[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#amauratestimoni

1477 posts

TOP POSTS

Ni la routine Nora setiap pagi. Just sharing.
#amauratestimoni @amaura_hq

Putri nak review sikit pasal produk @amaura_hq ni. Baru 2 weeks pakai but seriously badan rasa ringan, kulit rasa lagi berseri & selera makan dah tak besar mcm dulu. Kalau dulu Putri ni jenis kuat mkn but lps ambik produk ni, perut rasa cpt kenyang. Tak nak ckp byk, but for those yg nak cantik & lose weight sblm raya, cpt2 dptkan produk @amaura_hq ni πŸ˜‰ #amaura #amauratestimoni #vscocam

Suka sgt kalau ada produk yg boleh turunkan berat badan & memutihkan kulit dgn ingredients buah-buahan & sayur-sayuran je takde bahan kimia 😘 nk minum pun taktakut 😁 jom try @amaura_hq ni yg tgh meletop gila2 skg ni. I dh amik satu ☺
.
#amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #beautyinsideout #selamatdahkurus #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kedaiubatkurus #sayajualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #supplementkurus #ubatkurus #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #bossfit #reviewbyniahalim #gift4nia #igreview

Mcm mana Amaura Crystal dapat membantu korang hilangkan jeragat & jerawat & juga boleh memutihkan kukit ?
Antara punca jeragat, jerawat & kulit gelap :
.
- kurang pengambilan sayur
.
- kurang pengambilan buah
.
- darah kurang bersih (terlalu byk mkn daging & fastfood)
.
- toxin dlm badan terlalu byk
.
Haa sebab tu la korang pakai skincare apa pun tak berkesan. Nak merawat jeragat, jerawat & kulit gelap kena bermula dari dalam bukan dari luaran.
.
So apa fungsi Amaura ni ?
.
- menambahkan pengambilan sayur & buah dlm badan
.
- membersihkan darah
.
- membuang toxin dlm badan
.
Bila dalaman dah cantik & bersih, so luaran tu senang sangat utk diubati. Mmg formula nak cantik luaran kita kena cantikkan dalam dahulu. Ini fakta okay !
.
So siapa rasa benda yg sy bgtau ni bermanfaat, boleh whatsapp kami segera : 0194674909 🌹 thank you darling semua 😘😘😘
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

I nk kongsikan dgn korang supplement yg i amik setiap hari sbelum tidur untuk putihkan kulit i & kekalkan berat badan i. I suka sbb ingredients dia buah & sayur je 😍 Korang boleh follow ig diorang @amaura_hq okay. I dah restock lagi 1 😊 takpun korang whatsapp diorang terus ya 0194674909 😘
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #nakkuruscepat #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #amauratestimoni

Mengundang jiwa betul tengok baju raya tahun. Semua nak peplum lengan baju kepok-kepok. Fuhh lawa.. Lepastu sape nak basuh pinggan mangkuk kt dapur? haha
Hati memberontak nak berpeplum jugak tahun ni.
Pengaruh kuat sgt wei πŸ˜‚
Tapi body kena slim dulu baru lawa pakai peplum.
Tak risau dah sebab Amaura kan ada, boleh tolong kempiskan perut, dptkan body slim.
Nak lawa meletop jugak meh pm yana +601126205451
#amaura #amauracrystal #amauratestimoni

Assalamualaikum. hi, perut boroi? kulit berkerak? jom follow @amaura_hq dua dalam satu, boleh detox dan whitening sekali. Selalunya Farha tak lalu dengan produk detox ni sebab dia rasa spirulina kuat, tapi ni sedap rasa lime lime gitew. heee. jom cuba😘😘😘😘 terima kasih @amaura_hq #PAIDREVIEW #paidgiftreview
Suka sgt kalau ada produk yg boleh turunkan berat badan & memutihkan kulit dgn ingredients buah-buahan & sayur-sayuran je takde bahan kimia 😘 nk minum pun taktakut 😁 jom try @amaura_hq ni yg tgh meletop gila2 skg ni. I dh amik satu ☺
.
#amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #jomkurus #sayanakkurus #nakkuruscepat #kuruscepat #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #beautyinsideout #selamatdahkurus #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kedaiubatkurus #sayajualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #supplementkurus #ubatkurus #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #bossfit

Salah satu supplement yg i ambil 1 sachet sbelum tidur utk maintainkan berat badan i & keep the shape sbb ingridients @amaura_hq ni just buah-buahan & sayuran which is πŸ’―% natural. One of my favourite supplement ever. Korang yg nk try jugak tu boleh follow diorang / terus whatsapp diorang okay 0194674909 😘 jom fit sama2 okay 😍
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #nakkuruscepat #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #amauratestimoni

