#ame17

12029 posts

TOP POSTS

What makes things memorable is that they are meaningful, significant, colourful.
#ame17
With Datin @furynaazmeer ,@nursajat02 and @rita_sosilawati Dato .
@wlfs4eva πŸ“Έ @kaki5photo

SemalamπŸ’ƒπŸΌ.#AME17

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
.

Saya ingin bawa satu perkongsian bagaimana rahsia menjana pendapatan sambilan RM1k ke RM10k sebulan secara online
.

Jika anda ingin tahu bagaimana , saya akan invite anda ke group 'Business Online Exodus' di group WhatsApp pada hari Khamis 8.45 malam
.

ITS A FREE SEMINAR!!!
.

Sila pm saya di whatsaap untuk info lanjut
.

Aiman Syafiq
+6017 933 7071
.

CEPAT!!!
TEMPAT TERHAD!!!
.

#exodus #exodusquad #exodusonline #langkah5sspadu #drhafizsacademy #kvphyto #boex #kakionlinetanganduit #kolejvokasional #lofatah #motifviral #viral #tv3 #maharajalawakmega #gagegarvaganza #gegarvaganza #lofatah #ame17 #NHtruelove #mentormilenia2017 #BOEx #projekonline2017 #kakionlinetanganduit #elitecrew #businessschoolclub

Buat sajalah dengan berani. Tidak ada teknik betul atau salah. Cuma ada untung dan rugi
.

Mulakan dengan langkah kanan. Mulakan langkah dengan berani. Kalau berani tak usahlah takut-takut lagi. Jika takut jangan berani-berani
.

Harini saya berani kerana saya ada KESATUAN yg kuat dari team saya . Jika esok hari saya jatuh , saya masih ada team yg boleh support saya
.

Rezeki Allah luas terbentang , kita hambanya perlu matang , Allah berikan rezeki pada yg berusaha untuk dapatkan , semoga rezeki yg diberi dimanfaatkan
.

For Enquiries Whatsaap +6011-26048414
Addin Azman .

#exodus #exodusquad #exodusonline #langkah5sspadu #drhafizsacademy #kvphyto #boex #kakionlinetanganduit #kolejvokasional #lofatah #motifviral #viral #tv3 #maharajalawakmega #gagegarvaganza #gegarvaganza #lofatah #ame17 #NHtruelove #mentormilenia2017 #BOEx #projekonline2017 #kakionlinetanganduit #elitecrew #businessschoolclub

Pejamkan mata Dayang ft malique πŸ”₯#Ame17 #malique

comelnya adik beradik ni , support each other gitu.
#AME17
#migmuzik

Buat sajalah dengan berani. Tidak ada teknik betul atau salah. Cuma ada untung dan rugi
.

Mulakan dengan langkah kanan. Mulakan langkah dengan berani. Kalau berani tak usahlah takut-takut lagi. Jika takut jangan berani-berani
.

Harini saya berani kerana saya ada KESATUAN yg kuat dari team saya . Jika esok hari saya jatuh , saya masih ada team yg boleh support saya
.

Rezeki Allah luas terbentang , kita hambanya perlu matang , Allah berikan rezeki pada yg berusaha untuk dapatkan , semoga rezeki yg diberi dimanfaatkan
.

For Enquiries Whatsaap +6011-1611 0868
Anas Abd Aziz
.

#exodus #exodusquad #exodusonline #langkah5sspadu #drhafizsacademy #kvphyto #boex #kakionlinetanganduit #kolejvokasional #lofatah #motifviral #viral #tv3 #maharajalawakmega #gagegarvaganza #gegarvaganza #lofatah #ame17 #NHtruelove #mentormilenia2017 #BOEx #projekonline2017 #kakionlinetanganduit #elitecrew #businessschoolclub

