[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#alumnai

551 posts

TOP POSTS

alhamdulillah kembali berbakti kpada tmpt yg beri aq ilmu agama
#alumnai
#smtaq
#batch0711

The start of the Beis Medresh Program!!! #torah#alumnai#bhs✨✨

Family harmoni.. #tag
#alumnai

The first fifty years #Kohimacollege#Alumnai

Gracias a todos los que participaron en nuestro evento de #ALUMNAI #udechile #qlu #pty Entendiendo cómo piensa el consumidor.... buenas noches 💋💋💋

Bilalah agaknya kita boleh lepak sekali makan besar sesama macam ni 😞😞😞
#exwasimsejaya
#sejaya99
#alumnai
#batch99

When Athens happens. #Sebo #ohiou #alumnai

We grow up thinking our parents will never understand our struggles, but the truth is they made sure we never felt theirs.
#Convo57#UTM#Alumnai

中身全然興味ない。
ただKid Inkが表紙だから
買っちまった。
#KidInk
#Alumnai

MOST RECENT

Dress how you want to be ADDRESSED ❣

#batik #batikdress #batiktheme #designedbyme #sann #blessed #alumnai

Doesn't need daily conversation, doesn't always need togetherness... As long as its live in the heart... THE HARDER THE BATTLE, THE SWEETER THE VICTORY

#classmate
#homemate
#housemates
#officemate
#friends
#victory
#preschool & #kindergarten
#teacher
#caretaker
#graduation
#harigraduasi
#alumnai
#kvkk #senior
#early #childhood #education
#batch13

Hri ni jln2 ke sini
Tanjung Malim....
Dlu xpnh terpikir upsi akan jd tempatnye
Xpnh pk jgak nak masuk u...
Lpas spm..tgk 1 org kwn p IPT....whoohoo best diorg bilang...lpas tu ada makwe cantik...cikgu pn ckp.." kat u, senang je belajar.assgmnt tuk 1 sem je" dannnn "sy pon jumpe jodoh kat sana ha ha ha" aku pon smngt ler masuk stpm..skli kne p.am paling bawah nama😌 terbalik pula dgn seni visual.lpas exam tu. Dpt la result dan upu...apply yg xlepas.time tu kerajaan baik ht sgt 😅 pointer d tgh2 d serap ke u.dpt la UPSI. Dan situ aku sikit pon x caye...ingt sistem rosak ke ape ke ..kn kat situ pendidikan.bile daftar.aku kat kounter daftar...kelip2 mata...akak kounter pon kelip2 mata.lpas daftar bru la tahu.i in reality bkn halusinasi🤓 first day kelas ada kwn dah org kb.smpai la hbis 4 tahun ket situ.
#Alumnai #upsi #kisahnerd #kelakar

The first fifty years #Kohimacollege#Alumnai

Most Popular Instagram Hashtags