[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#amal25

76 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah ☺☺☺
.
Siap dah sumbangan amal untuk kali ini..
terima Qaseh xterhingga buat penyumbang2 amal25..
.
Semoga rezeki anda setelah menyumbang semakin dipermudahkan..
.
Betulla dalam rezeki kita ada rezeki orang lain 😊😊
.
#amal25
#sumbanganAsnaf
#wargaBsp
#SurauAlHidayah

Penuh 1 rumah!!
Kmi d rumah msing2 menyelesaikan tugasan msing2 sblm bgabung pd ptg ini..
Selesai packing step 1..nti akn msukkan mknan & lain2 brg lgi..
Agihan kepada insan yg berhak akn bermula pd ptg ini..
Doakan urusan team kami berjalan lancar sepanjang 3 hari program agihan #Amal25 ini..in shaa Allah.. #Amal25
#SayangRamadan
#KonsultanQaseh
#CikguRunnerGojes

Alhamdulillah...1st batch agihan #Amal25 kepada rumah anak yatim dan asnaf
#ProjekAmalRamadhan
#Amal25

Untuk Batch Penyerahan Pertama

Kita Sudah Serahkan 20 Pax Untuk Keluarga Asnaf Di Bawah Kendalian Ameerah Selayang (Pusat Khidmat Masyarakat Dun Taman Templer). 2. 54 Pax Sumbangan Untuk Rumah Amal Asnaf Al-Barakh, Gombak.

3. 51 Pax Sumbangan Untuk Rumah Penyayang Darul Ilmu, Gombak.
4.31 Pax Sumbangan Untuk Rumah Amal Limpahan Kasih, Puchong.

Terima Qaseh Kepada penyumbang.
Moga Allah Melimpahkan Rezeki Hebat Buat kalian

#amal25

BERPUASA ➡MUSIM PANAS
BAGAIMANA UNTUK KEKAL BERTENAGA WAHAI PARA JEJAKA??? Kasihan cik abang bekerja sepanjang hari. Bantulah hero kita dengan Qaseh Gold Kekanda yang mengandungi Tribulus, Ashwagandha dan Guarana Herba-herba khusus untuk lelaki ini menambah kelelakiannya.

Salam Ramadhan,
Suriayati Adenan Johar
011 2643 3848
Ipoh, Perak

#QasehGoldKekanda
#KonsultanQasehGoldIpoh
#ByQasehJannah
#Amal25

Alhamdulillah
Infaq Ramadhan #Amal25 bagi team #QKN Qaseh Gold Sabah-Sipitang telah selamat diserahkan kepada Maahad Tahfiz Darul Furqan, Kg Pelakat, Sipitang.

Penyerahan sumbangan #amal25 ..
.
Tq buat para penyumbang..

assalamualaikum...selamat pagi
salam ramadhan yang ke 11

#qasehgold
#amal25

MOST RECENT

Alhamdulillah,sumbangan #amal25 Ramadhan lepas dah keluar berita surat khabar.
Tahniah pd yg terlibat.
#sumbanganamal25 #teamamal25 #qoqostevia #qasehgoldteamkelantan

Alhamdulillah..projek #Amal25 kami berjalan dengan lancar & dipermudahkan segalanya

Segala amanah dari pemberi sumbangan telah kami sampaikan kepada yang selayaknya

Semoga anda semua di murahkan rezeki & dipermudahkan segala urusan

Aminnn

#kisahmummyanak4
#janaincomedarirumah
#muhammadmuaz
#nurhumairah
#muhammadharraz
#qasehgoldukaybistari
#essentialoils_youngliving
#cookies
#edu_toys

Alhamdulillah
Infaq Ramadhan #Amal25 bagi team #QKN Qaseh Gold Sabah-Sipitang telah selamat diserahkan kepada Maahad Tahfiz Darul Furqan, Kg Pelakat, Sipitang.

Penyerahan sumbangan #amal25 ..
.
Tq buat para penyumbang..