MOST RECENT

Cepat promosi raya untuk AMAURA CRYSTAL masih berjalan dan akan tamat pada hujung bukan ni. Nak kurus + putih boleh cuba ni. Banyak feedback yang saya dapat dari customer saya. Semuanya berjaya kurus + putih tau 😊
.
Dengan consume Amaura Crystal saja kita dapat merawat segalanya
.
Berminat? Whatsapp saya 017.341.8375
Malas nak save ? Korg boleh tekan je link dekat bio senang 😊 πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Ada 10 hari lagi nak RAYA ? 😱 sempat ke nak turunkan berat badan dalam masa 10 hari? Sempat ok sayang2 semua. 1 minggu sahaja kami yakin korang akan turun berat badan 😊 takpercaya? Whatsapp nana cepat2 okay : +60 17 978 1321 😘🌹
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Ramai sangat tanya apa Amaura Crystal tu ? Untuk apa ? Okay, Amaura Crystal ni sejenis minuman supplement yg dibuat daripada buah buahan dan sayuran πŸˆπŸ…. Ianya bukan sebarang supplement tau. Banyak feedback yang saya dapat dari customer saya. Semuanya berjaya kurus + putih tau 😊
.
Dengan consume Amaura Crystal saja kita dapat merawat segalanya
.
Berminat? Whatsapp saya 017.341.8375
Malas nak save ? Korg boleh tekan je link dekat bio senang 😊 πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’ #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Sis nak share dgn korang tips utk PUTIH dgn senang & berkesan. Dengar baik2 ya 😊
MASALAH :
.
- kenapa pakai mcm2 skincare tp still xputih & jerawat jeragat tak hilang ?
.
- pakai skincare dh macam2 tapi masih takde kesan ?
.
- telan supplement collagen utk putih tapi masih tak putih?
.
- minum supplement/ skincare mahal pun takde kesan ?
.
Kenapa semua masalah ni boleh terjadi?
.
Ok sis explain ni berdasarkan apa yg doktor cakap & pakar kulit cakap okay. .
Kita orang perempuan semua tidak sama. Luaran kita tak sama apatah lagi dalaman. Ada yg telan collagen sekali je dah nampak putih & ada juga yg dah telan 2 kotak collagen tp masih takputih. Kenapa ? Sbb dalaman kita berbeza dik. Maksud sis , setengah org dalaman dia dah ok dah elok. Kita yg susah nak putih ni sy bgtau sebabnya okay :)
.
1. Darah kita kurang bersih
.
2. Toxin dlm badan terlalu byk
.
3. Kurang makan sayur
.
4. Kurang minum air putih
.
Macam mana korang nak atasi masalah di atas ni? .
Senang sahaja. Ambil 1 sachet Amaura Crystal setiap malam sebelum tidur, korang boleh tgk bangun pagi esok macam mana 😍 kenapa nana ckp Amaura Crystal ni boleh membantu korang atasi semua masalah ni? Sbb fungsi Amaura ni mmg dibuat khas utk MEMBERSIHKAN DARAH, MEMBUANG TOXIN, menambahkan pengambilan SAYUR DALAM BADAN & MEMBERSIHKAN ORGAN2 dalaman yg kurang bersih.
.
Sis cerita ni berdasarkan pengalaman nana sendiri & apa yg doktor pakar kulit bgtahu. Bukan nana buat2 cerita okay. .
KAMI PAKAR DALAM MENGATASI MASALAH :
.
- jeragat
.
- jerawat (muka / badan)
.
- kulit kusam / kering / gelap / sunburn
.
- berat badan berlebihan
.
- perut buncit
.
- sembelit
.
- usus kotor / tersumbat
.
Korang berminat ? Whatsapp kami segera : 0124135584 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Dengan mengamalkan minuman Amaura Crystal ni customer saya dapat mengekalkan berat badan dan kulit semakin cerah flawless uollssss πŸ’ž Raya nak dekat badan kena maintain jugak πŸ’œ
.
Tengah promosi skrang ni. Rugi korang tak beli time PROMOSI ni saya bagi FREE GIFT skali 😊
.
Jom kita kurus secara sihat 🌹
.
Berminat boleh whatsapp 017.341.8375
Just click number at bio πŸ‘† 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
#ubatkurus #jamukurus #slimmingandwhitening #amaurawhitening #amauratestimoni #jomkurus #jomputih #letscantik #mejabulatsepahtu #kdollbeautyskincare #sarijep #letscantik #bawalsaudia #minumankurus #produkkurus #tipskecantikkan #macamananakkurus

Alhamdulillah semakin ramai yg berminat utk cuba produk kami yg πŸ’―% diperbuat daripada BUAH-BUAHAN & SAYURAN yg pastinya tiada bahan kimia 😍 yg nak join postage boleh terus whatsapp kami okay : 0124135584 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Alhamdulillah semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay 0124135584 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Alhamdulillah semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60175715714 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Mesti ada yang fikir sempat tak nak kurus sebelum raya ni ? Jangan risau dengan mengamalkan AMAURA CRYSTAL ni dalam masa seminggu boleh nampak hasil dia πŸ™ŒπŸ™Œ bukan setakat kurus jee tapi kulit semakin putih 😍😍😍
.
.
Cepat saya tengah buat promosi sekarang ni. Harga tengah murah gila2 dan dapat FREE GIFT lagi 😚
.
Nak order ? Jom whatsapp saya okay 017.341.8375
Malas nak save ? Just click my number at bio 😊
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Mcm mana nak turunkan berat badan dengan betul tanpa perlu bersenam / jogging ?
.
Dengar elok2 ya. Kalau korang tu takde masa nak bersenam nak jogging ke apa ke, benda paling senang untuk turunkan berat badan adalah dgn minum supplement detox & bukannya fat burner
.
Fat burner adalah supplement yg perlu bersenam(berpeluh)
.
Detox dari buah2 & sayur ni takperlu bersenam sbb proses dia hanya dgn membuang (flush out) .
Faham ? Kalau faham boleh terus contact kami : 0124135584 .
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Alhamdulillah semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : 0124135584 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Alhamdulillah semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60 17 978 1321🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Alhamdulillah semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60 17 978 1321🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Alhamdulillah semakin ramai yg berminat utk cuba produk kami yg πŸ’―% diperbuat daripada BUAH-BUAHAN & SAYURAN yg pastinya tiada bahan kimia 😍 yg nak join postage boleh terus whatsapp kami okay : 0124135584 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Most Popular Instagram Hashtags