[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#allthebest

309522 posts

TOP POSTS

AMAZINGGGGG!
Indonesia has ENSURED to be the 2017 ASEAN Para Games overall winner after their medal tally cannot be mathematically overtaken by Malaysia as of now!

Indonesia has 116 Gold, 68 Silver, 46 Bronze as of 18:20 WIB and Malaysia's current tally (87 Gold, 81 Silver, 82 Bronze) cannot overtake Indonesia as there are only 28 gold medals left at stake.

This is the second time ever Indonesia wins the ASEAN Para Games after 2014 (99 Gold, 69 Silver, 49 Bronze)
.
Indonesia is also ENSURED their best-ever achievement (Surakarta 2011: 113 G, 108 S, 89 B) in ASEAN Para Games from this events. And they still have a chance to break another record; which is the overall best-ever achievement (Thailand in 2011: 126 G, 96 S, 73 B)
.
Well done Indonesia!

Indonesian:
LUAR BIASAAAA BANGGAA!
Indonesia memastikan diri sebagai juara umum ASEAN Para Games 2017 secara matematis setelah jumlah medali yang didapat secara matematis tidak akan dapat disalip oleh Malaysia.

Indonesia meraih 116 Emas, 68 Perak, dan 46 Perunggu hingga pukul 18:20 WIB 22 September 2017 dan Malaysia dengan 87 Emas, 81 Perak, dan 82 Perunggu tidak dapat menyalip posisi Indonesia di puncak dengan tersisa hanya 30 medali emas untuk diperebutkan.

Ini merupakan kedua kalinya Indonesia menjuarai ASEAN Para Games setelah tahun 2014 (99 Emas, 69 Perak, 49 Perunggu)
.
Indonesia juga sekaligus memastikan bahwa perhelatan ini sebagai ASEAN Para Games TERBAIK mereka setelah memecahkan rekor di Surakarta 2011: 113 Emas 108 Perak, 89 Perunggu.

Indonesia masih berpeluang memecahkan rekor lain, yaitu rekor raihan terbaik secara umum di ASEAN Para Games sepanjang sejarah (Thailand di Games 2011: 126 Emas, 96 Perak, 78 Perunggu) jika berhasil merebut setidaknya 14 emas lagi.

Dukung dan doakan terus tim Indonesia ya!
Luar biasa ya.. Di tengah keterbatasan mereka tapi mereka bisa berprestasi dengan hebat, mengibarkan bendera merah putih.

#malaysia #kualalumpur
#nevergiveup #jakarta #asean #aseanparagames2017 #proud
#gold #medal #emas #juara #tgif #friday #champion #winner #brilliant #amazing  #incredible #awesome #crazy #asian #allthebest #badminton
#badmintonplayer #love #indonesia  #bulutangkis #羽毛球 #バドミントン #배드민턴

Un #tbt per augurarvi tutto il meglio ☺️ . All the best ❤️ #throwbackthursday #happiness #mood #allthebest #thursday #smile #september #positivevibes #positive

so stoked on this piece | thank you so much @civilware @geoffrowley | the Striker folding is my new everyday carry | #allthebest

Happy 90th bday @optikseis loved to be a part of this fab project 🖤😎 #happybday #optikseis #allthebest #stay #cool

Last year, ive read a quote from my senior; "be someone to your society". So, pagi ni tiba2 rasa nak share my spm results dgn korg. Harap korg tak give up after knowing (mine 🙄💁🏼🙈 alahai malunya) and your trial results. 💪🏻 Especially for my adik2 that just finished their spm trials and now are striving for the final exam (ceh cakap tk ingt dunia harith ni.. Padahal dia pun nk final lagi 1 minggu lebih 💁🏼😂😭) Basically, my spm story would be the sweet and bitter memories btwn me and add maths most probably 😅😂 dari secondary 4 until 5, ive never received an A or even A- utk add maths.
Ive even considered to drop add maths and physics off 😂 lol lawak gila. But then, i did istikharah, and i found my heart was like "hey, harithh! U got this!! 💪🏻💪🏻 just go for it!" So harith pun hadap je lah. Tidur 2-3 pagi buat past years questions (lg2 bila malam2 exam.. Usually harith skype dgn classmates 2-3 org buat sama2)