Alhamdulillah ☺☺☺
.
Siap dah sumbangan amal untuk kali ini..
terima Qaseh xterhingga buat penyumbang2 amal25..
.
Semoga rezeki anda setelah menyumbang semakin dipermudahkan..
.
Betulla dalam rezeki kita ada rezeki orang lain 😊😊
.
#amal25
#sumbanganAsnaf
#wargaBsp
#SurauAlHidayah

Alhamdulillah...1st batch agihan #Amal25 kepada rumah anak yatim dan asnaf
#ProjekAmalRamadhan
#Amal25

Alhamdulillah...1st batch agihan #Amal25 kepada rumah anak yatim dan asnaf
#ProjekAmalRamadhan
#Amal25

Alhamdulillah...1st batch agihan #Amal25 kepada rumah anak yatim dan asnaf
#ProjekAmalRamadhan
#Amal25

Sedikit perkongsian ilmu mlm ini mengenai #cukaKurma dlm #gojesbyqasehgold

KHASIAT CUKA KURMA MENURUT PERUBATAN ISLAM
Ibnu Sina dalam kitab beliau Al-Qanun Fi Al-Tib menyatakan bahawa “Cuka kurma dapat mencegah sebarang pembengkakan di badan (bisul, kanser), menyucikan darah, membaiki masalah pencernaan di perut, masalah usus, kerongkong, kahak, batuk yang berpanjangan, menjaga kulit dari kepanasan matahari, mengatasi masalah lemak-lemak di badan (kolesterol), menstabilkan asid dan garam di badan, membuang keracunan badan (toksik), masalah rahim, menguatkan gigi, mata, telinga serta mengembalikan tenaga lelaki dan perempuan”. Darul Fikri, Bairut Tahun 1414H, m.s 908 - 909.

#GojesDalamLuar
#sihatItuJihad
#FormulasiMakananSunnah
#SayangRamadan
#SayangRaya
#Amal25
#KonsultanQaseh
#CikguRunnerGojes

Alhamdulillah projek #amal25 berlangsung Di seluruh negeri team Qaseh kazim network, moga dipermudahka Dan diterima oleh Allah aamiin

#projekamal25
#byqasehgold

Penuh 1 rumah!!
Kmi d rumah msing2 menyelesaikan tugasan msing2 sblm bgabung pd ptg ini..
Selesai packing step 1..nti akn msukkan mknan & lain2 brg lgi..
Agihan kepada insan yg berhak akn bermula pd ptg ini..
Doakan urusan team kami berjalan lancar sepanjang 3 hari program agihan #Amal25 ini..in shaa Allah.. #Amal25
#SayangRamadan
#KonsultanQaseh
#CikguRunnerGojes

Untuk Batch Penyerahan Pertama

Kita Sudah Serahkan 20 Pax Untuk Keluarga Asnaf Di Bawah Kendalian Ameerah Selayang (Pusat Khidmat Masyarakat Dun Taman Templer). 2. 54 Pax Sumbangan Untuk Rumah Amal Asnaf Al-Barakh, Gombak.

3. 51 Pax Sumbangan Untuk Rumah Penyayang Darul Ilmu, Gombak.
4.31 Pax Sumbangan Untuk Rumah Amal Limpahan Kasih, Puchong.

Terima Qaseh Kepada penyumbang.
Moga Allah Melimpahkan Rezeki Hebat Buat kalian

#amal25

REPAIR BADAN SENDIRI
Sambil rehat2 atau bersantai2... kita boleh la cuba2 repair badan kita sendiri. Rujuk grafik. Picit dan gosoklah bahagian2 berkenaan di tapak tangan kita. InsyaAllah bermanfaat untuk kesihatan. Lagi baik kalau sedang memicit2 atau menggosok2 tu kita baca Surah Al-Fatihah, Ayat Kursi dan 3 Surah Qul... Public Secret - Allahu'alam... Wassalam

#SayangRamadan
#Amal25
#KonsultanQaseh
#CikguRunnerGojes

KALSIUM bukan hanya di perolehi daripada susu sahaja. Malah tumbuh-tumbuhan juga mempunyai sumber kalsium.
Salah satunya Buah Tiin dan Arabic Gum yang mana tinggi Kalsium.
Minyak zaitun juga terdapat sumber kalsium walaupun kandungannya tak banyak.

