[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ambankbonuslink

41 posts

TOP POSTS

Glad to be here cause now I know that #AmBank BonusLink VISA Card is not like the usual credit card. It is a combination of credit card and also the BonusLink card which means you can collect your BonusLink points anywhere & anytime. It is so convenient. #AmBankBonusLink will be having a roadshow in Pavilion starting today till 1 May, from 11 am onwards. So guys, head there to sign up now!
#ForAllThatMatters

What's up people? I want to share something exciting with you guys. Tomorrow, I will be at Pavilion for an exciting event launch from #AmBank. What will it be? Come join me tomorrow to find out! I'll be there from 11.30 am to 1.30 pm. Can't wait for it to happen. See you there lovesss! 💋💋💋 #AmBankBonusLink #ForAllThatMatters #AmBankCards

Tomorrow is going to be awesome guys. #AmBank is going to launch something big tomorrow. Wondering what will it be? Let's head down to Pavilion and join me to witness this exciting launch! I will be there from 11.30 am to 1.30 pm. Be there or be square! #AmBankBonusLink #ForAllThatMatters #AmBankCards

Seruannnn oii! Dengar sini semua #Villagepeople, esok, yakni 27 April 2017 jom ramai-ramai kita berkampung dekat Pavilion pukul 12 twngah hari sebab akan ada something exciting yang akan berlaku uolssss. Heaa

Haa mesti korang nak tau kan apa kan? Clue dia #AmBank nak launch something yang wow wow wow! DeFam pun ada esok uolssss meriah gitu. Jangan lupa check it out okay #AmBankBonusLink #ForAllThatMatters #AmBankCards

Double the rewards with one swipe and enjoy exclusive benefits when you apply #ambankbonuslink ! 😬

Jom la sign up skang #ambankbonuslink ni ..Dapat byk giler keistimewaan 2 dlm 1 .. Credit card plus Bonuslink card .. Point berganda2 dan anda akn dapat keistimewaan yang x dpt anda bayangkan !! Bole layari https://www.ambank.com.my/eng/cards/ambonuslink utk maklumat lanjut

Kad #AmBankBonusLink ini berfungsi sebagai kad kredit dan kad bonus link. Its a 2 in 1 card! Guna dan kumpul points banyak banyak untuk tebus hadiah menarik. Guna time shopping raya pun boleh! Maklumat lebih lanjut di sini http://bit.ly/AmBankBonusLink

Psst..Dengar sini semua. Esok Syifa nak ajak korang semua datang ke Pavilion Kuala Lumpur dari pukul 11.30 pagi sampai 1.30 petang sebab #AmBank akan launch something exciting. Wow apakah itu? Syifa pun excited nak tau apa akan ada esok. Tak sabar nyaaaaaa. So, esok Syifa tunggu korang okay kat Pavilion. Jumpa kat sana! #AmBankBonusLink #ForAllThatMatters

Life is good when you have something to celebrate. I am so excited to announce that #AmBank is going to launch something exciting tomorrow, 27th of April at Pavilion Kuala Lumpur. Let's celebrate this moment together and witness this exciting launch. Event is going to start at 12pm and the amazing DeFam will be there too. What else can you ask for right? Save the date people! #AmBankBonusLink #ForAllThatMatters #AmBankCards

MOST RECENT

Join the AmBank BonusLink Trivia Challenge and stand a chance to win prizes worth up to RM300! Simply follow the easy 2-step below! Good luck!⠀

Step 1: Follow AmBank Malaysia and GoBear Malaysia’s Facebook Page⠀
Step 2: Snap and share with us your best score of this trivia game in the comments below with the hashtag #10BLP!⠀

Prizes up for grabs:⠀
Grab Rides worth up to RM300⠀
Lazada e-vouchers worth up to RM300⠀
Parkson vouchers worth up to RM300⠀

JOIN THE TRIVIA CHALLENGE NOW: Click the link in our Bio!⠀

T&Cs apply: http://bit.ly/AmBankTrivaChallengeTnC⠀


#GoBearMY #10BLP #AmBankBonusLink #GoBearMalaysia #TriviaChallenge

You don't need to wait for the holidays to enjoy a little me-time. The weekend is here! Give up your boring sleepy weekends and go for some short soul-searching this weekend! All you need is a good credit card which earns you 6 BonusLink Points for every RM10 spent in overseas, find out more using our comparison site at Gobear.com!⠀

#ComparisonMadeEasy #GoBearMY #GoBearMalaysia #Weekend #AmBankBonusLink

Got a super big family? Here's how you can maximise your rewards with an AmBank BonusLink Visa credit card!⠀
10X Reward Points, 2 set BonusLink Points and more awesome perks all in ONE card! Read more on our blog.⠀
#AmBankBonusLink #GoBearMY #GoBearMalaysia

Are you fully utilising your credit card perks? We don't see how you can't with an AmBank BonusLink Visa card especially if you're into shopping! It's great for your daily purchases and big purchases such as baju Raya for the whole fam bam! Read more on our blog to never miss a Point-less day with AmBank! 🎁⠀

#GoBearMY #GoBearMalaysia #JomShopping #BonusLink #AmBankBonusLink #AmBank

Jom la sign up skang #ambankbonuslink ni ..Dapat byk giler keistimewaan 2 dlm 1 .. Credit card plus Bonuslink card .. Point berganda2 dan anda akn dapat keistimewaan yang x dpt anda bayangkan !! Bole layari https://www.ambank.com.my/eng/cards/ambonuslink utk maklumat lanjut

Sesiapa yang nak buat pilihan yang bijak. Ni lah masa dia korang kena apply #AmbankBonusLink. Korang boleh shopping sambil kumpul mataganjaran bukan 1 tapi 10X mataganjaran yg korg boleh dapat. Tak lupa juga ZERO annual fees for the first 2 years. Fuh! Berbaloi gila @ambankmy

Tengah tengah scroll Instagram, ternampak pulak pasal #ambankbonuslink punya kad ni. Tengok macam terbaek. Sambil aku bagitau bini aku, kita boleh apply kad ni, 2 dalam 1, tak payah lagi bonuslink dengan credit card asing asing. Woohoo! Terima kasih @ambankmy !

Double the rewards with one swipe and enjoy exclusive benefits when you apply #ambankbonuslink ! 😬

Saw this when I was browsing about the best credit card I can afford now. #ambankbonuslink really looks good with its bonus etc as compared to that bank rimau yang tipu duit refund customer

Everyone should definitely get this
Info: bit.ly/AmBankBonuslink

Kad #AmBankBonusLink ini berfungsi sebagai kad kredit dan kad bonus link. Its a 2 in 1 card! Guna dan kumpul points banyak banyak untuk tebus hadiah menarik. Guna time shopping raya pun boleh! Maklumat lebih lanjut di sini http://bit.ly/AmBankBonusLink

Apa benda #AmBankBonusLink ni? Nampak macam menarik, kemain banyak benefits.

Selain dari swipe, online transaction #AmBankBonusLink bagi point pada kadar berganda-ganda yang sama juga. Takyah keluar rumah dapat points

Most Popular Instagram Hashtags