#NegaraKu #AME17 πŸŽ‰πŸ‡²πŸ‡Ύ

Ok la Hani tak crop Muka Jaa dah. Hani crop Muka sendiri πŸ™ˆ #ame17

MOST RECENT

Shhaz Beauty Booster Whitening dah makin
letoppsss... Mehhh pm laju-laju 012-6345573 Harga memang mampu milik..!!! Wajah idaman pon mampu milik lepas nie.!.
.
1 biji Shhaz Beauty Booster Whitening saja sudah mampu
membantu melembutkan kulit.Selain itu ia juga mampu membantu memutihkan seluruh anggota badan termasuk celah-celahan disamping membantu menjadikan kulit anda putih kemerahan seawal 2 hari !!.
.
Nak kulit muka jadi cerah,gebu halus satu badan, jom PM/whatsapp 012-6345573😘😘😘
.
#boosterwhitening #GebuGlowing #neelofa #sariyanti #sayajualmurah #motifviral #fatahamin #loffatah #meletop #bajumalaysiamurah #kosmetikmalaysia #nakputih #igshopmalaysia #AME17 #quputeh #bellezacollagen #datoserivida #kingcoco #zizanrazak #bajuraya2017 #besarpayudara #kdollbeautyskincare #hilangkanjerawat

Shhaz Beauty Booster Whitening dah makin
letoppsss... Mehhh pm laju-laju 012-6345573 Harga memang mampu milik..!!! Wajah idaman pon mampu milik lepas nie.!.
.
1 biji Shhaz Beauty Booster Whitening saja sudah mampu
membantu melembutkan kulit.Selain itu ia juga mampu membantu memutihkan seluruh anggota badan termasuk celah-celahan disamping membantu menjadikan kulit anda putih kemerahan seawal 2 hari !!.
.
Nak kulit muka jadi cerah,gebu halus satu badan, jom PM/whatsapp 012-6345573😘😘😘
.
#boosterwhitening #GebuGlowing #neelofa #sariyanti #sayajualmurah #motifviral #fatahamin #loffatah #meletop #bajumalaysiamurah #kosmetikmalaysia #nakputih #igshopmalaysia #AME17 #quputeh #bellezacollagen #datoserivida #kingcoco #zizanrazak #bajuraya2017 #besarpayudara #kdollbeautyskincare #hilangkanjerawat

Shhaz Beauty Booster Whitening dah makin
letoppsss... Mehhh pm laju-laju 012-6345573 Harga memang mampu milik..!!! Wajah idaman pon mampu milik lepas nie.!.
.
1 biji Shhaz Beauty Booster Whitening saja sudah mampu
membantu melembutkan kulit.Selain itu ia juga mampu membantu memutihkan seluruh anggota badan termasuk celah-celahan disamping membantu menjadikan kulit anda putih kemerahan seawal 2 hari !!.
.
Nak kulit muka jadi cerah,gebu halus satu badan, jom PM/whatsapp 012-6345573😘😘😘
.
#boosterwhitening #GebuGlowing #neelofa #sariyanti #sayajualmurah #motifviral #fatahamin #loffatah #meletop #bajumalaysiamurah #kosmetikmalaysia #nakputih #igshopmalaysia #AME17 #quputeh #bellezacollagen #datoserivida #kingcoco #zizanrazak #bajuraya2017 #besarpayudara #kdollbeautyskincare #hilangkanjerawat

Shhaz Beauty Booster Whitening dah makin
letoppsss... Mehhh pm laju-laju 012-6345573 Harga memang mampu milik..!!! Wajah idaman pon mampu milik lepas nie.!.
.
1 biji Shhaz Beauty Booster Whitening saja sudah mampu
membantu melembutkan kulit.Selain itu ia juga mampu membantu memutihkan seluruh anggota badan termasuk celah-celahan disamping membantu menjadikan kulit anda putih kemerahan seawal 2 hari !!.
.
Nak kulit muka jadi cerah,gebu halus satu badan, jom PM/whatsapp 012-6345573😘😘😘
.
#boosterwhitening #GebuGlowing #neelofa #sariyanti #sayajualmurah #motifviral #fatahamin #loffatah #meletop #bajumalaysiamurah #kosmetikmalaysia #nakputih #igshopmalaysia #AME17 #quputeh #bellezacollagen #datoserivida #kingcoco #zizanrazak #bajuraya2017 #besarpayudara #kdollbeautyskincare #hilangkanjerawat