Tetapi ianya sangat bermanfaat untuk wanita hamil, melahirkan anak, menyusukan bayi, kanak-kanak, warga emas dan sebagainya.

Selain dari itu Bayam juga kategori sayuran yang mempunyai sumber kalsium. 150mg kalsium untuk 100gram bayam. Di dalam #QasehJunior juga terdapat bayam.
Mudahnya amalkan Qaseh Gold.. Selain dapat makan makanan sunnah dengan mudah untuk kesihatan. Dapat juga manfaat kalsium dari sumber semulajadi terus kepada tubuh badan kita.

Sahabat2 nak cuba dapatkan Qaseh Junior untuk anak-anak dan juga untuk diri sendiri?
PM / whatsapp 📱019-944 6131
📱019-944 6131
📱019-944 6131

Konsultasi Percuma dptkan hadiah apabila anda mem eli bersama Ige.. #SayangRamadan
#Amal25
#KonsultanQaseh
#CikguRunnerGojes

Dulu2.. Tengok anak2 yang tak lalu makan, atau balik sekolah terkejar2 ke.tuisen pulak memang kesian kan..
Ada pula pagi sekolah kebangsaan petang sekolah agama malam tuisyen. Sabtu ahad kokurikulum pulak...
Allah.. ibu ni dalam pada nak anak pandai terasa juga kesian.. Tapi sy dgr sekrang rungutan tu dah bertukar jadi rasa lega dan bangga.
Sebab kwan2 sy ni kata.
Anak mereka semangat pagi2..petang cergas lagi dan happy smpai mlm ke tuisyen.
Memang betullah..gabungam formulasi Qaseh Junior bukan sahaja bantu anak2 kekal sihat tp daya fokus pun hebat!!! Sebab tu sy nak tawarkan harga diskaun buat semua ibu2 serta FREE GIFT lgi😘😘😘 #SayangRamadan
#comboramadhan
#QasehJunior
#Ige
#KonsultanQaseh
#Amal25
#CikguRunnerGojes

*Salam Nuzul Al-Quran 17 Ramadhan 1438.Ya Allah rahmatilah kami dengan kemuliaan Al-Quran Jadikanlah ia petunjuk kami ke syurgamu. Aamiin3 Yarobbal Alamiin ....💕💕* #SayangRamadan
#Amal25
#KonsultanQaseh
#CikguRunnerGojes

Simply Irresistible@Sukar Dilepaskan
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tak kenal maka tak cinta
Dah kenal tahulah camna
Tenaga, memori, sendi, emosi semua dijaga
Nak awet muda, jaga kolesterol, gula
Senang cerita, satu anugerah sgt bermakna
QASEH GOLD PREMIER itulah ceritanya..
SOLE pula teman setianya

Insya Allah....ikhtiar dari formulasi mknn sunnah

#Qaseh Gold Premier
#Pemium Quality
#SayangRamadan
#Amal25
#KonsultanQaseh
#CikguRunnerGojes

Selamat pagi.
Selamat berpuasa.

#QasehGold
#Amal25
#RamadanValueCombo

Assalamualaikum..
Team kami masih kekurangan beberapa dana utk projek #Amal25 ...
Sesiapa yg ingin mengambil bahagian dan berinfak untuk program ini amat kami alu2kan..
Sebarang pertanyaan boleh hubungi sy (aien) 0199446131.. Terima kasih krna sudi membantu kami untuk membantu golongan tersebut.. #Amal25
#SayangRamadan
#KonsultanQaseh
#CikguRunnerGojes

IBU MAKIN BERTENAGA, BATUK PUN KURANG SEJAK AMALKAN QASEH PREMIER.

#BySyakilaLangkawi
#Alhamdulillahsyukuradaqaseh
#Amal25

Sumbangan masih berlangsung 😘 Jom ramai ramai kita berganding bahu bersama mereka yang tidak kemampuan ❤️ #amal25 #jombuat #qaseh

Anda ingin menyumbang tapi Takde masa. Hanya dengan Rm25 Saya bantu anda menyumbang. Hulurkan tangan,Ringankan beban.

#amal25 #sumbangan #infaq #ramadhan #infaqramadhan

Ada lagi yang berminat untuk berinfaq? RM25/1 bahagian.. insyaaAllah sedekah menggandakan rezeki anda.. 😍 terima kasih pd yg telah menymbang.. jom sebarkan.. masih ada lg masa sehingga 12hb June 😉😉😉 #AMAL25 #infaqramadan

Bismillahirrahmanirrahim..
.
PROJEK Komuniti #Amal25
.
Bismillahirrahmanirrahim.

Dengan rendah diri, Nurliya secara peribadi ingin berkongsi jika ada yang mahu membuat sumbangan berbuka puasa kepada Staff Unit Kecemasan dan Trauma Hospital Sungai Buloh dan Asnaf PPUM pada 17 & 18 hb Jun 2017 nanti. .
.
RM25 merupakan 1 bahagian sumbangan bagi seorang walaubagaimanapun apa jua amaun seikhlas hati diterima.
.
Semoga sumbangan ini memudahkan lagi urusan dan memberi keberkatan kepada saudara saudari InsyaAllah. .

Yang berminat boleh pm atau tinggalkan no fon untuk dihubungi😘
.
Kutipan bermula hari ini sehingga 10hb Jun ini.
.
💠Pejuang Kesihatan
Nurliya Ali Hanafiah
Konsultan Qaseh Gold Anda 🌹
TEAM NURLIYA Qaseh Gold Sungai Buloh
WA @0133703107

#lokalbrand #lokalahmy #irfankhairi #profmuhaya #ustazhaslin #sungaibuloh #sitinurhaliza #hafizhamidun #produkMuslim #malaysianig #halal #damansaraperdana #damansaradamai #qasehgold_membinakehidupansihatdanberkualiti #QasehGoldSungaiBuloh
#NurliyaQasehGold
#SumbanganBerbukaPuasa
#RamadhanHealing

Dalam sibuk menyebarkan kebaikan qaseh gold, kami juga ingin mengajak anda beramal untuk golongan yg tidak mampu.
Hanya rm25 utk satu set makanan. Jom #amal25 bersama kami.

Kepada yg ingan beramal,boleh komen dibawah. Terima kasih.:-)

Assalamualaikum wbt.

Salam ramadhan buat semua.Seperti tahun2 terdahulu,sy dgn berbesar hati ingin memaklumkan, 1 kutipan derma utk golongan asnaf dan surau untuk sumbangan dan majlis berbuka puasa akan diadakan.Sumbangan dr tuan2 & puan2 akan di salurkan terus utk golongan asnaf dan juga surau untuk jamuan berbuka puasa yg di tetapkan sebanyak RM25 untuk setiap penyumbang.

Kutipan ini akan bermula 2 Jun 2017 sehingga 10 Jun 2017 dan akan diagihkan serta merta mengikut jumlah kutipan.Kepada tuan2 & puan2 serta rakan2 di luar sana yg ingin membuat sumbangan,boleh hubungi sy untuk details.. Semoga dgn usaha ini kita dapat meringankan beban mereka yg memerlukan dan menambah keberkatan ramadhan kali ini.Insya'allah

Aien 019 944 6131

#SayangRamadan
#Amal25
#KempenSihatRaya
#KonsultanQaseh
#CikguRunnerGojes

Alhamdulillah,
Terima lagi 2 bahagian sumbangan 😍. Terima Qaseh sahabat yang dirahmati Allah. 😘😊. Terima Qaseh atas sokongan kalian jua. 😍😘. #Qasehsyaiza
#projekAmalQKN
#amal25
#jajahanJohor

Assalamualaikum & salam Ramadhan sahabat-sahabat,

Dengan rendah hati, sis nak berkongsi jika ada yang mahu membuat sumbangan untuk golongan asnaf bersempena Ramadhan ini.
Kami dari Team Qaseh Gold Selangor sedang mengumpulkan sumbangan untuk dibuat serahan kepada golongan asnaf yang terpilih.

