[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ame2017

55451 posts

TOP POSTS

Serious kami takleh move on dengan suara power @hafizsuip & @sitinordiana ! 😻 Best kan? Tengok video penuh di YouTube MeleTOP & Astro GO! #MeleTOP #AME2017

Come @theyusufiskandar nak ajar you guys silat (serious ah asal cute sangat)😭❀️ #ame2017 #sicilikmeletop

Dark makeup look by @shazard_luvmakeup 🌹ok TAK? #reshma #reshmaaf2016 #sayangjadibenci #ame2017

#FollowLofa this week will be sharing all about the most talk about award, #AME2017! This year became more interesting because we have Johan in the house πŸ™ŒπŸ½ Saksikan behind the scenes & our rundown, only at #FollowLofa! See you guys at 6pm ❀

Still cant move on with my khakis suit by @far8byalteliaamani during #ame2017. Super love the material and cutting!

#fattahaminxfar8 #throwback #far8byalteliaamani photo by @_msg.co

Kami pon still x bole move onn..gabungan suara yg sgt mantapπŸ‘πŸ‘lepas ni harap ada lagi gabungan antara kak nana dgn hafiz terbaekkkβ™₯β™₯β™₯
@Regrann from @meletop - Serious kami takleh move on dengan suara power @hafizsuip & @sitinordiana ! 😻 Best kan? Tengok video penuh di YouTube MeleTOP & Astro GO! #MeleTOP #AME2017

#Repost maii_wanyy: Throwback #AME2017
πŸ“· _msg.co ❀

MOST RECENT

Siapa yang suka travel atau outdoor activities?? Muka cepat burn? Muka kusam? Jeragat? Kedutan? Tona tidak sekata? 😒. .
Tahukah anda? Sinaran UVA dan UVB sangat berbahaya dan boleh bertambah kuat pada musim panas?? Pendedahan terlalu lama di bawah matahari bukan sahaja mengakibatkan tanda penuaan pramatang seperti kedutan, jeragat dan tona tidak sekata akan tetapi turut menyebabkan keadaan kulit yang lebih serius seperti kanser kulit!! 😱😱
.
πŸ”†Mary Kay Sun Protection SPF 35/PA+++πŸ”† . Ia mengandungi:
.
🌼 Ramuan aktif : Oxybenzone, Octylsalate Homosalate, Avobenzone - penghalang matahari memberikan perlindungan berlingkungan luas terhadap UVA/UVB
.
🌼 Gliserin - sejenis emolien yang dikenal pasti dapat membantu merapi dan melicinkan kulit
.
🌼 Vitamin E (Tocopherol Acetate) - sejenis antioksidan yang membantu melindungi kulit daripada ancaman kesan radikal bebas yang menyebabkan pengoksidaan
.
==========================
MARY KAY SUN PROTECTOR SPF 35/PA+++.
==========================
.
Meningkatkan perlindungan kulit wajah anda dan membantu mengekalkan wajah tanpa cela
.
Ia merupakan 1 lapisan perlindungan (protection) yang sangat baik untuk menjaga kulit anda daripada terus terkena sinar UV berbahaya. Tahukah anda jika kulit kita tiada sebarang perlindungan?? Kulit kita akan mudah terdedah dengan masalah kulit. Antaranya kulit boleh kering, terbakar (sunburn), merekah, mengelupas, dan boleh juga menyebabkan kanser kulit!!
.
Lotion protection ini boleh dipakai sebelum anda memakai sebarang base make up. Adalah lebih baik melindungi sebelum kulit anda menghadapi kerosakan akibat panas terik matahari. Mencegah lebih baik dari merawat.
.
"LOVE YOUR SKIN FOR LIFE".
.
Love,
Diana
Future Sales Director Mary Kay
Whatsapp 0167592823

#marykayjb #marykaybatupahat #marykayjohorbahru #marykayskudai #marykaypasirgudang #marykaypermasjaya #lofattah #neno #surihatimrpilot #menantifebruari #meletopERA #AME2017 #izhamia

Barang baik tak perlu cakap panjang
Jom layan feedback customer yang sudi kongsi testimoni .
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Mula pakai sendiri dan jual
Sy jual sy sndiri guna..mmg best ivmist ni...mlm td sakit perut spray ivmist gosok2...alhmdulillah lega...
Adik pun guna utk resdung die seawl sehari dah nmpk kesan..lendiran keluar dr hidung..wlupun kepala berat lps 3 hari die guna die kate rase lega byk brbnding sblm ni..smpi skg die masih pki..
Mak sakit lutut pun pki ckp kurg dag sakit lutut die.
.
Alhmdulillah sy hepi...ivmist mmg magicoil...betul la tu
Skg sy boh je dlm beg mne pegi mst bwk..pg td g keje ngntok sgt..nk drive pun rase nk trlelap...boh ivmist urut kat tengkuk urut2..hidu sedlm2nye..freshnye rase dgn wanginye..ya Allah mmg suka..jd x ngntok la...alhmdulillah...
.
Sy suka nak jual sbb sy sndiri guna..adik badik semua guna bru lg tp semua puas hati dgn ivmist....
Bau die klu sembur 1 bilik bau rase fresh...
.
Whatsapp πŸ“² 012-3937554 che fyra
.
#stokisivmistbangi #ivmistteamfyra #sembursembursegar #minyakajaib #semburanserbaguna #janaincomedarirumah #janapendapatan #incometepi #duittepi #duitpoket #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #ejendiperlukandiseluruhmalaysia #likeforlikes #InstaShopMalaysia #Instaonline #instagram #sales #shoppingonlines #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #AME2017

#Throwback to the mountains, deserts, and jungles of Peru.
#Peru #Andes #Urubamba #tbt #AME2017 #MachuPicchu #SouthAmerica #Rainforest

Membeli semua jenis emas dan silver pada harga tinggi
Kami terima βœ… emas terpakai /rosak
βœ… surat pajak & ar rahnu βœ… jongkong / bar βœ… emas putih βœ… suasa .
.
πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ CASH ON THE SPOT πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ Whatsapp ☎️☎️ 0193166636 AZNOR. .
#jomemas #emasmurah #emaskelantan #kl #emas #duit #cash #gold #916 #goldhunter #malaysia #kualalumpur #jualbeli #powergold #publicgold
#pampsuise #bk #terlajaklaris #artis #habibjewel #pohkong #wahchan #tomei #KEP #Beliemas #kedaiemaspakchu #zenithgold #Beliemas #2k17 #AME2017 #pembeliemasmalaysia

Membeli semua jenis emas dan silver pada harga tinggi
Kami terima βœ… emas terpakai /rosak
βœ… surat pajak & ar rahnu βœ… jongkong / bar βœ… emas putih βœ… suasa .
.
πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ CASH ON THE SPOT πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ Whatsapp ☎️☎️ 0193166636 AZNOR. .
#jomemas #emasmurah #emaskelantan #kl #emas #duit #cash #gold #916 #goldhunter #malaysia #kualalumpur #jualbeli #powergold #publicgold
#pampsuise #bk #terlajaklaris #artis #habibjewel #pohkong #wahchan #tomei #KEP #Beliemas #kedaiemaspakchu #zenithgold #Beliemas #2k17 #AME2017 #pembeliemasmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags