#ambankbonuslink

44 posts

TOP POSTS

Tengah scroll scroll insta tetiba terstop dekat post dari @ambankmy macam menarik minat nak baca, rupa-rupanya AmBank melancarkan product baru mereka! Kad kredit denagan BonusLink, power betul. Tak yah bawak 2 card dah untuk kumpul point dan yang paling power boleh kumpul reward 10x ganda! Weh berbaloi. esok aku nak sign up lah. Korang mcm mane. #AmBankBonusLink

Scroll scroll. Ternampak gambar @ambankmy . Macam menarik 🤔 kalau korang nak tahu lebih lanjut, boleh tengok dekat page @ambankmy . #ambankbonuslink

Glad to be here cause now I know that #AmBank BonusLink VISA Card is not like the usual credit card. It is a combination of credit card and also the BonusLink card which means you can collect your BonusLink points anywhere & anytime. It is so convenient. #AmBankBonusLink will be having a roadshow in Pavilion starting today till 1 May, from 11 am onwards. So guys, head there to sign up now!
#ForAllThatMatters

Jom la sign up skang #ambankbonuslink ni ..Dapat byk giler keistimewaan 2 dlm 1 .. Credit card plus Bonuslink card .. Point berganda2 dan anda akn dapat keistimewaan yang x dpt anda bayangkan !! Bole layari https://www.ambank.com.my/eng/cards/ambonuslink utk maklumat lanjut

Double the rewards with one swipe and enjoy exclusive benefits when you apply #ambankbonuslink ! 😬

Seruannnn oii! Dengar sini semua #Villagepeople, esok, yakni 27 April 2017 jom ramai-ramai kita berkampung dekat Pavilion pukul 12 twngah hari sebab akan ada something exciting yang akan berlaku uolssss. Heaa

Haa mesti korang nak tau kan apa kan? Clue dia #AmBank nak launch something yang wow wow wow! DeFam pun ada esok uolssss meriah gitu. Jangan lupa check it out okay #AmBankBonusLink #ForAllThatMatters #AmBankCards

What's up people? I want to share something exciting with you guys. Tomorrow, I will be at Pavilion for an exciting event launch from #AmBank. What will it be? Come join me tomorrow to find out! I'll be there from 11.30 am to 1.30 pm. Can't wait for it to happen. See you there lovesss! 💋💋💋 #AmBankBonusLink #ForAllThatMatters #AmBankCards

Wah, memang happening launching #AmbankBonusLink VISA Card ni guys! Credit card ni best sebab ia adalah 2-in-1 card. Sambil shopping online, boleh collect BonusLink points. So more rewards untuk korang. Nak tau lebih lanjut, gi roadshow #AmBank kat Pavilion dari hari ni sampai 1 May okay, pukul 11 pagi onwards. #ForAllThatMatters

Tomorrow is going to be awesome guys. #AmBank is going to launch something big tomorrow. Wondering what will it be? Let's head down to Pavilion and join me to witness this exciting launch! I will be there from 11.30 am to 1.30 pm. Be there or be square! #AmBankBonusLink #ForAllThatMatters #AmBankCards

MOST RECENT

Got a super big family? Here's how you can maximise your rewards with an AmBank BonusLink Visa credit card!⠀
10X Reward Points, 2 set BonusLink Points and more awesome perks all in ONE card! Read more on our blog.⠀
#AmBankBonusLink #GoBearMY #GoBearMalaysia

Are you fully utilising your credit card perks? We don't see how you can't with an AmBank BonusLink Visa card especially if you're into shopping! It's great for your daily purchases and big purchases such as baju Raya for the whole fam bam! Read more on our blog to never miss a Point-less day with AmBank! 🎁⠀

#GoBearMY #GoBearMalaysia #JomShopping #BonusLink #AmBankBonusLink #AmBank

Scroll scroll. Ternampak gambar @ambankmy . Macam menarik 🤔 kalau korang nak tahu lebih lanjut, boleh tengok dekat page @ambankmy . #ambankbonuslink

Jom la sign up skang #ambankbonuslink ni ..Dapat byk giler keistimewaan 2 dlm 1 .. Credit card plus Bonuslink card .. Point berganda2 dan anda akn dapat keistimewaan yang x dpt anda bayangkan !! Bole layari https://www.ambank.com.my/eng/cards/ambonuslink utk maklumat lanjut

Kredit kad + Bonuslink. Banyak gila benefits. Setiap kali swipe dapat point. Untung eh. Apa lagi. Jom la apply. Kat any @ambankmy punya cawangan. #AmBankBonuslink

Sesiapa yang nak buat pilihan yang bijak. Ni lah masa dia korang kena apply #AmbankBonusLink. Korang boleh shopping sambil kumpul mataganjaran bukan 1 tapi 10X mataganjaran yg korg boleh dapat. Tak lupa juga ZERO annual fees for the first 2 years. Fuh! Berbaloi gila @ambankmy

Tengah tengah scroll Instagram, ternampak pulak pasal #ambankbonuslink punya kad ni. Tengok macam terbaek. Sambil aku bagitau bini aku, kita boleh apply kad ni, 2 dalam 1, tak payah lagi bonuslink dengan credit card asing asing. Woohoo! Terima kasih @ambankmy !

Siapa yang nak guna kad #ambankbonuslink ni bolehlah layaro http://bit.ly/AmBankBonusLink ni. Boleh guna as kad debit dan juga kad bonuslink

Ternampak kat ig @ambankmy pasal #AmBankBonusLink ni. Pastu try la google apa benda, rupa2nya card yg 2 in 1, swipe aje kat mana2 pastu kita dapat kumpul points bonuslink tau. Banyak okay benefits card ni. Korang boleh la try apply kt mana2 branch AmBank or guna SMS aje.

Double the rewards with one swipe and enjoy exclusive benefits when you apply #ambankbonuslink ! 😬

Saw this when I was browsing about the best credit card I can afford now. #ambankbonuslink really looks good with its bonus etc as compared to that bank rimau yang tipu duit refund customer

Everyone should definitely get this
Info: bit.ly/AmBankBonuslink

Tengah scroll instagram before tidur malam tadi. And I found this. New credit card, #AmBankBonusLink. Banyak benefits juga dengar nya sebab gabungkan credit card dengan kad Bonus Link. Dua fungsi kad dalam satu.
.
Cuba check it out dekat http://bit.ly/AmBankBonusLink.

Kad #AmBankBonusLink ini berfungsi sebagai kad kredit dan kad bonus link. Its a 2 in 1 card! Guna dan kumpul points banyak banyak untuk tebus hadiah menarik. Guna time shopping raya pun boleh! Maklumat lebih lanjut di sini http://bit.ly/AmBankBonusLink

Apa benda #AmBankBonusLink ni? Nampak macam menarik, kemain banyak benefits.

Selain dari swipe, online transaction #AmBankBonusLink bagi point pada kadar berganda-ganda yang sama juga. Takyah keluar rumah dapat points

Most Popular Instagram Hashtags