1 bahagian sumbangan adalah rm25. Jika ada yang ingin memberi lebih, kami terima, tiada had maksima.Jika ingin memberi kurang pun,kami terima.👍🏻 Kenapa RM 25??.
Ini kerana setiap asnaf akan menerima 1 pek qoqo stevia (20 sachet 3in1) + air mineral + 1 pax makanan.

Kutipan sedang bermula dari 2 Jun sehingga 15 Jun 2017 ( 20 Ramadhan )

Yang berhasrat untuk menyumbang,
Boleh pm sis.✌🏻 Sumbangan ikhlas sahabat-sahabat sis dahului dengan ucapan terima qaseh. Dan semoga diberkati usaha murni ini.

Terima Qaseh.

#SumbanganRamadhan
#Amal25
#qoqostevia

Assalammualaikum..selamat petang semua sahabat2 #annoraqaseh ✌ semoga harini lebih baik dari hari sebelummnya. Petang ni sis nak kongsi sikit tentang program #Amal25 yang dianjurkan oleh team Qaseh Kazim Network. Insyaallah boleh kita sama2 menyumbang untuk mereka yang memerlukan. Untuk info lanjut, silakan wasap sis ye ⤵ 📲http://www.wasap.my/60167980877

#annoraqaseh
#TemanQasehAnda

assalamualaikum...selamat pagi
salam ramadhan yang ke 11

#qasehgold
#amal25

Assalamualaikum,
Dengan rendah hati, Shikin nak berkongsi jika ada yang mahu membuat sumbangan untuk berbuka puasa bersama asnaf dan komuniti bersempena Ramadhan ini.
Kami dari Tim Qaseh Gold sedang mengumpulkan sumbangan untuk dibuat serahan kepada asnaf & komuniti terpilih.
1 bahagian sumbangan adalah rm25. Jika ada yang ingin memberi lebih, kami terima, tiada had maksima.

1 bahagian / RM25:
✔ 1 pek Rindu Qoqo Stevia
✔ 1 pek makanan
✔ 1 air mineral water
Kutipan bermula 2 Jun 2017 (1 Ramadhan) & akan berakhir sehingga 10 Jun 2017 ( 15 Ramadhan )
Yang berhasrat untuk menyumbang, boleh pm saya, Shikin Mohd Ali.
Kami menerima sumbangan samada cash ataupun melalui akaun bank.
Sumbangan ikhlas sahabat-sahabat saya dahului dengan ucapan terima qaseh. Dan semoga diberkati usaha murni ini.
Terima Qaseh.
#SumbanganRamadhan
#Amal25
#ShikinMohdAli
#KonsultanQasehGoldIpoh

Assalamualaikum,
Dengan rendah hati, Shikin nak berkongsi jika ada yang mahu membuat sumbangan untuk berbuka puasa bersama asnaf dan komuniti bersempena Ramadhan ini.
Kami dari Tim Qaseh Gold sedang mengumpulkan sumbangan untuk dibuat serahan kepada asnaf & komuniti terpilih.
1 bahagian sumbangan adalah rm25. Jika ada yang ingin memberi lebih, kami terima, tiada had maksima.

