#alphaempire

1036 posts

TOP POSTS

✖️ Vatertag ✖️
Viele Kinder mussten ohne Vater aufwachsen .
Also seid etwas nett zu euren Eltern solange sie noch Leben.
Lasst ein Like da wenn ihr euren Vater liebt 🖤
#alpagun #samra #vater #vatertag #like #liebe #2017 #rap #deutschrap #verbreitetes #schön #bangermusik #erstguterjunge #187strassenbande #alphaempire #alpha #🖤 #vatertag2017

😍👊🏽 So ist es!!!
Wir sind Alpha! #alphaempire #lafamilia
@kollegahderbossofficial ---------------------------------------------------
-> IΜƤΣΓΔƬΘΓ Cd Kaufen! (Kollegah)
-> COLD SUMMER Box Kaufen! (Seyed)
---------------------------------------------------
➡️Du willst bisschen Geld verdienen nebenbei?
https://www.entscheiderclub.de/r/h3dB
Link zum Anklicken in meiner Biografie!
Fragen? Meldet euch!!
---------------------------------------------------
❌ Markiert: @kollegahderbossofficial ❤ Bitte!❤ #deutschetexte #germanrap # #rapslap #rapde #germany #deutschland #redlighttour #king #kollegah 💸💰#zuhältertape4 #zht4 #bosslife 💰💸#instagram #Community #boss #official
---------------------------------------------------
❌▶Folgt meiner Partnerseite: @rapzitate_f , @g_rapzitate & @rapzitate89 ◀❌
---------------------------------------------------
Mehr auf ~> @Mr.Bosshaftig

Happy birthday to my day 1... my little bro, talented as fuck @iamjigg
Brag alert****
This guy produced and produces music for everyone from @richforever to @icecube
I watched him teach himself to play bass guitar and other instruments....
He's also a savage with the videos.... he's a huge asset to #InterstellarMedia and the entire #AlphaEmpire it's just as much him as it is me..... give my bro a follow, and a BDay shout out 💪🏾💪🏾💪🏾💪🏾
@iamjigg
@iamjigg
@iamjigg

Thailand 🇹🇭 Futsal Jersey 😍Cepat What's App Admin +60142278916
#alphaempire #alphajersey #jerseythailand #jerseymurah #jerseymalaysia

Best council, best counselor, and the tuffest workshop flick 😍💔👑 #thslw17 #AlphaEmpire #lynx #soowoo

I'm actually very surprised to have won first place for both right and left arms in my 185 weight class and also placing 3rd right arm in the 205 weight class hard work does pay off and the coaching and help from all my #alphaempire team mates and anyone that's helped along the way thank you =) #lafitexpo #naparmwrestling

Hidup perlukan pengorbanan untuk berjaya. Jom tuntut ilmu. Moga harini berjalan lancar. Salam selasa ollss. Salam menjemput rezeki. 😍💕#SalamSoldOut #AlphaEmpire #CiptaPeluangBerniaga

leadership workshop, this weekend was unforgettable and i shared it with amazing people i will never forget. thanks for all the memories, lynx for life 🔴🌙🔴 #ALPHAEMPIRE

MOST RECENT

Dah rasa Min Kaffe? Tak puas? Nak lagi dan lagi? Memang bukan u ols jer yang rasa macam tu. Sebab tu lah Min Kaffe ni dah jadi Kopi Paling Viral 2016.
Bila tiba bulan Ramadhan, Minkaffe memang hot sales sbb khasiatnya yg bagus
Secawan ambil semasa sahur mampu mengelakkan rasa lapar sehingga waktu berbuka. Dan juga memberi tenaga untuk kita beribadah sepanjang hari.
#AlphaEmpire
#CiptaPeluangBerniaga
#MudahnyaBerniaga

Minda Jutawan Kena kental

Bukan dijentik luluh
Bukan ditampal sendu
Diterajang pun tetap berdiri
Sbb kita je yg tau
Apa yg kita Nak Dalam Hidup

#AlphaEmpire
#CiptaPeluangBerniaga
#MudahnyaBerniaga

✖️ Vatertag ✖️
Viele Kinder mussten ohne Vater aufwachsen .
Also seid etwas nett zu euren Eltern solange sie noch Leben.
Lasst ein Like da wenn ihr euren Vater liebt 🖤
#alpagun #samra #vater #vatertag #like #liebe #2017 #rap #deutschrap #verbreitetes #schön #bangermusik #erstguterjunge #187strassenbande #alphaempire #alpha #🖤 #vatertag2017

