tahan je lah ngn perangai anak buah ciknon yg hyper to the max!!πŸ˜‚ Tq korang!!Lovee...πŸ˜πŸ’–
πŸ’„by @sharhim_khan πŸ“Έ by @amirnaufalphotography @lelakigeek
#nonnynadirah #nonnycliques #NGE #KSC #AW #amirnaufalphotography #comingsoon

MIRA FILZAH in 3D pastel flower collection πŸ‘— #lumieredesign #amirnaufalphotography

MOST RECENT

Hari ni photoshoot kurta huhuhu makeup yang nsem dari @sharhim_khan 😝😝
.
.
.
#rifalexclusive #sharhimkhan #kurtakacak #amirnaufalphotography #raya2017 #melaka #vsco #igersmuda #klebang #lelakigeek

😍😍😍😍😝😝😝
Reception Elfy + Zafir .
.
.
Grand Blue Wave Shah Alam
.
Makeup Artis @erinleola .
.
For any inquiry contact us
017-6724698 @amirnaufalna
017-3541949 @lelakigeek
.
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
#amirnaufalphotography #malayweddingguide #malaywedding #jumkahwin #kl #malaysia #jumkahwin #klebang #bridetobe #wedding #malaysiaphotographer #melaka #johor #singapore #muslimweddingideas #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding

OPEN DAY 19,20 & 21 MAY 2017 .
RM1688 Two Event .
-SOLEMNIZATION
-RECEPTION
-FREE OUTDOOR (sameday)
-FREE PRE WEDDING
.
.
Harga Tawaran bermula dari 19,20 dan 21 MEI 2017 sahaja. di Open day @lumiereconcept @lumiereconcept @lumiereconcept
.
+ 10 Pasangan Terawal Bertuah mendapat Free Pre Wedding dari kami Amirnaufalphotography
.
korang boleh mai ke open day lumiere pada tarikh di atas atau booking online 😘
.
.
Booking sahaja untuk dapatkan harga tersebut dan Sah digunakan sehingga tahun hadapan
.
.
Boleh whatsapp
+60176724698 @amirnaufalna
+60173541949 @lelakigeek
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
.
#lumiereconcept #malayweddingguide #malaywedding #kl #malaysia #sharhimkhan #jumkahwin #bridetobe #songket #weddingplannermelaka #chiavarychair #melaka #designermelaka #designer #songketdress #weddingplanner #photographermelaka #amirnaufalphotography #sharhimkhan #malayweddingguide #malaysia #singaporewedding

OPEN DAY 19,20 & 21 MAY 2017 .
RM1688 Two Event .
-SOLEMNIZATION
-RECEPTION
-FREE OUTDOOR (sameday)
-FREE PRE WEDDING
.
.
Harga Tawaran bermula dari 19,20 dan 21 MEI 2017 sahaja. di Open day @lumiereconcept @lumiereconcept @lumiereconcept
.
+ 10 Pasangan Terawal Bertuah mendapat Free Pre Wedding dari kami Amirnaufalphotography
.
korang boleh mai ke open day lumiere pada tarikh di atas atau booking online 😘
.
.
Booking sahaja untuk dapatkan harga tersebut dan Sah digunakan sehingga tahun hadapan
.
.
Boleh whatsapp
+60176724698 @amirnaufalna
+60173541949 @lelakigeek
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
.
#lumiereconcept #malayweddingguide #malaywedding #kl #malaysia #sharhimkhan #jumkahwin #bridetobe #songket #weddingplannermelaka #chiavarychair #melaka #designermelaka #designer #songketdress #weddingplanner #photographermelaka #amirnaufalphotography #sharhimkhan #malayweddingguide #malaysia #singaporewedding

OPEN DAY 19,20 & 21 MAY 2017 .
RM1688 Two Event .
-SOLEMNIZATION
-RECEPTION
-FREE OUTDOOR (sameday)
-FREE PRE WEDDING
.
.
Harga Tawaran bermula dari 19,20 dan 21 MEI 2017 sahaja. di Open day @lumiereconcept @lumiereconcept @lumiereconcept
.
+ 10 Pasangan Terawal Bertuah mendapat Free Pre Wedding dari kami Amirnaufalphotography
.
korang boleh mai ke open day lumiere pada tarikh di atas atau booking online 😘
.
.
Booking sahaja untuk dapatkan harga tersebut dan Sah digunakan sehingga tahun hadapan
.
.
Boleh whatsapp
+60176724698 @amirnaufalna
+60173541949 @lelakigeek
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
.
#lumiereconcept #malayweddingguide #malaywedding #kl #malaysia #sharhimkhan #jumkahwin #bridetobe #songket #weddingplannermelaka #chiavarychair #melaka #designermelaka #designer #songketdress #weddingplanner #photographermelaka #amirnaufalphotography #sharhimkhan #malayweddingguide #malaysia #singaporewedding

