#alphaempire

1185 posts

TOP POSTS

Happy birthday to my day 1... my little bro, talented as fuck @iamjigg
Brag alert****
This guy produced and produces music for everyone from @richforever to @icecube
I watched him teach himself to play bass guitar and other instruments....
He's also a savage with the videos.... he's a huge asset to #InterstellarMedia and the entire #AlphaEmpire it's just as much him as it is me..... give my bro a follow, and a BDay shout out πŸ’ͺ🏾πŸ’ͺ🏾πŸ’ͺ🏾πŸ’ͺ🏾
@iamjigg
@iamjigg
@iamjigg

leadership workshop, this weekend was unforgettable and i shared it with amazing people i will never forget. thanks for all the memories, lynx for life πŸ”΄πŸŒ™πŸ”΄ #ALPHAEMPIRE

If your dreams don't scare you, they're not big enough πŸ˜πŸŒŽπŸ’• #FRONTROW
#AlphaEmpire
#LamboAventador
#Maserati
#Ferrari458

Best council, best counselor, and the tuffest workshop flick πŸ˜πŸ’”πŸ‘‘ #thslw17 #AlphaEmpire #lynx #soowoo

I'm actually very surprised to have won first place for both right and left arms in my 185 weight class and also placing 3rd right arm in the 205 weight class hard work does pay off and the coaching and help from all my #alphaempire team mates and anyone that's helped along the way thank you =) #lafitexpo #naparmwrestling

22 April 2017, tercatat lagi sejarah. Berjaya menerima anugerah 'Car Fund Achiever '. Lafaz syukur yang tak terhingga. Perjalanan bisnes 2tahun 4bulan membawa Kak Ain sejauh Ini. Rasa macam mimpi. Terima kasih ya Allah.

Masih jauh perjalanan Kak Ain, masih lagi merangkak, ditendang terajang dalam meneruskan arus bisnes yang kian luas. Seusia baby yang belajar bertatih. Tersandung kiri dan kanan dalam mengatur langkah untuk setanding panglima di arena bisnes tanpa sempadan.
Tak pernah lupa keringat mentor-mentor hebat Sifu Siti Atkah, bonda Pozimah Othman, rakan mentor #STGMA tanpa mengenal side line yang beri sokongan padu setiap inci perjalanan. From zero hingga ke pentas gemilang ini. Tq2 sesangat!
Suara sahabat team #AlphaEmpire sentiasa penguat semangat, suara dan mata hati team yang sentiasa melonjak untuk Kak Ain berikan yang terbaik.
Terima kasih sahabat Team AlphaEmpire di Semenanjung, Sarawak dan di Singapura yang sentiasa bersama Kak Ain saat jatuh bangun, tawa tangis kita bersama. Sama-sama selusuri setiap saat tanya goyah. Berpaksi pada compass yang sama. Luv u ols😘😘😘 Pentas gemilang ini akan jadi saksi untuk setiap Sahabat Team AlphaEmpire jejak berdiriπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Tiada yang mustahil, tiada jalan mudah. Namun jalan tetap ada!

Sesiapa pun boleh memulakan bisnes, Namun yang terbaik adalah yang BIJAK meletakkan posisinya terbaik dimana-mana. Jomm kita sederap. Langkah kedepan dengan rangkuman tangan ukhwah yang digenggam erat.
Pentas ni juga untuk semua😘

With love, Kak Ain

Had to take home the ship real quick. #TurkeyBowlChamps #AlphaEmpire #StayWoke

MOST RECENT

Es ist 30Β°C trotzdem trage ich meine Lederjacke πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘@cordonberlin

Team Alpha Empire, supporting
@awderek to go to Budapest to represent USA.
#alpha #alphaempire #inlandempire #socal #arm #armwrestling #puller

"I will only let you touch me, if your hands are so full of intention, that every brush of your palms, feels like you're writing a novel on my skin..." ~unknown // Yes, RESPECT, it absolutely begins with ourselves. It's Leo Season, claim back what's yours. #Kingdom #Pride #Loyalty #Worth #SelfRespect #Love #StelliumInLeo #NorthNode #Sun #NewMoon #Mars #Mercury #AlphaEmpire #Motivation #Inspiration #VitaminSea #OceanTherapy #Sandbar #FlexZone #GamePlan #Pro #IFBB #NPC #WBFF #WPD #Figure #Bikini #Bodybuilding #Physique #TheAlphaMel β™ŒοΈπŸ¦πŸ–€πŸ™πŸ½

Because there's nothing more beautiful than the way the ocean refuses to stop kissing the shoreline, no matter how many times its sent away. -Sarah Kay
#AlphaEmpire #Motivation #Inspiration #VitaminSea #OceanTherapy #FlexZone #GamePlan #Pro #IFBB #NPC #WBFF #WPD #Figure #Bikini #Bodybuilding #Physique #TheAlphaMel β™ŒοΈπŸ¦πŸ–€

ODER NOWW!!!!!! -----------@@@----------- πŸ”STOKIS SUBANG BESTARI πŸ”
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
.
#cccream #cantikglowing #alphaempire #aeg #aecw #fattahamin #fazura #neelofa #noradanish #surihatimrpilot #heroseorangcinderella #kukirimcinta

