[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#amalkanmakanansunnah

MOST RECENT

MasyAllah sejuk mata memandang tengok anak ini...
.
Pasti kita sebagai Ibu Ayah juga menginginkan anak yang soleh solehah, juga baik akhlaknya... Kerana anak adalah amanah dan tanggungjawab kita untuk mendidik sebaiknya... Kenal dan cinta Allah cinta Rasul... InsyAllah saham buat kita ibu ayah juga d sana dunia yang kekal abadi...
.
#AmalkanMakananSunnah
#BuatAnak2BijakCermelangDuniaAkhiratInsyAllah
.
Sudahkah Ibu-ibu, ayah-ayah mendoakan dan berikan suapan kasih sayang Al Fateh Junior pada anak-anak kita sebelum melangkah ke sekolah pagi ini.
.
#AlFatehGabunganMakananSunnah
#DenganAmalanPemakananSunnahInsyAllahJiwaAkhlakAnakMudahDBentukDenganIzinnya

Assalamualaikum semua . πŸ™‹
I want to introduce one of supplement yang mengamalkan pemakanan sunnah . πŸŽ‰

Why I said makanan sunnah ? Ya of course , sebab kandungan supplement ini adalah terdiri daripada KURMA , DELIMA , MADU , SUSU , HABATUSSAUDA 😍😍😍😍 Kelebihan mengamalkan supplement ini ? Tak mampu haih nak habaq . Sebab apa . Sebab terlalu banyak kebaikan yang akan anda rasai . Ok I share sedikit . Antaranya dapat memberikan tenaga tambahan , membaiki kulit muka yang bermasalah , dapat mencerahkan kulit bkn sahaja dimuka tapi diseluruh badan , JOM PAKAT RERAMAI PM untuk lebih lagi maklumat . 😊😊😊😊 More detail : 018-9524578 or comment here .

#effirasupplement
#effirabeauty
#makanansunnah
#trustedagent
#effiradropship
#amalkanmakanansunnah
#sihatsesama

Tak kujanjikan lahan yang lapang untuk memarkir roda-roda tua tuan. Hanya saja aku sudah paham caranya menjabar rumus tuhan. Barangkali setelahnya yang sanggup ku genggang hanyalah sepeti kunci lahan kebun kopi tanpa upeti.
@lelakisenjaku
#ronasenja #senjaperempuan #lelakisenja #senja #sendu #rindu #candu #puisi #sajak #quotes #pathdaily #bukubekas #bukunikah #gurindamjiwa #aku #kau #amalkanmakanansunnah #temandekat #rumahkuistanaku #menuabersama #carakumenikmatihidup

Uolls hadapi masalah period x teratur ka tuu?

Time remaja dulu punya heaven rasanya kalau period tu x datang, x payah susah2 pigi tukar pad, x payah sakit2 senggugut, jalan pun bebas sebab no pads.
Betul kannn??
.
Tapiiii bila kita makin meningkat dewasa, bila period x teratur, masalah terbesar ialah kesuburan @ susah hamil, muka tidak berseri @ kusam, mood swing, cepat penat, dan banyak lagii.
Hanya yang pernah alami saja yang faham ni.
.
Jangan kasi lama.!!
Mari minum Jus Bumil, untuk lancarkan period kamurang.
Kami sudah ada banyak proven testimoni ya.
.
.
.
#Stokisbumil
#JusBUMIL
#JusPERKASA
#TakPakaiTakKetat
#SepertiMalamPertama
#MencengkamMenggigit
#SayangRapatAbangSedap
#KerasTahanLamaTegangBesar
#PutihGebuLangsingMenawan
#CantikSihatKetat
#SihatGagahPerkasa
#BUMIL #senggugut #darahbeku #kotoran #keputihan #keputihanberkurang #pantang #amalkanmakanansunnah #jamuratumalaya #jamutunteja

10/01/2018
Habatusaudah wasap saya 0165272511
#pemakanansunnah
#amalkanmakanansunnah
#taukehtermudahabatusaudah

10/01/2018
Habatusaudah wasap saya 0165272511
#pemakanansunnah
#amalkanmakanansunnah
#taukehtermudahabatusaudah

10/01/2018
Habatusaudah wasap saya 0165272511
#pemakanansunnah
#amalkanmakanansunnah
#taukehtermudahabatusaudah

10/01/2018
Habatusaudah wasap saya 0165272511
#pemakanansunnah
#amalkanmakanansunnah
#taukehtermudahabatusaudah

10/01/2018
Habatusaudah wasap saya 0165272511
#pemakanansunnah
#amalkanmakanansunnah
#taukehtermudahabatusaudah

10/01/2018
Habatusaudah wasap saya 0165272511
#pemakanansunnah
#amalkanmakanansunnah
#taukehtermudahabatusaudah

10/01/2018
Habatusaudah wasap saya 0165272511
#pemakanansunnah
#amalkanmakanansunnah
#taukehtermudahabatusaudah

9/01/2018
"Hujan"
Habatusaudah wasap saya 0165272511
#pemakanansunnah
#amalkanmakanansunnah
#taukehtermudahabatusaudah

9/01/2018
"Orang Yang Bijaksana"
Habatusaudah wasap saya 0165272511
#pemakanansunnah
#amalkanmakanansunnah
#taukehtermudahabatusaudah

9/01/2018
"Hidup Itu Indah"
Habatusaudah wasap saya 0165272511
#pemakanansunnah
#amalkanmakanansunnah
#taukehtermudahabatusaudah

9/01/2018
"Perubahan"
Habatusaudah wasap saya 0165272511
#pemakanansunnah
#amalkanmakanansunnah
#taukehtermudahabatusaudah

9/01/2018
"Keberanian"
Habatusaudah wasap saya 0165272511
#pemakanansunnah
#amalkanmakanansunnah
#taukehtermudahabatusaudah

9/01/2018
"Kesederhanaan"
Habatusaudah wasap saya 0165272511
#pemakanansunnah
#amalkanmakanansunnah
#taukehtermudahabatusaudah

9/01/2018
"Fokuskan Hal Yang Penting"
Habatusaudah wasap saya 0165272511
#pemakanansunnah
#amalkanmakanansunnah
#taukehtermudahabatusaudah

9/01/2018
"Hidup Terlalu Singkat"
Habatusaudah wasap saya 0165272511
#pemakanansunnah
#amalkanmakanansunnah
#taukehtermudahabatusaudah

Most Popular Instagram Hashtags