#amauratestimoni

1380 posts

TOP POSTS

Ni la routine Nora setiap pagi. Just sharing.
#amauratestimoni @amaura_hq

Putri nak review sikit pasal produk @amaura_hq ni. Baru 2 weeks pakai but seriously badan rasa ringan, kulit rasa lagi berseri & selera makan dah tak besar mcm dulu. Kalau dulu Putri ni jenis kuat mkn but lps ambik produk ni, perut rasa cpt kenyang. Tak nak ckp byk, but for those yg nak cantik & lose weight sblm raya, cpt2 dptkan produk @amaura_hq ni 😉 #amaura #amauratestimoni #vscocam

Worth every penny 👍🏾💞 Cc: @mukhlisrosdi @puteriameerah via @RepostApp ======> @puteriameerah: Putri nak review sikit pasal produk @amaura_hq ni. Baru 2 weeks pakai but seriously badan rasa ringan, kulit rasa lagi berseri & selera makan dah tak besar mcm dulu. Kalau dulu Putri ni jenis kuat mkn but lps ambik produk ni, perut rasa cpt kenyang. Tak nak ckp byk, but for those yg nak cantik & lose weight sblm raya, cpt2 dptkan produk @amaura_hq ni 😉 #amaura #amauratestimoni #vscocam

I nk kongsikan dgn korang supplement yg i amik setiap hari sbelum tidur untuk putihkan kulit i & kekalkan berat badan i. I suka sbb ingredients dia buah & sayur je 😍 Korang boleh follow ig diorang @amaura_hq okay. I dah restock lagi 1 😊 takpun korang whatsapp diorang terus ya 0194674909 😘
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #nakkuruscepat #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #amauratestimoni

Apa fungsi Amaura Crystal?

Amaura Crystal adalah sejenis supplement yang dapat membantu setiap individu untuk : 🍀menurunkan berat badan 🍀mengekalkan berat badan 🍀mengempiskan perut 🍀membersih darah dalam badan 🍀membuang toksin2 dlm badan (flush out) 🍀Mengatasi masalah penghadaman 🍀Mengatasi masalah buang air besar 🍀membuang sisa2 yg tidak diperlukan dlm badan 🍀meningkatkan kesihatan 🍀Menyihatkan tubuh badan 🍀Menghilangkan jerawat 🍀Mengurangkan jeragat 🍀Melembutkan kulit muka & badan 🍀Melicinkan kulit muka & badan 🍀Melembapkan kulit muka & badan 🍀Merawat kulit kering 🍀Mencerahkan kulit muka & badan 🍀Merawat kulit kusam 🍀Memudarkan parut 🍀Mengecilkan tona kulit

Ada yg nk selit order ke?
Pm yana +601126205451

#amaura #amauracrystal #amauratestimoni

Suka sgt kalau ada produk yg boleh turunkan berat badan & memutihkan kulit dgn ingredients buah-buahan & sayur-sayuran je takde bahan kimia 😘 nk minum pun taktakut 😁 jom try @amaura_hq ni yg tgh meletop gila2 skg ni. I dh amik satu ☺
.
#amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #beautyinsideout #selamatdahkurus #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kedaiubatkurus #sayajualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #supplementkurus #ubatkurus #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #bossfit #reviewbyniahalim #gift4nia #igreview

Mcm mana nak turunkan berat badan dengan betul tanpa perlu bersenam / jogging ?
.
Dengar elok2 ya. Kalau korang tu takde masa nak bersenam nak jogging ke apa ke, benda paling senang untuk turunkan berat badan adalah dgn minum supplement detox & bukannya fat burner
.
Fat burner adalah supplement yg perlu bersenam(berpeluh)
.
Detox dari buah2 & sayur ni takperlu bersenam sbb proses dia hanya dgn membuang (flush out) .
Faham ? Kalau faham boleh terus contact kami : +60194674909 .
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

MOST RECENT

Nak putih + kurus sebelum raya ni ? Atau nak selamanya putih + cantik ? Apakata cuba Amaura Crystal ni 🍒 serious sangat membantu masalah korang tu. Jangan risau tak unsur penipuan dan bahan terlarang. Saya yang minum pun dapat rasa perubahan dia tau 😇
.
Psst sekarang ni Amaura Crystal tengah promosi gilerrr punya dapat free gift lagi oulss 😱
.
Nak order ? Senang jee klik link nombor dekat bio saya akan direct whatsapp terus 😳
.
Ws : 017.341.8375
.
🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚🐚
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Apa fungsi Amaura Crystal?
Amaura Crystal adalah sejenis supplement yang dapat membantu setiap individu untuk :
- menurunkan berat badan
- mengekalkan berat badan
- mengempiskan perut
- membersih darah dalam badan
- membuang toksin2 dlm badan (flush out)
- Mengatasi masalah penghadaman
- Mengatasi masalah buang air besar
- membuang sisa2 yg tidak diperlukan dlm badan
- meningkatkan kesihatan
- Menyihatkan tubuh badan
- Menghilangkan jerawat
- Mengurangkan jeragat
- Melembutkan kulit muka & badan
- Melicinkan kulit muka & badan
- Melembapkan kulit muka & badan
- Merawat kulit kering
- Mencerahkan kulit muka & badan
- Merawat kulit kusam
- Memudarkan parut
- Mengecilkan tona kulit
.
#amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #beautyinsideout #selamatdahkurus #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kedaiubatkurus #sayajualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #supplementkurus #ubatkurus #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #bossfit #jomkurus #nakkuruscepat

