[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#amal25

77 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah...1st batch agihan #Amal25 kepada rumah anak yatim dan asnaf
#ProjekAmalRamadhan
#Amal25

Alhamdulillah ☺☺☺
.
Siap dah sumbangan amal untuk kali ini..
terima Qaseh xterhingga buat penyumbang2 amal25..
.
Semoga rezeki anda setelah menyumbang semakin dipermudahkan..
.
Betulla dalam rezeki kita ada rezeki orang lain 😊😊
.
#amal25
#sumbanganAsnaf
#wargaBsp
#SurauAlHidayah

assalamualaikum...selamat pagi
salam ramadhan yang ke 11

#qasehgold
#amal25

Penuh 1 rumah!!
Kmi d rumah msing2 menyelesaikan tugasan msing2 sblm bgabung pd ptg ini..
Selesai packing step 1..nti akn msukkan mknan & lain2 brg lgi..
Agihan kepada insan yg berhak akn bermula pd ptg ini..
Doakan urusan team kami berjalan lancar sepanjang 3 hari program agihan #Amal25 ini..in shaa Allah.. #Amal25
#SayangRamadan
#KonsultanQaseh
#CikguRunnerGojes

Salam sahabat-sahabat,
Dengan rendah hati, Kakyong nak berkongsi jika ada yang mahu membuat sumbangan untuk anak-anak yatim, bersempena Ramadhan ini.
Kami dari Tim Qaseh Gold Ipoh sedang mengumpulkan sumbangan untuk dibuat serahan kepada rumah anak yatim yang terpilih.
1 bahagian sumbangan adalah rm25. Jika ada yang ingin memberi lebih, kami terima, tiada had maksima.
Kutipan akan bermula hari ini sehingga 15 Jun 2017 ( 15 Ramadhan )
Yang berhasrat untuk menyumbang,
Boleh pm saya, Kakyong Habibah
Sumbangan ikhlas sahabat-sahabat saya dahului dengan ucapan terima qaseh. Dan semoga diberkati usaha murni ini.
Terima Qaseh.
#SumbanganRamadhan
#Amal25
#KakyongHabibah
#StokisQasehGoldIpoh

Untuk Batch Penyerahan Pertama

Kita Sudah Serahkan 20 Pax Untuk Keluarga Asnaf Di Bawah Kendalian Ameerah Selayang (Pusat Khidmat Masyarakat Dun Taman Templer). 2. 54 Pax Sumbangan Untuk Rumah Amal Asnaf Al-Barakh, Gombak.

3. 51 Pax Sumbangan Untuk Rumah Penyayang Darul Ilmu, Gombak.
4.31 Pax Sumbangan Untuk Rumah Amal Limpahan Kasih, Puchong.

Terima Qaseh Kepada penyumbang.
Moga Allah Melimpahkan Rezeki Hebat Buat kalian

#amal25

BERPUASA ➡MUSIM PANAS
BAGAIMANA UNTUK KEKAL BERTENAGA WAHAI PARA JEJAKA??? Kasihan cik abang bekerja sepanjang hari. Bantulah hero kita dengan Qaseh Gold Kekanda yang mengandungi Tribulus, Ashwagandha dan Guarana Herba-herba khusus untuk lelaki ini menambah kelelakiannya.

Salam Ramadhan,
Suriayati Adenan Johar
011 2643 3848
Ipoh, Perak

#QasehGoldKekanda
#KonsultanQasehGoldIpoh
#ByQasehJannah
#Amal25

Alhamdulillah
Infaq Ramadhan #Amal25 bagi team #QKN Qaseh Gold Sabah-Sipitang telah selamat diserahkan kepada Maahad Tahfiz Darul Furqan, Kg Pelakat, Sipitang.

MOST RECENT

Alhamdulillah,sumbangan #amal25 Ramadhan lepas dah keluar berita surat khabar.
Tahniah pd yg terlibat.
#sumbanganamal25 #teamamal25 #qoqostevia #qasehgoldteamkelantan

Alhamdulillah..projek #Amal25 kami berjalan dengan lancar & dipermudahkan segalanya

Segala amanah dari pemberi sumbangan telah kami sampaikan kepada yang selayaknya

Semoga anda semua di murahkan rezeki & dipermudahkan segala urusan

Aminnn

#kisahmummyanak4
#janaincomedarirumah
#muhammadmuaz
#nurhumairah
#muhammadharraz
#qasehgoldukaybistari
#essentialoils_youngliving
#cookies
#edu_toys

Alhamdulillah
Infaq Ramadhan #Amal25 bagi team #QKN Qaseh Gold Sabah-Sipitang telah selamat diserahkan kepada Maahad Tahfiz Darul Furqan, Kg Pelakat, Sipitang.

Penyerahan sumbangan #amal25 ..
.
Tq buat para penyumbang..

Alhamdulillah ☺☺☺
.
Siap dah sumbangan amal untuk kali ini..
terima Qaseh xterhingga buat penyumbang2 amal25..
.
Semoga rezeki anda setelah menyumbang semakin dipermudahkan..
.
Betulla dalam rezeki kita ada rezeki orang lain 😊😊
.
#amal25
#sumbanganAsnaf
#wargaBsp
#SurauAlHidayah

Alhamdulillah...1st batch agihan #Amal25 kepada rumah anak yatim dan asnaf
#ProjekAmalRamadhan
#Amal25

Alhamdulillah...1st batch agihan #Amal25 kepada rumah anak yatim dan asnaf
#ProjekAmalRamadhan
#Amal25

Alhamdulillah...1st batch agihan #Amal25 kepada rumah anak yatim dan asnaf
#ProjekAmalRamadhan
#Amal25

Sedikit perkongsian ilmu mlm ini mengenai #cukaKurma dlm #gojesbyqasehgold

KHASIAT CUKA KURMA MENURUT PERUBATAN ISLAM
Ibnu Sina dalam kitab beliau Al-Qanun Fi Al-Tib menyatakan bahawa “Cuka kurma dapat mencegah sebarang pembengkakan di badan (bisul, kanser), menyucikan darah, membaiki masalah pencernaan di perut, masalah usus, kerongkong, kahak, batuk yang berpanjangan, menjaga kulit dari kepanasan matahari, mengatasi masalah lemak-lemak di badan (kolesterol), menstabilkan asid dan garam di badan, membuang keracunan badan (toksik), masalah rahim, menguatkan gigi, mata, telinga serta mengembalikan tenaga lelaki dan perempuan”. Darul Fikri, Bairut Tahun 1414H, m.s 908 - 909.

#GojesDalamLuar
#sihatItuJihad
#FormulasiMakananSunnah
#SayangRamadan
#SayangRaya
#Amal25
#KonsultanQaseh
#CikguRunnerGojes

Alhamdulillah projek #amal25 berlangsung Di seluruh negeri team Qaseh kazim network, moga dipermudahka Dan diterima oleh Allah aamiin

#projekamal25
#byqasehgold

Penuh 1 rumah!!
Kmi d rumah msing2 menyelesaikan tugasan msing2 sblm bgabung pd ptg ini..
Selesai packing step 1..nti akn msukkan mknan & lain2 brg lgi..
Agihan kepada insan yg berhak akn bermula pd ptg ini..
Doakan urusan team kami berjalan lancar sepanjang 3 hari program agihan #Amal25 ini..in shaa Allah.. #Amal25
#SayangRamadan
#KonsultanQaseh
#CikguRunnerGojes

Untuk Batch Penyerahan Pertama

Kita Sudah Serahkan 20 Pax Untuk Keluarga Asnaf Di Bawah Kendalian Ameerah Selayang (Pusat Khidmat Masyarakat Dun Taman Templer). 2. 54 Pax Sumbangan Untuk Rumah Amal Asnaf Al-Barakh, Gombak.

3. 51 Pax Sumbangan Untuk Rumah Penyayang Darul Ilmu, Gombak.
4.31 Pax Sumbangan Untuk Rumah Amal Limpahan Kasih, Puchong.

Terima Qaseh Kepada penyumbang.
Moga Allah Melimpahkan Rezeki Hebat Buat kalian

#amal25

REPAIR BADAN SENDIRI
Sambil rehat2 atau bersantai2... kita boleh la cuba2 repair badan kita sendiri. Rujuk grafik. Picit dan gosoklah bahagian2 berkenaan di tapak tangan kita. InsyaAllah bermanfaat untuk kesihatan. Lagi baik kalau sedang memicit2 atau menggosok2 tu kita baca Surah Al-Fatihah, Ayat Kursi dan 3 Surah Qul... Public Secret - Allahu'alam... Wassalam

#SayangRamadan
#Amal25
#KonsultanQaseh
#CikguRunnerGojes

KALSIUM bukan hanya di perolehi daripada susu sahaja. Malah tumbuh-tumbuhan juga mempunyai sumber kalsium.
Salah satunya Buah Tiin dan Arabic Gum yang mana tinggi Kalsium.
Minyak zaitun juga terdapat sumber kalsium walaupun kandungannya tak banyak.

Tetapi ianya sangat bermanfaat untuk wanita hamil, melahirkan anak, menyusukan bayi, kanak-kanak, warga emas dan sebagainya.

Selain dari itu Bayam juga kategori sayuran yang mempunyai sumber kalsium. 150mg kalsium untuk 100gram bayam. Di dalam #QasehJunior juga terdapat bayam.
Mudahnya amalkan Qaseh Gold.. Selain dapat makan makanan sunnah dengan mudah untuk kesihatan. Dapat juga manfaat kalsium dari sumber semulajadi terus kepada tubuh badan kita.

Sahabat2 nak cuba dapatkan Qaseh Junior untuk anak-anak dan juga untuk diri sendiri?
PM / whatsapp 📱019-944 6131
📱019-944 6131
📱019-944 6131

Konsultasi Percuma dptkan hadiah apabila anda mem eli bersama Ige.. #SayangRamadan
#Amal25
#KonsultanQaseh
#CikguRunnerGojes

Dulu2.. Tengok anak2 yang tak lalu makan, atau balik sekolah terkejar2 ke.tuisen pulak memang kesian kan..
Ada pula pagi sekolah kebangsaan petang sekolah agama malam tuisyen. Sabtu ahad kokurikulum pulak...
Allah.. ibu ni dalam pada nak anak pandai terasa juga kesian.. Tapi sy dgr sekrang rungutan tu dah bertukar jadi rasa lega dan bangga.
Sebab kwan2 sy ni kata.
Anak mereka semangat pagi2..petang cergas lagi dan happy smpai mlm ke tuisyen.
Memang betullah..gabungam formulasi Qaseh Junior bukan sahaja bantu anak2 kekal sihat tp daya fokus pun hebat!!! Sebab tu sy nak tawarkan harga diskaun buat semua ibu2 serta FREE GIFT lgi😘😘😘 #SayangRamadan
#comboramadhan
#QasehJunior
#Ige
#KonsultanQaseh
#Amal25
#CikguRunnerGojes

Most Popular Instagram Hashtags