#amcjapan

1607 posts

TOP POSTS

Stock clearance: RM550 for 10 set with free SM postage.
Place your order now @ +601111444611 via WhatsApp
Guarantee original

#amcslimmingjapan #amcjapan #amcslimmingjapanmurah

amc japan slimming
Ready stock
Harga murah dan 100% Original
.
#amcjapanslimming #amcjapan

CINDELLA WHITE TOX 😱😱😱 Instant whitening tau! x perlu nk tgu esok luse. sapu je dah putih tauu 😘😘😘Memanggg putih gebu gebas lepas sapu tak perlu dah makan supplement mahal lepas ni sapu-sapu je putih . Sapu kat tangan boleh, kaki boleh, dekat muka lagi dekat celah pn boleh syggg. Whatsapp Nofa kalau nak order, limited stock 😍😍😍 #amcslimming #lipodistrofkmalaysia #slimminginjection #amcjapanslimming #amcjapan #nankuang #nanguang #sayajualmurah #cindella #slimminginjection #whiteninginjection #evgenis #injectionwhitening #injectionwhiteningmurah #nexentury #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #glutathione #mixingwhite #sayajualonline #tyreseblanc #snowwhiteinjection #lipodistrofk #lipolab #lcarnitine #ubatkurus #bajumurah #bajumuslimah #tudungmurah #cindellawhitetox

AMC Japan

Harga Sale only 440 rb / set

Slimming

Manfaat : - untuk melangsingkan bagian tubuh dan membakar lemak - Anti aging - Mengkonversi lemak menjadi energi - Menjaga metabolisme tubuh

#amcjapan #amcjapanmurah #amcjapanslimming #amcjapanborong #amcjapankurus #amcslimming #amcslimmingjapan #amcslimmingdrip #amcslimmingloose #081903090893

ANDA ADA MASALAH BERAT BADAN? DAGU BERLAPIS?
.
Jom selesai masalah anda sebelum HARI RAYA 😘😘
.
Japan AMC Slimming
.
Miss k nak bagitau ni slimming dripping no 1 dari japan.

AMC SLIMMING hanya drip, tak perlu cucuk pada tempat berlemak. Anda cuma perlu drip sahaja.
.
.

Membantu untuk membakar lemak, kolesterol tanpa kesan sampingan.
.
.

INGREDIENTS:
Amino Acid
Metabolism
Lipolysis, packed in 3 different ampules. .
.
Tak perlu bersenam, tak perlu main gym, hanya bwk ubat ke klinik dan drip. Semudah ABC!
.
.
πŸ–CLINIC LIST PROVIDED
πŸ– FREE CONSULTATION
πŸ–FREE POSTAGE
πŸ–πŸ“² WHATSAPP +60139001363 (MISS K)

#amcslimming #amcslimmingjapan #amcslimmingdrip #slimmingworld #slimminginjection #slimminginjectionsmurah #amcjapan #whiteninginjectionoriginal #japanamcslimming
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#japanplatinumwhitening
#cindella
#cindellamalaysia
#japanplatinummalaysia
#snowwhiteinjection
#japansnowhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#japanplatinuminjection
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal
#japanplatinum
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#snowwhitejapan

CINDELLA WHITE TOX 😱😱😱 Instant whitening tau! x perlu nk tgu esok luse. sapu je dah putih tauu 😘😘😘Memanggg putih gebu gebas lepas sapu tak perlu dah makan supplement mahal lepas ni sapu-sapu je putih . Sapu kat tangan boleh, kaki boleh, dekat muka lagi dekat celah pn boleh syggg. Whatsapp Nofa kalau nak order, limited stock 😍😍😍 #amcslimming #lipodistrofkmalaysia #slimminginjection #amcjapanslimming #amcjapan #nankuang #nanguang #sayajualmurah #cindella #slimminginjection #whiteninginjection #evgenis #injectionwhitening #injectionwhiteningmurah #nexentury #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #glutathione #mixingwhite #sayajualonline #tyreseblanc #snowwhiteinjection #lipodistrofk #lipolab #lcarnitine #ubatkurus #bajumurah #bajumuslimah #tudungmurah #cindellawhitetox

Japan AMC Slimming

slimming dripping no 1 dari japan.