Comel la dorang ni 😝😝😝
.
.
Reception Nadia + anditaqiuddin .
.
MYR 1888 TWO EVENT
Solemnization + Reception + (Free Outdoor sameday) . .
.
For any inquiry contact us
017-6724698 @amirnaufalna
017-3541949 @lelakigeek
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
#amirnaufalphotography #malayweddingguide #malaywedding #jumkahwin #kl #malaysia #jumkahwin #klebang #bridetobe #wedding #malaysiaphotographer #melaka #johor #singapore #muslimweddingideas #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding

Jom Booking cpt 🌸
@#Repost @lelakigeek (@get_repost)
・・・
nak tanya korang suka Makeup yang mana?? .
cepat booking dengan @sharhim_khan @sharhim_khan #sharhim_khan harga OPEN DAY sangat murah u allsss! πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» .
.
Hye Bride & Groom !!
.
Jangan lepaskan Peluang LUMIERE OPEN DAY .Kami Tawarkan pelbagai tawaran hepat seperti harga sewaan busana kami bermula dari RM 999.00 sahaja untuk SEPASANG LELAKI DAN PEREMPUAN!! Terdapat Pelbagai Koleksi terbaru untuk anda.
.
.
Selain itu dapatkan tawaran menarik juga dari Juru Makeup kami @sharhim_khan
.
.
dan Harga promosi dari Photographer @amirnaufalphotography .
.
.
Serta Tawaran hebat dari Videography @h2pix.co .
.
.
Tawaran bermula dari 19, 20 & 21 MEI 2017 sahaja.
.
Booking sahaja untuk dapatkan harga tersebut dan Sah digunakan sehingga tahun hadapan 2018 . .
Whatapp 0173711036 untuk pertanyaan dan sila buat temu janji anda pada waktu pejabat kami jam 11.00 tengahari sehingga 7.00 petang.
.
Hanya yang membuat temujanji sahaja akan di layan . .
@lumiereconcept Concept Lumiere Concept
.
.
Terima Kasih.
#lumiereconcept #malayweddingguide #malaywedding #kl #malaysia #sharhimkhan #jumkahwin #bridetobe #songket #weddingplannermelaka #chiavarychair #melaka #designermelaka #designer #songketdress #weddingplanner #photographermelaka #amirnaufalphotography #sharhimkhan #malayweddingguide #malaysia #singaporewedding

nak tanya korang suka Makeup yang mana?? .
cepat booking dengan @sharhim_khan @sharhim_khan #sharhim_khan harga OPEN DAY sangat murah u allsss! πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» .
.
Hye Bride & Groom !!
.
Jangan lepaskan Peluang LUMIERE OPEN DAY .Kami Tawarkan pelbagai tawaran hepat seperti harga sewaan busana kami bermula dari RM 999.00 sahaja untuk SEPASANG LELAKI DAN PEREMPUAN!! Terdapat Pelbagai Koleksi terbaru untuk anda.
.
.
Selain itu dapatkan tawaran menarik juga dari Juru Makeup kami @sharhim_khan
.
.
dan Harga promosi dari Photographer @amirnaufalphotography .
.
.
Serta Tawaran hebat dari Videography @h2pix.co .
.
.
Tawaran bermula dari 19, 20 & 21 MEI 2017 sahaja.
.
Booking sahaja untuk dapatkan harga tersebut dan Sah digunakan sehingga tahun hadapan 2018 . .
Whatapp 0173711036 untuk pertanyaan dan sila buat temu janji anda pada waktu pejabat kami jam 11.00 tengahari sehingga 7.00 petang.
.
Hanya yang membuat temujanji sahaja akan di layan . .
@lumiereconcept Concept Lumiere Concept
.
.
Terima Kasih.
#lumiereconcept #malayweddingguide #malaywedding #kl #malaysia #sharhimkhan #jumkahwin #bridetobe #songket #weddingplannermelaka #chiavarychair #melaka #designermelaka #designer #songketdress #weddingplanner #photographermelaka #amirnaufalphotography #sharhimkhan #malayweddingguide #malaysia #singaporewedding