But it was worth it tho 🙌🏻💐 However, if korg perasan.. I didnt talk much about physics and bio. Because, i dont really into both of them. Before spm or before ambk result spm (around that time), i did istikharah and solat hajat again, asked Him to show me what am i good at.. So after on i can choose betul2 nak ambik programme apa masuk uni nnt.. Pastu bila results keluar, mmg betul2 physics n bio dpt yg mmg spttnya 😂 (slide sebelah kalau nk tahu apa results spm harith)

So, adik2 (ceh mcm dah tua en), focus on what is in front of you. The trial? Biar kan aje. Jadi kan trial 'kayu ukur' utk tahu kita bagus dkt mana. Buat je latihan bnyk2. Kalau ada past years spm, past years sbp n mrsm lagi bagus. But lagi bagus kalau ada answer schemes dia, baca soalan, selak blkg. BUT make sure baca betul2. Highlight the points. If formula or jalan kerja yg ada kira2, do it and compare k? 😉 rasanya kt rumah harith ada past yrs and answer schemes mrsm/sbp utk add maths, bio, chem n physics. SERIOUS TEBAL GILA. Nak ke?
Ouh and not to forget my friends yg nk ambik PT3 lagi 20 hari (approximately rasanya), stay strongg and all the best!! 💪🏻💪🏻 #wannabesomeone #allthebest #pt3 #spm #finalsem1😭 #smk #smktsw #hvrithrzl #motivation #nevergiveup

みんなが集まれたので、
白石美帆ちゃんのバースデーお祝い🎂
美帆ちゃんと出会って、あっという間の10年❗️
いつもお洒落で可憐な美帆ちゃんの
丁寧な暮らし方に影響を受けています✨
なるの次女、なぎちゃんの成長も見れて嬉しい午後❤️
Happy birthday my dearest friend Miho🎉
It's been already 10 years since we met!!! 순시간에 10 년---생일축하해🎉
#happybirthday
#allthebest
#チーム風

MOST RECENT

Největší predátoři jsme asi byli my ale nevermind. Tak teda všechno nejlepší! 🎈🎂🎉 #happybday #dinopark #happyella #ellasday #cute #allthebest #friend #lol #loveyou #lookatthatface #like #l4l #instacool #bestday

Na verdade amo todos os dias da semana! Cada dia é uma benção, um presente que é a vida... Mas #SextaFeira é #AllTheBest #Wonderful ❤💙💚💛💜♥

Happy Birthday liebe @steffi_22_09 🎉🎂🥂🎁
Ich wünsche dir alles Gute, Liebe, Gesundheit und viel Erfolg 🙏🏻❤️🤓🍀
Ich hoffe du genießt deinen Tag und lass es krachen
🎉😜🍾 •



#happybirthday #Birthdaygirl #friends #allthebest #happy #party #fun #tb #dreh #vielmachglas #instafriendsb#instalife #instadaily #instalove #instagirls #picoftheday #instatb #instagood

Head to the wild lands, it's the weekend! #allthebest #civilware foto: @tannerjohnson.us #montana

Happy birthday Scottie!!! #birthdayboy 😍
#gladtocelebrateitwithya 🍹🍻
#allthebest 💪
thank u for having us again xxx

#B'bye....🙌 #allthebest

Good friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.. Till we meet again @roeldenver and all the best for your new path in JB.. #farewell #latepost #lastlunch #happybirthday #wewillneversaybyebye #instalife #instadaily #newbeginnings #newjourney #goodluck #allthebest #instagram #instamood #johorbahru #malaysia #adidas #turbular #gift #oldsiam @1utama 🇮🇩🇵🇭🇲🇾 #ootd @hardrockcafe 📷 #iphone7plus

Happy birthday sister 😍😍 i wish happiness and all the best in your new year and keep smiling at all moments 😍😍 #happybirthday #newyear #newdays #newmoments #sister #happydays #happiness #allthebest #smile #friend #cakes #flower #food #restaurants #beburger #bestfriend #out #world #brussels #brussel #bruxelles #belgium #belgië #belgique🇧🇪

Most Popular Instagram Hashtags