AMC SLIMMING hanya drip, tak perlu cucuk pada tempat berlemak. Anda cuma perlu drip sahaja.
.
.

Membantu untuk membakar lemak, kolesterol tanpa kesan sampingan.
.
.

INGREDIENTS:
Amino Acid
Metabolism
Lipolysis, packed in 3 different ampules. .
.
Tak perlu bersenam, tak perlu main gym, hanya bwk ubat ke klinik dan drip. Semudah ABC
.
.

Whatsapp : +60133067928

#amcslimming #amcslimmingjapan #amcslimmingdrip #slimmingworld #slimminginjection #slimminginjectionsmurah #amcjapan #whiteninginjectionoriginal #japanamcslimming
#cindellaluthione
#CINDELLALUTHIONE
#cindellainjection
#japanplatinumwhitening
#cindella
#cindellamalaysia
#japanplatinummalaysia
#snowwhiteinjection
#japansnowhite
#tren500mg
#placentasheeplucchini
#injectionmurah
#japanplatinuminjection
#cindella1200mg
#cindella600mg
#cindellamurah
#cindellaoriginal
#japanplatinum
#cinderellainjection #cinderellainjectionmalaysia
#snowwhitejapan

CINDELLA DAH MURAH rm550 saya jual murah bukan sbb barang tak ori, tapi saya jual murah sbb saya masih ada untung 😘😘😘 PRODUK SAYA ORIGINAL DAN INSYAALLAH ANDA AKAN PUAS HATI πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ :: kalau ade seller ckp murah sbb tak ori, cube tanye dia berapa untung dia? kihkihkih ! πŸ˜πŸ”« #amcslimming #lipodistrofkmalaysia #slimminginjection #amcjapanslimming #amcjapan #amcslimmingjapan #vitcrosehip #sayajualmurah #cindella #slimminginjection #whiteninginjection #evgenis #injectionwhitening #injectionwhiteningmurah #injectionoriginal #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #glutathione #mixingwhite #sayajualonline #tyreseblanc #snowwhiteinjection #lipodistrofk #lipolab #lcarnitine #ubatkurus #bajumurah #bajumuslimah #tudungmurah

Harga Mampu Milik utk yg original ! πŸ“’πŸ“’πŸ“’RM270😱😱😱 Nak putih gebu try nanguang ya dear mmg confirm berkesan n you all takkan rasa rugi tau try nan guang ni dear. kulit awak confirmed jadi pinkish2 tau bkn putih pucat tuuu 😘 😘 😘 β€’ Product:nanguang Price: Loose set-RM270 Halfset-RM1200 Fullset-RM2400 πŸ‘‘ PRODUCT 100% ORIGINAL

#amcslimming #lipodistrofkmalaysia #slimminginjection #amcjapanslimming #amcjapan #nankuang #nanguang #sayajualmurah #cindella #slimminginjection #whiteninginjection #evgenis #injectionwhitening #injectionwhiteningmurah #nexentury #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #glutathione #mixingwhite #sayajualonline #tyreseblanc #snowwhiteinjection #lipodistrofk #lipolab #lcarnitine #ubatkurus #bajumurah #bajumuslimah #tudungmurah

MOST RECENT

"Semua wanita adalah cantik dan Express Beauty memperindahkan lagi kecantikan wanita seperti ANDA"
.
Kenapa Mereka Mempercayai Injection Kecantikan Dan Kurus?
.
🌼Kadar penyerapan yang tinggi 🌼Terbukti berkesan seawal 1X Drip
.
❎STOP❎
ambil Supplemen yang hanya 5% kadar penyerapan.
.
πŸ’―%Untuk Kulit Cantik bersih dan Kurus Dengan Cepat .
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ’―% BETTER DRIP
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
1. Murah
2. Menjimatkan
3. Tahan 3 Bulan
4. Result yang cepat untuk putih & Kurus
5. CFDA, kelulusan drpd pakar2 sedunia.
.
=============================
Klik Link Whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://BukanLagiDongeng.wasap.my
=============================
.
APA KELEBIHAN ANDA MEMBELI DARI SAYA 😘😘😘
1.Free Consultation
2.Free List klinik/Number Service Injection/Drip
πŸ’‰πŸ’‰ πŸ“² http://BukanLagiDongeng.wasap.my