1 bahagian / RM25:
✔ 1 pek Rindu Qoqo Stevia
✔ 1 pek makanan
✔ 1 air mineral water
Kutipan bermula 2 Jun 2017 (1 Ramadhan) & akan berakhir sehingga 10 Jun 2017 ( 15 Ramadhan )
Yang berhasrat untuk menyumbang, boleh pm saya, Shikin Mohd Ali.
Kami menerima sumbangan samada cash ataupun melalui akaun bank.
Sumbangan ikhlas sahabat-sahabat saya dahului dengan ucapan terima qaseh. Dan semoga diberkati usaha murni ini.
Terima Qaseh.
#SumbanganRamadhan
#Amal25
#ShikinMohdAli
#KonsultanQasehGoldIpoh

Assalamualaikum,
Dengan rendah hati, Shikin nak berkongsi jika ada yang mahu membuat sumbangan untuk berbuka puasa bersama asnaf dan komuniti bersempena Ramadhan ini.
Kami dari Tim Qaseh Gold sedang mengumpulkan sumbangan untuk dibuat serahan kepada asnaf & komuniti terpilih.
1 bahagian sumbangan adalah rm25. Jika ada yang ingin memberi lebih, kami terima, tiada had maksima.

1 bahagian / RM25:
✔ 1 pek Rindu Qoqo Stevia
✔ 1 pek makanan
✔ 1 air mineral water
Kutipan bermula 2 Jun 2017 (1 Ramadhan) & akan berakhir sehingga 10 Jun 2017 ( 15 Ramadhan )
Yang berhasrat untuk menyumbang, boleh pm saya, Shikin Mohd Ali.
Kami menerima sumbangan samada cash ataupun melalui akaun bank.
Sumbangan ikhlas sahabat-sahabat saya dahului dengan ucapan terima qaseh. Dan semoga diberkati usaha murni ini.
Terima Qaseh.
#SumbanganRamadhan
#Amal25
#ShikinMohdAli
#KonsultanQasehGoldIpoh

Assalamualaikum,
Dengan rendah hati, Shikin nak berkongsi jika ada yang mahu membuat sumbangan untuk berbuka puasa bersama asnaf dan komuniti bersempena Ramadhan ini.
Kami dari Tim Qaseh Gold sedang mengumpulkan sumbangan untuk dibuat serahan kepada asnaf & komuniti terpilih.
1 bahagian sumbangan adalah rm25. Jika ada yang ingin memberi lebih, kami terima, tiada had maksima.

1 bahagian / RM25:
✔ 1 pek Rindu Qoqo Stevia
✔ 1 pek makanan
✔ 1 air mineral water
Kutipan bermula 2 Jun 2017 (1 Ramadhan) & akan berakhir sehingga 10 Jun 2017 ( 15 Ramadhan )
Yang berhasrat untuk menyumbang, boleh pm saya, Shikin Mohd Ali.
Kami menerima sumbangan samada cash ataupun melalui akaun bank.
Sumbangan ikhlas sahabat-sahabat saya dahului dengan ucapan terima qaseh. Dan semoga diberkati usaha murni ini.
Terima Qaseh.
#SumbanganRamadhan
#Amal25
#ShikinMohdAli
#KonsultanQasehGoldIpoh

Assalamualaikum,
Dengan rendah hati, Shikin nak berkongsi jika ada yang mahu membuat sumbangan untuk berbuka puasa bersama asnaf dan komuniti bersempena Ramadhan ini.
Kami dari Tim Qaseh Gold sedang mengumpulkan sumbangan untuk dibuat serahan kepada asnaf & komuniti terpilih.
1 bahagian sumbangan adalah rm25. Jika ada yang ingin memberi lebih, kami terima, tiada had maksima.