Shhaz Beauty Booster Whitening dah makin
letoppsss... Mehhh pm laju-laju 012-6345573 Harga memang mampu milik..!!! Wajah idaman pon mampu milik lepas nie.!.
.
1 biji Shhaz Beauty Booster Whitening saja sudah mampu
membantu melembutkan kulit.Selain itu ia juga mampu membantu memutihkan seluruh anggota badan termasuk celah-celahan disamping membantu menjadikan kulit anda putih kemerahan seawal 2 hari !!.
.
Nak kulit muka jadi cerah,gebu halus satu badan, jom PM/whatsapp 012-6345573😘😘😘
.
#boosterwhitening #GebuGlowing #neelofa #sariyanti #sayajualmurah #motifviral #fatahamin #loffatah #meletop #bajumalaysiamurah #kosmetikmalaysia #nakputih #igshopmalaysia #AME17 #quputeh #bellezacollagen #datoserivida #kingcoco #zizanrazak #bajuraya2017 #besarpayudara #kdollbeautyskincare #hilangkanjerawat

Shhaz Beauty Booster Whitening dah makin
letoppsss... Mehhh pm laju-laju 012-6345573 Harga memang mampu milik..!!! Wajah idaman pon mampu milik lepas nie.!.
.
1 biji Shhaz Beauty Booster Whitening saja sudah mampu
membantu melembutkan kulit.Selain itu ia juga mampu membantu memutihkan seluruh anggota badan termasuk celah-celahan disamping membantu menjadikan kulit anda putih kemerahan seawal 2 hari !!.
.
Nak kulit muka jadi cerah,gebu halus satu badan, jom PM/whatsapp 012-6345573😘😘😘
.
#boosterwhitening #GebuGlowing #neelofa #sariyanti #sayajualmurah #motifviral #fatahamin #loffatah #meletop #bajumalaysiamurah #kosmetikmalaysia #nakputih #igshopmalaysia #AME17 #quputeh #bellezacollagen #datoserivida #kingcoco #zizanrazak #bajuraya2017 #besarpayudara #kdollbeautyskincare #hilangkanjerawat

Shhaz Beauty Booster Whitening dah makin
letoppsss... Mehhh pm 019-3362102 Harga memang mampu milik..!!! Wajah idaman pon mampu milik lepas nie.!.
.
1 biji Shhaz Beauty Booster Whitening saja sudah mampu
membantu melembutkan kulit.Selain itu ia juga mampu membantu memutihkan seluruh anggota badan termasuk celah-celahan disamping membantu menjadikan kulit anda putih kemerahan seawal 2 hari !!.
.
Nak kulit muka jadi cerah,gebu halus satu badan, jom PM/whatsapp www.wasap.my/60193362102 😘😘😘
.
#boosterwhitening #GebuGlowing #neelofa #sariyanti #sayajualmurah #motifviral #fatahamin #loffatah #meletop #bajumalaysiamurah #kosmetikmalaysia #nakputih #igshopmalaysia #AME17 #quputeh #bellezacollagen #datoserivida #kingcoco #zizanrazak #bajuraya2017 #besarpayudara #kdollbeautyskincare #hilangkanjerawat

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
.

Saya ingin bawa satu perkongsian bagaimana rahsia menjana pendapatan sambilan RM1k ke RM10k sebulan secara online
.

Jika anda ingin tahu bagaimana , saya akan invite anda ke group 'Business Online Exodus' di group WhatsApp pada hari Khamis 8.45 malam
.

ITS A FREE SEMINAR!!!
.

Sila pm saya di whatsaap untuk info lanjut
.

AMIRAH SYAKIRAH
+6011-17870434
.

CEPAT!!!
TEMPAT TERHAD!!!
.

#exodus #exodusquad #exodusonline #langkah5sspadu #drhafizsacademy #kvphyto #boex #kakionlinetanganduit #kolejvokasional #lofatah #motifviral #viral #tv3 #maharajalawakmega #gagegarvaganza #gegarvaganza #lofatah #ame17 #NHtruelove #mentormilenia2017 #heroseorangcinderella #BOEx #projekonline2017 #kakionlinetanganduit #elitecrew #businessschoolclub

INI ADALAH BUSINESS YG MEREALISASIKAN IMPIAN ANDA ?
.

Pada mulanya saya sama seperti anda , menilai sebelum buat . Saya pernah kata business semua tipu , ambek duit orang , kaya kan orang atas , takde jaminan untuk berjaya , business ni haram and memang tak boleh buat duit
.

Tapi anggapan saya diatas semua SALAH!!! Saya menilai sebelum bermula , saya menilai mengikut pandangan , saya menilai tanpa ilmu , saya menilai dengan cara berkata sebelum bermula
.