Kejayaan bermula dari hati
Kejayaan hadir dengan TINDAKAN
Kejayaan lebih mudah dengan DOA

Semoga anda mencapai kejayaan dengan cara yang diberkati dan dirahmatiNya. Amiin.
#AlphaEmpire
#CiptaPeluangBerniaga
#MudahnyaBerniaga

😍👊🏽 So ist es!!!
Wir sind Alpha! #alphaempire #lafamilia
@kollegahderbossofficial ---------------------------------------------------
-> IΜƤΣΓΔƬΘΓ Cd Kaufen! (Kollegah)
-> COLD SUMMER Box Kaufen! (Seyed)
---------------------------------------------------
➡️Du willst bisschen Geld verdienen nebenbei?
https://www.entscheiderclub.de/r/h3dB
Link zum Anklicken in meiner Biografie!
Fragen? Meldet euch!!
---------------------------------------------------
❌ Markiert: @kollegahderbossofficial ❤ Bitte!❤ #deutschetexte #germanrap # #rapslap #rapde #germany #deutschland #redlighttour #king #kollegah 💸💰#zuhältertape4 #zht4 #bosslife 💰💸#instagram #Community #boss #official
---------------------------------------------------
❌▶Folgt meiner Partnerseite: @rapzitate_f , @g_rapzitate & @rapzitate89 ◀❌
---------------------------------------------------
Mehr auf ~> @Mr.Bosshaftig

Wahhh..bestnye bisnes mcm ni. Duduk kat rumah sambil dodoi anak pon orang boleh pm nak barang. Sambil layan jem blk kje pon orang masih duk pm. Alhamdulillah jmpe leader2 yg best mcm @ainyahya @yaniislam @adnintasneem . Jom la join dgn Bang K.
#AlphaEmpire
#CiptaPeluangBerniaga
#MudahnyaBerniaga

#Repost @khairul_anwar_stgma (@get_repost)
・・・
Segala apa yang dapat dicapai itulah yang dinamakan kejayaan yang akhirnya akan mengundang seribu kebahagiaan dan kegembiraan. Sebab itulah orang sanggup melakukan apa saja demi untuk memastikan mereka mendapat apa yang dinamakan kejayaan.

#AlphaEmpire
#CiptaPeluangBerniaga

Segala apa yang dapat dicapai itulah yang dinamakan kejayaan yang akhirnya akan mengundang seribu kebahagiaan dan kegembiraan. Sebab itulah orang sanggup melakukan apa saja demi untuk memastikan mereka mendapat apa yang dinamakan kejayaan.

#AlphaEmpire
#CiptaPeluangBerniaga

Buat kerana minat yang amat mendalam!

Semestinya kita mulakan perniagaan kerana mahukan wang. Wang merupakan motivasi utama dalam memulakan perniagaan. TETAPI, jangan jadikan wang sahaja sebagai sebab utama menjalankan perniagaan. Lakukan perniagaan kerana MINAT. Minat terhadap produk yang ingin dijual, minat terhadap perkhidmatan yang ingin diniagakan dan juga MINAT pada prospek menjalankan perniagaan untuk tahun-tahun yang akan datang tanpa jemu!

Minat akan membuatkan kita suka pada apa yang kita lakukan. Alangkah “best”nya sekiranya kita menjana pendapatan menerusi perniagaan dengan melakukan apa yang kita suka? Sekiranya kita suka bidang sukan lasak, maka jadikan sukan lasak sebagai perniagaan. Sekiranya kita suka bidang fesyen, maka bidang fesyen patut dijadikan konsep perniagaan kita. "Irfan Khairi-Jutawan Internet"

#AlphaEmpire
#CiptaPeluangBerniaga

Pakai cozuma cc cream jer ustazah ni taw u olls. Tak payah mekap payah2. Sapu cc cream setel. Cantik n floleess gitu. Kan #COZUMA_CC_CREAM #AlphaEmpire #CiptaPeluangBerniaga