ODER NOWW!!!!!! -----------@@@----------- πŸ”STOKIS SUBANG BESTARI πŸ”
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
.
#cccream #cantikglowing #alphaempire #aeg #aecw #fattahamin #fazura #neelofa #noradanish #surihatimrpilot #heroseorangcinderella #kukirimcinta

ODER NOWW!!!!!! -----------@@@----------- πŸ”STOKIS SUBANG BESTARI πŸ”
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
.
#cccream #cantikglowing #alphaempire #aeg #aecw #fattahamin #fazura #neelofa #noradanish #surihatimrpilot #heroseorangcinderella #kukirimcinta

ODER NOWW!!!!!! -----------@@@----------- πŸ”STOKIS SUBANG BESTARI πŸ”
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
.
#cccream #cantikglowing #alphaempire #aeg #aecw #fattahamin #fazura #neelofa #noradanish #surihatimrpilot #heroseorangcinderella #kukirimcinta

ODER NOWW!!!!!! -----------@@@----------- πŸ”STOKIS SUBANG BESTARI πŸ”
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
.
#cccream #cantikglowing #alphaempire #aeg #aecw #fattahamin #fazura #neelofa #noradanish #surihatimrpilot #heroseorangcinderella #kukirimcinta

ODER NOWW!!!!!! -----------@@@----------- πŸ”STOKIS SUBANG BESTARI πŸ”
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
.
#cccream #cantikglowing #alphaempire #aeg #aecw #fattahamin #fazura #neelofa #noradanish #surihatimrpilot #heroseorangcinderella #kukirimcinta

ODER NOWW!!!!!! -----------@@@----------- πŸ”STOKIS SUBANG BESTARI πŸ”
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
.
#cccream #cantikglowing #alphaempire #aeg #aecw #fattahamin #fazura #neelofa #noradanish #surihatimrpilot #heroseorangcinderella #kukirimcinta

ODER NOWW!!!!!! -----------@@@----------- πŸ”STOKIS SUBANG BESTARI πŸ”
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
πŸ“²+017.303.5640 BANG K
.
#cccream #cantikglowing #alphaempire #aeg #aecw #fattahamin #fazura #neelofa #noradanish #surihatimrpilot #heroseorangcinderella #kukirimcinta

FLASHBACK FRIDAY!!! Take me back to joie de vivre... because it's summer time bitch!!! β˜€οΈπŸš€
"I'm the sexy, intelligent, funny bitch who looks at fear and asks him to slow dance with me. I am a good time no doubt. I know how to love in ways you've yet to dream about. I have my shit together, yet I'm falling apart. I am wildly insane, and serotonin starved. I am the polar opposite of "not enough," and that is a very big problem for many people. I change for no one. I am beautiful." ~ Erin Van Vuren // #WordsOfIg #UnderConstruction #WorkInProgress #Evolve #Growth #AlphaEmpire #Motivation #Inspiration #BoatsAndHoes #VitaminSea #OceanTherapy #NoFlexZone #GamePlan #Pro #IFBB #NPC #WBFF #WPD #Figure #Bikini #Bodybuilding #Physique #TheAlphaMel β™ŒοΈπŸ¦πŸ–€ its #LEOSEASON #YouCantTameMe lol Resting Bitch Face πŸ”›πŸ–€

OLIVE OIL
.
CC Cream ni sesuai nak hidupkan kulit sebab ada olive oil. Olive oil ni memang best dekat kulit sebab olive oil bantu kulit untuk lebih glow dan moist. Bila kulit moist, memang nampak cantik
#cccream #cantikglowing #aeg #aecw #alphaempire #teamAEkhairul #fattahamin #fazura #neelofa #heroseorangcinderella #kukirimcinta

ALOE VERA
.
Kalau pakai bedak still cantik glowing je dekat kulit.
.
Sebab cc cream ni ada aloe vera, memang ada cooling effect untuk moisturise muka. Bila kulit muka sentiasa lembap, sebum muka yang keluarkan minyak daripada pori tu dapat dikawal. Jadi muka akan less berminyak, especially bahagian t-zone. .
Jadi makeup tak bercapuk, rasa ringan and selesa je. Yang paling penting tak melekit
#cccream #cantikglowing #aeg #aecw #alphaempire #teamAEkhairul #fattahamin #fazura #neelofa #heroseorangcinderella #kukirimcinta

"Saya ada resdung. Cuba tengok muka saya. Jerawat takde muka pon glowing je. Saya pakai CC Cream. Orang resdung kan kulit die sensitif. Tapi CC Cream sesuai untuk orang resdung macam saya."
.
Berdesup order masuk. Ramai yang dah tau dah benefit CC Cream. Memang sangat bagus. Sesuai untuk semua jenis kulit dan tona. Lelaki dan perempuan boleh pakai

#cccream #cantikglowing #alphaempire #dropship #heroseorangcinderella #kukirimcinta

Berdesup order masuk. Ramai yang dah tau dah benefit CC Cream. Memang sangat bagus. Sesuai untuk semua jenis kulit dan tona. Lelaki dan perempuan boleh pakai

#cccream #cantikglowing #alphaempire #dropship #heroseorangcinderella #kukirimcinta

Most Popular Instagram Hashtags