Alhamdulillah semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : 0182711940 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Sempat lagi ni nak cantik kurus di hari raya. Sebulan lagi ada masa tau 👯‍♂️ Nanti bergambar baru la vogue baru la kebabom. Body dh slim, perut buncit pn dh takde.
Cik abg dah gaji tu, cuit-cuit la sikit kenyit mata 😉 mintak belanje Amaura sekotak 😬

Skrg Amaura promosi RM100 siap kasi free postage lagi. Harga asal RM160 ye saiyang-saiyang 😘
pm yana +601126205451
#amaura #amauracrystal #amauratestimoni #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus

Mcm mana nak turunkan berat badan dengan betul tanpa perlu bersenam / jogging ?
.
Dengar elok2 ya. Kalau korang tu takde masa nak bersenam nak jogging ke apa ke, benda paling senang untuk turunkan berat badan adalah dgn minum supplement detox & bukannya fat burner
.
Fat burner adalah supplement yg perlu bersenam(berpeluh)
.
Detox dari buah2 & sayur ni takperlu bersenam sbb proses dia hanya dgn membuang (flush out) .
Faham ? Kalau faham boleh terus Whatsapp kami +60182711940 .
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Antara produk kegilaan ramai 🍀 bukan saja cantik bahkan lembut tau 🌹
.
The Unicorn Makeup Brush Set Original 💕
.
❤ Halal dan mendapat kelulusan KKM
❤ Brush yang sangat lembut
❤ Malaysian Products
.
Berminat boleh whatsapp 017.341.8375
👆 just click at bio
.
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
#amauracrystal #kesihatansebenar #unicornbrushes #makeupmurah #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #beautyinsideout #selamatdahkurus #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kedaiubatkurus #sayajualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #supplementkurus #ubatkurus #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #bossfit #jomkurus #nakkuruscepat

Apa fungsi Amaura Crystal?
Amaura Crystal adalah sejenis supplement yang dapat membantu setiap individu:
🔹Menurunkan berat badan
🔹Mengekalkan berat badan
🔹Mengempiskan perut
🔹Membersihkan darah dalam badan
🔹membuang toksin2 dalam badan (flush out)
🔹Mengatasi masalah penghadaman
🔹Mengatasi masalah buang air besar
🔹Membuang sisa2 yang tidak diperlukan dalam badan
🔹Meningkatkan kesihatan
🔹Menghilangkan jerawat
🔹Menyihatkan tubuh badan
🔹Mengurangkan jeragat
🔹Melembutkan kulit muka & badan
🔹Melicinkan kulit muka & badan
🔹Melembapkan kulit muka & badan
🔹Merawat kulit kering
🔹Mencerahkan kulit muka & badan
🔹Merawat kulit kusam
🔹Memudarkan parut
🔹Mengecilkan tona kulit

Berminat boleh whatsapp 017.341.8375. Boleh tekan jer link dekat bio

#ubatkurus #jamukurus #slimmingandwhitening #amaurawhitening #amauratestimoni #jomkurus #jomputih #letscantik #kdollbeautyskincare #bawalsaudia #minumankurus #produkkurus #tipskecantikkan #macamananakkurus

Alhamdulillah semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Stock laku macam goreng pisang cheese.
.
Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay 017.341.8375 🌹
.
Just click my number at bio 👆
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Alhamdulillah semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60 17 978 1321🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Alhamdulillah semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60 17 978 1321🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Alhamdulillah semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60 19 467 4909🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Testimoni Amaura Crystal 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 🥀Berat badan makin turun
🥀Makin kurus 🥀Selera makan berkurang
Dh dekat nk raya ni. Takkan nak tengok orglain je berpinggang kerengga 🐜, tak jeles ke? 😝

Jum pm yana, yana guide korang utk dapat body lawa kurus 👯👯‍♂️ selim melim sblm raya. +601126205451

#amaura #amauracrystal #amauratestimoni

Ada masalah berat badan ? Susah nak turun berat badan ? Masalah dalam melawas ? Kulit kusam ? Lingkaran hitam bawah mata ? Susah nak putih ? 😨😨😨 nak raya ni kena HAPUSKAN SEMUANYA
.
Jangan risau yea awak2 semua saya ada detox yang boleh menghapuskan masalah korang tuh. Iaitu dgn mengamalkan AMAURA CRYSTAL sahaja. Nak tgok feedback dari saya cepat whatsapp saya 😊
.
Whatsapp saya 017.341.8375
Malas nak save? Klik je nombor dekat bio ell👆
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #kdollbeautyskincare #bawalsaudiamurah

Alhamdulillah semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60175715714 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Siapa tanak KURUS + PUTIH sebelum rayakan yak kira la lelaki atau perempuan 😍
.
Alhamdulillah semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Stock laku macam goreng pisang cheese.
.
Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay 017.341.8375 🌹
.
Just click my number at bio 👆
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Alhamdulillah semakin ramai yg berminat utk cuba produk kami yg 💯% diperbuat daripada BUAH-BUAHAN & SAYURAN yg pastinya tiada bahan kimia 😍 yg nak join postage boleh terus whatsapp kami okay : +60 17 978 1321 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Alhamdulillah semakin ramai yg berminat utk cuba produk kami yg 💯% diperbuat daripada BUAH-BUAHAN & SAYURAN yg pastinya tiada bahan kimia 😍 yg nak join postage boleh terus whatsapp kami okay : +60 17 978 1321 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Alhamdulillah semakin ramai yg berminat utk cuba produk kami yg 💯% diperbuat daripada BUAH-BUAHAN & SAYURAN yg pastinya tiada bahan kimia 😍 yg nak join postage boleh terus whatsapp kami okay : 0194674909 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Most Popular Instagram Hashtags