#amauratestimoni

2283 posts

TOP POSTS

Ni la routine Nora setiap pagi. Just sharing.
#amauratestimoni @amaura_hq

Putri nak review sikit pasal produk @amaura_hq ni. Baru 2 weeks pakai but seriously badan rasa ringan, kulit rasa lagi berseri & selera makan dah tak besar mcm dulu. Kalau dulu Putri ni jenis kuat mkn but lps ambik produk ni, perut rasa cpt kenyang. Tak nak ckp byk, but for those yg nak cantik & lose weight sblm raya, cpt2 dptkan produk @amaura_hq ni 😉 #amaura #amauratestimoni #vscocam

Nak cantik macam nora..... Jom minum amaura crystal

Cara bancuh Amaura :
.
1. Tuangkan 1 sachet Amaura dalam 1 gelas air sejuk sebanyak 200ml
.
2. Kacau sehingga larut
.
3. Pastikan warna akan menjadi hijau (utk mengelakkan amaura tiruan)
.
4. Minum setiap hari sebelum tidur .
Senang kan? Kindly whatsapp us okay : +60194674909 😘
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Happy Lunch Hour guys!
.
.
Alhamdulillah semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60175715714 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Suka sgt kalau ada produk yg boleh turunkan berat badan & memutihkan kulit dgn ingredients buah-buahan & sayur-sayuran je takde bahan kimia 😘 nk minum pun taktakut 😁 jom try @amaura_hq ni yg tgh meletop gila2 skg ni. I dh amik satu ☺
.
#amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #jomkurus #sayanakkurus #nakkuruscepat #kuruscepat #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #beautyinsideout #selamatdahkurus #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kedaiubatkurus #sayajualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #supplementkurus #ubatkurus #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #bossfit

Suka sgt kalau ada produk yg boleh turunkan berat badan & memutihkan kulit dgn ingredients buah-buahan & sayur-sayuran je takde bahan kimia 😘 nk minum pun taktakut 😁 jom try @amaura_hq ni yg tgh meletop gila2 skg ni. I dh amik satu ☺
.
#amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #beautyinsideout #selamatdahkurus #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kedaiubatkurus #sayajualubatkurus #kurusdengancepat #naturalingridients #kurusdengansihat #supplementkurus #ubatkurus #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #bossfit #reviewbyniahalim #gift4nia #igreview

AlhamdulilLAh,semua kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60 17 978 1321🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

MOST RECENT

Promosi datang lagi 🤗🤗 Sempena Hari KEMERDEKAAN !!! Jangan lepaskan peluang untuk sesiapa nak KULIT PUTIH KEKAL & bebas parut !! Dengan harga PROMOSI !! Promosi hanya 11 Hari SAHAJA !! Siapa cepat dia dapat ! Memandangkan sambutan yang sangat menggalakkn kami ingin anda cepat-cepat DM kami untuk dapatkan lotion Rizzskin dgn harga serendah RM80 (FREE POSTAGE) !!! Sah hanya dari 21/8 - 31/8!! @amaurabymira_ kindly whatsapp 016-6594802 🌷 grab cepat stock sangat terhad !
Fungsi lotion rizzskin
🌼Memutihkan kulit
🌼Melindungi dari cahaya matahari dan sinar uv
🌼Membantu melembabkan kulit
🌼 Membantu mencerahkan kulit secara merata
🌼Melembutkan tempat kulit yang kasar
🌼Mempercepatkan regenerasi kulit
🌼Kulit nampak sehat,glowing memancarkan aura

#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomyputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #amauracrystal

Happy Lunch Hour guys!
.
.
Alhamdulillah semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60175715714 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

3 HARI TURUN 2KG!!!
.
Nak cantik Nak kurus carilah AMAURA CRYSTAL...
Syukur Alhamdulillah semua kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +6011-19278368 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #detoxtea #detox #fabulove #nakputihcepat #qurose #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #amaura #amaurafeedback #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #monstafit #monstaflush

AlhamdulilLAh,semua kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60 17 978 1321🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

