#amarbaharin

33775 posts

TOP POSTS

So sweet both of u🤗😍😘.
#Repost @supporters_amyramar (@get_repost)
・・・
Rayakan sebulan☺
#amyramar #amarbaharin #amyrarosli #mommydaddytobe❤️

Thanks jemput#amarbaharin

CINTA DI LANGIT CARDIFF
Episod 9
.
Nampaknya Ashraf pun dah tahu siapa Imran kan..bekas tunang Tasha tu.. Kena tahulah kan sebab katanya nak lebih mengenali kan😊
#CintaDiLangitCardiff
@amarbaharin @aamyrarosli
.
#AmarBaharin #AmyraRosli
#Amyramar
.
SAVE THE DATE👇
.
📺 Bersiaran Setiap Selasa, Rabu & Khamis
8.35 Malam @ TV2

Ulangtayang
Setiap Isnin & Selasa
2 Petang @ TV2
.

Sweetnya . Bersemut dah tangan Ni
#amyramar
#amarbaharin #aamyrarosli
#endlesslove

Akhirnya.... Sampai Gak 😍😘... Cantiknya EMAK n AYAH angkat Sofia.. #amarbaharin #amirarosli

Terima Kasih tak terhingga buat pelakon kesayangan Hasbi ni kerana sudi buatkan video utk hasbi...moga hasbi lebih bersemangat dan dpt melawan sel2 cancer tu....senyum x habis2 hasbi tau
#hasbicancerfighter
#amyrarosli #amarbaharin

MOST RECENT

CINTA DI LANGIT CARDIFF
.
Aduhaiii kenapa akak rasa sweet sangat dialog masa scene ni erk? Jap jap, ni Tasha dgn Ashraf ke, #Amyramar ni?? Akak confuse lah sebab.. bersemut sangatlah aaihh 😀💕
#CintaDiLangitCardiff
@amarbaharin @aamyrarosli
.
#AmarBaharin #AmyraRosli
.
SAVE THE DATE👇
.
📺 Bersiaran Setiap Selasa, Rabu & Khamis
8.35 Malam @ TV2

Ulangtayang
Setiap Isnin & Selasa
2 Petang @ TV2
.

So sweet both of u🤗😍😘.
#Repost @supporters_amyramar (@get_repost)
・・・
Rayakan sebulan☺
#amyramar #amarbaharin #amyrarosli #mommydaddytobe❤️

Cantik sungguh kak Myra😍 dengan gayanye menawan sungguh😘😆 walaupun tak senyum tetap cantik 😘😘😘 #amyramar #MommyDaddyToBe #amarbaharin #aamyrarosli

Sweetnya . Bersemut dah tangan Ni
#amyramar
#amarbaharin #aamyrarosli
#endlesslove

Thanks jemput#amarbaharin

KULIT LEMBUT LICIN BAK TELUR DIKUPAS
.
U gais tau tak sekarang nak cantik and flawless macam Korean star dah tak susahhhhh. tak payah dah buat 10 step yg panjang berjela tu. tapi dengan beauty injection ni within 20 minit settle and enjoy ur day. .
.
Antara kelebihan beauty injection ni:
✔Tiada lagi mekap bercapuk sebab ur skin in the best condition
✔Glowy towy tapi bukan berminyak untuk goreng telur tau
✔Tingkatkan keyakinan diri utk tampil di khalayak .
.
Dear Beauties, stok trial makin nipis. Sape cepat dia dapat ye. .
.
Nak order. Nak consult. Whatsapp je sha terus ye. .
.
Nak tengok feedback cust mai laju² tekan benda ni #rustigwithlove
.
.
WA: +60135220582
✔Klik link di bio 😘
.
.
#treninjection500mg #whiteninginjection #letscantik #sayanakcantik #sayajualonline #sayanakputihgebu #whiteningpill #nakcantik #lofatah #looseset #fattahaminz #fattahamin #wardasayapunya #neelofa #surimrpilot #surihatimrpilotep6 #adira #amyrarosli #amarbaharin #rajaafiq #lofattah #surihatimrpilot

''BARU SAYA TAHU CARA MUDAH NAK BERHENTI MER0K0K''
.
Rupanya bukan susah sangat pun..dari mula-mula nak kurangkan je..tapi akhirnya berjaya jugak untuk berhenti !
.
Yelah, sebulan hampir RM300 belanja untuk beli r0k0k je,kalau lah ada cara untuk kurangkan ketagih r0k0k ni,mesti seronok kan?
.
Kalau korang pun ada rasa nak berhenti mer0k0k,cuba tengok jap produk berhenti mer0k0k ni.
.
NIECO ZERO!
============
SATU-SATUNYA produk berhenti mer0k0k yang mendapat PENGIKTIRAFAN DUNIA ! (Gold Medal WICC di Jepun dan Korea)
========================================= 3 BENDA YANG KORANG AKAN RASA SELEPAS MINUM NIECO ZERO:
.
✅ R0k0k akan rasa kosong & basi !
✅ Rasa ketagih untuk mer0k0k mula berkurangan !
✅ Nafas akan lebih segar & bertenaga !
.
Tapi yang paling penting,korang dapat JIMAT,JIMAT,JIMAt lebih banyak duit setiap bulan,bolehla kumpul duit pergi holiday.
.
Disebabkan produk ni masih FRESH lagi,baru dilancarkan di Malaysia,saya bermurah hati nak bagi HARGA JIMAT pada anda! ==================================== Cara untuk menggunakan Nieco Ziro ini adalah:

1. Bagi perokok biasa, anda hanya perlu mengambil 1 penutup botol (25ml) sahaja setiap hari. Kemudian, kemam di dalam mulut terlebih dahulu sebelum telan.

2. Manakala, bagi perokok tegar anda perlu mengambil sebanyak 2 penutul botol setiap hari (sekali pada waktu pagi selepas sarapan sekali pada waktu malam selepas makan malam). Kemudian, kemam di dalam mulut terlebih dahulu sebelum telan.

Wasap.my/60126598707/niecoziro

CINTA DI LANGIT CARDIFF
Episod 9
.
Nampaknya Ashraf pun dah tahu siapa Imran kan..bekas tunang Tasha tu.. Kena tahulah kan sebab katanya nak lebih mengenali kan😊
#CintaDiLangitCardiff
@amarbaharin @aamyrarosli
.
#AmarBaharin #AmyraRosli
#Amyramar
.
SAVE THE DATE👇
.
📺 Bersiaran Setiap Selasa, Rabu & Khamis
8.35 Malam @ TV2

Ulangtayang
Setiap Isnin & Selasa
2 Petang @ TV2
.

.
🌟🌙RAYA PROMOTION🌙🌟
🌟🌙RAYA PROMOTION🌙🌟
🌟🌙RAYA PROMOTION🌙🌟
🌟🌙RAYA PROMOTION🌙🌟
.
DZ GARCINIA : RM 90.
.
🆓 Postage Semenanjung / +RM 5 Sabah&Sarawak🚛💨
🆓 Freegift.🎁
.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
📱WHATSAPP +601126963141 WHATSAPP📱.
.
#dzgarciniaherbalplusmurah #dzgarciniaherbalplusoriginal #glutacaps500mgplusmurah #glutacapsborong #amarbaharin #bazaarpaknil #uitm #youcanduit #glutacapspromo #glutacapsori #glutacaps500mgplusoriginal #satinskinzpremiummurah #johorbahru #seremban #shahalam #ipoh #alorsetar #kotabharu #kuantan #kuching #kotakinabalu #kualaterengganu #satinskinzborong #usopmentor #amyrarosli #tn50 #mentormilenia #cucutaukeberas #menantifebruari #rayapromotion

Sebab ini 👆saya berani rekomen #XtraInch rugi tak cuba memang berbaloi beribu-ribu testimoni & feedback positive sejak 2016!!!
.
.
Minggu ini 🎉PROMOSI XTRA INCH (FORMULASI FROM USA+CANADA) RM 180 + FREE T-SHIRT + FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA selagi stok masih ada.
.
💪 WhatsApp "XtraInch" ke +6011-55017234 sekarang!!!
.
APAKAH ITU XTRA INCH ???
.
🎲 XTRA INCH merupakan supplement masalah lelaki terPOWER PERTAMA di malaysia
.
🎲 XTRA INCH
dihasilkan secara makmal dengan piawaian kawalan yang tinggi.
.
🎲 XTRA INCH di cipta untuk membantu para lelaki yang mempunyai masalah zakar yang serius dan sesuai di ambil oleh pesakit kencing manis dan darah tinggi yang ada masalah zakar.
.
🎲 XTRA INCH dihasilkan dengan 100% herba terbaik di dunia, bebas bahan kimia dan dijamin selamat diambil oleh semua kaum lelaki.
.
🎲 Kajian menunjukan 1000 pengguna pertama berpuas hati 100% dengan kekuatan XTRA INCH.
.
✔ Multi Performance.
✔ 100% halal.
✔ 100% selamat.
✔ 100% sangat berkesan.
.
XTRA INCH
.
✔ Hendaklah diambil satu kapsul selepas 1/2jam sarapan pagi dan satu kapsul sebelum tidur. Satu hari dua kapsul sahaja.
.
✔ Hendak lah minum air mineral/air masak sekurang-kurangnye 1.5 liter (1 botol besar mineral) sehari, lagi banyak anda minum lagi bagus.
.
Jika anda ada mengambil ubat-ubatan lain contohnya ;
.
✔ Antibiotik, supplement putihkan muka, fat bunner (kempis perut) dan sebagai nya, anda perlu jarakkan sekurang -kurangnye 2 jam sebelum atau 2 jam selepas untuk mengelakkan ia mencuci herba XTRA INCH.
.
✔ Jika anda mula mengambil XTRA INCH secara konsisten dan berdisplin selama 3 bulan, anda akan lihat perubahan ketara pada zakar, tenaga dan otot2 badan anda.
.
XTRA' KAN INCH ANDA DENGAN XTRA INCH !!!
.
💪 WhatsApp "XtraInch" ke +6011-55017234 sekarang!!!
.
.
#xtrainch
#AydaJebat
#SuperKing
#IzzueIslam
#MotifViral
#Meletop
#JelitaSara
#mazimoutlet
#MinazLovers
#zawaralovers
#bellaammara
#BangiSentral
#amarbaharin
#melayukacak
#gymmalaysia
#MXTPlatinum
#YusufIskandar
#aaisyahdhiarana
#MalayWedding
#MalamJumaat
#FatBurnerMega
#GambirSarawak
#MinyakBelacak
#CandyBComplex
#GelGambirJantan
#MinyakLintahTapa

Most Popular Instagram Hashtags