"Semua wanita adalah cantik dan Express Beauty memperindahkan lagi kecantikan wanita seperti ANDA"
.
Kenapa Mereka Mempercayai Injection Kecantikan Dan Kurus?
.
🌼Kadar penyerapan yang tinggi 🌼Terbukti berkesan seawal 1X Drip
.
❎STOP❎
ambil Supplemen yang hanya 5% kadar penyerapan.
.
πŸ’―%Untuk Kulit Cantik bersih dan Kurus Dengan Cepat .
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ’―% BETTER DRIP
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
1. Murah
2. Menjimatkan
3. Tahan 3 Bulan
4. Result yang cepat untuk putih & Kurus
5. CFDA, kelulusan drpd pakar2 sedunia.
.
=============================
Klik Link Whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://BukanLagiDongeng.wasap.my
=============================
.
APA KELEBIHAN ANDA MEMBELI DARI SAYA 😘😘😘
1.Free Consultation
2.Free List klinik/Number Service Injection/Drip
πŸ’‰πŸ’‰ πŸ“² http://BukanLagiDongeng.wasap.my

"Semua wanita adalah cantik dan Express Beauty memperindahkan lagi kecantikan wanita seperti ANDA"
.
Kenapa Mereka Mempercayai Injection Kecantikan Dan Kurus?
.
🌼Kadar penyerapan yang tinggi 🌼Terbukti berkesan seawal 1X Drip
.
❎STOP❎
ambil Supplemen yang hanya 5% kadar penyerapan.
.
πŸ’―%Untuk Kulit Cantik bersih dan Kurus Dengan Cepat .
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ’―% BETTER DRIP
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
1. Murah
2. Menjimatkan
3. Tahan 3 Bulan
4. Result yang cepat untuk putih & Kurus
5. CFDA, kelulusan drpd pakar2 sedunia.
.
=============================
Klik Link Whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://BukanLagiDongeng.wasap.my
=============================
.
APA KELEBIHAN ANDA MEMBELI DARI SAYA 😘😘😘
1.Free Consultation
2.Free List klinik/Number Service Injection/Drip
πŸ’‰πŸ’‰ πŸ“² http://BukanLagiDongeng.wasap.my

AMC Japan

Harga Sale only 440 rb / set

Slimming

Manfaat : - untuk melangsingkan bagian tubuh dan membakar lemak - Anti aging - Mengkonversi lemak menjadi energi - Menjaga metabolisme tubuh

#amcjapan #amcjapanmurah #amcjapanslimming #amcjapanborong #amcjapankurus #amcslimming #amcslimmingjapan #amcslimmingdrip #amcslimmingloose #081903090893

AMC Japan

Harga Sale only 440 rb / set

Slimming

Manfaat : - untuk melangsingkan bagian tubuh dan membakar lemak - Anti aging - Mengkonversi lemak menjadi energi - Menjaga metabolisme tubuh

#amcjapan #amcjapanmurah #amcjapanslimming #amcjapanborong #amcjapankurus #amcslimming #amcslimmingjapan #amcslimmingdrip #amcslimmingloose #081903090893

AMC Japan

Harga Sale only 440 rb / set

Slimming

Manfaat : - untuk melangsingkan bagian tubuh dan membakar lemak - Anti aging - Mengkonversi lemak menjadi energi - Menjaga metabolisme tubuh

#amcjapan #amcjapanmurah #amcjapanslimming #amcjapanborong #amcjapankurus #amcslimming #amcslimmingjapan #amcslimmingdrip #amcslimmingloose #081903090893

AMC Japan

Harga Sale only 440 rb / set

Slimming

Manfaat : - untuk melangsingkan bagian tubuh dan membakar lemak - Anti aging - Mengkonversi lemak menjadi energi - Menjaga metabolisme tubuh

#amcjapan #amcjapanmurah #amcjapanslimming #amcjapanborong #amcjapankurus #amcslimming #amcslimmingjapan #amcslimmingdrip #amcslimmingloose #081903090893

