#ame17

12435 posts

TOP POSTS

Thank u #HarianMetro sudi borak2 jap dalam kita bermandi peluh di red carpet semalam 😆😆 . #ame17 #AnugerahMeletopEra

Malam malam makan kari,
eh sedondon lah Tajul dan Wany hehehe ❤❤ #migmuzik #AME17 #tajul #wanyhasrita

Tq @rakudotmy untuk ticket AME17 😍 Siapa lagi datang, kita jumpa esok 😎 @meletop
#meletop #AME17 #AME2017 #anugerahmeletopera

Angkat tangan #AME17

Admin boleh agak dah dua ni mesti menang #lofattah #AME17

Compulsory trio photo of us at AME. 3 years & counting 🎈here's to more years to come, in sha Allah ✨ #ame17 @era_fm 📸 : @azrul_rafie

Tahniah @michaelang38 sbb menang Anugerah Meletop for Suri Hati Mr Pilot last week. Tak terlambat lgi kan nak wish~ LOL 😜
#ame17

What makes things memorable is that they are meaningful, significant, colourful.
#ame17
With Datin @furynaazmeer ,@nursajat02 and @rita_sosilawati Dato .
@wlfs4eva 📸 @kaki5photo

awaknyaa ni suka sangat tidur sambil jalan👊🏿 #AME17

MOST RECENT

Nak mekap tapi tak pandai sangat. Atau anda seorang yg suka simple dan mudah serta cepat. Jadi anda semua WAJIB pakai DYXY COSMETICS. Sepantas seminit anda dh boleh siap. .
.
JOM CANTIK BERSAMA DYXY.. ♥️ DAPATKAN THE BEST SET EVER OF DYXY YANG TENGAH VIRAL TEROKK SKRG NIHH ❤️ TUNGGU APELAGI ORDER NOW...
👇🏼👇🏼👇🏼 . . 👸🏼 SET ASYALLIEE

DYXY BCC x 1
DYXY FM x 1
DYXY BRUSH x 1
FREE PAPERBAG
🎁 FREE GIFT
📦FREE POSTAGE SM .

AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
.
@ainarahinbeauty
@ainarahinbeauty
@ainarahinbeauty

WA 013-3358087
WA 013-3358087
WA 013-3358087
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreammalaysia #syafiqahaina #asyallieeahmad #asyalliee #hafizmahamad #shhhiloveyou #cikserbatahu #surihatimrpilot #mehsandarpadaaku #mirafilzah #zizanrazak #yusufiskandar #laraalana #ame17 #meletop #neelofa #lofattah #fattahamin #facemistgreentea #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxylipmatte #dyxybrush #terapiinstagram #instafemes #bazaarpaknil #heroseorangcinderella

Thorny tears. Frustrated because my tradi is rusty real bad.


#mirinin #rose #thorn #tears #2017 #ame17

Sebentar lagi mendekati hari kemerdekaan Indonesia ke 72 lohh...
Yuk buat karya yang bertemakan 17 Agustus atau kebudayaan Indonesia!

Karya kamu akan direpost bila mecantumkan hastag #AME17 dan mention / tag acc ini! "BURUAN RAIH PENSIL MU DAN CIPTAKAN IMAJINASI TENTANG IBU PERTIWI"

Dah xpayah cucuk botox bagai.. Dh la mahal.. Sakit.. 😓😓seram sis dgr.. Korang pakai bombshell je confirm meletops jgk.. Menegang dgn asli lg dari yg fake tu.. 😘😘 Nak baca review pengguna click #testimonijujurpenggunabombshell

Ready stock bombshell.. Rm69 je uolls untuk aset depan belakang korang.. Sebab bombshell cream 2 in 1.. Blh sapu kat booty and breast... 🍑🍑🍑 satu bekas tahan sebulan setengah.. Jimat kn??? Just labur rm69 je setiap sebulan stgh.. Ramai dah customer yang repeat order.. Anda bila lg?? Xkn like2 je kn.. 😈😈 Much love
Agent bombshell
0132994790
COd bangi kajang
Postage seluruh malaysia everyday

#ame17 #terlajaklaris #rm69 #agentsahbombshell #readystockk #projectmemikatsuami #teganganjalmontok

Pakai sekotak pun dh nampak kesan... Terbaik kan bombshell nie.. Siap repeat order 4 box trus.. 😍😍klau xmenjdi xkan la cust repeat order kn... 😉😉 Nak baca review pengguna click #testimonijujurpenggunabombshell

