#alongmentormillenia

MOST RECENT

Campak balik konsert aritu.. Naik stage kena menari.. kalau menyanyi okay laa sikit..haha Xpew, jnji sporting and support pon daa ckup.. Maaf yea tak pndai menari πŸ˜‚ @alongzaimi #rtmperlis #alongmentormillenia #dewan2020 #FiestaSehatiRtm #smule #smulemalaysia #TMG_Yein #anakjatiperlis

Sempoii along @alongzaimi sporting gilaa.. Thank you.. Sudi berduet.. πŸ˜‚ Semoga along berjaya di masa hadapan sebagai penghibur. Keep support along πŸ‘πŸ»#alongmentormillenia #smule #smulemalaysia #perlis #dewan2020 #anakjatiperlis

Thank you along mentor @alongzaimi sudi melayan kerenah.. πŸ˜‚ #fiestartmperlis #alongmentormillenia #perlis #niceperson

Boek ahh abam #flutist #vocalist kita!
Thank you bro!! πŸ™πŸ™πŸ™ˆ
#Repost @aizulashraf_ with @repostapp
・・・
Cover lagu member akhirnya #MenolakHatiku by @AlongZaimi , lagu ni boleh jadi viral & sedap didengar, kalau korang nak dengar lagu original, boleh search kat youtube "Along Mentor Millenia 2017 - Menolak Hatiku". lagu hits ni, hope smua dapat support member saya yang sangat berbakat! congratulation @alongzaimi & @tomokofficial
#MentorMillenia2017 #TeamTomok #AlongZaimi #AlongMentorMillenia #PopsicleRecord

Da concentrate habis ni @alongzaimi @ceklin_fazlina @etalazim πŸ˜‚πŸ˜‚ lagu lain tk on lagi da... .

Dari tadi lagu #menolakhatiku on repeat mode ni Ryl on. πŸ˜‚πŸ˜‚ boleh menang Along Die Hard Fan award tk?? 😝 .

Mcm nampak da ada full version kat YouTube je... Seranggggggggggggg .

#alongmentormillenia #teamalongforever #mentormillenia2017

Proud of U...walaupun 2 kali di bottom 2,U still strong adik @alongzaimi..tk pernah kenal erti putus asa..Keep it up dik...akak percaya dgn bakat along.. U are the best...πŸ‘πŸ‘πŸ’ͺπŸ’ͺ❀❀ ada yg nk join support along di konsert Mentor Millenia boleh DM kak lyn..& jgn lupa undi yeπŸ˜ƒπŸ˜ƒ #alongZaimiRangers
#keepSupport
#AlwaysSupport
#AlongMentorMillenia
#ProtegeTomok
#MentorMillenia2017
#TV3Malaysia

Hakak belanja selpiaqq dgn Rockerss Suci..adik @alongzaimi..korang2 kt luar sana teruskan Support & Undi Along..tomok kata dia dh jumpa kura2 tu..kami #alongZaimiRangers pun jadi kura2 juga dari belakang 😁😁😜😜.along teruskan dgn sifat humble tu..kami Supporter #alongZaimiRangers pun mantain humble gak naa..support tetap support...Undi tetap Undi..😊😊😍😍 cc:@mr.r.buskers @etalazim @djrosliharon
#alongZaimiRangers #AlongMentorMillenia
#MentorTomok
#ProtegeTomok
#TeamTomok
#MentorMillenia

My Kesayanganss...konsert 19/3/2017 (mushup)..rock gitew terima kasih semua yg hadir support & mengundi @alongzaimi, @mr.r.buskers @etalazim. @djrosliharon ❀❀#BigTeam #StodioRangers
#alongZaimiRangers
#KeepSupport
#AlwaysSupport
#mentorTomok
#ProtegeTomok
#AlongMentorMillenia
#TeamTomok
#fighting
#MentorMillenia2017

Salam hujung minggu guyss...jangan lupa temu janji kita jam 9 mlm di #mentormillenia2017 ,jangan lupa juga teruskan menyokong & mengundi Along..undian akan di buka sekitar jam 6 ptg hingga 11 mlm...Untuk adik @alongzaimi kami doakan along berjaya dgn tugasan minggu ni..do the best hokkeyy...πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ❀❀
#KeepSupport #AlwaysSupport #mentorTomok
#protegeTomok
#AlongMentorMillenia
#alongZaimiRangers
#TeamTomok

ADMIN ❀❀❀❀ ampaa SEMUA sangat2 sebab tak putuih asa support abam ALONG
#Repost @ceklin_fazlina with @repostapp
・・・
My kesayanganss.. supporter @alongzaimi ..studio rangers..geder2 with @tomokianzofficial @mr.r.buskers @etalazim @djrosliharon @tomokofficial #alongZaimiRangers
#mentorTomok
#ProtegeTomok
#AlongMentorMillenia
#teamTomok

Ucapan Khas dari @nuzulmm2017 buat @alongzaimi....semoga dpt menyuntik semangat utk along di konsert akan datang😍😍....abaikan part yg nmpak kaki tu ye😁😁😁
Cc:@mr.r.buskers
@ezadlazim @djrosliharon @etalazim @amira.amiraz @lovecintaayu @ladybiela @emahlazim @ #KeepSupport
#AlwaysSupport
#MentorTomok
#ProtegeTomok
#AlongMentorMillenia
#alongZaimiRangers
#TeamTomok

Throwback konsert 5/3/17 Terima kasih banyak2 Rangers2 yg dtg support @alongzaimi di konsert...U alls semua terbaikk...jeritan Rangers2 semua gempak2...teruskan menyokong & mengundi along...
Cc:@etalazim @djrosliharon @emahlazim @ezadlazim @mr.r.buskers @lovecintaayu @amira.amiraz
#AlongMentorMillenia
#MentorTomok
#ProtegeTomok
#TeamTomok
#AlongZaimiRangers
#KeepSupport
#AlwaysSupport
#Fighting
#MentorMillenia2017

Salam everybody...kalau di Tanya antara Usop & Along siapa yg I sokong...Tentulah jawapannya ALONG...ALONG....ALONG.. masing2 ada bakat yg tersendiri & kelebihan tersendiri... 2,2 pun ank kedah giteww... Apa2 pun tahniah buat adik @alongzaimi kerana telah menjadi juara mingguan pada konsert minggu ini...doa yg baik2 pasti yg datang pun baik2... #abamJamal
#kekasihAwalDanAkhir

#keepSupport
#alwaysSupport
#AlongMentorMillenia
#MentorTomok
#protegeTomok
#TeamTomok
#AlongZaimiRangers
#mentormillenia2017

Malam ni persaingan pentas mentor millenia bermula.. buat adikku @alongzaimi semoga di permudahkan urusan.. #AlongZaimiRangers sentiasa mendoakan yg baik2 utk kamu & sentiasa di belakang kamu...jgn sia2kan bakatmu...kami bangga dengan kamu.. pada penyokong along jgn lupa mengundi....#keepsupport
#alwayssupport
#mentorTomok
#protegeTomok
#teamTomok
#alongmentormillenia
#alongZaimiRangers
#fighting
#mentormillenia2017

Most Popular Instagram Hashtags