"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang 😞"
.
Eh x perlu risau lah 😍 kalau nak gebus gebas skrg kita guna teknologi baru taw..dah x payah susah2 tonyoh muka pakai sabun atau skrub setiap hari..belum tentu putih pun.... haaaa..kini kita guna cara injection sbb melalui injection segala vitamin akan diserap cepat dalam badan untuk dapatkan hasil yang optimum 😍😍.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
1. Murah
2. Menjimatkan
3. Tahan 3 Bulan
4. Result yang cepat untuk putih & kurus
5. CFDA, kelulusan drpd pakar2 sedunia.
=============================
Klik Link Whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://BukanLagiDongeng.wasap.my
=============================
.
APA KELEBIHAN ANDA MEMBELI DARI SAYA 😘😘😘
1.Free Consultation
2.Free List klinik/Number Service Injection/Drip
πŸ’‰πŸ’‰ πŸ“² http://BukanLagiDongeng.wasap.my

"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang 😞"
.
Eh x perlu risau lah 😍 kalau nak gebus gebas skrg kita guna teknologi baru taw..dah x payah susah2 tonyoh muka pakai sabun atau skrub setiap hari..belum tentu putih pun.... haaaa..kini kita guna cara injection sbb melalui injection segala vitamin akan diserap cepat dalam badan untuk dapatkan hasil yang optimum 😍😍.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
1. Murah
2. Menjimatkan
3. Tahan 3 Bulan
4. Result yang cepat untuk putih & kurus
5. CFDA, kelulusan drpd pakar2 sedunia.
=============================
Klik Link Whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://BukanLagiDongeng.wasap.my
=============================
.
APA KELEBIHAN ANDA MEMBELI DARI SAYA 😘😘😘
1.Free Consultation
2.Free List klinik/Number Service Injection/Drip
πŸ’‰πŸ’‰ πŸ“² http://BukanLagiDongeng.wasap.my

"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang 😞"
.
Eh x perlu risau lah 😍 kalau nak gebus gebas skrg kita guna teknologi baru taw..dah x payah susah2 tonyoh muka pakai sabun atau skrub setiap hari..belum tentu putih pun.... haaaa..kini kita guna cara injection sbb melalui injection segala vitamin akan diserap cepat dalam badan untuk dapatkan hasil yang optimum 😍😍.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
1. Murah
2. Menjimatkan
3. Tahan 3 Bulan
4. Result yang cepat untuk putih & kurus
5. CFDA, kelulusan drpd pakar2 sedunia.
=============================
Klik Link Whatsapp πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://BukanLagiDongeng.wasap.my
=============================
.
APA KELEBIHAN ANDA MEMBELI DARI SAYA 😘😘😘
1.Free Consultation
2.Free List klinik/Number Service Injection/Drip
πŸ’‰πŸ’‰ πŸ“² http://BukanLagiDongeng.wasap.my

.
Uolls nak kurus 10kg dalam masa yg singkt??
.
Anggun sunggest uolsss try amc japan slimming.
.
sgt2 memuaskan ORIGINAL from japan.
.
sgt terkenal di negara japan amc japan slimming ni tau..skli drip pn dh nmpk hasil
.
nk oder pm je Anggun ye
.
#amcjapanslimming #amcjapan #amcjapanslimmingdrip #amcjapanori #amcjapankurus #amcjapanslimminglooseset #japaninjection #japandrip #platinumjapan #japanamc #japanamcslimming #whiteninginjection #slimminginjection #slimmingdrip #slimminginjectionmalaysia #whiteninginjectionanggun #beautyinjection

.
Uolls nak kurus 10kg dalam masa yg singkt??
.
Anggun sunggest uolsss try amc japan slimming.
.
sgt2 memuaskan ORIGINAL from japan.
.
sgt terkenal di negara japan amc japan slimming ni tau..skli drip pn dh nmpk hasil
.
nk oder pm je Anggun ye
.
#amcjapanslimming #amcjapan #amcjapanslimmingdrip #amcjapanori #amcjapankurus #amcjapanslimminglooseset #japaninjection #japandrip #platinumjapan #japanamc #japanamcslimming #whiteninginjection #slimminginjection #slimmingdrip #slimminginjectionmalaysia #whiteninginjectionanggun #beautyinjection