Selepas saya bermula dengan langkah mengambil peluang business ni serta mentaliti saya dibersihkan dengan ilmu , diberi teknik yg mudah , diberi bukti yg kukuh , ditunjukkan dengan testimoni yg menakjubkan. Alhamdulillah saya tak tertipu dengan cara berfikiran positif , berlapang dada dan menerima dengan hati yg terbuka .

Sebab tu pentingnya membezakan samada ia satu peluang atau perangkap! Ini adalah peluang untuk saya MEREALISASIKAN IMPIAN saya . Saya berjaya buktikan yg business ni adalah satu business yg sangat MUDAH & BERKESAN
.

PELUANG hanya datang sekali seumur hidup. Rebutlah PELUANG di depan mata sebelum terlambat . Belum CUBA belum tahu , dah CUBA , baru TAHU πŸ™‚
.

For any Enquiries can WhatsApp
Anas Abd Aziz
+6011-1611 0868
.

TEMPAD TERHAD!!
FAST ACTION, FAST RESULT
.

#exodus #exodusquad #exodusonline #langkah5sspadu #drhafizsacademy #kvphyto #boex #kakionlinetanganduit #kolejvokasional #lofatah #motifviral #viral #tv3 #maharajalawakmega #gagegarvaganza #gegarvaganza #lofatah #ame17 #NHtruelove #mentormilenia2017 #BOEx #projekonline2017 #kakionlinetanganduit #elitecrew #businessschoolclub

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
.

Saya ingin bawa satu perkongsian bagaimana rahsia menjana pendapatan sambilan RM1k ke RM10k sebulan secara online
.

Jika anda ingin tahu bagaimana , saya akan invite anda ke group 'Business Online Exodus' di group WhatsApp pada hari Khamis 8.45 malam
.

ITS A FREE SEMINAR!!!
.

Sila pm saya di whatsaap untuk info lanjut
.

Aiman Syafiq
+6017 933 7071
.

CEPAT!!!
TEMPAT TERHAD!!!
.

#exodus #exodusquad #exodusonline #langkah5sspadu #drhafizsacademy #kvphyto #boex #kakionlinetanganduit #kolejvokasional #lofatah #motifviral #viral #tv3 #maharajalawakmega #gagegarvaganza #gegarvaganza #lofatah #ame17 #NHtruelove #mentormilenia2017 #BOEx #projekonline2017 #kakionlinetanganduit #elitecrew #businessschoolclub

🌹LISA DRESS #594🌹
β€’
PRICE: RM90 SM/ RM95 SS
INCLUDE POS
β€’
MATERIAL : COTTON SPANDEX + CHIFFON ( RIBBON BEHIND WAIST )

FREE SIZE

MEASUREMENT
SHOULDER : 15 ''
BUST : 36 '' MAX
WAIST : 36 '' MAX
HIP : 34 '' MAX
SLEEVE : 24 ''
ARM HOLE : 16 '' LENGTH : 137 CM

#ezagent #lisadress #dressmurah
β€’
Whatsapp 0165064369
β€’
#bellelaceykurung #dressmurah #bazaarpaknil #dressmurahcantik #dressmurahmalaysia #ame17 #dresslabuh #dresscorak #bajukurungmurah #bajukurunglabuh #bajukurungcantik #bajukurungplain #bajukurungcorak #dresslace #bajukurungmoden #bajukurunglace #bridesmaid #bajubridesmaid #dressbridesmaid #dresspengapit

🌹LISA DRESS #594🌹
β€’
PRICE: RM90 SM/ RM95 SS
INCLUDE POS
β€’
MATERIAL : COTTON SPANDEX + CHIFFON ( RIBBON BEHIND WAIST )

FREE SIZE

MEASUREMENT
SHOULDER : 15 ''
BUST : 36 '' MAX
WAIST : 36 '' MAX
HIP : 34 '' MAX
SLEEVE : 24 ''
ARM HOLE : 16 '' LENGTH : 137 CM

#ezagent #lisadress #dressmurah
β€’
Whatsapp 0165064369
β€’
#bellelaceykurung #dressmurah #bazaarpaknil #dressmurahcantik #dressmurahmalaysia #ame17 #dresslabuh #dresscorak #bajukurungmurah #bajukurunglabuh #bajukurungcantik #bajukurungplain #bajukurungcorak #dresslace #bajukurungmoden #bajukurunglace #bridesmaid #bajubridesmaid #dressbridesmaid #dresspengapit

Most Popular Instagram Hashtags