Tok Wan, 75 tahun "Mak saya dah uzur. 2 tahun memang tak sihat. Pergerakan terbatas dan banyak dibantu oleh anak-anak. Suatu ketika, mak terkulai dan tidak boleh respon apa-apa. Ahli keluarga hantar mak ke hospital dan mak disahkan STROK MAJOR. Anak mana yang tak sedih lihat ibunya terlantar sakit." "Alhamdulillah bila diperkenalkn dengan selimut BVSM, malam pertama mak pakai saya lihat dia tidur sangat-sangat lena. Esoknya sebelum pergi kerja, saya salam mak. Dulu mak tak boleh cakap, pagi tu mak boleh bercakap. Perkembangan mak sangat positif dari hari ke hari"

Sayang mak sampai ke syurga

#CiptaPeluangBerniaga #AlphaEmpire #sayajual #bvsm #selimut #loffata #neelofa #fatzura #bazaarpaknil

Kelebihan Baja Foliar
1.Dgn adanya unsur2 nutrien yg lengkap dan seimbang. .blh meningkatkan tumbesaran dan kecergasan tumbuh2an.
2.Dgn adanya pengawal tumbesaran. .blh menggiatkan tumbesaran serta meningkatkan proses fotosintesis dan kandungan gula dlm masa 1 jam.
3.Dgn adanya asid humik...blh meningkatkan kadar penyerapan nutrien oleh tumbuhan, dgn itu menguatkan sistem imunisasi tumbuhan supaya lbh sihat.
4.Dpt menmbhkan hasil pengeluaran sehingga 70% serta meningkatkan kualiti tanaman
#AlphaEmpire
#CiptaPeluangBerniaga

#CASHMONEYFLOW ❗️
.
Wir sind Alpha! #alphaempire #lafamilia
@kollegahderbossofficial ---------------------------------------------------
-> IΜƤΣΓΔƬΘΓ Cd Kaufen! (Kollegah)
-> COLD SUMMER Box Kaufen! (Seyed)
---------------------------------------------------
➡️Du willst bisschen Geld verdienen nebenbei?
https://www.entscheiderclub.de/r/h3dB
Link zum Anklicken in meiner Biografie!
Fragen? Meldet euch!!
---------------------------------------------------
❌ Markiert: @kollegahderbossofficial ❤ Bitte!❤ #deutschetexte #germanrap # #rapslap #rapde #germany #deutschland #redlighttour #king #kollegah 💸💰#zuhältertape4 #zht4 #bosslife 💰💸#instagram #Community #boss #official
---------------------------------------------------
❌▶Folgt meiner Partnerseite: @rapzitate_f , @g_rapzitate & @rapzitate89 ◀❌
---------------------------------------------------
Mehr auf ~> @Mr.Bosshaftig

Abchecken!!!😍❗️❗️#king #millennium
Wir sind Alpha! #alphaempire #lafamilia
@kollegahderbossofficial ---------------------------------------------------
-> IΜƤΣΓΔƬΘΓ Cd Kaufen! (Kollegah)
-> COLD SUMMER Box Kaufen! (Seyed)
---------------------------------------------------
➡️Du willst bisschen Geld verdienen nebenbei?
https://www.entscheiderclub.de/r/h3dB
Link zum Anklicken in meiner Biografie!
Fragen? Meldet euch!!
---------------------------------------------------
❌ Markiert: @kollegahderbossofficial ❤ Bitte!❤ #deutschetexte #germanrap # #rapslap #rapde #germany #deutschland #redlighttour #king #kollegah 💸💰#zuhältertape4 #zht4 #bosslife 💰💸#instagram #Community #boss #official
---------------------------------------------------
❌▶Folgt meiner Partnerseite: @rapzitate_f , @kollegahtastisch , @g_rapzitate & @rapzitate89 ◀❌
---------------------------------------------------
Mehr auf ~> @Mr.Bosshaftig

Kita Hendaklah Menjadi Sangat Focus! Terhadap Tugasan Atau Perkara Yang Kita Hendak Capai. Itu Faktor Penting Yang Membantu Seseorang Untuk Cepat Berjaya.
#AlphaEmpire
#CiptaPeluangBerniaga

Hidup perlukan pengorbanan untuk berjaya. Jom tuntut ilmu. Moga harini berjalan lancar. Salam selasa ollss. Salam menjemput rezeki. 😍💕#SalamSoldOut #AlphaEmpire #CiptaPeluangBerniaga

Assalamualaikum. Selamat pagi sahabat kesayangan Bang K. Jom bekerja. Hari ni dpt order dari officemate nak PB lotion. "PB Lotion sangat-sangat wangi dan sangat-sangat lembut"
#AlphaEmpire
#CiptaPeluangBerniaga

Most Popular Instagram Hashtags