.
Uolls nak kurus 10kg dalam masa yg singkt??
.
Anggun sunggest uolsss try amc japan slimming.
.
sgt2 memuaskan ORIGINAL from japan.
.
sgt terkenal di negara japan amc japan slimming ni tau..skli drip pn dh nmpk hasil
.
nk oder pm je Anggun ye
.
#amcjapanslimming #amcjapan #amcjapanslimmingdrip #amcjapanori #amcjapankurus #amcjapanslimminglooseset #japaninjection #japandrip #platinumjapan #japanamc #japanamcslimming #whiteninginjection #slimminginjection #slimmingdrip #slimminginjectionmalaysia #whiteninginjectionanggun #beautyinjection

Ready stock! #japanamcslimming . Slimming dripping no 1 dari japan . this one iv drip method ya, bukan subcutaneous. Anda cuma perlu drip sahaja . #amcjapanslimming membantu membakar lemak sekaligus meningkatkan metabolisma badan, menurunkan kolesterol dan berat badan tanpa kesan sampingan.
.

INGREDIENTS:
βœ…Amino Acid
βœ…Metabolism
βœ…Lipolysis
packed in 3 different ampules.
.
.
❌Tak perlu heavy workout, tak perlu diet yg ketat, tak perlu main gym, hanya bwk ubat ke klinik dan drip. Semudah ABC!
.

Available in half set and full set . whatsapp dila utk order πŸ“² +60177626208
.

#japanamc #japanamcslimming #japanamcdrip #japanamcslimmingdrip #japanslimming #japanslimminginjection #amcjapanslimming #amcjapan #amcjapanmurah

AMC JAPAN SLIMMING
.
Slimming dripping no 1 dari japan.

Japan AMC Slimmimg hanya drip, tak perlu cucuk pada tempat berlemak. Anda cuma perlu drip sahaja

Membantu untuk membakar lemak, kolesterol tanpa kesan sampingan.

INGREDIENTS:
Amino Acid
Metabolism
Lipolysis
Packed in 3 different ampules.
.
Whatsapp ida 0122496393
#amcjapan #amcjapanslimming #japanamcslimming #japanslimming

AMC JAPAN SLIMMING
READY STOCK😊
1 LOOSE TRIAL SET RM60 EXCLUDING POSTAGE
WHATSAPP NOW 0122496393
.
#amcjapan #amcjapanslimming #slimmingamc

Whatsapp +60133303077

OPEN FOR RETAIL, DROPSHIP & WHOLESALE
Whitening & Slimming Injection Supplier.

Original product for whitening and slimming injection.

No fake item.
Worldwide shipping.

Beli satu pun dapat harga borong.
Beli banyak pun harga borong.

Business Hours :
10am - 5pm (Monday-Friday)
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
#slimminginjection #amcjapan #nankuang #nanguang #sayajualmurah #cindella #slimminginjection #whiteninginjection #evgenis #injectionwhitening #injectionwhiteningmurah #nexentury #bazaarpaknil #bazarpaknil #glutathione #mixingwhite #sayajualonline #tyreseblanc #snowwhiteinjection #lipodistrofk #lipolab #lcarnitine #ubatkurus #bajumuslimah #cindelle3000 #injectionsupplier #whiteningsupplier #leveine #neuramis #hyaron #roche

Whatsapp +60133303077

OPEN FOR RETAIL, DROPSHIP & WHOLESALE
Whitening & Slimming Injection Supplier.

Original product for whitening and slimming injection.

No fake item.
Worldwide shipping.

Beli satu pun dapat harga borong.
Beli banyak pun harga borong.

Business Hours :
10am - 5pm (Monday-Friday)
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
β€’
#slimminginjection #amcjapan #nankuang #nanguang #sayajualmurah #cindella #slimminginjection #whiteninginjection #evgenis #injectionwhitening #injectionwhiteningmurah #nexentury #bazaarpaknil #bazarpaknil #glutathione #mixingwhite #sayajualonline #tyreseblanc #snowwhiteinjection #lipodistrofk #lipolab #lcarnitine #ubatkurus #bajumuslimah #cindelle3000 #injectionsupplier #whiteningsupplier #leveine #neuramis #hyaron #roche

Most Popular Instagram Hashtags