1 bahagian / RM25:
✔ 1 pek Rindu Qoqo Stevia
✔ 1 pek makanan
✔ 1 air mineral water
Kutipan bermula 2 Jun 2017 (1 Ramadhan) & akan berakhir sehingga 10 Jun 2017 ( 15 Ramadhan )
Yang berhasrat untuk menyumbang, boleh pm saya, Shikin Mohd Ali.
Kami menerima sumbangan samada cash ataupun melalui akaun bank.
Sumbangan ikhlas sahabat-sahabat saya dahului dengan ucapan terima qaseh. Dan semoga diberkati usaha murni ini.
Terima Qaseh.
#SumbanganRamadhan
#Amal25
#ShikinMohdAli
#KonsultanQasehGoldIpoh

Assalamualaikum,
Dengan rendah hati, Shikin nak berkongsi jika ada yang mahu membuat sumbangan untuk berbuka puasa bersama asnaf dan komuniti bersempena Ramadhan ini.
Kami dari Tim Qaseh Gold sedang mengumpulkan sumbangan untuk dibuat serahan kepada asnaf & komuniti terpilih.
1 bahagian sumbangan adalah rm25. Jika ada yang ingin memberi lebih, kami terima, tiada had maksima.

1 bahagian / RM25:
✔ 1 pek Rindu Qoqo Stevia
✔ 1 pek makanan
✔ 1 air mineral water
Kutipan bermula 2 Jun 2017 (1 Ramadhan) & akan berakhir sehingga 10 Jun 2017 ( 15 Ramadhan )
Yang berhasrat untuk menyumbang, boleh pm saya, Shikin Mohd Ali.
Kami menerima sumbangan samada cash ataupun melalui akaun bank.
Sumbangan ikhlas sahabat-sahabat saya dahului dengan ucapan terima qaseh. Dan semoga diberkati usaha murni ini.
Terima Qaseh.
#SumbanganRamadhan
#Amal25
#ShikinMohdAli
#KonsultanQasehGoldIpoh

Tak Perlu Putih Untuk Cantik
------------------------------------ Definisi 'cantik' berbeza pada setiap orang dan setiap budaya. Saya tengok, orang Malaysia sekarang taksub nak putih untuk jadi cantik. Manakala, orang Barat pula gemar berjemur untuk mendapatkan kulit 'tanned' macam kulit orang di kawasan Tropika.
Kenapa kita perlu berbangga dan meraikan warna kulit kita? Bukan saja-saja Tuhan jadikan kita berkulit sawo matang, kuning langsat, hitam manis mahupun putih gading. Semuanya kerana adaptasi tubuh untuk melindungi kulit dari sinar UV.

Melanin adalah pigmen yang menjadikan kulit kita berwarna. Makin banyak melanin, makin gelap jadinya. Tapi perasan tak, semakin gelap kulit seseorang, semakin halus tekstur kulitnya?
Itulah maksud Kak Jee. Cantik tak semestinya putih. Asalkan kulit bersih dan sihat, sudah cukup.

#GojesByQasehGold #gbygojes #cantik #semulajadi #sihatdancantik #amal25

Assalamualaikum.
#Amal25
-----------
Salam sahabat-sahabat,

Dengan rendah hati, Ira nak berkongsi jika ada yang mahu membuat sumbangan untuk anak-anak yatim, bersempena Ramadhan ini.
Kami dari Tim Qaseh Gold sedang mengumpulkan sumbangan untuk dibuat serahan kepada rumah anak yatim yang terpilih.

1 bahagian sumbangan adalah rm25. Jika ada yang ingin memberi lebih, kami terima, tiada had maksima.

Kutipan akan bermula hari ini sehingga 10 Jun 2017 ( 15 Ramadhan )

Yang berhasrat untuk menyumbang,
Boleh pm saya, Muniratul Hidayah Iera

Sumbangan ikhlas sahabat-sahabat saya dahului dengan ucapan terima qaseh. Dan semoga diberkati usaha murni ini.

Terima Qaseh.

#SumbanganRamadhan
#MuniratulHidayahbtMaliki
#KonsultanQasehGoldLangkawi

#Amal25 Masih Berjalan Ya :-) :-)
Yang Nak Beri Sumbangan PM Ya

Salam sahabat-sahabat,

Dengan rendah hati, saya fazilah nak berkongsi jika ada yang mahu membuat sumbangan untuk anak-anak yatim, bersempena Ramadhan ini.
Kami dari Team Qaseh Gold Utara sedang mengumpulkan sumbangan untuk dibuat serahan kepada rumah anak yatim yang terpilih.