MOCCA nak share dgn korang tips utk HILANGKAN JERAWAT dgn senang & berkesan. Dengar baik2 ya 😊
MASALAH :
.
- kenapa pakai mcm2 skincare tp still jerawat jeragat tak hilang ?
.
- pakai skincare dh macam2 tapi masih takde kesan ?
.
- telan supplement collagen utk putih tapi masih SAMA?
.
- minum supplement/ skincare mahal pun takde kesan ?
.
Kenapa semua masalah ni boleh terjadi?
.
Ok mocca explain ni berdasarkan apa yg doktor cakap & pakar kulit cakap okay. .
Kita orang perempuan semua tidak sama. Luaran kita tak sama apatah lagi dalaman. Ada yg telan SUPPLEMENT sekali je dah nampak KESAN & ada juga yg dah telan 2 kotak SUPPLEMENT tp masih takde kesan. Kenapa ? Sbb dalaman kita berbeza dik. Maksud nana, setengah org dalaman dia dah ok dah elok. Kita yg susah nak ada kesan ni sy bgtau sebabnya okay :)
.
1. Darah kita kurang bersih
.
2. Toxin dlm badan terlalu byk
.
3. Kurang makan sayur
.
4. Kurang minum air putih
.
Macam mana korang nak atasi masalah di atas ni? .
Senang sahaja. Ambil 1 sachet Amaura Crystal setiap malam sebelum tidur, korang boleh tgk bangun pagi esok macam mana 😍 kenapa nana ckp Amaura Crystal ni boleh membantu korang atasi semua masalah ni? Sbb fungsi Amaura ni mmg dibuat khas utk MEMBERSIHKAN DARAH, MEMBUANG TOXIN, menambahkan pengambilan SAYUR DALAM BADAN & MEMBERSIHKAN ORGAN2 dalaman yg kurang bersih.
.
Nana cerita ni berdasarkan pengalaman nana sendiri & apa yg doktor pakar kulit bgtahu. Bukan nana buat2 cerita okay. .
KAMI PAKAR DALAM MENGATASI MASALAH :
.
- jeragat
.
- jerawat (muka / badan)
.
- kulit kusam / kering / gelap / sunburn
.
- berat badan berlebihan
.
- perut buncit
.
- sembelit
.
- usus kotor / tersumbat
.
Korang berminat ? Whatsapp kami segera : 0194674909 🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

AlhamdulilLAh,semua kejar AMAURA CRYSTAL semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 100% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. Yg berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60 17 978 1321🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Amaura Crystal antara produk penjagaan kulit dan berat badan yang terbaik dan terbukti berkesan. Produk Amaura Crystal dah dikenali ramai dan dipercayai. Yang bagusnya produk ni selamat digunakan dan sangat membantu dalam menjaga kecantikan dan kesihatan kita.... Kalau korang nak tahu produk Amaura ini hanya satu produk sahaja dapat jadi cantik....😱jangan terkejut uolls mehh sini sis nak cakap ni.....hanya satu produk ini uolls dapat turun berat badan selama 1minggu jerr😱hah!!! bukan tuh jerr jeng² kulit korang akan jd putih seluruh ,muka korng akan jd flawless gituuuw,😊.....alahaii mudahnya nk cantik body slim,muka tanpa jerawat sperti super model gituuw,.😘😘 ---------------------------------------------------------
1) bahan2 hanya buah & sayur
.
2) menambahkan pengambilan buah & sayur dalam badan
.
3) tiada collagen(semua org boleh minum)
.
4) membuang semua toksin dlm badan
.
5) membersikan darah
.
6) tiada bahan kimia atau bahan terlarang (berat akan cepat turun)

Haa sebab tu lah Amaura ni memang dapat membantu korang turun berat badan selama 1 minggu sahaja TAPI dengan syarat ! HARUS minum setiap hari selama seminggu JANGAN skip tau 😁 ... "✨Try 1kotak confrim nak lagi✨".. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Korang berminat ? Whatsapp kami segera : 📱0142056613🌹
.
#kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni

Most Popular Instagram Hashtags