Ready stock bombshell.. Rm69 je uolls untuk aset depan belakang korang.. Sebab bombshell cream 2 in 1.. Blh sapu kat booty and breast... 🍑🍑🍑 satu bekas tahan sebulan setengah.. Jimat kn??? Just labur rm69 je setiap sebulan stgh.. Ramai dah customer yang repeat order.. Anda bila lg?? Xkn like2 je kn.. 😈😈 Much love
Agent bombshell
0132994790
COd bangi kajang
Postage seluruh malaysia everyday

#ame17 #terlajaklaris #rm69 #agentsahbombshell #readystockk #projectmemikatsuami #teganganjalmontok

Our Wudhu' Friendly series - Amoura Matte Liquid Lipstick. 💄 Low in stocks and limited pieces available. So hurry grab yours now!

RM39 only

Whatsapp/dm
+60183715743
#amouracosmetics #amouralovers #sayajual #bajurayamurah #ceritakita #mentormilenia2017 #mentormilenia #bajuraya #lawakvaganza #mehsandarpadaaku #cikserbatahu #raya2017 #meloditv3 #hlive #maharajalawakmega2017 #ame17 #lipcreammalaysia #mattelipcreammalaysia #lipmattemalaysia #sayajuallipcream

Finished 1st bombshell en. Hubby dh puas hati.. Hubby korang puas hati tak 🤗🤗 Nak baca review pengguna click #testimonijujurpenggunabombshell

Ready stock bombshell.. Rm69 je uolls untuk aset depan belakang korang.. Sebab bombshell cream 2 in 1.. Blh sapu kat booty and breast... 🍑🍑🍑 satu bekas tahan sebulan setengah.. Jimat kn??? Just labur rm69 je setiap sebulan stgh.. Ramai dah customer yang repeat order.. Anda bila lg?? Xkn like2 je kn.. 😈😈 Much love
Agent bombshell
0132994790
COd bangi kajang
Postage seluruh malaysia everyday

#ame17 #terlajaklaris #rm69 #agentsahbombshell #readystockk #projectmemikatsuami #teganganjalmontok

Special Offer! Limited Stock!

WIRELESS MICROPHONE HIFI SPEAKER WSTER WS-858

Hot item kami buat masa ini. Terima kasih atas sokongan & kepercayaan anda. 😊

Feature:
- Wireless Karaoke
- Recording with Mobile Phone
- Selfie Function
- FM Radio
- USB Devices
- TF Card
- Earphone

Technical Parameters
- Output Power: 5W
- Frequency Range: 100HZ~10KHZ
- Max Sound Pressure Level: >115DB 1KHZ TDH- Reverberation Mode: Sound Effect Reverberation
- Power Supply: Built-in 18650 Li-battery
- Battery Capacity: 1800mAh
- Charging Power: DC5V

Color: Gold

Warranty: 2 weeks

Price: RM65.00 *postage semenanjung +RM8
*postage sabah & sarawak +RM12

#kaystechnologiesstore #microphone #wireless #karaoke #speaker #wster #ws-858 #lofattah #jepsari #fmradio #hifi #murah #gadjetmurah #bluetooth #ctdk #sing #voice #ame17 #mentormilenia #erafm #hotfm #gold #earphone #earphones #selfie #aydajebat #radio

Kalau xmenjadi takkan la customer repeat order kn.... 😉😉yang penting suami nampak perubahan pada diri kita tu... 😍😍😍makin confident la kita nak sexy2 hubby tercinta.. 💕💕 Nak baca review pengguna click #testimonijujurpenggunabombshell

Ready stock bombshell.. Rm69 je uolls untuk aset depan belakang korang.. Sebab bombshell cream 2 in 1.. Blh sapu kat booty and breast... 🍑🍑🍑 satu bekas tahan sebulan setengah.. Jimat kn??? Just labur rm69 je setiap sebulan stgh.. Ramai dah customer yang repeat order.. Anda bila lg?? Xkn like2 je kn.. 😈😈 Much love
Agent bombshell
0132994790
COd bangi kajang
Postage seluruh malaysia everyday
Self pick up bandar seri putra

#ame17 #terlajaklaris #rm69 #agentsahbombshell #readystockk #projectmemikatsuami #teganganjalmontok

Most Popular Instagram Hashtags