1 bahagian sumbangan adalah rm25. Jika ada yang ingin memberi lebih, kami terima, tiada had maksima.

Kutipan akan bermula 2 Jun sehingga 15 Jun 2017 ( 20 Ramadhan )

Yang berhasrat untuk menyumbang,
Boleh pm saya, fb Norfazilah Saari atau whatsapp ke 010-8191503

Sumbangan ikhlas sahabat-sahabat saya dahului dengan ucapan terima qaseh. Dan semoga diberkati usaha murni ini.

Terima Qaseh.

#SumbanganRamadhan
#Amal25
#BySyakilaLangkawi

Assalamualaikum & salam Ramadhan sahabat-sahabat,
Dengan rendah hati, sis nak berkongsi jika ada yang mahu membuat sumbangan untuk golongan asnaf bersempena Ramadhan ini.
Kami dari Team Qaseh Gold Selangor sedang mengumpulkan sumbangan untuk dibuat serahan kepada golongan asnaf yang terpilih.
1 bahagian sumbangan adalah rm25. Jika ada yang ingin memberi lebih, kami terima, tiada had maksima. Jika ingin memberi kurang pun,kami terima.👍🏻 Kenapa RM 25??.
Ini kerana setiap asnaf akan menerima 1 pek qoqo stevia (20 sachet 3in1) + air mineral + 1 pax makanan.

Kutipan sedang bermula dari 2 Jun sehingga 15 Jun 2017 ( 20 Ramadhan )
Yang berhasrat untuk menyumbang,
Boleh pm sis.✌🏻 Sumbangan ikhlas sahabat-sahabat sis dahului dengan ucapan terima qaseh. Dan semoga diberkati usaha murni ini.
Sis share juga phone number sis,kalau ada pertanyaan boleh wasap terus ke sini ye ⤵ 📲http://www.wasap.my/60167980877
Terima Qaseh.
#annoraqaseh
#konsultanqasehanda
#SumbanganRamadhan
#Amal25
#qoqostevia

Ada lgi yg nk berkongsi pahala?

Blh ws sy
0199446131

#SayangRamadan
#Amal25
#KempenSihatRaya
#KonsultanQaseh
#CikguRunnerGojes

Bismillahirrahmanirrahim..
.
PROJEK Komuniti #Amal25
.
Bismillahirrahmanirrahim.

Dengan rendah diri, Nurliya secara peribadi ingin berkongsi jika ada yang mahu membuat sumbangan berbuka puasa golongan asnaf dan komuniti umum pada 17hb Jun 2017 nanti. .
Tim Nurliya sendiri akan buat tempahan makanan dan serahan pada golongan tersebut. .
RM25 merupakan 1 bahagian sumbangan bagi seorang walaubagaimanapun apa jua amaun seikhlas hati diterima.
.
Semoga sumbangan ini memudahkan lagi urusan dan memberi keberkatan kepada saudara saudari InsyaAllah. .
Yang berminat boleh pm atau tinggalkan no fon untuk dihubungi😘
.
Kutipan bermula hari ini sehingga 10hb Jun ini.
.
💠Pejuang Kesihatan
Nurliya Ali Hanafiah
Konsultan Qaseh Gold Anda 🌹
TEAM NURLIYA Qaseh Gold Sungai Buloh
WA @0133703107

#lokalbrand #lokalahmy #irfankhairi #profmuhaya #ustazhaslin #sungaibuloh #sitinurhaliza #hafizhamidun #produkMuslim #malaysianig #halal #damansaraperdana #damansaradamai #qasehgold_membinakehidupansihatdanberkualiti #QasehGoldSungaiBuloh
#NurliyaQasehGold
#SumbanganBerbukaPuasa
#RamadhanHealing

Most Popular Instagram Hashtags