Salam jumaat!! Cepat Tag kawan2 korang yang nak bikin anak tuu 😍😍😍 @amirnaufalphotography .
.
RM1688 Two Event .
-SOLEMNIZATION
-RECEPTION
-FREE OUTDOOR (sameday)
-FREE PRE WEDDING
.
.
Harga Tawaran bermula dari 19,20 dan 21 MEI 2017 sahaja. di Open day @lumiereconcept @lumiereconcept @lumiereconcept
.
+ 10 Pasangan Terawal Bertuah mendapat Free Pre Wedding dari kami @amirnaufalphotography .
korang boleh mai ke open day lumiere pada tarikh di atas atau booking online .
.
.
.
Booking sahaja untuk dapatkan harga tersebut dan Sah digunakan sehingga tahun hadapan
.
.
Boleh whatsapp
+60176724698 @amirnaufalna
+60173541949 @lelakigeek
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
.
#lumiereconcept #malayweddingguide #malaywedding #kl #malaysia #sharhimkhan #jumkahwin #bridetobe #songket #weddingplannermelaka #chiavarychair #melaka #designermelaka #designer #songketdress #weddingplanner #photographermelaka #amirnaufalphotography #sharhimkhan #malayweddingguide #malaysia #singaporewedding

Keluarga Bahagia πŸ‘ͺ .
.
Reception Puteri + Ariff .
.
.
Makeup artis @sharhim_khan .
.
.
Beautiful Dress @lumiereconcept . .
.
For any inquiry contact us
017-6724698 @amirnaufalna
017-3541949 @lelakigeek
.
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
#amirnaufalphotography #malayweddingguide #malaywedding #jumkahwin #kl #malaysia #jumkahwin #klebang #bridetobe #wedding #malaysiaphotographer #melaka #johor #singapore #muslimweddingideas #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding

Cepat Tag kawan2 korang yang nak kawen tuu 😍😍😍 @amirnaufalphotography .
@amirnaufalphotography
.
@amirnaufalphotography
.

RM1688 Two Event .
-SOLEMNIZATION
-RECEPTION
-FREE OUTDOOR (sameday)
-FREE PRE WEDDING
.
.
Harga Tawaran bermula dari 19,20 dan 21 MEI 2017 sahaja. di Open day @lumiereconcept @lumiereconcept @lumiereconcept
.
+ 10 Pasangan Terawal Bertuah mendapat Free Pre Wedding dari kami @amirnaufalphotography .
korang boleh mai ke open day lumiere pada tarikh di atas atau booking online .
.
.
.
Booking sahaja untuk dapatkan harga tersebut dan Sah digunakan sehingga tahun hadapan
.
.
Boleh whatsapp
+60176724698 @amirnaufalna
+60173541949 @lelakigeek
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
.
#lumiereconcept #malayweddingguide #malaywedding #kl #malaysia #sharhimkhan #jumkahwin #bridetobe #songket #weddingplannermelaka #chiavarychair #melaka #designermelaka #designer #songketdress #weddingplanner #photographermelaka #amirnaufalphotography #sharhimkhan #malayweddingguide #malaysia #singaporewedding

Keluarga Bahagia πŸ‘ͺ .
.
Reception Puteri + Ariff .
.
.
Makeup artis @sharhim_khan .
.
.
Beautiful Dress @lumiereconcept . .
.
For any inquiry contact us
017-6724698 @amirnaufalna
017-3541949 @lelakigeek
.
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
#amirnaufalphotography #malayweddingguide #malaywedding #jumkahwin #kl #malaysia #jumkahwin #klebang #bridetobe #wedding #malaysiaphotographer #melaka #johor #singapore #muslimweddingideas #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding

Hi korang,nak tanya korang suka dress yang mana?? .
cepat booking dengan @lumiereconcept harga OPEN DAY sangat murah u allsss! πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» .
.
Hye Bride & Groom !!
.
Jangan lepaskan Peluang LUMIERE OPEN DAY .Kami Tawarkan pelbagai tawaran hepat seperti harga sewaan busana kami bermula dari RM 999.00 sahaja untuk SEPASANG LELAKI DAN PEREMPUAN!! Terdapat Pelbagai Koleksi terbaru untuk anda.
.
.
Selain itu dapatkan tawaran menarik juga dari Juru Makeup kami @sharhim_khan
.
.
dan Harga promosi dari Photographer @amirnaufalphotography .
.
.
Serta Tawaran hebat dari Videography @h2pix.co .
.
.
Tawaran bermula dari 19, 20 & 21 MEI 2017 sahaja.
.
Booking sahaja untuk dapatkan harga tersebut dan Sah digunakan sehingga tahun hadapan 2018 . .
Whatapp 0173711036 untuk pertanyaan dan sila buat temu janji anda pada waktu pejabat kami jam 11.00 tengahari sehingga 7.00 petang.
.
Hanya yang membuat temujanji sahaja akan di layan . .
@lumiereconcept Concept Lumiere Concept
.
.
Terima Kasih.
#lumiereconcept #malayweddingguide #malaywedding #kl #malaysia #sharhimkhan #jumkahwin #bridetobe #songket #weddingplannermelaka #chiavarychair #melaka #designermelaka #designer #songketdress #weddingplanner #photographermelaka #amirnaufalphotography #sharhimkhan #malayweddingguide #malaysia #singaporewedding

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags