[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#amarbaharin

33899 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah... Terima kasih pencinta-pencinta novel-drama . Abg ingatkan abg cuti jaga wife & anak 2017 ni. Lupa pulak drama2 abg ni tahun 2016. TQ guys 😘

#Repost @kartiniabdul
・・・
ANUGERAH TELENOVELA 2017
.
Antara drama adaptasi lakonan #Amyramar tersenarai Top 10 #AnugerahTelenovela2017 (Ini kategori juri) adalah:-
.
KATEGORI TELENOVELA

PENULIS SKRIP TERBAIK

1) Siti Noor (Akadku Yang Terakhir)
2) Mufid Shuhaimi (Seindah Takdir Cinta)
.
PENGARAH TERBAIK

1) Harris Fadzilah (Akadku Yang Terakhir)
2) Zulhuzaimy Marzuki (Seindah Takdir Cinta)
.
👉 PELAKON LELAKI TERBAIK
.
AMAR BAHARIN (Akadku Yang Terakhir) @amarbaharin
.
Takde rezeki Myra utk Top 10 Pelakon Wanita Terbaik..😢
.
TELENOVELA TERBAIK

1) Akadku Yang Terakhir (Global Station Sdn. Bhd.)
2) Seindah Takdir Cinta (Zeel Production Sdn. Bhd.)
.
NOVELIS TERBAIK

1) Acik Lana (Akadku Yang Terakhir)
2) Fazlyn Ridz (Si Kolot Suamiku)
.
NOVEL ADAPTASI TERBAIK
(Adaptasi Dari Drama/Filem)

1) Seindah Takdir Cinta (Buku Prima – Grup Buku Karangkraf Sdn. Bhd.)
.
NOVEL TERBAIK
(Karya Asal)

1) Akadku Yang Terakhir (Penerbitan Kaki Novel Sdn. Bhd.)
2) Si Kolot Suamiku (Love Novel Enterprise)
.
👉 CARA UNDIAN MELALUI :
.
1) www.telenovela.net.my

Undian hanya boleh dilakukan melalui akaun Facebook.
.
2) Undian (LIKE) menerusi Facebook Yayasan Pembangunan Buku Negara dan Instagram @anugerahtelenovela
.
So, apa lagi jom lah pakat vote @amarbaharin sbg tanda sokongan. Insya-Allah, ade rezeki tercalon Top 5 pulak. Segalanya di jari anda!👌
.
#AmarBaharin #AnugerahTelenovela2017
.

Lenanya @amyramarjr tido...😴💕💚💛💜💙💞
#amyramarjr
#supportersamyramar
#aamyrarosli
#amarbaharin

A M Y R A M A R •
.
VIDEO 1
.
Alahaiii rindu pulak nak tengok drama lakonan #Amyramar ni.. Korang rindu tak?! Tak kiralah apa org nak cakap, akak nak start ber throwback semula ni huhu.. Layankanlah jer ya video scene2 best n sweet yg akak share ni ok. Yg tak suka tu, silalah main jauh-jauh yer. K bye✌
.
#DramaLakonanAmyramar
#CikBungaEncikSombong
#AmarBaharin #AmyraRosli
@amarbaharin @aamyrarosli
.

agak2 bunyi exhaust kereta siapa lagi kuat?
@i_am_little_ian VS @amarbaharin 🏎

#LittleIan vs #AmarBaharin

Ehh, cute betul mommy @aamyrarosli & daddy @amarbaharin ... Suke tgk🙈😍 sweet sgt .... Bahagia slalu ye AmyrAmar ....😊😊 #MommyDaddyToBe #AmarBaharin #AmyraRosli #EndlessLove
.

@Regrann from @amarbaharin - My wife nak ajar senaman jari untuk ibu2 mengandung... Plz try this at home 😋

#AMYRAMAR

Morning too my all followers😘❤ and morning kak Myra dan Abg Amar😍❤ #AmyraRosli
#AmarBaharin
#Amyramar

#AmyraRosli
#AmarBaharin
#Amyramar
#JadikanAkuYangKedua

Scene "hmmm.. tahu pulak dia nak jeles" 🙄

MOST RECENT

Comel nye daddy!!!
#amarbaharin

@regranned from @amarbaharin - Daddy 😝🍏
.
Daddy cute wktu kecikk
Bile besar encem😎🙈
#AmarBaharin

@Regranned from @amarbaharin - Daddy 😝🍏
.
Alahai daddy @amarbaharin nieyhh🙈🙈 Dlu cute😍 ajew... skrg,,, perghhh🙈🙈 hencem😎😎 Semoga sehat slalu daddy @amarbaharin & mommy @aamyrarosli 😗😗😗
#AmarBaharin #AmyraRosli #AMYRAMAR #EndlessLove❤️

Berat lesap 4KG!!... REPEAT ORDER TANPA NANTI2..Minum la lagi #lentikdara ni...Sapa suruh??..Hahahahaha..Tanya rahsia kurus,Kita dah habaq dah...Bila Nak START KURUS NYA??Jom la start Sekarang jom...😍😍😂😂😘😘 Nk Inbox sini Boleh,Nk whatsapp pun Boleh..mana2 pun OK.. 📱📱📱019-9782046

#lentikdaraEmpire99
#KurusCaraMudahSihat
#AgentDropshipNeeded

A M Y R A M A R •
.
VIDEO 1
.
Alahaiii rindu pulak nak tengok drama lakonan #Amyramar ni.. Korang rindu tak?! Tak kiralah apa org nak cakap, akak nak start ber throwback semula ni huhu.. Layankanlah jer ya video scene2 best n sweet yg akak share ni ok. Yg tak suka tu, silalah main jauh-jauh yer. K bye✌
.
#DramaLakonanAmyramar
#CikBungaEncikSombong
#AmarBaharin #AmyraRosli
@amarbaharin @aamyrarosli
.

Lenanya @amyramarjr tido...😴💕💚💛💜💙💞
#amyramarjr
#supportersamyramar
#aamyrarosli
#amarbaharin

Morning👑👑
Bulatnye mata kk myra n abng amar😍so cute😂😂
#alwayssupport #amyrarosli #amarbaharin #amyramarjr #myidol #lovethem #hopekekaltilljannah #socute #prettygirls #kind

Amyramar jr dah 1 month lah😍❤😘❤ #AmyraRosli
#AmarBaharin
#Amyramar
#Amyramarjr

-
Wow, ada rompol2 lagi 😉😉
-
Yarra Ruffles Blouse
.
❤Harga : Rm55
Postage: Rm: 8sm/12ss
.
Size M, L, XL, 2XL, 3XL
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Moss Crepe
✔tidak jarang
✔lengan kembong dan beropol bertingkat nampak exclusive, ada grip getah dihujung lengan
✔leher bentuk V dan bersilang ala-ala kimono
✔ada getah bahagian pinggang ✔belakang baju tiada tali
✔labuh menutupi punggung
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
Whatsapp 013 447 6028 🔹
Whatsapp 013 447 6028 🔹
Whatsapp 013 447 6028 🔹
----------------

....Sila swipe ke kiri...
.
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
.
A M Y R A M A R JR •
#Amyramar
.
17 November 2017
.
Dah umur 1 bulan 2 hari dah si comel Baby AA ni. Subhanallah Alhamdulillah membesar dgn sihat hendaknya. Semoga menjadi anak yg soleh dan menyenangkan hati Mommy & Daddy yer.
.
Pada fans yg sibuk sgt bertanya nama dan nak tengok wajah penuh baby #AmyramarJr ni, harap bersabar ya. Lagipun Myra masih dlm pantang kan. Sampai masa yg sesuai, mereka akan umumkan pada semua. Sila hormati keputusan dan privacy mereka ok👌
.
#SabarItuIman
#DoaYangBaikBaikSaja
#AmarBaharin #AmyraRosli
.
Foto dari IG @aamyrarosli @nelly.rosli
.

-
Wow, ada rompol2 lagi 😉😉
Emerald , Maroon n Purple yang mana idaman kalbu 😀😀
-
Yarra Ruffles Blouse
.
❤Harga : Rm55
Postage: Rm: 8sm/12ss
.
Size M, L, XL, 2XL, 3XL
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Moss Crepe
✔tidak jarang
✔lengan kembong dan beropol bertingkat nampak exclusive, ada grip getah dihujung lengan
✔leher bentuk V dan bersilang ala-ala kimono
✔ada getah bahagian pinggang ✔belakang baju tiada tali
✔labuh menutupi punggung
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera
.
Whatsapp 013 447 6028 🔹
Whatsapp 013 447 6028 🔹
Whatsapp 013 447 6028 🔹
----------------

.
💈THE JADIOC POMADE💈
.
💰RM40
⚖113 gram
💪Strong Hold 🎇 High Shine
⏺Honeydew Scent
💦Waterbased 🎁Free Sticker
.
📞01119814020(whatsapp)
📞01119475817(sms/call)
.
!!Agen dan reseller diperlukan!! #mrlongbeard#amranfans#pomademurah#kedaipomade#pomadelaris#honeydewscen#malaysia#pomadesinar#amarbaharin#barbershop#barberlokal#lokalah#barbermelayu#barbermalaya#igshop#igreview#vapeon#vape#minyakrambut#manfashion#manstyle#haircut#undercut

Morning😘❤❤❤ #AmyraRosli
#AmarBaharin
#Amyramar

#AmyraRosli
#AmarBaharin
#Amyramar
#JadikanAkuYangKedua

Scene "hmmm.. tahu pulak dia nak jeles" 🙄

#AmyraRosli
#AmarBaharin
#Amyramar
#JadikanAkuYangKedua

Scene "tak sanggup tengok Nuha nangis" 😢😢😢

#AmyraRosli
#AmarBaharin
#Amyramar
#JadikanAkuYangKedua

Scene "cubalah dengar betul2 Cikgu Thaqif" 😬

ANUGERAH TELENOVELA 2017
.
Ade yg berkata, yang terbaik tak semestinya popular,

Dan Yang popular tak semestinya terbaik..
.
Ya betullah tu. Tapi yg ni adalah pakej.. Yang terbaik dan popular 🌹
.
Bukalah mata pada lakonan @amarbaharin sbg Irham Zahri yg psiko tu & gandingan mantapnya bersama @tiz.zaqyah yg menjadi tarikan kuat drama #AkadkuYangTerakhir ni!
.
Jomlah pakat undi mereka Sbg PELAKON LELAKI POPULAR & PELAKON WANITA POPULAR di website 👉www.telenovela.net.my
.
Undi banyak kali di website menggunakan akaun Facebook anda setiap hari hingga 10 Disember 2017. (50% undian hanya di website ni) Kata fans Amar kan. Rajin-rajinkanlah jari jemari tu utk undi kat website rasmi ni, kalau nak Amar n Tiz tercalon Top 5 ok!👌
.
Apa kata pandang sama bakat hebat lakonan mereka selain populariti. Baru betul!👍👍 Segalanya di jari anda! #TakNakUndiDudukJerDiamDiam
#HanyaUntukFansSahaja
.
#AmarBaharin #TizZaqyah
#AnugerahTelenovela2017
#PelakonLelakiPopular
#PelakonLelakiTerbaik
#DramaLakonanAmarBaharin
.

Most Popular Instagram Hashtags